★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 285 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 277 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 9:02 pm-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 8:57 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
My love and sanity - foglalt | |
| | My love and sanity - foglalt Szomb. Május 23, 2020 7:08 pm |
| Csodás neved | Play by: Dane Dehaan van a képen, de bárki mást is választhatsz, nem ragaszkodok hozzá Születési hely: ide Kor: 23 fölött Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: bi/homoszexuális Családi állapot: kapcsolatban? Csoport: Amit szeretnél Történetünk: Néhány évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, egy szociális program keretein belül, mely lehetőséget nyújtott arra, hogy civilek a fronton lévő katonákkal levelezzenek. Te engem választottál ki, nekem írtál levelet és én a mai napig hálás vagyok a sorsnak ezért. Kis túlzással több száz üzenetet váltottunk így, egyre alaposabban megismerve egymást és nem volt kérdés, hogy azonnal találkozunk, amint eltávra mehettem. Nem meglepő módon tökéletes volt az összhang közöttünk személyesen is és azóta együtt vagyunk. Tudom, hogy nehéz neked, hogy folyton aggódsz, mégis kitartasz mellettem én pedig nem győzöm bizonygatni, nem kell félned, ahogy eddig, úgy ezután is egészben fogsz visszakapni minden bevetés után. Úgy tűnik azonban, a szerencse elpártolt tőlünk. Én megsérültem, te pedig hónapokig halottnak hittél. Talán már bele is törődtél, talán már túl is léptél rajtam, mikor megcsörrent a telefonod a hírrel, hogy élek, a történtekhez képest jól vagyok és hamarosan egy manhattani kórházba szállítanak át. Tudom, hogy jönni fogsz, mert biztosan látni akarsz, de nem tudom, mire számítsak? Sírni fogsz, nevetni vagy kiabálni? Tovább léptél már? S ha mégis úgy döntenél mindezek után, hogy továbbra is mellettem maradsz, mit fogsz szólni ahhoz, hogy már a visszatérésemet tervezem? //Azon kívül, amit itt leírtam, minden szabadon alakítható, de szívesen ötletelek is, ha szeretnéd. A pb is csak egy javaslat, nyugodtan változtathatod kedved szerint. Nagyon várlak, a megalkotásért cserében pedig rengeteg játékkal tudok szolgálni, a jelenben és a múltban egyaránt, szóval siess. Ha megérkeztél, pm-ben megtalálsz. <3 // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My love and sanity - foglalt | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |