New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Grace O'Connell
tollából
Ma 0:02-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 0:00-kor
Katherine Warren
tollából
Tegnap 22:52-kor
Antonia Ortiz
tollából
Tegnap 22:34-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:32-kor
Sebastian Nolan
tollából
Tegnap 22:19-kor
Aaron Cunnigham
tollából
Tegnap 20:26-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
10
24
Diákok
46
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
48
36
Munkások
39
24
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
41
Üzlet
23
26
Összesen
239
227

Malakai Kyrie
TémanyitásMalakai Kyrie
Malakai Kyrie EmptyVas. 20 Okt. - 15:35

Malakai Kyrie
Mindenkit önnön szenvedélye vonszol!

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Dr. Malakai Kyrie
Becenév
Kai, Mal, Mikah
Születési hely
Salem; Massachusetts; USA.
Születési idő
1991. 10. 14.
Kor
Harminchárom éves
Lakhely
Bronx, New York, USA.
Szexuális beállítottság
Nyíltan homoszexuális
Családi állapot
Egyedülálló és lehet az is marad.
Tanulmányok
University of Massachusetts
Department of English Literature and History
Foglalkozás
Történész és mitológiakutató
Amatőr archeológus
Munkahely
Columbia University
Hobbi
Az otthon gubbasztás és a kocsmázás hobbi?
Egyébként az ideje nagy részét a munka és a zsörtölődés teszi ki.
Szívesen utazik, főleg munka miatt, mert azt finanszírozza az egyetem.

Csoportom:
Kutatás

Jellem
Milyen is a jellemem? Hát tökéletes! Köszi, puszi, én is szeretlek.
Tudom, hogy jót mosolyogtál most ezen, szóval már nem volt hiába való.

Nade tényleg, milyen is a jellemem? És mi van akkor, ha elfogultan beszélek magamról?
Hát első sorban szarkasztikus és cinikus, nameg talán kissé hanyag. Lehet nem én vagyok az emberi jellemvonások mintaképe, de... nem is igyekszem. Bocs, de ti kértétek, hogy legyek őszinte. Vagy nem volt ilyen feltétel? Na mindegy.
Lehet kissé igénytelen vagyok és amúgy tök jól elvagyok egy adag mirelit pizzán, sörön és cigin valami semmitmondó film társaságában; lehet hanyagul megkötött nyakkendőben jelenek meg és sokszor ott a kezemben a cigi és a whiskey, vagy épp a szabadidőm nagy részét dögléssel és zsörtölődéssel töltöm, de legalább igyekszem nem mások terhére lenni.
Hisztis is vagyok, szóval nem mindig vagyok könnyű társaság. Sokat morgok, sokat zsörtölődöm, gyakran nyavalygok, de csak ha úgy van és általában úgy van. Az élet dolgait cinizmussal és szarkazmussal reagálom le, de alapvetően igyekszem normális lenni, bár sajnos az igazság az, hogy nem tudok parancsolni a nyelvemnek és az alaptermészetemnek, így sokszor borítok ki másokat, mégis ennek ellenére elég sok emberrel van igazán jó viszonyom. Furcsa, de biztos van valami megkapó a személyiségemben, amit sokan megszeretnek. Volt már, hogy olyan emberekkel lett igazán jó viszonyom, akikkel a kezdetben egészen rossz volt a kapcsolatom.
Nos be ismerem azt is, hogy elég lusta vagyok. Nem szeretem a kemény munkát és van, hogy hétvégente még az is nehezemre esik, hogy megmozduljak, vagy kikeljek az ágyból és megsütni azt a nyamvadt mirelit pizzát, vagy épp elmenni a távkapcsolóig, ezért van, hogy együtt alszom vele. Hát most na. Valaki a párjával alszik, én a távkapcsolóval. Kinek mit adott az élet.

A történelem és a mitológia iránti érdeklődésem, szeretetem már egészen kisgyermekkorom óta bennem él. Kezdetben csak a mitológia, a vallás és a legendák érdekeltek, mint sok gyerekeket, ám ahogy nőttem, úgy fogott el a történelem iránti érdeklődés is. Sokat foglalkoztatott a világunk múltja, az emberiség múltja, a világunk háttere. Elkezdtem falni a történelem könyveket, atlaszokat, legendáriumokat, kódexeket és sok minden mást is. Mindent, ami segíthetett megismerni a múltunkat és kellő információra tehettem szert belőlük. A középiskolában is ez volt a kedvenc tantárgyam. Nameg az irodalom. Főleg az angol irodalom volt az, amire nagyon rá voltam kattanva. Novellák, regények, versek, kódexek, vallási kötetek, minden, ami írott szöveg volt.
Nem is volt kérdéses, hogy az egyetemi éveimet milyen szakon szeretettem volna eltölteni, bár sokan ellenezték akkoriban. Nem láttak benne jövőt, megélhetést, de én kötöttem az ebet a karóhoz. És jól tettem, hiszen jó helyem van a Columbia Egyetemen és jó bért kapok. Azzal foglalkozom, amit szeretek és még fizetnek is érte.
Szakmailag kifogasolhatatlannak érzem magam, de nyilván ezt azok tudják csak megítélni, akikkel együtt dolgozom, vagy, akik beülnek az előadásaimra.

Nem tartom magam kifejezetten bajkeverő egyednek, inkább olyan valakinek, akit megtalál a baj. Talán a személyiségem miatt, talán a lakhelyem miatt, talán a múltam miatt. Nem tudom pontosan. De valahogy alkalomadtán sikeresen belekeveredek nem kívánatos helyzetekbe.

Matt Ryan

Múlt
Nem tudom mit mondhatnék. Sosem voltam jó benne, hogy megnyíljak és csak úgy beszéljek magamról, de most kivételesen megpróbálok összehozni valamit, mert tudom, hogy muszáj. De csakis a ti kedvetekért, mert amúgy nem fárasztanám magam. Amúgy is jobb szeretek titokzatos maradni.
Szóval kezdem ott, hogy 179 centi magas vagyok, sportos alkat - gondolom én - zöldes barna szemekkel és festett szőke hajjal, ami eredetileg barna, csak nekem nem tetszik. Salemben születtem, Massachusetts-ben, apám tipikus alkesz gyökér volt, aki egyszer azt mondta lemegy cigiért a trafikba, aztán sosem jött haza. Jó, ez nem pont így történt, de ez így hangzatosabb volt, oké? A lényeg, hogy egyszer csak nem jött haza a kocsmából, így javarészt édesanyám nevelt. Volt pénz, bár nem éltünk nagy lábon. Volt egy testvérem is, Nathaniel, aki meghalt. Mondjuk mára már anyám is.
A történelem, a múlt és a legendák már gyermekként foglalkoztattak, főleg, hogy egy olyan városban nőttem fel, mely a világ leghíresebb boszorkányperének otthona. Ettől függetlenül is egyébként szívesen foglalkoztam a történelemmel, a múlttal, a mitológiával és a misztikus dolgokkal, hiszen megvolt a varázsa.
Az egyetemre ösztöndíjjal sikerült bejutnom, ami nagy segítség volt, hiszen normál esetben nem feltétlen tudtuk volna valami könnyen kifizetni, így legjobb tudásom szerint igyekeztem elvégezni, bár volt egy időszakom, ami nem könnyítette meg a dolgom, ugyanis egyszer olyan dolgot kellett megtapasztalnom, amit senkinek sem kívánok. Mikor hazamentem az egyetemről a kertünk egyik fáján megtaláltam a bátyámat. Nathanielt felkötve. Minden jel szerint öngyilkosság történt, úgy tudjuk, azért tette, mert elhagyta őt a szerelme, a barátnője, akiért bármit megtett volna. És nem, nem ezért lettem meleg, vagy vagyok meleg. Ne kombináljatok. Tényleg ne, oké? Nyugi van, megvan a melegségem oka is, úgy hívják genetika. Szóval, megtaláltam a bátyámat a fán lógva, mely olyan mély nyomot hagyott bennem, ami a mai napig kísért. Anyám a történtek után depressziós lett és a pszichiátriára került, ahonnan végül haza engedték, de pár hét múlva ő is öngyilkos lett. Igen, tudom, gyanúsan sok az öngyilkosság a családomban, de nyugi, én nem leszek az. Lehet lökött vagyok, de nem bolond.
Alighanem ez volt az a pont az életemben, ami miatt elkezdtem kábítószerezni. Inni már ittam korábban is, ahogy a cigi is már tizenhét éves korom óta az életem része, de a heroin volt az, ami segített nekem átvészelni a tragikus időszakot, viszont erre majdnem ráment az egyetem, de szerencsére volt annyi önuralmam és volt segítségem, akinek hála le tudtam tenni a tűt.
Az egyetem után mindent felégettem magam mögött és New Yorkba költöztem, ahol állást kaptam a Columbia Universityn, majd vettem egy kis lakást Bronxban. Nem vágytam saját házra, így beértem egy jó állapotú, elfogadható árú lakással egy nem túl rossz környéken. Bronx pont kedvemre való abból a szempontból, hogy nem néznek rád furcsán, ha balhéba keveredsz, vagy részegen esel haza. Ha ha ha. Azt hiszed viccelek, mi? A szöszke kis történész meg a balhék. Na ja. Tudom, hogy hülyén nézek ki, amikor nyakkendőben, zilált szőke hajjal, laza fehér ingben osztom a jobbosokat, de néha muszáj.
Jó fizum van, jó állásom, azt csinálom, amit szeretek és mára már teljesen tiszta vagyok. Azaz iszom és cigizem, de drogozni már nem drogozom - bár néha bekapok egy füves cigit. Amúgy meg van elég önkontroll bennem, hogy a meló miatt ne igyak, mint egy őrült. Szerettem a munkám és meg akartam tartani, így módjával ittam, hogy ne rúgjanak ki. Leginkább csak késő délután, vagy hétvégén piáltam. Valaki hétvégi apa, én hétvégi piás vagyok. Kinek mit adott az élet, mi? Mondjuk jobb egy üveg Jack Daniels tartani a karomban, mint egy csecsemőt. Bocs, apucik és anyucik, de mindenkinek lehet véleménye és amúgy is szólás szabadság van.
Nade mi van a pasikkal? Nem tartom magam nagy sráccsábásznak, de megesik, hogy ismerkedek, vagy velem ismerkednek, vagy azon kapom magam, hogy egy szimpi pasi beránt a mellékhelyiségbe, de alapvetően megvagyok egyedül is. Nyilván jól esik ismerkedni és smárolni egy jót, de nem vagyok az a fajta srác, aki meghülyül, ha nem fekszik mellette valaki az ágyban. Amúgy sem tudom kellően romantikus vagyok-e. Jó kérdés. Nem tudom. Te randiznál velem?
A hallgatók szeretnek, a kollégákkal nem gyilkoljuk egymást és a szomszédokkal is jól elvagyok, szóval sok panaszom nem lehet eddig a városra és a döntésemre. De hát mikor hozok én rossz döntéseket? Oké, most mázlim volt, a plafon a helyén maradt. Huh.

livin' in new york

Roman W. Hemlock, Deborah Winchester and Brooks Harte imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Malakai Kyrie
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
Malakai Kyrie Bc1fbe08c6049e337a3d23b0a2106eeb
Malakai Kyrie C928bdeb3cbfc63bf5ab953c7d5ddfae
If someone’s that fixated on getting only the best whiskey,
it’s possible that he doesn’t even like whiskey that much.
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Malakai Kyrie 75bff005657988fcf2437556208ef0858605b39b
I smoked another cigarette and we shared another coffee
and it was just another morning that made me realise
that this is all it takes to be happy.
★ családi állapot ★ :
Malakai Kyrie D3438cdb615725e14137ba740451618f066bec06
★ lakhely ★ :
Bronx - With my best friend
★ :
Malakai Kyrie 6a8db28a3c59dad09eeffdf1a6700238
If you don't know history, then you don't know anything.
You are a leaf that doesn't know it is part of a tree.
★ idézet ★ :
If I cannot move heaven, I will raise hell
★ foglalkozás ★ :
Professor of history, myth and british literature - Amateur archaeologist
★ play by ★ :
Matt Ryan
★ hozzászólások száma ★ :
24
★ :
Malakai Kyrie 6046620b6dc92884ae6b0754b6f4220b
TémanyitásRe: Malakai Kyrie
Malakai Kyrie EmptyVas. 20 Okt. - 19:26
Teljes kód kijelölése
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Malakai!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Először is had jegyezzem meg azt, hogy mennyire tetszik a humorod, élveztem olvasni a lapodat  Malakai Kyrie 3874598021
Habár az élet kellően kibabrált veled, nagyon sok tragédia ért az életed során, Te mégis képes vagy megmaradni önmagad, ami igazán becsületre méltó. Egy nagyon vagány férfi vagy, szerintem a diákjaid is imádnak, elképzelni sem tudnám, hogy szigorúan viszonyulj hozzájuk. Minden szerencsétlenség mellett azért szerencsésnek is tarthatod magad, mert sikerült elérned mindazt, amit szerettél volna, pedig nagyon nehéz lehet úgy, hogy egyedül maradtál. Én egyáltalán nem is feltételeznék olyant rólad, hogy a testvéred halála miatt lennél olyan, amilyen vagy, és örülök is annak, hogy ennyire fel válalod magad. És, hogy a kérdésedre válaszolják: talán, ja... Randiznék veled, ha nem egy másik nemhez vonzódnál, mint ami vagyok  Laughing  bár lehet, hogy ez nem is nekem szólt igazából. A lényeg, hogy egy nagyon szerethető férfi vagy, minden őrültséged mellett is, és én biztos vagyok abban, hogy előbb vagy utóbb megtalálod azt a személyt, aki oldalán kiderülhet az, hogy mennyire áll közel hozzád a romantika.  szemöldök
Színt és rangot majd egy admin fog adni neked, de addig is érezd jól magad. Köszi az élményt!  Malakai Kyrie 3874598021  Malakai Kyrie 1404455205

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

Malakai Kyrie imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Malakai Kyrie Tumblr_inline_p7vfpwaGpv1sccn28_250
Malakai Kyrie Bf96f611e4b21aa9f564c3f8ff990ba0c96bf134
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
Malakai Kyrie Tumblr_p14w054FqA1vn7wmzo3_250
★ idézet ★ :
 Dreams fade. Reality doesn`t.
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
★ hozzászólások száma ★ :
314
★ :
Malakai Kyrie Tumblr_p1cade9xjl1vn7wmzo6_250

Malakai Kyrie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Malakai Cooper

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Kutatás és oktatás-
Ugrás: