New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 144 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 134 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Diane N. Miles
tollából
Ma 06:01-kor
Mallory Duval
tollából
Ma 05:27-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Colin Mcclain
TémanyitásColin Mcclain
Colin Mcclain EmptyVas. Jan. 13 2019, 22:08
Colin Mcclain

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Colin Mcclain
Becenevek:
Colin
Születési hely, idő:
New York, 1995.04.07
Kor:
24
Lakhely:
Bronx
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
független
Csoport:
média,művészet-és sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
végzős egyetemista - filmrendező szak
Ha dolgozik//Munkahely:
fotográfus
Hobbi:
videoblogot vezet a youtubeon
Play by:
Adam Gallagher

Jellem
A srác először a youtube-on keltette fel az érdeklődésem. Nagy mélázásom közepette, miközben unottan kattintgattam a videók között, szembe jött ennek a pávának a képe. Először azt hittem, hogy ez is egy a sok metroszexuális közül, akikre jellemző a mindig tökéletes megjelenés és az ízléses öltözködés. Aztán, belenézve a videóba rájöttem arra, hogy nem is olyan sügér ez a csávó. Egészen érdekes dolgokról dumált, a videó kreatívan volt összevágva, amit jó kis kommentekkel tűzdelt meg. Főként közéleti témákat dolgozott fel, mini dokumentumfilmeket próbált készíteni különféle témákban, illetve fotós oktató videókat tett közzé.
Ekkor jöttem rá arra, hogy nem csak hobbivideós a gyerek, hanem még a fotózáshoz is ért. Ez éppen kapóra jött, mert éppen a gólyatáborra készültünk, és szükségünk volt valakire, aki megörökítené azt a piálós-beb***ós néhány napot, természetesen profi minőségben.
Innen jött az ismeretség, és rövid idő alatt ráébredtem arra, hogy ez a gyerek tele van energiával, ambíciókkal és kreativitással. Közben kiderült az is, hogy egy jó ideje filmezést tanul a meló mellett, ráadásul nem is akárhol. A mi egyetemünkön. Mondtam is neki, hogy milyen kicsi a világ, és hogy eddig miért nem szereztünk róla tudomást.
A srác jófejnek bizonyult, és mivel értett is a dolgokhoz, meg nem volt hülyegyerek, és úgy éreztük, hasznát vehetjük még különféle projektek kapcsán, felajánlottuk neki, hogy legyen a klubbunk tagja. Ez persze nem olyan klub volt, mint a tipikus amerikai filmekben szereplő Kappa Béta Céda házak. Próbáltunk inkább névtelenek maradni, amolyan titkos kis társaság, mint annak idején mondjuk a szabadkőművesek.
A tagjaink egyébként mind előkelő családok leszármazottai, főként bankárok és üzletemberek, politikusok utódai. Éppen ezért is volt közülünk néhányaknak furcsa az, hogy bevettük őt a csapatba. Néhányan még húzták is rá a fogukat. De hogy miféle előnnyel is járt ez a klub?
Többek között hatalmas bulikkal, külön bejáratú termekkel, ingyen sörrel és vip belépőkkel a nagyobb eseményekre. Colinnak ez is jól jött, hisz egy fotós hol tudná igazán kibontakoztatni magát, ha nem egy elit eseményen?
Egyébként a srác úgy tűnik, kellő művészi hajlammal lett megáldva, mert nem csak a fotó-és filmszakmához ért, de még zenélni is tud. Egész pontosan szaxofonozik a srác, de azt meg ne kérdezzétek, hogy miket játszik. A nagyfaterom egész biztosan tudná.
A csajokhoz viszont nem ért, vagy szimplán seggfej lehet velük, egy biztos, amikor az a csaj dühödten vágta az arcába az ajtót és heves szitkozódás közepette hagyta maga mögött a Campust, annak bizonyára oka volt. Azt nem tudom, hogy valójában mi lehetett a balhé kiváltó oka, de állítólag a srác túl sokat foglalkozik magával. Aztán, ki tudja…
Negatívumot őszintén szólva nem tudnék róla mondani, de egy dolgot azért furcsálok vele kapcsolatban. Bármikor is kerül szóba a család, ő mélyen hallgat. Nem mesél, nem mutat családi fotókat és szinte semmit sem tudni arról, hogy honnan jött. Állítólag New Yorki, de én azt is el tudnám képzelni, hogy valahonnan az isten háta mögöttről jött.
Egy dolog fix, ha egy megbízható fotósra van szükséged, netán csak meginnál egy üveg sört egy jó társaságban, akkor érdemes vele összehaverkodni.  

Múlt

- Már megint piáltál, és még csak arra se voltál képes, hogy eltüntesd ezeket a rohadt üvegeket! Hogy akarod így felnevelni Elsie-t? – hatalmas pofon csattant az arcomon anyámnak csontos keze mentén, miközben az ideg rázta a testét és gyűlölettel fúrta tekintetét az enyémek közé. Pedig annak idején nem volt ilyen, régen, még mielőtt az ital elvette volna az eszét, egy normális nő volt. De a nevelőapám, a munkanélküliség és a szegénység tönkre tette őt.  
- Fogd be a szádat! Nevelem őt és én adok ételt és fedelet a szájába! – remegve vonaglott meg ajka, amin keresztül még mindig érződött a tömény alkohol szaga.
- Vagy inkább a férjed, nem? Aki miatt ilyen idegi roncs vagy! Már rég ott kellett volna hagynod őt, és Elsivel valami normális helyre költözni! Dolgozhatnál is, de csak a pia, meg a pia…
- Te vagy a hibás, hogy leléptél itthonról! Ha te is elmész a gyárba, akkor most ki lennének fizetve a számlák! – anyámnak egyszerűbb volt az, hogy engem hibáztasson, mint sem, hogy szembe nézzen a gondokkal és egyszer az életben felelősséget vállaljon. Soha nem tudta megtenni, mindig is függő volt. Függője annak a mocsok Bob Carsonnak, meg a piának.
- Jól van anya, hibáztass csak engem, de ettől még a te életed nem lesz jobb! Sem Elsieé…Tudod, legalább miatta összekaphatnád magad, még csak tizennégy éves! Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz vele így, ha mindig csak ezt látja.
- Takarodj a házamból! Takarodj innen! – ismét ordítani kezdett, kezét újra emelte, hogy megcsapjon, de ezt már nem engedtem neki. Távolabb léptem tőle, még egyszer mélyen a tekintetébe néztem, majd sietve távoztam otthonról, s még csak vissza sem néztem.
A belváros felé tartva azért összeugrott a gyomrom, pocsékul éreztem magam, amiért az anyám így viselkedett velem. S talán én sem beszéltem vele megfelelő hangon, de a tűréshatáromat már rég átlépte a tetteivel. Nem egyszer próbáltam beszélni a fejével, amikor még voltak tiszta pillanatai. Egyszer-kétszer talán még rá is szánta magát, hogy ott hagyja Bob-ot, de aztán valamiért mégis csak mellette maradt. Pedig az a fickó egy állat volt. Csak remélni mertem, hogy Elsie-re soha nem emelt kezet. De azt hiszem, hogy arról tudnék, hisz a húgommal nagyon jó kapcsolatot ápolok. Ő egyszer sem számolt be arról, hogy a nevelőapánk bántotta volna. Az anyánk azonban, ő sokat szenvedett.

A gondolatok még sokáig nem hagytak nyugodni, akárhányszor is látogattam haza, mélyen felkavart az otthon töltött időszak. Valamiért nem éreztem már azt, mint gyerekkoromban. A családi idill apám halálával szerte hullott. Hiába volt otthon a húgom, nem tudtam elviselni a nyomort, a szegénységet. Ennél mindig is többre vágytam. Ki akartam törni a mocsokból, és azt hiszem, hogy sikerült is. Mégis, ha a húgomra gondolok, összeszorul a szívem. Ki kéne őt szabadítanom onnan, de fogalmam sincs, hogyan is tehetném ezt. Hozzám nem költözhet, nincs nálam hely. A nagykorúságtól pedig még távol áll. De akkor mégis, mit tehetnék?

Mintha csak működne a gondolatátvitel, a következő pillanatban megcsörrent a telefonom. A kijelzőn Elsie neve villant fel, ő egy azon személy volt, akinek a nap bármely órájában felvettem.
- Mi van húgi?  
- Semmi, csak…Azt hittem, hogy maradsz még. Olyan rég láttuk egymást, és mindig csak pár órára ugrassz haza. Mire hazaértem az edzésből, már nem voltál itthon.
- Tudom, tudom..csak, közbejött egy ..egy fontos munka, tudod valamiből fent kell tartanom magam.
- Aha, tudom….én csak…most, most le kell tennem, megjött Bob. Majd hívlak. – a hívásnak hamar vége szakadt, a húgom meglehetősen gyorsan bontotta a vonalat. Ettől nem lett jobb kedvem, mégis mi történhetett? Vissza kellett volna mennem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Colin Mcclain
Colin Mcclain EmptyKedd Jan. 15 2019, 21:57
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Colin!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Örültem, hogy egy kívülálló szemszögéből írtad meg a jellemedet, hiszen így pontosan annyit tudtunk meg rólad, amennyit másoknak megengedsz, hogy lássanak. Úgy éreztem az előtörténeted olvasása közben, hogy két részre osztódik. Egyik felében az az éned kap főszerepet, aki már az előbb is említésre került, míg a másikban pont az ellenkezőjét ismerhetjük meg, aki ugyanúgy te vagy, mégis életed ezen szakaszát nem engeded, hogy a felszínre törjön vagy akár egy kicsit is meglátszódjon rajtad. Jó volt olvasni arról, hogy az élet mennyi területén próbálsz helyt állni, és hogy mindazok ellenére, ami a családodon belül történik, mégis megpróbálod annyira élvezni az életet, amennyire csak teheted.
Egészen nehéz lehet a veled történteknek tanúja lenni, és megtapasztalni egy másik ember függőségének következményeit, amellyel kapcsolatban hiába próbálsz segítséget nyújtani, sosem érződik, hogy javulásba fordulna át. Sőt az esetek többségében minél inkább igyekszel jót tenni, csak rosszabbodik a helyzet.  Colin Mcclain 249993984
Kár, hogy a húgod ott ragadt ennek a kellős közepébe, ugyanakkor érthető, hiszen szüksége van az édesanyjára, még ha nem is úgy viselkedik, ahogyan kellene. Ennek ellenére az aggodalmad teljesen jogos, hiszen két olyan emberrel él együtt, akik olykor képtelenek parancsolni a tetteiknek. Remélhetőleg ennek következményét sosem kell majd megtapasztalnia.
Ilyen érzelmileg megterhelő események után jó, ha van ahova tartozni tudsz és a jellemedben megismert csapat úgy tűnik egy ilyen közösségnek számít. Kíváncsian várom hova vezetnek majd ezek az ismeretségek vagy milyen kalandokba keveredsz általuk. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Colin Mcclain A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Colin Mcclain 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Colin Mcclain 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1807

Colin Mcclain
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lotte && Colin
» Colin Wilkerson
» Colin Ross
» Steven and Colin
» Colin and Candy - little work - lot of fun

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: