★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 262 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 254 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | XY Vasquez § anyuci Szomb. Júl. 28 2018, 00:40 |
| XY Vasquez Play by: Salma Hayek, Penelope Cruz, Sofia Vergara, vagy akit megbeszélünk Születési hely: Kolumbia Kor: 46-50 Lakhely: Moszkva Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: házas Csoport: törvényszegők Történetünk: Az édesanyám vagy, emellett kolumbiai drogkirálynő. Akárcsak apámnak, neked is mindenhova elér a kezed a kapcsolataidon keresztül. Erős nő vagy, karakán, senki sem mer neked ellentmondani. Míg apám fegyverkereskedelemmel gyarapítja a vagyont, de a drogkereskedelemből beszerzett summát nyomod a családi kasszába. Mindenre kitanítottál, ahogyan apa is. Mindenbe beleláthattam, ahogyan apánál is. Az volt az álmod, hogy a lányodként ugyanazt fogom folytatni, amit te elkezdtél. Apám mindig is ellenezte, hogy irodalmi pályát kezdjek, hiszen a családi biznisz mindennél fontosabb számára. Megtiltotta, hogy írjak, rossz néven vette, hogy irodalomelméletet tanultam az egyetemen. Te nem voltál ennyire szigorú. Úgy érezted, ha szabad teret hagynátok nekem, akkor nagyobb eséllyel tudnátok bevonni a vállalkozásba. Apám szerint ez elvonta volna a figyelmemet, szerinted pedig a valamit valamiért elvre hivatkozva megért egy próbát. Az lett a vége, hogy egy éjszaka, miután összebalhéztunk, fogtam magam és leléptem otthonról. Azóta sem beszéltünk egy árva szót sem. Nem tudom, mi van veled, te se tudod, hogy mi van velem. Az apa nyilvánvaló haragjával ellentétben úgy képzelem, hogy ő inkább szomorúságot érzett Neela távozása után. Kevésbé törte azon a fejét, hogy vajon mit kezdhet a lány a sok bizalmas információval, inkább a lányát féltette. Tipikus anyatigris. Érdemes elolvasni az előtörténetemet, ott egy-két helyen említve van az anya, illetve az elején a családról is van egy rövidke leírás. Ezen kívül a férjed és a fiad hirdetésére is érdemes lehet rápillantani. Az említetteken kívül más az alkotóra bízva. Gyere, várlak |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | XY Vasquez § anyuci | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |