Miképpen is indult a mi történetünk? Ide most illendő lenne pár sort írnom mennyire lenyűgözött a személyiséged vagy szerelem voltál első látásra, mint ahogyan azt a filmekben szokás.
Valóban mondhatnék ilyeneket, de akkor hazudnék, te meg csak még inkább utálnál miatta vagy szokásodhoz híven megkérdeznéd, hogy
Allergiás vagy az őszinteségre, Voit?A mi sztorink egy névvel kezdődött:
Valeria Costa. Ms. Costa volt a te bálványod és minden ami emberfeletti magasságokba emeli őt. Az ő neve keresztezve a te modellügynökségeddel egy elérhető közelségbe került álom volt. Az a fajta amiért emlegetted, hogy elkezdted ezt az egész nyamvadt munkát. Mert szereted amit csinálsz, de néha mégsem és azt az énedet nem kedvelem. Valeria az a tervező volt akinek a kollekciója tökéletesen illett a modelljeidhez. Ódákat zengtél arról mennyire kifinomult, de mégis van benne valami vad és kihívó. Én sosem tudtam miről beszélsz, de az már részletkérdés. Szükséged volt rá és màr csak a karodat kellett érte nyújtanod, hogy meg is szerezd.
Aztán jöttem Én - mint Valeria Costa aktuális szeretője. Vagyis a felszín ezt mutatta, alatta meg alig vártam hogy megírjam a róla szóló cikkemet ami lebuktatja őt és a más tervezőktől lopott 'kollekcióját.'
Én is csak karnyújtásnyira voltam a célomtól és a te nagy estédre időzítettem. A cikk megjelenése után dúlt benned a harag kit utálsz jobban, de szerencsémre alul maradtam. Aznap este mégiscsak fele-fele arányban voltunk vesztesek és nyertesek. Engem dobtak, a te divatbemutatód meg ment a süllyesztőbe. És hogy mi volt a nyeremény? A közös életünk kezdete egy bárpult előtti bemutatkozás után. (Meg természetesen a leleplező cikkem megjelenése)
Három évet éltünk meg együtt. Családot alapítani egyikünk sem akart, de lett egy kutyánk amire a válásunk óta heti váltassál vigyázunk. Sokszor a fejemhez vágtad hogy nem is szeretem őt, de kell annál nagyobb bizonyíték erre minthogy hetente kétszer elvisellek amíg hozod és viszed őt?
Szerettelek Amy, ahogyan egy embert elméletben csak lehet, de nálunk a szerelem nem győzött le semmit. Azóta elviseljük a másik létezését és őszintén röhögünk amikor azzal a szöveggel találnak be, hogy:
olyan szép pár vagytok, nem gondoltatok az újrakezdésen? Most viszont az egyik modelled miatt többször fogjuk majd egymás levegőjét rontani. Szerinted valami nincs rendben körülötte, de túl befolyásos emberek veszik körül ahhoz, hogy a vádaskodásoddal több kárt okozz neki mint hasznot. És hogy tévedsz vagy sem? Derítsük ki együtt. Hisz mint tudod, nekem sosem okozott gondot mások életének felforgatása és ennyivel jössz nekem a váláskor magaddal vitt autómért.
Amy a fejemben egy roppant céltudatos és őszinte nő, aki bármikor konfliktusokba keveredik, ha arra van szükség. Sterlinggel részben ezért sem működtek, meg azért sem, mert a házasságuk két elven alapult:
egyikük sem akart egyedül lenni és a
kölcsönös vonzalmon a folytonos káosz iránt. Túl egyformák voltak, így külön jobban elviselik egymást, ezért is lesz nekik most idegesítő együtt dolgozni.
Válásuk oka: Sterling munkája miatt betörtek hozzájuk
Kapcsolati státusz: egymást elviselő exek
Személy szerint a PB-hez és a névhez ragaszkodnék, az hogy Amy jelenleg kivel van kapcsolatban, milyen a családja, hol lakik, ezeket a megalkotójára bízom. Minden mást megbeszélünk közösen és ha megérkeztél, írj rám. Várlak.