New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 87 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 70 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Laurel Martínez
tollából
Ma 9:15 pm-kor
Dominic Reynolds
tollából
Ma 8:39 pm-kor
Dominic Reynolds
tollából
Ma 8:35 pm-kor
Wang Weiguang
tollából
Ma 7:52 pm-kor
Andrés Casado
tollából
Ma 7:26 pm-kor
Wang Weiguang
tollából
Ma 7:17 pm-kor
Marcos Carmona
tollából
Ma 7:00 pm-kor
Mathéo Derouin
tollából
Ma 6:21 pm-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 6:14 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Kyla && Eileen - Starbucks
TémanyitásKyla && Eileen - Starbucks
Kyla && Eileen - Starbucks EmptySzer. Márc. 15, 2017 12:37 am

Kyla and Eileen
Egy dolog legalább mindenhol egyforma: a kávé. A kis városfelfedező túrámon meg naná, hogy bemegyek valahova meginni egy latte macchiato-t, mert akkor talán nem leszek elég fáradt az eltévedéshez, na meg persze rajzolgatni is kávé mellett a legjobb. Remélem itt se néznek majd ki a helyről, ha nekiállok rajzolgatni a füzetembe, miközben kávézok... Ráadásul most itt vannak ezek a fura fekete-fehér hallucinációk vagy mik, lehet meg kéne nézetnem a szememet valami orvossal, ki tudja, még a végén megvakulok vagy mit tudom én, talán a baleset miatt van az egész, nem vették ott észre a dokik, hogy gáz van, vagy nem is tudom... A lényeg az, hogy muszáj lerajzolnom őket, annyira késztetésem van erre, mintha kötelező lenne, pedig nem az.
Végre meglátok egy ismerős feliratot, így hát arra veszem az irányt, átmegyek a zebrán és boldogan nyitok be az oly ismerős illatokat árasztó üzletbe. Oké, tudom, hogy a Starbucks népszerű meg minden, de gőzöm sem volt róla, hogy itt ennyire tele szokott lenni, bezzeg nálunk nem így ment, mindig volt hely, ha éppen arra jártunk. De ha már itt vagyok, akkor iszok egyet a szokásos sütőtök ízű lattéból a sima helyett és leülök valaki mellé. Talán az illető lesz olyan kedves, hogy nem küld el a búsba.
Beállok a sorba, közben üres helyet keresgélek és ki is szúrok egyet egy csinos, vörös hajú lány mellett. Talán kedves, de az is lehet, hogy nem, semmit sem tudhatok előre, így kivárom a soromat, leadom a rendelésemet és megvárom az italomat, aztán, amint ezzel meg is vagyok, elindulok az említett asztalhoz és annak vendégéhez.
- Szia! Bocsánat, leülhetek ide? Nem zavarlak? - kérdezem tőle udvariasan, s ha igent mond, akkor helyet is foglalok, ha pedig nem, akkor tanácstalanul álldogálok mellette másik hely után kutatva.

Music || remélem tűrhető Razz || ©️redit

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Kyla && Eileen - Starbucks
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Karoline && Eileen - Pizsiparty
» Starbucks --- Wendy && Jensen
» Kath + Mila - Breakfast at Starbucks
» Ella&Oli - Starbucks coffee latte
» Eileen & Noreen

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: