New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 196 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 183 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Beautiful madness
TémanyitásBeautiful madness
Beautiful madness EmptyKedd Szept. 10 2024, 20:14
Amy Rafferty
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
Katie McGrath
Születési hely
Rád bízom
Kor
35+
Lakhely
Manhattan(?)
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
a válásunk óta szerintem a semmi közöd hozzá és a szingli között lehetsz
Csoport
Üzlet
Történetünk
Miképpen is indult a mi történetünk? Ide most illendő lenne pár sort írnom mennyire lenyűgözött a személyiséged vagy szerelem voltál első látásra, mint ahogyan azt a filmekben szokás.
Valóban mondhatnék ilyeneket, de akkor hazudnék, te meg csak még inkább utálnál miatta vagy szokásodhoz híven megkérdeznéd, hogy Allergiás vagy az őszinteségre, Voit?
A mi sztorink egy névvel kezdődött: Valeria Costa.
Ms. Costa volt a te bálványod és minden ami emberfeletti magasságokba emeli őt. Az ő neve keresztezve a te modellügynökségeddel egy elérhető közelségbe került álom volt. Az a fajta amiért emlegetted, hogy elkezdted ezt az egész nyamvadt munkát. Mert szereted amit csinálsz, de néha mégsem és azt az énedet nem kedvelem. Valeria az a tervező volt akinek a kollekciója tökéletesen illett a modelljeidhez. Ódákat zengtél arról mennyire kifinomult, de mégis van benne valami vad és kihívó. Én sosem tudtam miről beszélsz, de az már részletkérdés. Szükséged volt rá és màr csak a karodat kellett érte nyújtanod, hogy meg is szerezd.
Aztán jöttem Én - mint Valeria Costa aktuális szeretője. Vagyis a felszín ezt mutatta, alatta meg alig vártam hogy megírjam a róla szóló cikkemet ami lebuktatja őt és a más tervezőktől lopott 'kollekcióját.'
Én is csak karnyújtásnyira voltam a célomtól és a te nagy estédre időzítettem. A cikk megjelenése után dúlt benned a harag kit utálsz jobban, de szerencsémre alul maradtam. Aznap este mégiscsak fele-fele arányban voltunk vesztesek és nyertesek. Engem dobtak, a te divatbemutatód meg ment a süllyesztőbe. És hogy mi volt a nyeremény? A közös életünk kezdete egy bárpult előtti bemutatkozás után. (Meg természetesen a leleplező cikkem megjelenése)
Három évet éltünk meg együtt. Családot alapítani egyikünk sem akart, de lett egy kutyánk amire a válásunk óta heti váltassál vigyázunk. Sokszor a fejemhez vágtad hogy nem is szeretem őt, de kell annál nagyobb bizonyíték erre minthogy hetente kétszer elvisellek amíg hozod és viszed őt?
Szerettelek Amy, ahogyan egy embert elméletben csak lehet, de nálunk a szerelem nem győzött le semmit. Azóta elviseljük a másik létezését és őszintén röhögünk amikor azzal a szöveggel találnak be, hogy: olyan szép pár vagytok, nem gondoltatok az újrakezdésen?
Most viszont az egyik modelled miatt többször fogjuk majd egymás levegőjét rontani. Szerinted valami nincs rendben körülötte, de túl befolyásos emberek veszik körül ahhoz, hogy a vádaskodásoddal több kárt okozz neki mint hasznot. És hogy tévedsz vagy sem? Derítsük ki együtt. Hisz mint tudod, nekem sosem okozott gondot mások életének felforgatása és ennyivel jössz nekem a váláskor magaddal vitt autómért.

Amy a fejemben egy roppant céltudatos és őszinte nő, aki bármikor konfliktusokba keveredik, ha arra van szükség. Sterlinggel részben ezért sem működtek, meg azért sem, mert a házasságuk két elven alapult: egyikük sem akart egyedül lenni és a kölcsönös vonzalmon a folytonos káosz iránt. Túl egyformák voltak, így külön jobban elviselik egymást, ezért is lesz nekik most idegesítő együtt dolgozni.
Válásuk oka: Sterling munkája miatt betörtek hozzájuk
Kapcsolati státusz: egymást elviselő exek
Személy szerint a PB-hez és a névhez ragaszkodnék, az hogy Amy jelenleg kivel van kapcsolatban, milyen a családja, hol lakik, ezeket a megalkotójára bízom. Minden mást megbeszélünk közösen és ha megérkeztél, írj rám. Várlak.  Beautiful madness 3874598021  

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Sterling Voit
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Beautiful madness Tumblr_inline_pp38cr8ybd1vjg4rh_250
Beautiful madness A8f2795a44128b616d58eb51ea80e1a9c7ff9db8
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
chaotic dumbass energy
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Beautiful madness C4dea6c149316a1fb7f2fb39d5e69aaeff64c31c
★ idézet ★ :
Being nice is overrated.
Just find a good lawyer
and choose violence.
★ foglalkozás ★ :
journalist
★ play by ★ :
ryan reynolds
★ szükségem van rád ★ :
Beautiful madness Tumblr_inline_qrjiimzxHd1vwrax4_500
If you ever need nothing I'm here for you.
★ hozzászólások száma ★ :
17

Beautiful madness
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Madness and sanity
» My Partner in the Madness
» Marvel: Madness Returns
» When does intelligence give way to madness?
» I’m addicted to the madness - Fiorentina & Hugo

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: