New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 155 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 147 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

The Carmona Family
TémanyitásThe Carmona Family
The Carmona Family EmptyVas. Nov. 17 2024, 21:45
Sofia  Carmona(?)
Szabad

Play by
Zión Moreno van a képen, de lehet bárki más is, aki eléggé spanyolnak néz ki:)
Születési hely
NYC, USA
Kor
25 körül
Lakhely
Staten Island, NYC
Szexuális beállítottság
Te döntöd el
Családi állapot
Te döntöd el
Csoport
Egészségügy?
Történetünk
Mivel csak 2 év korkülönbség volt köztünk, azóta, mióta elhagyott minket anya, ketten vezetjük a háztartást. Úgy nézünk ki, mint egy öreg, civakodó házaspár, amikor éppen a kölykök feje felett állva ordibálunk egymással, de tudjuk, hogy ebben az elcseszett házban csak egymásra számíthatunk, így rendszerint hamar ki is szoktunk békülni. Ápolónőként dolgozol a Brooklyn-i kórházban, éjt nappallá téve gürizel, hogy valami legális melóból is származzon bevételünk, de így sem tudod megúszni, hogy ne csurranjon-cseppenjen a mocsokból is valami. Te vagy maga a megtestesült béke, amikor én már tombolok, te nyugodtan meditálsz mellettem. A gyerekek rád támaszkodnak, anyukát látnak benned, te pedig mindened odaadod, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.
Mivel csak 2 évvel vagy fiatalabb, mint én, így velem együtt neked is hamar meg kellett tapasztalnod milyen is az az igazi, belevaló felnőtt élet. Kettőnknek kellett felelősséget vállalnia mindenért, vezetni egy háztartást és hamar munkára adni a fejünket, máskülönben az utcára kerültünk volna. Velem ellentétben te eszes vagy, pörög az agyad és jó a problémamegoldó képességed, így ápolónőként helyezkedtél el a Brooklyn-i kórházban, amíg én mások helyett végzem a mocskos melókat, amikért bármikor elkaphatnának.
Úgy nézünk ki rendszerint, mint egy civakodó öreg házaspár, akik a gyerekek feje felett ordibálnak át egymásnak a maguk igazát hajtva. Benned is forr az a bizonyos latin vér, nehezen engedsz, indulatos és arrogáns vagy, de ez csak az a fajta Carmona típusú fűszer, amire mindenkinek szüksége lenne.
Bár ritkán mondom, rettentő hálás vagyok azért, hogy mindenben kisegítesz és tartod a frontot akkor is, ha hetekre távol kell maradnom tőletek. Tudom, hogy mennyi áldozatot hozol a családért, hogy mindent megakarsz adni a kölyköknek. Rettentő jó ember vagy Sofia, remélem egyszer ezt te is látni fogod.

/Szeretném nagyon nyitottan hagyni a karaktert, hogy ne húzzak túlzottan szigorú határokat köré és kiélhesse a fantáziáját, akinek megtetszene Smile Gyere, nagyon várlak! A karakter az ET-mbe is meg van említve, ha esetleg részletesebben szeretnél olvasni róla!/

livin' in new york

Matteo  Carmona(?)
Szabad

Play by
Michael Cimino van a képen, de lehet bárki más is, aki eléggé spanyolnak néz ki:)
Születési hely
NYC, USA
Kor
23 körül
Lakhely
Staten Island, NYC
Szexuális beállítottság
Te döntöd el
Családi állapot
Te döntöd el
Csoport
Művészet, média?
Történetünk
Rettentően kilógsz a sorból. Ebben a kaotikus családban te vagy az egyetlen, aki szendeszűzként meglapul a többiek között és kis Jézust játszik. Nem vonz a sötét oldal, nem akarsz lealacsonyodni arra a szinte, ahova már a 14 éves öcséd akkor lealacsonyodott, amikor megtanult beszélni, te más vagy. Vonzanak a művészetek, néha hallak zenélni vagy megtalálom a jegyzeteid, ahova verseket írsz, ezen kívül tudom, hogy feljárkálsz Manhattanbe, hogy egyetemistákkal lógj az itteni züllött alakok helyett. Nem tudok rád haragudni, mindig is azt akartam, hogy legalább egyikünknek ilyen élete lehessen, egyébként is, tudom, hogy mindentől függetlenül azért szeretsz minket. Most éled a lázadó korszakodat, így elég sokszor kimaradsz itthonról, általánosságban csak a havi fizetésed egy részét jössz leadni a közös kasszába, egyébként úgy tudom, hogy épp egy lemezeden dolgozol. Büszke vagyok rád kölyök, de rettentően hiányzol, remélem egyszer honvágyad támad és úgy döntesz, újból itt szeretnél maradni.

/Nyitott a karakter, hogy kiélhesse rajta a fantáziáját, akinek megtetszik. Gyere, várlak! Smile A karakter az ET-mbe is meg van említve, ha esetleg részletesebben szeretnél olvasni róla! /

livin' in new york

Marcos  Carmona(?)
Elkelt

Play by
Anthony Keyvan van a képen, de lehet bárki más is, aki eléggé spanyolnak néz ki:)
Születési hely
NYC, USA
Kor
21 körül
Lakhely
Staten Island, NYC
Szexuális beállítottság
Te döntöd el
Családi állapot
Te döntöd el
Csoport
Törvényszegők?
Történetünk
Ha egyszer valaki sírba fog vinni, az biztosan te leszel. Mióta csak az eszedet tudod semmi másra nem vagy képes, mint bajba kerülni. Egyik javítóból a másikba vándoroltál, de ez sem volt elég, ugyanis még 23 évesen sem jutottál el oda, hogy felfogd, semmit nem old meg az, ha mindenkit lépten nyomon orrba vágsz. Tudom, hogy rettentő nehéz szülők nélkül felnőni, látom, hogy apád mit tesz veled, hogy pénzért kuncsorog, ölelget, szeret, aztán egyik percről a másikra faképnél hagy újra és újra.. azt is tudom, hogy képtelen vagy elküldeni őt, mert titkon vágysz egy férfire, akire támaszkodhatsz, mi pedig nem vagyunk elegek számodra, mindet megértem, hidd el. De nagyon gyorsan változtatnod kell, ha nem akarod az egész életedet a börtön falai mögött tölteni.
Egyébként fogalmam sincs milyen melókkal foglalkozol, tudom, hogy megfordultál már az alvilág mocskában, árultál drogokat, fegyvereket és ha nem csal az emlékezetem jó pár ember vére is a te kezeden szárad, ugyanis kifejezetten szereted az indulataidat így levezetni, olyan "két légy egy csapásra" elven működve. Rettentő rideg és távolságtartó vagy, zülleszted a családot, de a Carmonák összetartanak, mi pedig semmi pénzért sem engednénk, hogy bajod essen.

/Szeretném nagyon nyitottan hagyni a karaktert, hogy ne húzzak túlzottan szigorú határokat köré és kiélhesse a fantáziáját, akinek megtetszene Smile Gyere, nagyon várlak! A karakter az ET-mbe is meg van említve, ha esetleg részletesebben szeretnél olvasni róla!/

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Diego Carmona
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
The Carmona Family Tumblr_inline_oza77nPR581rqq37j_400
The Carmona Family Tumblr_p2ky7fLHV21rxn2n8o4_400
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
The story of a man who never gave up.
★ családi állapot ★ :
Mess with me
I fight back
Mess with my family
They’ll never find your body
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
The Carmona Family Tumblr_inline_oza9zro8i71rqq37j_400
★ idézet ★ :
If you are praying for my downfall
You will be on your knees forever
★ foglalkozás ★ :
Are you a cop or sth?
★ play by ★ :
Alberto Guerra
★ szükségem van rád ★ :
Meet the Carmonas.
★ hozzászólások száma ★ :
7

The Carmona Family
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The Graham Family
» Family is fight ─ family is love
» Lamb & Row || Family is family
» You get a good job with more pay and you're okay ~Aziel&Luana
» Family above all

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: