Két keresettet hoztam, de arra szeretném kérni az olvasókat, hogy mindkét karaktert olvassák el, mert vannak kapcsolódási pontok és átfedések Annak is örülnék, ha egyszerre jönnének mindketten, bár tudom, erre kevés az esély
My Roommate
Szabad
Play by
Neil Patrick Harris?
Születési hely
Ide
Kor
30-40 között
Lakhely
Queens; az én lakásomban
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Ide
Csoport
Oktatás, kutatás, vagy egészségügy
Történetünk
Egy ideje már együtt lakunk, bár nem megy mindig minden zökkenő mentesen, ugyanis különcségem okoz néha problémákat, noha a magad módján te sem vagy éppen hétköznapi. asperger-szindrómás, kissé különc kriminálpszichológus vagyok, aki nem mellesleg rajong a költészetért és különösen intelligens is vagyok. Fotografikus memóriám van és savant-szindrómám, amik miatt rendkívüli memóriával és tanulási képességekkel vagyok megáldva. Nagyon gazdag tudással rendelkezem, noha szociálisan kissé elmaradott vagyok. Szerintem a barátnőm tudna mesélni.
Persze te sem vagy éppen buta, viszont nálam sokszorta hétköznapibb vagy a magad módján és az én szerény kis elvonult személyiségemmel ellentétben nagyvilági vagy, nagy dumás csajozógép, bár többször sülsz fel, mint, amennyi sikered van. Néha többet képzelsz magadról, mint illene. Kissé lúzer vagy. Egyetemi tanár vagy, kutató, vagy orvos, vagy valami hasonló. A lényeg, hogy intelligens vagy és "fontos ember". Az sem baj, ha kis kocka informatikus vagy Sok közös van bennünk, még ha nem is látszik és nem is gondolunk ebbe bele, valahol azért egyformák vagyunk, pedig néha a hajunkat tépjük a másik miatt. Talán egyikünk sem ismerné be, de ragaszkodunk egymáshoz és szerintem nehezen tudnánk már megszokni, hogy nincs velünk a másik.
Kivetetted a hálód a szemben lakó új lányra, csakhogy nem épp a legjobb választás - szerintem, - mert még mindig ott van a volt pasija, aki vissza akarja őt kapni és hát bocsi, de 3x nagyobb, mint te és nem túl barátságos, ráadásul a csaj tele van anyagi gondokkal és te barátom, vagy olyan ostoba, hogy kölcsön adj neki, amiket aztán szerintem sose fizet vissza, vagy éppen ingyen kajáltasd. Nem vagyok rosszindulatú. de szerintem nem hozzád illő lány. De ki tudja? Jobb, ha megszokom, mert gyakran jár át hozzánk, nameg szemben lakik. De nem illik a társaságunkba. De majd csak megkedvelem, mi?
Szerintem nagyjából ennyi. Ha érdekel a karakter bővebben is beszélhetünk róla.
Nem feltétlen kell új karinak lenned, hisz ha már az oldalon vagy és úgy érzed illesz a profilba, akkor lehet róla szó, hogy egyeztessünk és megkapd a lakótárs szerepét .
Várlak
livin' in new york
The Girl Next Door
Szabad
Play by
Cobie Smulders?
Születési hely
Texas? Idaho? Ohio?
Kor
30 körül
Lakhely
Queens, a szomszédomban
Szexuális beállítottság
hetero?
Családi állapot
Ide
Csoport
Munkás?
Történetünk
Nemrég költöztél New Yorkba és nem is közelről. Messziről jöttél, hogy az álmaid kövesd, azt reméled itt majd sokra viheted. Híres énekesnő szeretnél lenni, éppen ezért rengeteget jársz énektanárhoz, járod a tehetségkutatókat, stb., de valahogy nem akar összejönni. Jelenleg pincérnő vagy, vagy titkárnő, bolti eladó, vagy valami hasonló. Gyakran vannak anyagi gondjaid, amiket szegény butuska lakótársam rendszeresen orvosol neked, mert oda van érted. Ugye nem akarsz visszaélni vele? Bár... amilyen butuska lány vagy, nem hiszem, hogy szándékosan kihasználnád. Épp csak szőke nem vagy és plázacica. Nem túlzottan kedvellek, de ez idővel talán változni fog. Már csak a lakótársam miatt is el kell tudnom téged fogadni. Alapvetően nem vagy rosszindulatú, sőt, a magad módján kedves és barátságos vagy, de én úgy érzem érzem nem tudok mit kezdeni a jelenléteddel. Sem szellemileg, sem társadalmilag nem vagyunk egy súlycsoport, nem vagyunk partnerek, de ez mondjuk nem jelenti azt, hogy a jövőben nem csiszolódunk még össze. Sajnos én túlságosan intelligens vagyok hozzád, sőt, talán az autizmusom is tesz rá egy lapáttal. Számodra ijesztően okos vagyok és emiatt gyakran szégyelled is magad mellettem. Szerintem te is kedveled a lakótársam, ahogy ő is téged, pedig alapvetően nem a hozzá hasonló piperkőcök az eseteid. Sőt, az exed, akit kidobtál vissza akar téged kapni és 3x akkora, mint az én drága barátom és lakótársam. Általában a kigyúrt, nagydarab srácokat szoktad bevonzani és gyanítom, ha szegény fiú a közeledbe akarna menni és ő meglátná lecsapná és ketté szakítaná. Szikla az exed, pedig te már nagyon meg akarnál szabadulni tőle. Gyakran töltöd velünk az idődet.
Szerintem nagyjából ennyi. Ha érdekel a karakter bővebben is beszélhetünk róla.
Nem feltétlen kell új karinak lenned, hisz ha már az oldalon vagy és úgy érzed illesz a profilba, akkor lehet róla szó, hogy egyeztessünk és megkapd a szomszéd lány szerepét .
“A wonderful fact to reflect upon,
that every human creature is constituted
to be that profound secret and mystery to every other.”
Charles Dickens
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it
♫ :
That's life (that's life)
I tell you, I can't deny it
I thought of quitting, baby
But my heart just ain't gonna buy it
And if I didn't think it was worth one single try
I'd jump right on a big bird and then I'd fly
★ családi állapot ★ :
Something in your eyes was so inviting
Something in your smile was so exciting
Something in my heart
Told me I must have you
Ever since that night we've been together Lovers at first sight, in love forever
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
Nature is a temple where living pillars
Let escape sometimes confused words;
Man traverses it through forests of symbols
That observe him with familiar glances.