Költözködésben? Hát hová költözöl? Jaj,az igaz. El is felejtettem, hogy biztosan dolgozik. Nem nincsen semmi baj, csak régen beszéltünk már,találkoztunk egymással.
Aha, végre elszabadulok a koliból. Tudod, már eléggé utáltam.: D Egy barátnőmhöz, meg pár másik egyetemista archoz költözöm egy lakásba. Ja vagy ha nem, akkor meg nem tudom mit csinál. Kérdezd meg Violettet. Ő biztos tudja (((:
Ja lehet, csak akkor még nem tudtam hová. De van egy barátnőm, aki egy barátjával lakik, és akkor most vagy öten összeköltözünk, szóval jó lesz. Ha lesz valami buli, hívlak majd Finnel. : D Köszi, már összepakoltam mindent, és rávettem apámat, hogy segítsen átvinni mindent, úgyhogy megoldom. De aranyos vagy. Veled miujság különben?
És jobb lesz öten összezárva, mint a koliban? Jól van Ha kell segíteni, vagy bármi,csak szólj, tudod : ) Én jól vagyok, Köszönöm : ) Kissé fáradtan igaz, de meg vagyok még : )
SOKKAL. Ezeket az embereket kedvelem, és saját elhatározásomból lakok velük, meg lesz egy szobám egyes egyedül. A koliba válogatják az idiótákat.: D Fáradtság, miaz.: D Pihenj azért, ne hajszold túl magad, csak amennyire szükséges.