New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 249 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 235 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Colin Wilkerson
TémanyitásColin Wilkerson
Colin Wilkerson EmptyVas. Ápr. 26 2020, 10:22
Colin Wilkerson

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Colin Wilkerson
Becenevek:
Colin, Dr. Wilkerson
Születési hely, idő:
1988. augusztus 3.
Kor:
32
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
nőtlen
Csoport:
Egészségügy
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Traumatológus
Ha dolgozik//Munkahely:
Presbyterian Hospital
Hobbi:
túrázás, kosárlabda
Play by:
Jesse Williams

Jellem
Hülye voltam, egy felnőtt testbe zárt nagy gyerek, akinek a gondolatai mindig azon kattogtak, hogy mivel dobja fel mások napját. Minden programban benne voltam, legyen az bowling, karaoke, házibuli vagy egy sütögetés. A jókedvű, életvidám, és egy kissé talán forró fejű doki, akire barátságban mindig lehetett számítani, aki mindig (többnyire) a jó oldalon állt, aki harcolt az igazáért és az elesettekért. Egy szerethető alak, aki sok esetben talán túl lépett határokat, megbántott másokat őszinteségével és hirtelenségével. Aki előbb mondta ki a szavakat, mint hogy gondolkodott volna. Olyan pasas, aki sok nőt fűzött be, de akit igazán akart, attól gyáván futamodott meg. Valahol mélyen talán még mindig ott él bennem ez a doki, de az elmúlt két év nagyon sok mindenben megváltoztatott. Megismertette velem a keserű valóságot, hogy az élet nem csak vidám sörözésekből áll, hanem veszteségek sorozatából. Életekből, háborúkból, kudarcokból és egyéb szarságokból. Megkeményedtem, egy kicsit talán savanyúbb lettem, mogorvább és zárkózottabb. Megtanultam keményebben küzdeni, jobban összpontosítani és fegyelmezni az indulataimat. Felelősségteljesebb lettem és érettebb. A bűntudatom azonban nem hagyott alább, mindig hatással lesz a tetteimre, és soha nem fogom elfeledni azt, hogy mekkorát hibáztam.
Múlt
Öt évesen jártam itt először.
Emlékszem arra, hogy alig kaptam levegőt, úrrá lett rajtam a félelem és reszketve zokogtam, miközben végig néztem a halálukat. Már nem jut eszembe, hogy hívták a nővért, aki elrángatott onnan, de arra tisztán emlékszem, hogy mennyire kedves volt velem. Próbált megnyugtatni, gondoskodóan csavarta körém a plédet, és mindvégig ott maradt velem. Nem sokkal később gyámügyesek jelentek meg rendőri kísérettel, elmondták, hogy mi történt, és azt is, hogy mi vár majd rám.
Öt évesként nehéz volt felfognom azt, hogy elveszítettem a családomat. Akkor nem is tudtam felfogni, hogy pontosan mi történt, hiába faggattak a rendőrök, nem tudtam megszólalni. De hogy is lehetett volna erről beszélni, mindezt szavakba önteni? Nekem nem ment.
A történetem hamar bejárta a sajtót, én voltam az az öt éves, aki túlélte az egyik queensi bandaháború véres éjszakáját. A kölyök a szar környékről, ahol minden ház sablon volt, s minden ember annak számított.
A sérüléseimből hamar, alig néhány hét alatt felgyógyultam, ezután vitt magával a gyámügy. Bármi várhatott volna rám, lehetne most a hátam mögött kismillió költözés, és több tucat pótszülő. Hála Dr. Daalgard-nak azonban kaptam egy új lehetőséget, egy új és jobb életet. A kezelőorvosom volt, aki úgy döntött, hogy magához vesz, örökbe fogad és felnevel.
Neki hála, idővel sikerült feldolgoznom az engem ért traumákat. Kirángatott arról a lepusztult környékről és meleg otthont biztosított. Neki köszönhetem azt, hogy megtanított az élet szépségeire, megtanította, hogy egy helyes értékrendet kövessek és rávezetett a helyes útra, amit követnem kell. Neki köszönhetően lettem traumatológus, ő lett a legnagyobb példaképem, és azon igyekeztem, hogy egy napon majd hozzá hasonló legyek.
Azt hittem, jó úton járok, egy nap azonban mégis végzetes hibát követtem el. Hibáztam. Azt hittem, hogy rendelkezem azokkal a képességekkel, melyekkel bármikor és bárkin tudok segíteni. Elszálltam magamtól, úgy gondoltam, hogy amit gondolok az helyes, és elhittem magamról, hogy ha valamibe beleavatkozom, akkor azzal befolyásolhatom mások sorsát, és jót tehetek.
Sarah a legjobb barátom volt. Tudtam, hogy mennyire veszélyes az az alak, tudtam, hogy nem kellene feszegetnem azt a húrt. Higgadtnak kellett volna lennem, távol tartanom őt, nem pedig visszapofázni, fitogtatni az erőmet, hogy nekem keményebb a tököm. De amilyen forrófejű idióta barom voltam, neki estem. Azt gondoltam, hogy ha majd beverem a képét, akkor majd leszáll róla és eltűnik a jó büdös francba. Ehelyett előkerült egy stukker, és rohadtul elsült. Elsült az a szar és Saraht találta el. Mert nem volt agyam. Hibáztam, mert csitított, hogy húzzunk el, de nem tettem.
Hiába voltunk egy karnyújtásnyira a műtőtől, hiába vett körül egy tucat hozzáértő kolléga, az életét már nem lehetett megmenteni.
Többen próbáltak nyugtatni, mondván, hogy Colin ez nem a te hibád, nem te tehetsz erről, baleset volt. Nem volt baleset. Ha nincs akkora pofám, ha nem hiszem azt, hogy megváltatom a világot, akkor Sarah nem halt volna meg. Egyedül Adams volt az, aki az arcomba vágta az igazat, aki elnyomva a többiek hangját engem vádolt.
A bűntudat még azóta is gyötör. Akkor magam mögött hagytam a kórházat, hogy két évig szolgáljak Afganisztánban. Katonák közt éltem, katonákat mentettem, gondolva hogy talán majd egy napon sikerül elfelejtenem az emlékeimet.
Nem ment. Soha nem sikerült ezeket a belső érzéseket leküzdenem, arra viszont jó volt ez a távolság, hogy átgondoljam a tetteimet és jobban megismerjem önmagam.
Most újra itt vagyok. A Presbyterian sürgősségi osztályának recepciójánál ácsorogva, hogy visszatérve megpróbáljam folytatni a munkámat, ott ahol abbahagytam.  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Colin Wilkerson
Colin Wilkerson EmptyVas. Ápr. 26 2020, 15:12
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Colin!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A te esetedből látszik csak igazán, hogy mennyire befolyásolóan képesek felforgatni egy ember életét az őt érő tragédiák. Attól a pillanattól kezdve egészen másképp értékeli át a dolgokat, más elvek-döntések kerülnek előtérbe és hiába próbálná az ember visszakapni régi önmagát, a te életedben az önfeledt, laza és egyben az életét élvező srácot, mégsem tud közelebb jutni hozzá, mert valami túlságosan is erős ahhoz, hogy útját állja ebben.
Nehéz gyerekkorod volt, ami a szüleid elvesztését követelte és amit az ember egy életen át képtelen feldolgozni, de mégis egy erős jellemként sikerült kitörnöd mindebből, még ha a történtek továbbra is veled maradtak. Képes voltál egy idő után meglátni az élet jó oldalát, beengedni másokat a hétköznapjaidba és megragadni minden lehetőséget, amelytől boldogabbnak érezhetted magadat. Emberek életét mentetted meg, miközben valahol ezzel te magadat is folyamatosan gyógyítottad. Aztán bőven elég volt egy valaminek félresikerülnie ahhoz, hogy ez az egész, amit éveken keresztül töretlenül építettél magadban hirtelen teljesen kiforduljon önmagából és megváltoztasson ezzel mindent, közöttük téged is. Nehéz lehet nem bűnösnek érezni magadat ebben vagy hinni másoknak amikor az ellenkezőjét mondják rólad, de bizonyára mint minden más, ez is nézőpont kérdése és egyetlen momentum elváltoztatásával az egész másképpen alakult volna. Nézzünk szembe a tényekkel, te csak védeni akartad Saraht és a fegyvert sem te vitted, szóval úgy gondolom ez is olyan szürke zóna lehet, ahol az embernek több tényezőt kell figyelembe vennie, mielőtt meghozná a végleges ítéletet. Remélhetőleg egy nap te is belátod, hogy ez nem csak rajtad múlt akkor és mindent megtettél, hogy egy nyugodt jövőt biztosíts egy olyan ember számára, aki fontossá vált neked. Még ha másképpen is alakult, ez egy bátor lépés volt tőled. Talán később ha ráeszmélsz erre ismét képes leszel erőt gyűjteni ahhoz, hogy észrevedd a pozitívabb dolgokat az életedben, ahogyan akkoriban is tetted és meglehet a kórházban történő újrakezdésed segít majd ebben. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Colin Wilkerson A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Colin Wilkerson 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Colin Wilkerson 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Colin Wilkerson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Colin Mcclain
» Steven and Colin
» Lotte && Colin
» Colin Ross
» Colin and Candy - little work - lot of fun

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: