★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 219 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 216 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | que sera sera Szomb. Okt. 05 2019, 18:44 |
| che sara sara | Play by: akit akarsz (ja, az ott balra freddie mercury) Születési hely: semmi közöm hozzá Kor: még nem krisztusi Lakhely: mindenhol vár egy kanapé? Szexuális beállítottság: balladai homály Családi állapot: még egy kifejezés a "fogalmam sincs" helyett Csoport: que sera, sera Történetünk: Amikor először találkoztunk, éppen egy zacskónyi frissen sült pain au chocolattal álltam Sophie barátnőm lakásának ajtajában, és veszettül nyomtam a csengőt, mert pisilnem kellett - de ne félj, egyből meggondolta magát a hólyagom, mikor szélesre tártad az ajtót, ha csak az ajtót, én pedig azzal a gondolattal vágtam hozzád a reggelit, amit egyébként a barátnőmmel kettesben akartam elmajszolni, hogy arra a köntösre nem ártott volna egy öv is, egyébként meg jó étvágyat.
Ez idestova négy hónapja lehetett, még azelőtt, hogy elkezdtél volna feltünedezni a baráti társaságunk péntek esti sörözésein, előbb Sophie, majd pedig Richard divatos kiegészítőjeként, de még nem ültél két perce mellettem, mikor szóvá tetted, hogy a sprite-om, amit "sörözés" címén iszok, legalább olyan fantáziaszegény, mint a szoknyáim. Sophie szerint, egyébként, igazi csiszolatlan gyémánt vagy, az a fajta, aki több nyelven küldi vissza a raclette-et, aki úgy gyűjti a parkolási bírságokat, mint mások a csokipapírt, és a művészetének él - hogy ez a bizonyos művészet egészen pontosan micsoda, arról fogalmam sincs, de hé, amíg a szoknyáimat békén hagyod, ők is békében hagynak téged.
Ha nem keveredsz bele a Sonier-Dubroc botrányba, kölcsönösen fújhattunk volna egymásra az idők végezetéig, felnőtt, jól szituált, és rohadt különböző emberekhez méltóan. Csakhogy te nyakig benne vagy. Sőt, talán fejbúbig - ki hinne az ártatlanságodban, ha látták volna a pillantást, amit Madame Sonier vetett rád az esküdti meghallgatáson? Vagy minden régi ismerősöd rácsap a fenekedre, mikor hosszú idő után újra találkoztok? Világos, nem kellene beleártanom magam. Még csak nem is én képviselem a védelmedet, csak a tárgyalások jegyzőkönyvét vezetem, és kávéért szaladok, ha a felettesem - az ügyvéded - erre utasít. De jobb, ha tudod, hogy én és a hervasztóan unalmas szoknyáim megpróbáljuk meg fogjuk menteni a seggedet. És ha mindennek vége, veszek egy kibaszott övet arra a köntösre. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | que sera sera | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |