★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Jayda Winters
tollából Tegnap 11:13 pm-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 11:12 pm-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 10:35 pm-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 9:52 pm-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 8:39 pm-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 8:35 pm-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 7:52 pm-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 7:26 pm-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 7:17 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Freya O' Donnell Pént. Márc. 22, 2019 7:00 pm |
| Freya O’ Donnell Play by: Caterina Scorsone/Alexandra Daddario Születési hely: Galway, Írország, 1984.12.24. Kor: 34 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: kettőt, és könnyebbet, mert nem tudok kiigazodni rajta Csoport: Média ás művészet Történetünk: Freya az első kishúgom, aki csupán három évvel fiatalabb nálam, de a legközelebb áll hozzám. Ír családban nőttünk fel, ahol az összetartás az elsődleges feladat, sosem veszítettük el egymást egyetlen percre sem. A legfiatalabb húgunk Lucy Európában lakik. Leah halála után, ha mondhatni még jobban összekovácsolódtunk, és mindent megbeszéltünk egymással. Ugrottam, ha új udvarlója akadt, érte mentem, ha berúgott, falaztam a szüleim előtt, amikor fejest ugrott egy házasságba. A vérmérséklete hasonló az enyémhez, sosem tudhatod, hogy mivel bosszantod fel őt. Mostanra mindketten felnőttünk, én megházasodtam, született két kislányom is, aztán egyedül maradtam velük, mert a sors elragadta a feleségemet. Freya szenvedélye az írásban teljesedett ki. Sokan csak az álnevén ismerik, nem is gondolnák, hogy ki áll a sorok mögött, melyekkel milliókat tart lázban hétről hétre. A regényéből egy nyomozós sorozat készült, mindenki imádja a főszereplőket. Nem díjaztam különösebben, amikor úgy döntött, hogy engem is bevon ebbe, és éppen egy olyan történetet vet papírra, ami annyira intim számunkra. A húgunk halálának a történetét bontakoztatta ki, ezzel megbotránkoztatva a szüleinket, és az egész rokonságunkat. A munkám sajnos elszólított Amerikába, de egyedül két ikerlánykával nem ment volna a költözködés. Freya feladott értem mindent, hogy támogasson, és a lányok mellett legyen. Minden szép és jó lenne, ha ne akadnának zaklatói, és egy gyilkos a nyomunkban... A többi részletet kifejteném majd pm-ben, ha megérkeztél. Nagyon várlak sis! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Freya O' Donnell | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |