A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Én már a magam módján ugyan előzetesben körülrajongtalak egy kicsit, és kifejeztem imádatomat a karaterlapod iránt, most igyekszem némileg összeszedettebben és értelmesebben is elmondani, mennyire nagyon tetszik, amit alkottál. Ami már első pillantásra is szembetűnő, az a különleges és egyedi pofid. Én ugyan nehezen tudok azonosulni modell play by-okkal, de mindig öröm és felüdülés egy újabb ismeretlen vagy ritkán látott arcot látni. A választottad egyszerre tűnik bájosnak és ártatlannak a szememben, ugyanakkor látom benne azt a vagány oknyomozó csajszit is, akit elénk tártál. A szépséges neved pedig ehhez tökéletes választásnak tűnik. Nagyon tetszett a jellemzésed is, mert szintén egyedire sikeredett, és a hozzád kapcsolódó személyekről informálódva tényleg egy kicsit többet megtudtunk rólad is. Ám amiből még tegnap óta sem sikerült felocsúdnom, az a szerepjáték példáid, amit elképesztő ügyességgel rakodtál sorba. Ahogy a kihallgatásba belefűzted magát a balesetet is... a szakítás, az ikredtől való eltávolodás, és a végén a terhesség tényének kiderülte, ahogy a még meg nem született babádhoz beszélsz... számomra mindez teljesen lebilincselő volt, egyszerűen imádtam, és nagyon várom a folytatást. Az az elkényeztetett fruska mostohahúgod bökdös itt, hogy adjam át az üdvözletét, és izgatottan várja az összeszólalkozásaitokat. Úgyhogy ezzel itt be is fejezem most az ömlengést.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!