Szia, Rae! Nem akartalak zavarni, de most tudtam meg, hogy nem Doriannél vagy, mint írtad a levelet. Kérlek, mond, hogy jól vagy! Nagyon aggódok.
Támadom le egyből barátnőmet nem kicsit zaklatottan, de Tőle kell tudnom, hogy jól van-e. Nem rég tudtam meg, hogy nem Doriannél van, aki még itt van nálam, ami egyelőre számomra másodlagos, de, ha Rae rákérdez, lehet, elárulom.
Szia. Ne haragudj, elfelejtettem szólni, hogy történt némi változás. Ez igazából számomra is váratlan volt. De ne aggódj miattam, a bátyámnál vagyok, csak szükségem volt egy kis időre.
I know I'm a handful but
that's why you got two hands. I am yours. No refunds.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
Time is precious, waste it wisely.
★ foglalkozás ★ :
paramedic, medical student
★ play by ★ :
Chloe Bennet
★ hozzászólások száma ★ :
887
★ :
Re: Rae & Flor - SMS
Pént. Szept. 13 2019, 20:35
connected to: Rae-nek
time: 14:43
Huu, köszönöm! Semmi baj Most már nyugodt vagyok, hogy Tőled hallom Dorian mondta nem régen. Én meg egyből elkezdtem kombinálni, hogy valami baj van, mert már egy ideje elmentél itthonról. Egyébként, ha beszélgetni szeretnél valakivel, akkor rám számíthatsz, és találkozhatunk lakáson kívül is, ha még nem szeretnél hazajönni
Nem tudom, hogy akar-e a történtekről beszélni, de szeretném, ha tudná, rám számíthat, és még ahhoz sem ragaszkodok, hogy visszajöjjön, ha még nem készült fel rá. Számára is túl sok lehetett az, ami mostanában történt körülötte, hiszen Dorian nagy bejelentése mellett, az én veszélyes élethelyzetem is talán most érett meg benne arra a szintre, hogy elege legyen.
I know I'm a handful but
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Chloe Bennet
887
★ :
Csüt. Szept. 19 2019, 20:12
Igen beszéltem vele, nem rég ment el, és csak annyit tud, hogy aggódok miattad, és a hogyléted felől érdeklődök, hogy kicsit megnyugodjak Elég sok mindenről beszéltünk, de Dorian személyesen szeretne Veled majd beszélni, így egyelőre én nem mondanék semmi konkrétat, viszont annyit tudok súgni, hogy nagyon hiányzol neki De előtte és utána is itt vagyok, hogy elpanaszold bánatod
Megígértem Dornak, hogy nem szólok bele, legalább is addig nem, amíg nem beszélnek egymással személyesen. Én megértem Rae döntését is, mert én fejvesztve menekülnék, ha a páromnak gyereke lenne, de Dorian álláspontját is megértem, hiszen a gyereke védelme már reflexként ivódott bele, hogy senkinek sem beszél róla. Szívem szerint én is ezt tenném az összes ismerősömmel, elrejtem őket a világ elől, hogy senki se tudjon arról, hogy ismerjük egymást.
Köszi, tényleg jó lenne valamikor beszélgetni. Jó ötlet az a találka valahol. És nem gondoltam volna, hogy Dor csak így beállít oda. Remélem, nem zargatott. Igazából nekem is hiányzik, de jelenleg... össze vagyok zavarodva...
I know I'm a handful but
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Chloe Bennet
887
★ :
Szomb. Szept. 21 2019, 17:14
Szólj, hogy mikor és hol, és én ott leszek Én is nagyon meglepődtem, de nem volt semmi gond, sőt, valahol még örültem is a látogatásának. Egyébként nagyon jó fej Megértem , de mielőtt végleg elhatározod magad valamelyik döntésénél, szerintem előtte feltétlen beszéljetek
I know I'm a handful but
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Chloe Bennet
887
★ :
Hétf. Szept. 23 2019, 18:07
time: 15:30
Figyelj, az, hogy megéri-e, Neked kell érezned, én ebbe nem szólhatok bele ilyen szinten. De Én a helyedben mindenképpen átbeszélném vele a dolgot, nyíltan, mindent érintve, és csak utána hoznék döntést, hogy vele maradok-e vagy sem. És igen, elmondta.
Meglep, hogy elmondta neki, miután előttem ilyen sokáig titkolta. És Flor szavaiból kicsit úgy jön le, hogy Dorian még többet is mondott neki... dolgokat, amelyeket nekem még nem volt lehetősége. Talán tényleg meg kellene hallgatnom...
Flor
Oké. Beszélni fogok vele, amint készen állok rá. Csak egy kicsit még emésztem ezt. Tudod, ettől az egésztől kicsit úgy érzem, mintha nem teljesen az lenne, akinek megismertem őt. És ez... szívás.
I know I'm a handful but
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Chloe Bennet
887
★ :
Kedd Szept. 24 2019, 16:50
time: 15:45
Én teljesen megértem a Te helyzetedet is, mert 1 gyerek mindent megváltoztat, és nagyon nehéz elfogadni, hogy akivel együtt vagy, annak már van 1. Viszont Ő már színt vallott Neked, és én úgy gondolom, hogy ez számodra egy jó lehetőség, hogy Te is beavasd egy fontos titkodba, amiről tudom, hogy nehezen beszélsz, mert szíved szerint már elfelejtenéd. Persze, ha még nem tetted meg
Úgy gondolom, hogy itt az alkalom, hogy tényleg minden eddig, a fejük fölött sötét felhőként lebegő titokról lerántsák a leplet, és tiszta lappal indítsanak, bár tudom, hogy ez egyikőjük számára sem egyszerű. Van egy olyan érzésem, hogy kicsit hosszabbra fog nyúlni ez a „szünet”, amit most tartanak, mint az Dorian gondolja, mert neki is szüksége lesz gondolkodási időre. De ne legyen igazam.
Most teljesen el vagyok veszve, mert tényleg jó régen beszéltünk már egy igazit, és ez leginkább az én hibám. Én vagyok úgy betáblázva állandóan, hogy soha semmire nincs időm, hiszen a munka mellett ott vannak az edzések, a tánc, a spanyolórák, amik arra tökéletesek, hogy eltereljék a figyelmemet az életemről, de pont ezét sok minden el is megy mellettem. És most ott tartok, hogy semmi sem tudok a legjobb barátnőmről, ami szégyen. Az eddigi aggodalmam már a múlté, és most mardos a bűntudat, hogy így elhanyagoltam Őt.
Igen, már tudja, bár ez egy elég érdekes szituáció volt. Elmesélek mindent, amikor találkozunk. Akár már holnap este is, vagy amikor neked jó... Majd később még írok, és egyeztetünk, de mindenképpen találkozzunk!
I know I'm a handful but
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Chloe Bennet
887
★ :
Pént. Szept. 27 2019, 12:17
time: 15:30
Most jól megleptél. Nagyon kíváncsi lettem. És nekem is jó a holnap este, mert hétvége van, és semmi programom (kivételesen). Majd írd meg, hogy Neked mikor és hol jó pontosan És ne haragudj, hogy ennyire elhanyagoltalak Várom az üzeneted!