New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 54 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:30-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
Andrés Casado
tollából
Tegnap 19:26-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Ryder Danforth
TémanyitásRyder Danforth
Ryder Danforth EmptyVas. Feb. 17 2019, 14:11
Ryder Danforth

Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Ryder Grantham Danforth/ Ryder Gillies
Becenevek:
-
Születési hely, idő:
Washington, 83'.01.13
Kor:
36
Lakhely:
Bronx
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Nőtlen
Csoport:
Hivatal
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Biztonsági főnök, GR Global igazgató
Ha dolgozik//Munkahely:
L&L (Lawson & Lecroy) ügyvédi iroda és a GR Global biztonsági cég
Hobbi:
A rejtvények és az olasz ételek elkészítésének megszállottja
Play by:
Zane Holtz

Jellem
A családomat kérdezve sok homályos és olykor nem összefüggő választ kapna az a személy, aki rólam érdeklődne. Egyrészt mert az egyik a gyerekkorom óta az életem része, a másik pedig csak a felnőtt énem terveinek egy fő alappillére. Szerencsére csak az utóbbi személyek verzióját ismerné meg a kíváncsi illető, akik biztosan elfogultan nyilatkoznának arról milyen is vagyok valójában.
Édesapám úgy gondolja zárkózott vagyok, míg édesanyám folyton aggodalmaskodik csapongó életvitelem miatt. (Értsd itt ez alatt a hetekre eltűnéseket, és a váratlanul történő és magyarázat nélküli utazásokat)
A nővérem úgy feltételezi, távolságtartóan viselkedek, és csak nehezen engedek magamhoz közel bárkit is. Szerinte az egyik percben az A verzió mellett döntök, majd a cél előtt a B felé pártolok, így talán a kiszámíthatatlant is hozzáadná a repertoárhoz. Azonban, ha közös és egységes véleményt hallatnának, annak valószínű köze lenne ahhoz, hogy mindezek ellenére mennyire megbízható és szerethető ember vagyok valójában, aki mindent annak érdekében tesz, hogy a szeretteit védje, azonban sokan félreértik szándékaimat.
Mindezek azonban csak külső vélemények. Olyan emberek szavai, akik a tartozásukat törlesztik irányomba, melyet felhalmoztak ismeretségünk során. Emberek, akikhez nem fűznek rokoni szálak és nem kötnek családi élmények és akik bizonyára tisztában vannak azzal, hogy mire vállalkoztak ezáltal.
A valódi családom ezzel ellenben úgy vélekedne, hogy szerettükből egy rideg, ellenséges férfi lett, aki csak egy személy felé képes őszinte szeretetet mutatni, azt viszont teljes odaadással teszi. Talán felhozakodnának azzal is, hogy az esetek többségében túlzásba viszem a védelmezői ösztönömet és kizárólag csakis ahhoz a változóhoz vagyok hajlandó ragaszkodni, amit a fejembe vettem, minden más túl kockázatos és közel sem átgondolt.
Ezzel ellentétben én meglehetősen egyszerű embernek tartom magamat. Édesanyám nevelése miatt a hűség, a bizalom megszállottjává váltam. Pártolom az őszinteséget, azt, ha a körülöttem élők és köztem nem léteznek titkok. Talán pont emiatt hozom napvilágra mások titkait is. Clementine és a nővérem az egyetlenek akik felé bármilyen érzelmet is kifejtek, és a szeretetként is értelmezhető kinyilvánításom köre itt be is zárul. Nem keresem a társaságot, de ha a céljaim eléréséhez hozzásegítenek, képes vagyok engedni mindennek, és örömmel kihasználni mások érzelmi gyengeségét. Megjátszani a hős lovagot, a szerelmes férfit és úgy irányítani a hölgyeményt, ahogyan az a kedvemnek megfelel. Az is lehet, hogy néha még élvezem is az együtt töltött időket, ezek azonban többnyire perceket karolnak fel, és ahogyan megjelentek, úgyis tűnnek el egészen rövid idő alatt.
Múlt
Washingtonban nőttem fel egy militarista család fiatalabb utódjaként. Ez a fogalom egyet jelentett azzal, hogy a mi esetünkben a szeretetet felváltotta a hűség, és annak folytonos bizonygatása. Lynettenek, az édesanyámnak rögeszméje volt a hűség. Nővéremmel együtt folyamatos versengésben teltek a napjaink a nő kegyeiért, de sosem érhettük el azt a pontot, ahol elegendőnek bizonyultak fáradozásaink.
Édesapám, Oswald tizennégy éves koromban tűnt el és bár az ügyét kezelő nyomozók mindent megtettek, nem leltek nyomára. Éveken keresztül minden beérkezett információ zsákutcának bizonyult, míg nem a hatóságok lemondtak róla, mondván: el kell engednünk őt. Többnyire pont erre képtelenek azok, akik megélik mindezt, de a fáradozásaikat édesanyám borsos összeggel hálálta meg. Ebben a helyzetben is észrevette megszállottságának újabb pontját, és bár azt vallotta, szerette apánkat, a történtek után hónapokig kerülte létezésének még a felidézését is. Úgy tartotta a múltban ragadni gyengeség, mely visszahúz a céljaink elérésétől, ezt pedig az ő gyerekei nem engedhetik meg maguknak, ahogyan ő maga sem.
Vivienne, a nővérem képezte mindazt a biztos pontot az életemben, amelyre gyerekként szükségem lehetett. Képes volt a helyzetet felmérni a legjobb változóját és aszerint cselekedni. Felnőtt korunkra ugyan a kapcsolatunk megromlott, azt vallotta már egyáltalán nem ismer, és ahogyan a lánya - Clem -, megszületett csakis azon fáradozott, hogy minél távolabb tartsa tőlem a családját. Akkorra már tudtam, hogy a védelmük érdekében nem adhatom fejemet ellenkezésre és most az egyszer engednem kell az irányítást másra bízni. Ez ugyan nem volt egyenlő azzal, hogy a későbbiekben ne próbálkoztam volna visszatáncolni a nővérem életébe, mindezt viszont biztonságos keretek között tettem meg és változó időközönként, váratlanul felbukkanva. Szerettem volna őket teljes mértékben kihagyni az életemből, és annak szépségeiből, helyette inkább arra a családra koncentrálódtam, akiknek nyilvánosan emlegethettem a nevüket, közel sem mutatva feléjük érdeklődést, ha éppenséggel odavesztek a velem töltött idő alatt. Hogyan is szokták az ilyet emlegetni...járulékos veszteség? Igen, ez határozottan az ő szerencsétlen csapatuk neve. És hogy mire fel ez a nagy védelem? Mondhatnám, hogy szakmai ártalom, de ez annál sokkal több.
Chad Rutherforddal még az egyetemi éveim alatt találkoztam, és a kapcsolatunk a későbbiekben sem veszett el a süllyesztőbe. Együtt terveztük meg a GR Global biztonsági céget, amely lehetőséget nyújtott arra, hogy testőröket képezzünk ki az arra érdemes személyek védelmében. Rövid idő alatt vált a nevünk ismertté, a cégünk pedig olyan bástyává a rettegésben élő befolyásos személyek számára, amelyre mindig is számíthattak. Ugyan nemes próbálkozásként indult ez a részünkről, hamar rájöttem, hogy akár összeköthetjük a kellemeset a hasznossal is, így úgymond beépített testőreink voltak azok, akik információkat szolgáltattak számomra mindazon emberekről, akiknek jobb dolguk lenne a rácsok mögött. Rutherford apró lépésekben gondolkozott, csak az érem egyik oldalát látta, én viszont ennél mélyebb vizekre is hajlandó voltam merészkedni. Terveim voltak, hajszálpontos részletekkel és annyi személy mozgatásával, amely szükséges volt ahhoz, hogy embereink nevét ne sározzák be vagy kerüljenek bajba. A lényeg, hogy a cégnek mindig azt a képet kell szolgáltatnia, hogy az emberek védelme a fő szempontunk, így ügyesen kellett eljárni annak érdekében, hogy egy-két lebukott személynek ne lehessen lehetősége visszavezetnie hozzánk a vele történteket. Balszerencsés véletlen? Írjuk ennek a számlájára. Mindig is úgy tartottam, hogy bizonyos időtartamig van lehetőségünk kiélvezni tetteink kellemesebb oldalát, mielőtt lejárna az időnk és a következmények a nyakunkba szakadnának. Egyik ilyen ügyfelünk azonban a mai napig igyekszik foltot ejteni birodalmunk nevén, noha életfogytiglani büntetését tölti éppen, és hamis kijelentés lenne a részemről azt mondani, hogy részben nem miattam történt mindez. Emberünk viszont nagyon is jól tudta ezt, így amíg bentről próbálta vajmi kevés befolyását érvényesíteni és maga mellé állítani az összes őrt, én kívülről torpedóztam meg tervét és csökkentettem bevételemet pár törvényen belüli tag megvételével. Mert hát végül is, ki akarna börtönbe kerülni? Én biztosan nem, és erre elég ütős okom van. A rohadék vérdíjat tűzött ki a fejemre, így mihelyst hűvösre tesznek, nekem lőttek. Sokan látnának inkább holtan, mint élve, de szerencsére abban a helyzetben vagyok még, ahol én dönthetek melyik állapotban akarok megfelelni.
És, hogy mi lenne, ha mégis beütne a veszély? Az a nagybetűs rossz, amiből már egyik emberem sem húz ki? Erre is megvannak a terveim, de nem az én romlott életem folytatását illetően, hanem az unokahúgom, Clementine jövőjét biztosítva. Korábban említett próbálkozásaim sikerében közös játékba kezdtünk a kislánnyal, amelyek során saját rejtvények szerint építettem bele egy kódot szórakozásainkba. Ő ugyan csak játéknak fogta fel, de a megoldásokat egészen ügyesen kitalálta, így biztosan tudtam, hogy a későbbiekben sem veszít intelligenciájából. És, hogy mire is való ez a kód? Mihelyst személyem forgatókönyvét lezárják, Clem örökli meg minden pénzemet, amihez csakis ő férhet hozzá, ahogyan ahhoz a széfben tárolt beismerő vallomáshoz is, amit tettem. Az én életem sosem lesz tiszta, de az övé ne úgy kezdődjön, hogy egy bűnöző pénzét fogadja el. A legszebb az egészben, hogy a játékszabályokat csak mi ismerjük, így bármi is történik velem, tudom, hogy életem legfontosabb személyének a kezében hagytam a megoldáshoz szükséges kulcsot.
Addig viszont maradt még egy kis időm, és ha továbbra is okosan játszom, akkor akár több is. Jelenleg egy ügyvédi iroda két nagyágyújának hátsóját és felépített birodalmát védem, de csak Oswald Lecroy bizalmára hajtok. Hogy miért is cseng olyan ismerősen ez a név? Igen, a helyes megfejtés nem más, mint hogy Oswald Lecroy egyenlő, Oswald Danforthhal, az édesapámmal, akinek évekkel ezelőtt nyoma veszett. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a családi összejövetelek egészen jól szoktak végződni, legfőképp akkor, ha az egyikünknek mennie kell. Márpedig Apu, a leleményességed tőled örököltem, és a saját fegyvereddel foglak elpusztítani.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Ryder Danforth
Ryder Danforth EmptyVas. Feb. 17 2019, 15:01
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Ryder!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Drága egyetlenem!
Khm, szóval. kezdhetném olyan klisékkel, hogy a karaktered, mélyen megérintett, és lehengerelt. De nem fogom. Te maga vagy a kibebaszott ördög.  Méghozzá nem is akármilyen. Körmönfont vagy, és sajnos vagy nem sajnos, nem lehet hülyére venni. Amit saját magadnak, meg egy egészen picit anyádnak is köszönhetünk. Bár Te szerintem az utóbbi részét hevesen tagadnád. Mégis, azért a családunk, és a hátterünk formál minket. Nem, nem az  ál családodra gondoltam. Akik úgy tejelnek neked, mint valami fejős tehén! De most komolyan, én nem ülök le veled sakkozni, mert tuti átbaszol. Na, de minden pikantériád ellenére, azért Te is megmutattad, hogy van egy gyengédebb oldalad, és nem csak az, amit mi látunk És ez roppantul tetszett.  Úgy gondolom minden embernek kell, hogy legyen egy biztos pont az életében, és neked Clem az. Az írásod pont olyan részletes volt, mint amilyen Te magad vagy. Éppen ezért kell óvatosan bánni vele, mert még a franc se tudja, hogy éppen melyik oldaladat mutatod. Vagy éppen milyen irányba fogsz indulni. Így szeretnélek, egy éles kanyarral a játéktérre küldeni. Sok szerencsét ! Wink

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

My mind feels like a foreign land
Silence ringing inside my head
Please, carry me, carry me, carry me home

mind álarcot viselünk
Emily Brooks
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Ryder Danforth 22y38wkj
Ryder Danforth 0c18e3599163bddc75f26e12d9d1a42821790a6a
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Emily Brooks
★ családi állapot ★ :
constantly.
consistently .
continually .

Ryder Danforth B89ba3bd7b6cae4fc93901d3e6285060b38e1050
you
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ idézet ★ :
“What you know is
not always important.”
★ foglalkozás ★ :
Paramedic
★ play by ★ :
Blake Lively
★ hozzászólások száma ★ :
185
★ :
Ryder Danforth D7412e2c20f5b8488a755c58dfdfecbb27671307

Ryder Danforth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ryder Danforth
» Ryder és Flor
» Ryder ✫ Flor
» Lucas Ryder
» Something against you - Amina&Ryder

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: