New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 58 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 56 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Katherine Warren
tollából
Ma 02:15-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 23:32-kor
Seuna Silived
tollából
Tegnap 23:14-kor
Dr. Sylvanus Arvenson
tollából
Tegnap 22:01-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 21:18-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Great expectations • Sophie&Maddie
TémanyitásRe: Great expectations • Sophie&Maddie
Great expectations • Sophie&Maddie EmptySzomb. Okt. 26 2024, 19:31

soul sister

Ahhoz képest, hogy nem akartam elmenni New Jerseybe, vagy azon aggódtam, hogy majd miként lesz vagy mennyire fogom bámulni a fehér falakat és emésztem magam a válás miatt, ami amúgy már úgy röpke 10 éve meg kellett volna történnie, vagy éppen megint magamban kezdem keresni a hibákat, hogy én lehettem hajdanán kevés, ahhoz képest minden teljesen másként alakult. Nagyon sok minden történt velem ott, azt is könnyedén mondhatnám, hogy az élet szellője váratlan események sorozatát hozta magával, ami persze megint mi mással kezdődött volna, mint egy véletlen találkozással. Kezdtem kicsit úgy érezni, hogy talán az univerzum feltett szándéka a véletlenek sorozatát magával hozni, amikor mi ketten találkozunk vagy egymás közelében vagyunk, miközben ugyanakkor még ő se tudná azt, hogy mit is tartogat számunkra, hiszen amikor picit kezdett forróbbá válni a szituáció, akkor könnyedén szakadt vége, mert a józanság beköszöntött Mich kutyájának a képében. Aztán pedig a telefonja csörgése zavarta meg az esetleges folytatást, beszélgetést, amiben talán picit tisztázhattuk volna a csók és az érintések mögött megbuvó káoszba fulladó érzések valamelyiket, mert magam sem tudtam pontosan, hogy mi ütött belém, de azt tudtam jól, hogy hatással volt rám és olykor azon kaptam magam, hogy a csókunkra gondolok vissza. Nem, nem varázsolt el teljesen, nem kerültem olyan rózsaszín felhőbe, mint olykor az emberke, akik tényleg rátalálnak a lelkitársukra és a kötődés szövevényes hálójában képtelenek is a másik gondolatától szabadulni. Itt erről nem volt szó, de úgy éreztem, hogy az a csók kicsit felkavart és megváltoztatott bizonyos kimondatlan dolgokat, mintha csak egy alapkő került volna letételre, ami talán egy jó alapja lehet majd egy későbbi folytatáshoz, de az is lehet, hogy majd az élet szeszélyes szellője magával fogja vinni és a feledés tengerébe kerül, mert talán csak a felejtés, a tovább lendülés miatt alakultak így a dolgok. Még ha magam is tudtam jól, hogy ez egészen hazugságnak hat és reméltem, hogy egyszer ebből még valami kibontakozhat, esélyem lehet majd jobban megismerni őt és talán idővel már nem csak véletlen találkozások miatt fogjuk egymást látni, hanem azért, mert vágyunk arra, hogy a másik ott álljon velünk szemben, ölelésébe zárjon. Addig pedig maradnak a picit felkavaró emlékek, amikor a vágyak úgy rántottak magukkal minket, mintha csak tinédzserek lettünk volna. Váratlanul és ösztönösen kötöttünk ki rövid időre egymás karjaiban.
Amikor meghallottam a csengőt, akkor sietve kaptam fel a fejemet, mert a gondolataim teljesen máshol jártak. Leraktam a bögrémet, majd belebújtam a csizmámba, felvettem a kabátomat és magamhoz vettem a táskámat, mert tudtam, hogy Maddie vár az ajtó túloldalán. Alig vártam, hogy lássam őt és megöleljem, na meg beavassam a titkokba, amiknek köszönhetően biztosan túl fog pörögni, de én így imádom őt.  
Majdnem egyből üzenetem neki azon az estén, miután egyedül maradtam, mert Michelt hívta a kötelesség. Biztosan egyedül is eljuthatott volna a bázisra, de picit olyan érzést keltet az, hogy engem kért meg, mintha ő se akarna igazán véget vetni az estének és a búcsú számára se lenne könnyű. Na igen, ez esélyesen álmodó kislányként hat, de kicsit jó érzés volt elmerülni eme érzésekben. Este még kicsit a parton sétáltam, fürkésztem az embereket, ücsörögtem a padon picit átfagyva miután visszaértem a kocsival és próbáltam az esti hideggel kitisztítani a fejemet. Szerencsére nem fáztam meg, pedig esélyesen nem sokon múlott.
Mosolyogva nyitottam ki az ajtót és meglengettem a zacskót is, amiben a rám bízott feladat eredménye lapult, mert sikerült kapnom fekete lufit. Igaz fel kellett kutatnom jó pár boltot hozzá, de végül sikerült és legalább volt mivel lefoglalnom magam az utolsó napon, ha már a beígért ebéd vagy vacsora a kukában landolt a váratlan behívó miatt. Nagyon reméltem, hogy nem fog baja esni Michelnek.
- Szia! – vidáman és boldogan csendült a hangom, ahogy megpillantottam őt és felányújtottam a zacskót is. – A feladatot teljesítettem. – játékosan csendült a hangom és hamarosan egymás ölelésébe vontuk a másikat és rövid ideig nem is eresztettük el egymást, mintha csak ezer éve láttuk volna a másikat. Puszit nyomtam a barátnőm arcára, aki már olyan volt számomra, mint egy testvér.
- Ennyire gázos a helyzet, vagy csak megint kezded picit túlaggódni a helyzetet? – semmi rosszalló nem volt a hangomban. Megfogtam a kezét és megszorítottam. – Minden rendben lesz, biztosan szuper lesz a buli, majd együtt megtaláljuk a megfelelő dolgokat. – rákacsintottam mosolyogva és a szél által arcomba fújt szőke tincset kisimítottam az arcomból. – Szóval van valami listánk? Na meg azt hiszem tudok egy szuper történetet is, ami segíthet totál más irányba terelni a gondolataidat. – sokat sejtetően elmosolyodtam, ami már biztosan kisebb támpontot adhatott számára, hogy ahhoz az idegenhez lehet köze, akiről küldtem neki a képet is, de egyelőre most nem mondtam többet.
Boldogságtól sugárzó arccal követtem őt a kocsijához, ami kicsit másabb lehetett, mint mielőtt elváltunk, de mind ő és mind Mich okai voltak annak, hogy képes voltam ennyire mosolyogni.
- Ez jól hangzik, ha gondolod, akkor pár sarokra van innen egy bolt ahol ilyeneket lehet kapni. Akár gyalog is beugorhatnánk és közben meg szerzünk kávét is a közeli kedvenc helyünkről. Mit gondolsz? – egy pillanatra elgondolkodtam és ha leraktuk a lufis zacsit, akkor utána belé karoltam és elindultam vele az utcán csordogáló tömegben. – Ez amúgy jól hangzik, de akár vehetnénk valami vastagabb cetlit is, amire ráfirkálhatnánk a neveket, vagy tudod szoktak rakni a poharakra ilyen jelölöt. Mindenféle alakja van és a pohár szélére rakják. – nem tudtam pontosan mi a neve, de biztosan látott már ő is olyat. Az újabb megnyilvánulására kicsit elnevette magam és a kezemet nyújtottam a listáért, hogy picit átfussam. Hátha lehet közte találni valami rendszert, vagy csak kapok ötletet ahhoz, hogy merre is induljunk el eme boltot követően.
- Jól vagyok és azt hiszem életem legjobb döntése volt, hogy elutaztam. Sok váratlan esemény történt, időm se volt megint rágódni. – kicsit el is kaptam Maddie-ről a pillantásomat, mint aki zavarba jött már attól is, ami eszébe jutott és picit tényleg így volt, hiszen ezer éve nem ébresztett olyan vágyakat bennem, mint Michel, még ha azt is tudtam, ha újra látnám, akkor se omlanék a karjaiba. Az a filmekben jól mutat, meg néhány ember életében, de mi nem ilyenek voltunk. Főleg, hogy igazából azt se tudtam, hogy hányadán állunk, vagy mikor látjuk a másikat újra.
- És te hogy vagy, a listás incidensen kívül? Jól teltek a napjaid? A betegség? – kicsit aggódva csendült a hangom, de nagyon reménykedtem, hogy semmi rosszullét, vagy baj nem történt abban a pár napban míg távol voltam.

"Will it ever be light again?" - worried the rabbit.
"Even the longest night eventually turns to day." said the ox.
mind álarcot viselünk
Sophie L. Collins
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Great expectations • Sophie&Maddie 20e2003075a7c620dc89fb6b65f245532d020806
Great expectations • Sophie&Maddie 0bf566b1ee407f38b2a2652c1911f0918110e970
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
a few pages from the story of my life
★ családi állapot ★ :
divorced
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Great expectations • Sophie&Maddie A59bcb642537e3b2c7e850e5e826ae0292ddf8fb
★ idézet ★ :
“Scars have the strange power to remind us that our past is real.”
★ foglalkozás ★ :
presenter & journalist
★ play by ★ :
Sienna Miller
★ szükségem van rád ★ :
I need pieces of my soul & Kenzo (wise one)
Great expectations • Sophie&Maddie 182a4c598371ee5512b60d59661abf0436aa38b0
★ hozzászólások száma ★ :
116
★ :
Great expectations • Sophie&Maddie 705a8db985eef337011540a1bbc04372017815a6
TémanyitásGreat expectations • Sophie&Maddie
Great expectations • Sophie&Maddie EmptyCsüt. Szept. 19 2024, 20:54

Evan èvek óta az életem része már és sokat köszönhetek neki, még ha néha kifejezetten is élvezte, hogy direkt bosszantson. Megismerkedésünk során már egyből kibuktak a különbségeink, amik ugyan a munkában nem gátoltak minket, de a magánéleti részen már előfordultak súrlódások. Kezdetben sokkal nyitottabb felfogással rendelkezett, mint én. Fiatal volt, az élete a szórakozás körül forgott, míg az enyém egy jóval nyugodtabb vizeken evezett. Èn szerettem a csendet és azt ahogyan a világ lelassul körülöttem, én meg csak a saját kényelmes tempómban létezem. Evan néha ezen hurrikànkènt sodort àt, majd mikor ràjött, hogy nekem valóban nem erre van szükségem, utána segített eltakarítani a romokat. Azóta kialakítottunk egy mindkettőnknek kényelmes egyensúlyt. Ő már kèrdez és nem helyettem dönt, én meg néha beleegyezek, hogy vele tartok a programjaira. A mai egy kivételes esetnek ígérkezik, mégis az idegesség ott kering bennem, hogy nehogy a végén elrontsam. A kezembe kapott hosszú lista minden sora ott gúnyolódik rajtam és egyàltalán nem àll össze hogyan kellene ezt ennyi rövid idő alatt kiviteleznem. Mandy nagyon aranyos csaj és úgy tűnik kitartóbb mint Evan bármelyik eddigi partnere. Az évek alatt olyan volt vègignézni ezt az idővonalat mintha egy katasztrófafilm körvonalazódna előttem, így a stabilitás a részéről egyszerre meglepő és örömteli. Ugyan szavakban sosem fejtettem ki neki ezzel kapcsolatban a véleményemet, mert tudom jól mit kaptam volna vissza cserèbe. Én vele ellentétben nem sokszor próbàlkoztam és jobban preferáltam az egyedüllétet. Ő legalább megtette, de így utólag belegondolva szerencsésnek érzem magamat Jake miatt. Nem volt egyszerű kezdet, de a folytatással màr közösen küzdünk meg. A másik pedig, hogy amióta Mandy létezik, azóta Evan sem akarja kitàrgyalni Jake és az én kapcsolatom minden egyes részletèt. Ettől még ez a lista egy káosz és átláthatatlan, bármennyit is forgatom. Így amire megfogalmazódik bennem, hogy a saját elképzeléseimre faragom le - mert nem mondta, hogy nem tehetem - addigra màr bűntársat is szerzek magam mellé Sophie képében. Ez pedig egyfajta nyugalmat kölcsönöz a készenlétbe kapcsolt idegeimnek.
Még korábban lebeszéltük a talàlkozónk időpontját, így előtte még beugrok egy-két fontosabb kèszletért, majd a kocsi csomagtartójàba pakolom. Mandy a kibérelt helyszín kulcsát a listával együtt átadta így könnyedén bejutunk majd, hogy megkezdjük az előkészületeket. Az italok és a nassolnivalók beszerzésével lesz a legkevesebb gondunk, de a díszítést illetően még tanàcstalan vagyok. Mandy valami beöltözős verzióban gondolkozott, a tematikája meg ismeretlen. Tegnap este màr szerintem Jake idegrendszere a plafonon lehetett, mert lefekvés előtt nem tudtam befogni a számat azzal kapcsolatban, hogy miképpen àllítsam össze a meghívókat, ha az alap téma ismeretlen. Aztán úgy èjfèl előtt pàr perccel engem is lefàrasztottak a nyughatatlan gondolataimat, de reggelről az első dolgom volt Mandyt felhívni. Okosabb nem lettem, de legalább engedélyt igen, hogy bármelyik a listán szereplő feltètelbe belenyúlhassak. Ez pedig nem tudom, hogy egyszerűbbé tette szàmomra a folytatást vagy most fogja a bőségzavar felrobbantani a gondolataimat.
Az autómmal kicsit távolabb találok parkolót magamnak, majd sétálva indulok meg Sophie lakása felé és csöngetek fel. A mai nap folyamán a Pinterest ötleteket bújtam ehhez, de csak még jobban összezavarodtam. Nem vagyok kreatív típus, szerintem sosem voltam és ha mégis akkor hetek kellettek meg a csillagok szerencsés állása ahhoz, hogy egy szàmomra is megfelelő ötletet talàljak. Most viszont bárhogyan is nézem, két feltételből egyikkel sem rendelkezem. Sophiet a lakása előtt várom meg, addig meg újra àtfutom a Mandy által kapott listàt, meg annak kivitelezhetőbb elemeit. Ha most azokra pörgök rá amikhez ötletem sincsen, akkor nem haladok semerre és az senkinek nem segít.
- Szia. - köszönök lelkes mosollyal az arcomon amikor meglátom Sophiet és miután a telefonomat a zsebembe mélyesztem, már vonom is őt egy szoros ölelésbe.
- Úgy örülök, hogy beleegyeztél ebbe, mert ha még több mellék gondolaton kezdek el pörögni akkor a fejem fog szétmenni. Határozottan szükségem van rád minden téren. - engedem el őt végül amikor kétségbeesett ölelésem véget ér, aztán a fülem mögé tűröm egyik szőke tincsemet.
- Arra lesz a kocsim. - biccentek fejemmel a megfelelő irányba, aztán tovább folytatom a beszédet. Igen, ha túlpörgök akkor be nem áll a szám és ezzel nincs is baj, de hadarok is mellé. Most ez utóbbi elkerülésén dolgozok.
- Megint átnéztem a listát és úgy gondolom kezdjük majd azzal amik könnyebben beszerezhetőek. Műanyag poharak, tányérok. - sorolom, aztán kinyitom a kocsimat és már csak a beszállás után folytatom. - Arra gondoltam, hogy vehetnénk különböző színű poharakat, majd felcímkézhetnénk őket. Mármint az egyik szín lenne a tiszta poharakhoz, a másik meg azoké amiket már valaki használt. - fűzöm még hozzá, majd Sophie felé nézek.
- De előtte kávé kell! - tartom fel mutatóujjamat. - Meg az, hogy mesélj nekem hogy érzed magad. Addig is befogom. - mosolygok rá részben bocsánatkérően, részben ártatlanul.

sophiemaddie

Sophie L. Collins imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Madelaine Lester-Riggs
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Great expectations • Sophie&Maddie 935a042cf4e74c87af9651e1f5dd8a7754a297eb
Great expectations • Sophie&Maddie De7a29ff0d10e64e8f1d0434bd204bc8789b9c7d
★ kor ★ :
34
★ elõtörténet ★ :
If chaos is a work of art
then my heart is a masterpiece
★ családi állapot ★ :
Great expectations • Sophie&Maddie 6c31ba6d7c2e4781f116a390d655c2b37c0e4f45
I never minded being on my own
Then something broke in me
and I wanted to go home
To be where you are ♡
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Great expectations • Sophie&Maddie 1fd0a01867cef9ebef2d5b13cdb1f62cd6aaed3d
★ idézet ★ :
• Hello, I am Madelaine, your personal healthcare companion. On a scale of one to ten, how would you rate your pain? •
★ foglalkozás ★ :
pszichológus
★ play by ★ :
✿ margot elise robbie ✿
★ hozzászólások száma ★ :
417
★ :
Great expectations • Sophie&Maddie 306ef1ec9692cd55c8f54a4cc527063a7178ff2e

Great expectations • Sophie&Maddie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Maddie & Sophie
» We're gonna be alright • Sophie&Maddie
» The great great eastern adventure
» The Relationship of the Great Man
» A great night without sadness...

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: