New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 87 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 81 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Ryder Danforth
TémanyitásRyder Danforth
Ryder Danforth EmptyCsüt. Jan. 09 2020, 22:19
Ryder Danforth
.

Karakter típusa
saját
Teljes Név
Ryder Grantham Danforth
Ryder Gillies
Becenév
-
Születési hely
Washington
Születési idõ
83'.01.13
Kor
37
Lakhely
Bronx
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
nőtlen
Tanulmányok
NYU, végzett
Foglalkozás
Biztonsági tanácsadó, GR Global igazgató
Munkahely
L&L (Lawson & Lecroy) ügyvédi iroda és a GR Global biztonsági cég
Hobbi
A rejtvények és az olasz ételek elkészítésének megszállottja

Csoportom:
Hivatal

Jellem
●● A családomat kérdezve sok homályos és olykor nem összefüggő választ kapna az, aki rólam érdeklődne. Egyrészt mert az egyik fele a gyerekkorom óta az életem része, a másik pedig csak a felnőtt énem terveinek egy fő alappillére. Szerencsére csak az utóbbi személyek verzióját ismerné meg a kíváncsi illető, akik biztosan elfogultan nyilatkoznának arról milyen mérgező is vagyok valójában.
Apám úgy gondolja zárkózott vagyok, míg anyám folyton aggodalmaskodik csapongó életvitelem miatt. (Értsd itt ez alatt a hetekre eltűnéseket, és a váratlanul történő és magyarázat nélküli utazásokat)
A nővérem úgy feltételezi, távolságtartóan viselkedek, és csak nehezen engedek magamhoz közel bárkit is. Szerinte az egyik percben az A verzió mellett döntök, majd a cél előtt a B felé pártolok, így talán a kiszámíthatatlant is hozzáadná a repertoárhoz. Azonban, ha közös és egységes véleményt hallatnának, annak valószínű köze lenne ahhoz, hogy mindezek ellenére mennyire megbízható és szerethető ember vagyok valójában, aki mindent annak érdekében tesz, hogy a szeretteit védje, azonban sokan félreértik szándékaimat.
○○ Mindezek azonban csak külső vélemények. Olyan emberek szavai, akik a tartozásukat törlesztik irányomba, melyet felhalmoztak ismeretségünk során. Emberek, akikhez nem fűznek rokoni szálak, valós érdekek és nem kötnek családi élmények. Ugyanakkor ők azok, akik bizonyára tisztában vannak azzal, hogy mire is vállalkoztak ezáltal.
●● A valódi családom ezzel ellenben úgy vélekedne, hogy szerettükből egy rideg, ellenséges férfi lett, aki csak egy személy felé képes őszinte szeretetet mutatni, azt viszont teljes odaadással teszi. Talán felhozakodnának azzal is, hogy az esetek többségében túlzásba viszem a védelmezői ösztönömet és kizárólag csakis ahhoz a változóhoz vagyok hajlandó ragaszkodni, amit a fejembe vettem, minden más túl kockázatos és közel sem átgondolt.
Ezzel ellentétben én meglehetősen egyszerű embernek tartom magamat. Édesanyám nevelése miatt a hűség, a bizalom megszállottjává váltam. Pártolom az őszinteséget, azt, ha a körülöttem élők és köztem nem léteznek titkok. Talán pont emiatt hozom napvilágra mások titkait is. Clementine és a nővérem az egyetlen akik felé bármilyen érzelmet is kifejtek, és a szeretetként is értelmezhető kinyilvánításom köre itt be is zárul. Nem keresem a társaságot, de ha a céljaim eléréséhez hozzásegítenek, képes vagyok engedni ennek, és örömmel kihasználni mások érzelmi gyengeségét. Megjátszani a hős lovagot, a szerelmes férfit és úgy irányítani a partneremet, ahogyan az a kedvemnek megfelel. Az is lehet, hogy néha még élvezem is az együtt töltött időket, ezek azonban többnyire perceket karolnak fel, és ahogyan megjelentek, úgyis tűnnek el egészen rövid idő leforgása alatt.

Zane Holtz

Múlt
Washingtonban nőttem fel egy militarista család fiatalabb utódjaként. Ez a fogalom egyet jelentett azzal, hogy a mi esetünkben a szeretetet felváltotta a hűség, és annak folytonos bizonygatása. Lynettenek, az édesanyámnak rögeszméje volt a hűség. Nővéremmel együtt folyamatos versengésben teltek a napjaink a nő kegyeiért, de sosem érhettük el azt a pontot, ahol elegendőnek bizonyultak fáradozásaink.
Édesapám, Oswald tizennégy éves koromban tűnt el és bár az ügyét kezelő nyomozók mindent megtettek, nem leltek nyomára. Éveken keresztül minden beérkezett információ zsákutcának bizonyult, míg nem a hatóságok lemondtak róla, mondván: el kell engednünk őt. Többnyire pont erre képtelenek azok, akik megélik mindezt, de a fáradozásaikat édesanyám borsos összeggel hálálta meg. Ebben a helyzetben is észrevette megszállottságának újabb pontját, és bár azt vallotta, szerette apánkat, a történtek után hónapokig kerülte létezésének még a felidézését is. Úgy tartotta a múltban ragadni gyengeség, mely visszahúz a céljaink elérésétől, ezt pedig az ő gyerekei nem engedhetik meg maguknak, ahogyan ő maga sem.
Vivienne, a nővérem képezte mindazt a biztos pontot az életemben, amelyre gyerekként szükségem lehetett. Képes volt a helyzetet felmérni a legjobb változóját és aszerint cselekedni. Felnőtt korunkra ugyan a kapcsolatunk megromlott, azt vallotta már egyáltalán nem ismer, és ahogyan a lánya - Clem -, megszületett csakis azon fáradozott, hogy minél távolabb tartsa tőlem a családját. Akkorra már tudtam, hogy a védelmük érdekében nem adhatom fejemet ellenkezésre és most az egyszer engednem kell az irányítást másra bízni. Ez ugyan nem volt egyenlő azzal, hogy a későbbiekben ne próbálkoztam volna visszatáncolni a nővérem életébe, mindezt viszont biztonságos keretek között tettem meg és változó időközönként, váratlanul felbukkanva. Szerettem volna őket teljes mértékben kihagyni az életemből, és annak kellemetlenségeiből, helyette inkább arra a családra koncentrálódtam, akiknek nyilvánosan emlegethettem a nevüket, közel sem mutatva feléjük érdeklődést, ha éppenséggel odavesztek a velem töltött idő alatt. Hogyan is szokták az ilyet emlegetni...járulékos veszteség? Igen, ez határozottan az ő szerencsétlen csapatuk neve. És hogy mire fel ez a nagy védelem? Mondhatnám, hogy szakmai ártalom, de ez annál sokkal több.
Chad Rutherforddal még az egyetemi éveim alatt találkoztam, és a kapcsolatunk a későbbiekben sem veszett el a süllyesztőbe. Együtt terveztük meg a GR Global biztonsági céget, amely lehetőséget nyújtott arra, hogy testőröket képezzünk ki az arra érdemes személyek védelmében. Rövid idő alatt vált a nevünk ismertté, a cégünk pedig olyan bástyává a rettegésben élő befolyásos személyek számára, amelyre mindig is számíthattak. Ugyan nemes próbálkozásként indult ez a részünkről, hamar rájöttem, hogy akár összeköthetjük a kellemeset a hasznossal is, így úgymond beépített testőreink voltak azok, akik információkat szolgáltattak számomra mindazon emberekről, akiknek jobb dolguk lenne a rácsok mögött. Rutherford apró lépésekben gondolkozott, csak az érem egyik oldalát látta, én viszont ennél mélyebb vizekre is hajlandó voltam merészkedni. Terveim voltak, hajszálpontos részletekkel és annyi személy mozgatásával, amely szükséges volt ahhoz, hogy embereink nevét ne sározzák be vagy kerüljenek bajba. A lényeg, hogy a cégnek mindig azt a képet kell szolgáltatnia, hogy az emberek védelme a fő szempontunk, így ügyesen kellett eljárni annak érdekében, hogy egy-két lebukott személynek ne lehessen lehetősége visszavezetnie hozzánk a vele történteket. Balszerencsés véletlen? Írjuk ennek a számlájára. Mindig is úgy tartottam, hogy bizonyos időtartamig van lehetőségünk kiélvezni tetteink kellemesebb oldalát, mielőtt lejárna az időnk és a következmények a nyakunkba szakadnának. Egyik ilyen ügyfelünk azonban a mai napig igyekszik foltot ejteni birodalmunk nevén, noha életfogytiglani büntetését tölti éppen, és hamis kijelentés lenne a részemről azt mondani, hogy részben nem miattam történt mindez. Emberünk viszont nagyon is jól tudta ezt, így amíg bentről próbálta vajmi kevés befolyását érvényesíteni és maga mellé állítani az összes őrt, én kívülről torpedóztam meg tervét és csökkentettem bevételemet pár törvényen belüli tag megvételével. Mert hát végül is, ki akarna börtönbe kerülni? Én biztosan nem, és erre elég ütős okom van. A rohadék vérdíjat tűzött ki a fejemre, így mihelyst hűvösre tesznek, nekem lőttek. Sokan látnának inkább holtan, mint élve, de szerencsére abban a helyzetben vagyok még, ahol én dönthetek melyik állapotban akarok megfelelni.
És, hogy mi lenne, ha mégis beütne a veszély? Az a nagybetűs rossz, amiből már egyik emberem sem húz ki? Erre is megvannak a terveim, de nem az én romlott életem folytatását illetően, hanem az unokahúgom, Clementine jövőjét biztosítva. Korábban említett próbálkozásaim sikerében közös játékba kezdtünk a kislánnyal, amelyek során saját rejtvények szerint építettem bele egy kódot szórakozásainkba. Ő ugyan csak játéknak fogta fel, de a megoldásokat egészen ügyesen kitalálta, így biztosan tudtam, hogy a későbbiekben sem veszít intelligenciájából. A kód pedig? Mihelyst személyem forgatókönyvét lezárják, Clem örökli meg minden pénzemet, amihez csakis ő férhet hozzá, ahogyan ahhoz a széfben tárolt beismerő vallomáshoz is, amit tettem. Az én életem sosem lesz tiszta, de az övé ne úgy kezdődjön, hogy egy bűnöző pénzét fogadja el. A legszebb az egészben, hogy a játékszabályokat csak mi ismerjük, így bármi is történik velem, tudom, hogy életem legfontosabb személyének a kezében hagytam a megoldáshoz szükséges kulcsot.
Addig viszont maradt még egy kis időm, és ha továbbra is okosan játszom, akkor akár több is. Jelenleg egy ügyvédi iroda két nagyágyújának hátsóját és felépített birodalmát védem csapatommal, de személy szerint csak Oswald Lecroy bizalmára hajtok. Hogy miért is cseng olyan ismerősen ez a név? Igen, a helyes megfejtés nem más, mint hogy Oswald Lecroy egyenlő, Oswald Danforthhal, az édesapámmal, akinek évekkel ezelőtt titokzatosan nyoma veszett. Nem tudom ki és hogyan vélekedik erről, de a családi összejövetelek egészen jól szoktak végződni, legfőképp akkor, ha az egyikünknek mennie kell. Márpedig Oswald eltűnési kényszerei mellett a leleményességét is tőle örököltem, és ha eljön az idő a saját fegyverével fogom elpusztítani.

livin' in new york

Meghan Montilio imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Ryder Danforth
Hivatal
ranggal rendelkezem
★ :
Ryder Danforth 990de338fe048c8631bf48f40b6278e4a892e4b4
Ryder Danforth Tumblr_inline_ptc06jYQ111scox85_400
★ kor ★ :
41
★ idézet ★ :
There were two reasons I was scared to let people in; the damage they could do, and the damage they could find.
★ foglalkozás ★ :
security consultant (co-founder of GR Global)
★ play by ★ :
zane holtz
★ hozzászólások száma ★ :
274
TémanyitásRe: Ryder Danforth
Ryder Danforth EmptyPént. Jan. 10 2020, 08:17
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Ryder!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A user kisgyermekes anyukaként óhatatlanul a Mancs Őrjárat kis leleményes tíz éves zsenijére asszociált a neved láttán  Ryder Danforth 530746732  (nézd el nekem, lassan annyit hallom és látom ezt a mesét, hogy már kívűlről fújom a részeket) és amikor a történeted közepén tartottam, ez a hasonlóság ebben a logisztikai tehetségben azt hiszem ki is teljesedett. Szóval ha nem is volt ez tudatos részedről (nem hiszem) akkor is maradt valami párhuzam. Sorry a kis intermezzoért. Ryder Danforth 2591762830

A jellemzésednél egy különös kettősséget mutattál, ami egyrészt a felszín, másrészt a mélyben rejlő valami sötétebb dolog. Rolling Eyes  Sokszor a tiszta és katonásan rendezett gondolatok mögött szándékos homályosítást éreztem, ami valószínű a jellemedből adódik. Tulajdonképpen az volt végig az érzésem, hogy mesélsz, sok dolgot elmondasz magadról, de valójában, arról, hogy milyen is vagy ott legbelül nem nagyon osztasz meg információt. A zárkózottságodnak minden bizonnyal megvan az oka. Ryder Danforth 2624752903
Hűség és megszállottság. Érdekes párhuzamot vontál a két jellemvonás között, és bár először azt gondoltam, hogy aki hűséges, nem lehet megszállott, de azt hiszem ez tévedés. Az lehet a leginkább. Hogy ez nálad miért alakult így, arra a történetedben kaptunk magyarázatot. Ryder Danforth 2451935670

Az igazi szeretet hiánya rányomta a bélyegét az életedre, nagyon keveseket engedsz közel magadhoz, és talán nem véletlen, hogy a nővéreden kívül az unokahúgod az egyetlen. Egy gyermek a legtisztább és legőszintébb, belőle még hiányzik mindaz a bűnösség, ami az évek alatt rakódik az emberekre. Ryder Danforth 4146035580  Egy kisgyermek mindig őszinte. Tulajdonképpen az apád eltűnésével kiesett az apakép az életedből, amit saját magadnak kellett kialakítanod, és anyád nem igazán adta meg azt a szeretetet neked, amivel ezt ellensúlyozni tudta volna. A nővéreddel való kapcsolat megromlása érintett talán téged a legérzékenyebben. Ryder Danforth 2624752903  Mégis azt hiszem nem veszett belőled ki az igazi szeretet, noha nem sok lehetőséged volt azt gyakorolni. Az a fajta ragaszkodás amit a kis Clem felé mutatsz, annyira őszinte, hogy aki képes így szereteni, az nem lehet rossz ember, teljesen mindegy, hogy milyen életet élt vagy él. Ryder Danforth 2451935670
Az a rejtvényes rész a kislánnyal, uhhhu az nagyon tetszett, ahogyan ezt kitaláltad és megtervezted. Ryder Danforth 3874598021  De tulajdonképpen ez is azt mutatja, hogy hihetetlenül kristálytiszta gondolkodásod van, megpróbálsz mindent pontosan előre eltervezni. Nem hiszel a meglepetésben vagy a “lesz-ahogy-lesz” érzésében. Talán jól teszed, de talán nem, mert így közben elfelejtesz élni. Jó ez így neked? Ryder Danforth 3719483937
Apád felbukkanása minden bizonnyal olyan dolgokat indít el, amely a bosszúra sarkall, de közben azért ne feledd, hogy ezzel a cselekedeteddel másokra is hatással leszek, és ezzel nem biztos, hogy számoltál. Ryder Danforth 2081954265

Nagyon tetszik ahogyan írsz, ahogyan a történetedet csavarod. Ryder Danforth 4142114136  A fogalmazásmód, a tiszta mondatalkotásaid, az összeszedettséged. Engem abszolút mértékben sikerült lenyűgöznöd. Nem csak a történettel magával, hanem ahogyan megírtad.

A Tara-Plecsnit egy tollal és egy keresztrejtvényújsággal adom most át. Színt admin ad majd.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Ryder Danforth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ryder Danforth
» Ryder és Flor
» Ryder ✫ Flor
» Lucas Ryder
» Something against you - Amina&Ryder

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Hivatal-
Ugrás: