New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (136 fő) Szomb. Május 20 2023, 22:49-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Axelle Turner
tollából
Ma 00:58-kor
Amarilla Gilberts
tollából
Ma 00:20-kor
Brisea Rossi
tollából
Tegnap 23:49-kor
Tyra Greene
tollából
Tegnap 23:34-kor
Amarilla Gilberts
tollából
Tegnap 22:42-kor
Ryker Van Doren
tollából
Tegnap 22:38-kor
Richard Sullivan
tollából
Tegnap 22:31-kor
Lumienne J. Earshaw
tollából
Tegnap 21:55-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
9
12
Diákok
54
35
Egészségügy
23
15
Hivatal
8
11
Média
41
30
Munkások
36
22
Oktatás
7
9
Törvényszegõk
14
30
Üzlet
24
27
Összesen
216
191

When does intelligence give way to madness?
TémanyitásWhen does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptySzer. Feb. 07 2024, 10:48

Sebastian & Emma
“When does intelligence give way to madness?”

Kevés dolog tud annyira felhúzni, mint amikor egy egyértelmű elkövető megússza azt, amivel gyanúsítjuk. Sajnos Sebastian Nolan esete ugyanis nem példa nélküli. Nem egyszer berobog hozzánk mindenféle sztár ügyvéd, és közli, hogy a védence elmehet, és senki nem tesz ellene semmit, mert olyan kapcsolatai vannak, hogy még majdnem nekünk kell elnézést kérnünk. Ez viszont még az eddigieket is überelte.
Némi kitérő (finoman fogalmazva) után végre sikerült bevinnem az őrsre kihallgatni, bár hozzátenném, hogy én már akkor legszívesebben előzetes letartóztatásba vettem volna, mivel teljesen egyértelmű volt, hogy ő tette. Még akkor is, ha technikailag nem, de fizikailag az ő teste volt, mindegy, minek nevezi magát. Voltak bizonyítékok, be is ismerte a helyszínen, szóval ügy lezárva. Aha. Képzeltem én! A kis naiv.
Az egyik felettesem szólt, hogy kihallgathatom, ha nagyon akarom, de csak mint szemtanút, vagy csodával határos módon életben maradt áldozatot. Dr. Nolan ugyanis nem gyanúsított. Mi az ördög!? De jó, legyen. Belementem ebbe a hülyeségbe, csak hogy ez sem tartott sokáig. Sebastian nem emlékezett semmire, így a főnök haszontalan tanúnak nyilvánította, és parancsba adta, hogy engedjem el. A protekciónak is van ám határa. Mert még azt mondom, ha bevonnak valami elmeorvost szakértőnek vagy akármi, de neeem. Engedjem el szépen.
Már csak a bizonyítékokban bízhattam, mert hát a tények azok tények. Meg is jött az ujjlenyomat vizsgálat eredménye, ami nem adott ki találatot senkire sem, nem még Nolan-re. A hab az volt a tortán, amikor közölték, hogy ne akarjam a felvételeket, mert a kocsmának vagy minek nem volt kamerája, ami bármit is rögzített volna az esetről. A démoni mázli. Nyilván.

Mivel utálom a befejezetlen dolgokat és azt, ha nem értek valamit, vagy a feletteseim kihagynak valamiből, úgy döntöttem, hogy felkeresem személyesen azt a szegény túlélőt, hogy kaphassak tőle valami értelmes magyarázatot, amit nem mások adtak a szájába, különben (én is) megőrülök. Hivatalos minőségben nem kereshettem, mert ugye az valamiért tiltólistára került, de ez nem akadályozta az igazságérzetemet.
Nem szerettem volna csak úgy rátörni és feltartani, elvégre mindenkinek drága és behatárolt az ideje, így nagyon udvariasan és türelmesen kértem hozzá időpontot. Ha esetleg visszadobták volna, akkor álnéven tettem ugyanezt, de ha kellett, kamu-jelentkeztem valamelyik meghirdetett kísérletre. Nekem aztán tök mindegy. A cél szentesíti az eszközt.
Bárhogy is jött össze végül ez a találkozás, végre bejuthattam az irodájába. A recepción útba igazítottak, hogy a másodikon találom a Pokol bejáratát (balra a második ajtó). Ha bent volt, egyszerű dolgom volt, hisz csak egy kopogtatás választott el tőle. Ha mégsem, akkor megvártam.
- Üdv, Dr. Nolan. - húztam győztes mosolyra a szám, amint megláttam. 
- Hogy van? - veheti nem formális kérdésnek is, végül is szokott érdekelni igazából is mások hogyléte.
- Tudja, az a múltkori valahogy nem hagy nyugodni. Egyszerűen nem értem... mégis hogy úszhatott meg egy tömegmészárlást ilyen könnyedén? - tértem a lényegre.
- Mit tud, ami ennyire egyszerűen hozzáférést enged Önnek a szabadság kulcsához? Pénz? Vádalku? Drogok? Sajnálom, de szörnyen utálom az elvarratlan szálakat, és hát maradt bennem néhány kérdőjel magával kapcsolatban. - vagy inkább több tucat. Nézőpont kérdése.

Nolan Drugs Lab.

BEE"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."


Sebastian Nolan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? E0df119795bbe7aacdf9c86b0cc138bb0ef11ee9
When does intelligence give way to madness? 9f960a8a620e953d438d30aee3c0bbaed8769da3
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
You don't need to be accepted by others.
You need to accept
yourself.
♫ :
You want to satisfy your high command
You want to touch my face with your dirty hands
So you blame me for the madness you create
And I wage my war,
'cause either way you
burn me at the stake.
★ családi állapot ★ :
Loyalty is everything,
but everything isn't loyal.
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
When does intelligence give way to madness? Ezgif-1-e98477b688
★ idézet ★ :
“Ordinary morality is only
for ordinary people.”
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó / thelemikus szektatag
★ play by ★ :
Dakota Fanning
★ hozzászólások száma ★ :
79
★ :
When does intelligence give way to madness? 7b3b8a85777041a11b85e27c261bf46f4ca48aae
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptySzer. Feb. 07 2024, 19:25

   
When does intelligence give way to madness?
A moment comes when a man becomes something else
Hogy őszinte legyek volt bennem némi félsz, hogy ezt nem úszom meg teljesen szárazon, de mázlim volt, hogy semmi bizonyíték nem volt ellenem, ráadásul az egyik Rend tag sikeresen fel tudott lépni a védelmemre és elérte a szabadon bocsátásom, aminek Emma ugyan nem nagyon örült, de az nem fontos. A lényeg, hogy szabadon távozhattam, ám tudtam, itt nem fog véget érni a műsor és nem is ért. A titkárnőm jelezte, hogy egy Emmalynn Larson nevű hölgy időpontot szeretne kérni, én pedig tudtam jól, hogy mit szeretne. Rendezni a rendezetlen ügyeinket, amik a legutóbb a rendőrségen félbe maradtak.
Letartóztatni nem tartóztathat és valószínűleg eljárás sem indult ellenem, így biztosan csak magán céllal érkezett. Kis gondolkodás után szóltam neki, hogy másnap délután egy órára adhat neki időpontot, majd mikor ezzel megvoltunk vissza is tértem a munkához.
Másnap délután egy órára meg is érkezett a nyomozó, akit a recepció hozzám irányított az irodámba, én pedig készségesen fogadtam őt. Kinyitottam az ajtót a kopogásra, mosolyán pedig én is elmosolyodtam.
- Miss. Larson - üdvözöltem, majd félre álltam az ajtóból, hogy be tudjon jönni és privátban tudjunk beszélgetni a dolgainkról. - Sokkal jobban, mint az első találkozásunkkor éreztem magam. - mondtam, majd becsuktam az ajtót, mikor bejött. - Hát ön?
Nem szöszögött, nem teketóriázott, azonnal a tárgyra tért. Miközben a kérdést hallgattam a helyemre mentem és leültem az íróasztalom mögé. Velem szemben egy fotelban neki is volt helye.
Hagytam, hadd fejtse ki mire is kíváncsi, hagytam, hadd helyezze magát kényelembe, majd én is hátradőltem és összefűztem ujjaim az ölemben.
- Nos, ahhoz, hogy érdemben tudja önnek válaszolni, vissza kell mennünk az időben néhány évet oda, amikor megnyitom a vállalkozásomat és elérhető válnak számomra bizonyos források, lehetőségek. Tudja, én már jó néhány éve bizonyos szintű depresszióban szenvedek, amin az évek során sikerült javítanom. Rengeteg fájdalmas emlék kísért és sok negatív gondolat, amiktől világ életemben igyekeztem megszabadulni, de kevés sikerrel.
Mikor megnyitottam a vállalkozásomat és berendeztem a laborokat, beszereztem néhány ritka indiai növényt Kolkatából, amiket felhasználva szerettem volna gyógymódot találni az állapotomra. Felejteni és oldani a depressziómat, viszont valami nagyon rosszul sült el és a gyógyulás helyett rosszul lettem. A szer nem működött, sőt, a szérum megbomlasztott.
Ezt hívják úgy, hogy mesterséges tudathasadás. Ezt a kifejezést, ezt a tudatállapotot én én találtam ki. Az a démon, aki időnként átveszi rajtam az uralmat szintén én vagyok, csak más néven. A szérum felszínre hozta belőlem az a személyiséget, ami sosem lelhettem. Amit elnyomtam magamban. Saját személyazonosságot kapott és életre kelt bennem. Tulajdonképpen ez az állapot egy mesterségesen előidézett disszociatív személyiségzavar.
Az eltelt évek alatt igyekeztem módszert, megoldásokat találni arra, miként hozhatnám helyre, amit elrontottam, de nem sikerült semmilyen gyógyszert kifejlesztenem és semmilyen terápia sem használt még, szóval megalapítottam az úgy nevezett Skarlátok Rendjét.
Ez a rend orvosokból, pszichiáterekből, rendőrökből, nyomozókból, intézményvezetőkből áll, akik nekem dolgoznak. Többek között az a férfi is, aki szólt önnek, hogy engedjen szabadon.
A Rend feladata az, hogy gyógyíthatatlannak hitt elmebetegeket és őrült, vagy különösen veszélyes halálra ítélt sorozatgyilkos rabokat vizsgáljon meg. Pszichiátriai beszélgetés, vérviszgálat, mentális állapot, szervek állapota és más vizsgálatok, hogy megállapítsuk mi is az az eltérés, amivel hozzánk képest másabbak. Ha megnézi egy pszichopata MRI, CT és EEG vizsgálatát láthatjuk azokat az eltéréseket az ő agyukhoz képest, mint, amilyen a miénk. A leletek kimutatják, ugyanakkor más értékeket láthatunk a vérben és a lépben is, de még a vesék működése is eltérő. Nem sokban, de másabb.
Az orvosok alaposan megvizsgálnak minden pácienst, akiket a börtönök és pszichiátriák biztosítanak nekünk és a leletek alapján megpróbálunk gyógyszereket és terápiákat kifejleszteni a skizofrének, tudathasadásosok, Renfield-szindrómások, lycanropiás betegeke és más ritka és kevésbé ritka rendellenességekkel rendelkező betegek számára, sőt, keressük azt a gyógyszert is, amik segíthetnek a pszichopátia és a szociopátia gyógyításában is.
Sajnos, vagy nem sajnos, nem minden esetben élik túl a páciensek a vizsgálatokat és a kezeléseket, de mivel ezek halálraítéltek és zárt-osztályos betegek voltak, nem is túl nagy kár értük. Az ő sorsuk már úgyis meg volt pecsételve.
Sajnos eddig még túl nagy áttörést nem értünk el.
Nem szeretném eltagadni, hogy valahol a saját betegségem gyógymódját is keresem, amellett, hogy szeretném jobbá tenni a világot.
És ez az oka annak, hogy nem fognak tudni engem egy könnyen sem börtönbe küldeni, sem elmegyógyintézetbe.
note | Elnyel az éj | words: XXX | tag: @Emmalynn Larson


   


All that blood
LOOKS GOOD ON YOU
IT REALLY BRINGS OUT YOUR EYES

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6vnAhJY1slwf94_250
When does intelligence give way to madness? 1dfe3c1cde71845ce174e2ce9cc3b821
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
The Killer Medicine
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sbL95H1slwf94_250
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sfPnci1slwf94_250
★ idézet ★ :
All that you are
Is a face in the mirror!
I close my eyes and you'll disappear!
★ foglalkozás ★ :
Gyógyszerész
★ play by ★ :
Wes Bentley
★ szükségem van rád ★ :
Colleague and my love
When does intelligence give way to madness? 5ff9f469695ab9246ee2690c74168bba

Order of the Scarlets

When does intelligence give way to madness? Red_blood_cells_carry_therapeutics
★ hozzászólások száma ★ :
103
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6swUp0I1slwf94_250
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyCsüt. Feb. 08 2024, 12:16

Sebastian & Emma
“When does intelligence give way to madness?”

- Ezt örömmel hallom. - legutóbb nem volt túl jó passzban, már amikor egyáltalán egészen önmaga lehetett.
- Jól vagyok, köszönöm. - leszámítva az agy azt a funkcióját, hogy utálja a befejezetlen dolgokat. De talán a beszélgetésünk végére ezen is túllendülhetek. 
- Tetszik az irodája. Különösen a fekete-fehér kontraszt iróniája. - gyorsan körbefuttattam a tekintetemet a helyiségben, majd helyet foglaltam a vele szemben lévő fotelban.
Aztán jöhetett is a lényeg, amiért egészen Manhattan-ig kocsikáztam. Ő sem volt az a kertelős, időhúzós fajta, amit tudtam díjazni.
Bár végtelen gondolat cikázott a fejemben közben, csendben, figyelmesen végighallgattam. Szükségtelen és udvariatlan lett volna beleszólni és félbeszakítani a gondolatmenetet. Amint befejezte, csak akkor szólaltam meg.
- Sajnálom, hogy szörnyűségeken kellett keresztül mennie. - pillantottam rá valamiféle együttérző mosollyal. Nem tudom, mi történt vele, nem is az én dolgom, de a fájdalmas emlékek, a negatív gondolatok és a depresszió az én életemben is bőven jelen voltak valamilyen formában.
- És köszönöm, hogy elmondta mindezt. Nagyra értékelem. - ködösíthetett volna valamit, hogy lerázzon. Persze lehet, hogy ez is valami kamu, de azt csak megérezném.
- Azért tanulta ezt és kezdett ilyen vállalkozásba, hogy magán segítsen? Vagy mindig is ezzel akart foglalkozni... - az emberi elmét én magam is hihetetlenül érdekesnek és összetettnek tartom. Az egyik kedvenc témám a para rejtélyek világából, mert ez sokkal racionálisabb és kézzel foghatóbb, mint a vallás vagy a természetfeletti. Sokkal nagyobb esélye van annak, hogy valakinél elkattan valami, és őrülten viselkedik, mindenfélét halucinál, mint hogy kísértetek lakjanak az elhagyatott ház pincéjében.
- A disszociatív személyiségzavart nagyjából összeraktam azok alapján, ahogy maga és Dashiell viselkedtek. - de arra nem gondoltam volna, hogy ez valami saját maga által generált félresikerült baleset. Egyszerre volt bátor és ostoba, hogy kísérleti patkánynak használta saját magát.
- És ez a mesterséges tudathasadás... hogy akarja megoldani? A szérum fizikai elváltozást okozott az agyában, ... - mint mondjuk egy sérülés, vagy gombák, élősködők, baktériumok, vírus, stb.
- ... vagy pszichoaktív szerként működött és inkább a központi idegrendszerre gyakorolt "láthatatlan" hatást? - az az említett gyógynövény is biztosan valami pszichedelikus cucc lehet. Csak épp nem a világmegváltó trip, hanem a legütősebb, ezek szerint kártékony fajtából.
- Meg tudja ezt ismételni, vagy a démonjából kiindulva túl nagy kockázat lenne? Csak mert az én nulla szakértelmem, de józan paraszti eszem azt tartaná logikusnak, ha olyanon kísérletezne, aki hasonló állapotban van, mint maga. - csak ott a veszély, hogy még valami magánál is rosszabbat teremt vele.
- Bár tényleg nem tudom, hogy egy megbomlott elmét, hogy lehetne eggyé varázsolni. Laikusként elképzelhetetlennek tűnik. Eddig mindig csak szakemberi segítséggel és átmenetileg hatásos gyógyszerekkel kezelték az ilyesmit. Sosem volt rá valódi megoldás, csak a tünetek elnyomása és kordában tartása.
Hisz abban, hogy megtalálhatja a tényleges gyógymódot erre? Nem tart attól, hogy talán a sötétebbik énje megpróbálja megakadályozni benne, vagy valahogy szabotálja, hogy csak ő maradjon?
 - nem úgy tűnt, mint aki lemondana a létezésről, és szeretne a feledés homályába merülni.
Előbb ezek, aztán lesznek kérdéseim bőőőőven a Skarlátok Rendje témával kapcsolatban is.

...
Nolan Drugs Lab.

BEE"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."


Sebastian Nolan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? E0df119795bbe7aacdf9c86b0cc138bb0ef11ee9
When does intelligence give way to madness? 9f960a8a620e953d438d30aee3c0bbaed8769da3
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
You don't need to be accepted by others.
You need to accept
yourself.
♫ :
You want to satisfy your high command
You want to touch my face with your dirty hands
So you blame me for the madness you create
And I wage my war,
'cause either way you
burn me at the stake.
★ családi állapot ★ :
Loyalty is everything,
but everything isn't loyal.
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
When does intelligence give way to madness? Ezgif-1-e98477b688
★ idézet ★ :
“Ordinary morality is only
for ordinary people.”
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó / thelemikus szektatag
★ play by ★ :
Dakota Fanning
★ hozzászólások száma ★ :
79
★ :
When does intelligence give way to madness? 7b3b8a85777041a11b85e27c261bf46f4ca48aae
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyCsüt. Feb. 08 2024, 21:15

   
When does intelligence give way to madness?
A moment comes when a man becomes something else
- Köszönöm. De meglepően jó áron hoztam ki azt, amit itt lát - intettem körbe. - Nem volt olyan méreg drága egy iroda. Középkategóriás, de nekem tökéletesen megfelel - mosolyogtam.
Hamarosan jött is a lényegi kérdés, amiért jött. Nem ért meglepetésként a kérdés, hiszen valahol sejtettem, hogy milyen céllal, milyen kérdéssel érkezett hozzám, én pedig felkészült voltam a választ illetően és nem is kerteltem neki. Nem állt érdekemben, noha kicsit azért ideges voltam, hiszen mégis csak életem titkaiba nyújtottam neki betekintést. Nem mindenkinek járt ez a kedvezmény.
- Szívesen. Nem állt érdekemben hazudni önnek - vontam meg a vállaim. Vagy talán igen, csak nem éreztem úgy, hogy ténylegesen meg akarom tenni.
- Is-is. Mindig is szerettem a kémiát, az orvostudományokat és mindig is segíteni szerettem volna az embereken, a betegeken. A célom az volt, hogy megreformálom a gyógyszerészetet és a forradalmi új fejlesztéseimmel új, természetes és ritka hatóanyagú gyógyszereket hozok létre, amikkel az embereket szolgálhatom. A céljaimat részben sikeresen meg is valósítottam - mosolyogtam.
- Nos igen, ez egy érdekes kérdés - feleltem arra, amikor azt kérdezte miként is szeretném megvalósítani önmagam meggyógyítását. - A szérum a központi idegrendszert támadta meg, igen, így van, ugyanakkor a prefrontális kéregben is történt némi változás, ami már részbe fizikai károsodás is. Szóval a gyógyítás elég nehézkes lesz. De ha a gyógyszer okozta a károkat, egy másik gyógyszer képes lehet ezeket a károkat orvosolni is. Tudja, ez olyan, mint a termikus kölcsönhatás a hőfizikában. Ha egy kád hideg vízbe forrót engedünk, langyos lesz, majd egyre forróbb. Ha ebbe a kád forró, vagy épp langyos vízbe hideget engedünk, akkor az újra visszahűti. Ez a folyamat oda-vissza működik, ám véges számban végezhető el a kezelés, ugyanis ott van a veszély, hogy mi van, ha túlcsordul a kád. Nem lehet az agyat és az idegrendszert örökké kezeléseknek alá vetni, mert több kárt okozhatunk, mint hasznot a folyamatos változások miatt, amiket a hatóanyagok okozhatnak.
A károk főként idegrendszeriek, első sorban azt kell kezelni és és az kihat majd a prefrontális kéregre is, de akár műtéti úton is orvosolható az a kis eltérés.
A skizofrénia kezelhető lobotómiával, de a lobotómia sem képes megoldani minden személyiségzavart, főleg, ha tisztában vagyunk az eljárás hátulütőivel. Akár az egész életemet tönkre tehetem és agyhalott maradhatok a műtét után, amit nem vállalhatok be, ha tudom, hogy vannak biztosabb gyógyszerészeti megoldások, eljárások is
- dőltem kicsit előre.
- A gyógyszer újra legyártható, a kísérlet megismételhető, csakhogy vannak kockázatok. Mert ez már nem feltétlen hasonlítható a vízhőfok kísérlethez. Szerezhetek alanyt, de nem lehetünk képesek a pontos rekonstrukcióra. A másik páciens már csak hasonló személyiség lesz, hasonló idegrendszeri és laboratóriumi adatokkal, de más emlékekkel, más célokkal, más személyiségjegyekkel, más DNS állománnyal, más életmóddal. Éppen ezért nem tudhatjuk milyen hatást fog kiváltani belőlük, mert lehetséges, hogy meggyógyulnak majd, az is lehet jobban károsodnak. Lehetséges, hogy bennem végig megvolt a hajlam a disszociatív zavarra és a gyógyszer ezt a hajlamot aktiválta. Mint mikor valakiben a röntgensugárzás, vagy a dohányzás aktiválja a rákos sejteket.
Ha a sejtéseim igazak és rám csak azért gyakorolt ilyen hatást, mert megvolt bennem a hajlam, akkor azok az emberek nem válhatnak tudathasadásossá, akikben ez nincs meg.
És, ha őszintének kéne lennem, nem akarnék feleslegesen embereket feláldozni azért, hogy megismételjem azt, ami egyszer már szörnyet teremtett.
A tudathasadás leginkább bevett gyógymódja a személyiségek egyesítése volt, amit szakképzett pszichiáter végzett, de ez egy nagyon hosszú és nem mindig sikeres eljárás, ami csak ritkán és sok éves kezelés esetén szokott eredményt hozni. Éppen ezért szeretnék rá gyógyszeres megoldást találni.
Igen, én magam is csak gyógyszerekkel tudom szabályozni magam, de még a gyógyszerek és a terápiás megoldások mellett is rendkívül nehéz.

Utolsó, összetettebb kérdése igen csak elgondolkodtatott, hiszen ebbe bele sem gondoltam még eddig.
- Hiszek abban, hogy megtalálom a megoldást, igen, de arra sose gondoltam, hogy esetleg a lakótársam megakadályozna, szabotálna ebben. Szóval... ez most meglepetésként ért. Mármint a kérdés. De nem hiszem, hogy lenne beleszólása ebbe. Vagy ön pontosan, hogy képzeli el ezt a szabotálást? - érdeklődtem azért, hogy hátha én is élénkebb képet kapnék.
note | Elnyel az éj | words: XXX | tag: @Emmalynn Larson


   


All that blood
LOOKS GOOD ON YOU
IT REALLY BRINGS OUT YOUR EYES

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6vnAhJY1slwf94_250
When does intelligence give way to madness? 1dfe3c1cde71845ce174e2ce9cc3b821
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
The Killer Medicine
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sbL95H1slwf94_250
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sfPnci1slwf94_250
★ idézet ★ :
All that you are
Is a face in the mirror!
I close my eyes and you'll disappear!
★ foglalkozás ★ :
Gyógyszerész
★ play by ★ :
Wes Bentley
★ szükségem van rád ★ :
Colleague and my love
When does intelligence give way to madness? 5ff9f469695ab9246ee2690c74168bba

Order of the Scarlets

When does intelligence give way to madness? Red_blood_cells_carry_therapeutics
★ hozzászólások száma ★ :
103
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6swUp0I1slwf94_250
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyPént. Feb. 09 2024, 12:17

Sebastian & Emma
“When does intelligence give way to madness?”

- Nemes cél. Ritka az, aki hivatást választ, nem egy jól fizető szakmát. - mosolyogtam elismerőn. Elég óriási a kettő hozzáállás közt a különbség. Nem mindegy, hogy a fejlődés, az elérhető eredmények motiválják, vagy mindössze csak az, hogy meggazdagodjon belőle.
- Hát elég összetett a problémája, és még annál is bonyolultabb a megoldása. Az emberek személyiségét, viselkedését annyi minden, így a hormonok is befolyásolják. Egy csomó szerv termel különféle enzimeket, vegyületeket, így nehéz lehet kiszűrni, hogy minek az együttese mit befolyásol pontosan. Rendkívüli precizitást igényel, és annyi mindent számításba kell venni, és ettől csak még lenyűgözőbb a tudása. - elég csak egyetlen egy apróság felett elsiklania és már nem is ugyanaz az eredmény. A tökéletes kombináció kell. Emiatt más alanyok tényleg nem lennének alkalmasak, hogy reprodukálhassa a saját helyzetét. Az emberek nem egyformák. A szó bármelyik értelmében sem.
- Szóval talán Hippokratész mégsem tévedett akkorát a testnedvekkel és a személyiségtípusokkal. - szerinte ugyanis négy testnedv, a vér, a sárga epe, a fekete epe és a nyál ideális arányának megváltozása befolyásolta az emberek viselkedését pozitív vagy negatív irányba. Ezeket a feltételezéseit aztán később biokémiai kutatások megcáfolták, és inkább hormonokban határozták meg őket. De ez csak a modern orvostudomány szőrszálhasogatása. Régen nem állt ilyen fejlett technológia a rendelkezésükre, ráadásul ahogy Sebastian szavaiból kivettem, még ennyi év távlatából sincsenek mindenben a helyzet magaslatán. Amit egyébként az elhangzottak után már nem is csodálok. Túl sok a megoldandó probléma, még több a kérdés, és annál kevesebb a válasz.
- Olvastam cikkeket kutatásokról a témában, amik egészen véletlenül pont négy vegyületre, a noradrenalinra, a szerotoninra, a dopaminra és az acetilkolinra koncentráltak. A depressziós betegek agyában például főként a szerotoninnak, a noradrenalinnak és a dopaminnak van kiemelkedő szerepe, ezeknek a vegyületeknek a szintje ugyanis náluk alacsonyabb, mint az egészséges emberek agyában. De ezeknek a hiányára vagy az emelkedett mennyiségére visszavezethető a skizofrénia, az Alzheimer, vagy akár a Parkinson-kór is. - alig merültem bele annak idején, hogy mi lett volna ha... Anya nagyon beteg volt, mi pedig Sierrával tehetetlenek.
- Elképesztően bonyolult rendszer az ember. Minden összefügg mindennel, minden idegszálunk. - az egyre elterjedtebb IBS is zömében gyomorpanaszokat okoz, mégis inkább valamiféle pszichoszomatikus, hasi pánikbetegség, semmint szervi elváltozást okozó bélbetegség. Itt is igaz, hogy minden ember más, így talán soha nem is lesz rá mindenkinél egyformán beváló kezelés. Mindenki máshogy éli meg a stresszt, más a szervezete is.
- Nem értek hozzá, nem is próbálok meg jártasnak tűnni, egyszerűen csak személyes érintettség miatt sokat olvastam a témában. Az anyám bipoláris zavarban szenvedett az apám halála után. A kezelések, a gyógyszerek sem sokat segítettek az állapotán. Talán nem is akarta. Pár évre rá a halála évfordulóján öngyilkos lett. Így mondhatni a szívügyem. - nem szívesen, de megosztottam vele ezt a személyes infót, ha már ő is ennyire nyitott volt, és így nem tűnik ez a beszélgetés valami számonkérő kihallgatásnak. Főleg, hogy tényleg nem is az. 
- Ami a maga esetét illeti... Az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy túl nagy a kockázat. Talán nagyobb az áldozat, mint amilyen eredményt elérhet. Értem, hogy szeretné visszakapni az életét, Dashiell-t pedig meg kell állítani, de talán nem minden áron. Ha sikeresek lehetnek a megkezdett kutatások, idővel több ember életét adhatja vissza, családokat menthet meg, mint amennyit az elnyomott énje megölne. Ezt is mérlegelnie kell, mielőtt újabb hirtelen, meggondolatlan döntést hozna, mint mikor ez az egész kezdődött. A gyógyszeres megoldással is végleg tönkreteheti magát. - nem kétlem, biztosan tanult belőle, de van, hogy az ember olyan elkeseredett helyzetbe kerül, amikor már nem a józan ész diktál. Nála is eljöhet ez a pont.
- A "lakótársa" nyilvánvalóvá tette, hogy élni akar, és tisztában van vele, hogy meg akar szabadulni tőle. Most mindketten a maguk dolgával törődnek, nem mossák össze a két életüket, eszük ágában sincs a másik szokásaival, terveivel foglalkozni. Korlátozottan férnek hozzá egymás emlékeihez. Most. Mi lesz ha ez megváltozik? Ha az egyikük elgyengül, abból a másikuk erőt merít. - szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy számolniuk kellene egymással.
- Nem ismerem a gondolkodásukat, de kívülállóként úgy látom, hogy elég színes a repertoár a szabotázshoz. Bármennyire is kellemetlen az igazság, maguk egy és ugyanaz. Megvan mindkettejükben ez a fajta szakértelem. Elolvashatja a kutatásait, a feljegyzéseit, amikből rájöhet, hogy min dolgozik és mennyire jár közel. Ezeket törölheti, megsemmisítheti. Tönkretehet mintákat, kísérleti gyógyszereket. Ha nem egyedül dolgozik ezen, megölheti a többi kulcsfontosságú embert, akik nélkül nem sikerülhetne. És még ki tudja, milyen opciók játszanak, amikre én nem is gondolhatok, mivel semmi közöm a gyógyszeriparhoz vagy a kutató-fejlesztő szektorhoz. Csak javasolhatom, hogy legyen résen.

...
Nolan Drugs Lab.

BEE"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."


Sebastian Nolan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? E0df119795bbe7aacdf9c86b0cc138bb0ef11ee9
When does intelligence give way to madness? 9f960a8a620e953d438d30aee3c0bbaed8769da3
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
You don't need to be accepted by others.
You need to accept
yourself.
♫ :
You want to satisfy your high command
You want to touch my face with your dirty hands
So you blame me for the madness you create
And I wage my war,
'cause either way you
burn me at the stake.
★ családi állapot ★ :
Loyalty is everything,
but everything isn't loyal.
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
When does intelligence give way to madness? Ezgif-1-e98477b688
★ idézet ★ :
“Ordinary morality is only
for ordinary people.”
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó / thelemikus szektatag
★ play by ★ :
Dakota Fanning
★ hozzászólások száma ★ :
79
★ :
When does intelligence give way to madness? 7b3b8a85777041a11b85e27c261bf46f4ca48aae
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyVas. Feb. 11 2024, 09:53

   
When does intelligence give way to madness?
A moment comes when a man becomes something else
- Ez egy rendkívül jó meglátás, amit a hormonokra értett, de mindenek előtt a kromoszómákra kell összpontosítanunk. A kromoszómák megléte, illetve rendellenessége az, ami alapvetően befolyásol minket. A személyünk és testünk alapjait ők határozzák meg. Például, ha valamelyik férfinak XXY kromoszómája van, tehát ha az Y kromoszóma mellé társul kettő darab X kromoszóma, akkor a személyiség félénk lesz és nőies jellegeket fog produkálni. Ráadásul ezek az úgynevezett Klinefelter-szindrómás betegek nemzésképtelenek is.
Ezek a kromoszómák később nagyban meghatározhatják azt, amiről ön beszélt. A hormonok termelését. A hormonok fajtáját és mennyiségét is. De nem csak a kromoszómák, hanem a szedett gyógyszerek, az étkezés és az életmód is befolyással lehet a hormontermelésre.
Tehát elmondható, hogy a kromoszómák már befolyásolni fogják az adott gyógyszer hatékonyságát és a szervezetre gyakorolt hatását.
A hormonok viszont valóban nagy befolyással lehetnek mindenre, hiszen a mellékvesekéregben termelődő kortizol hajlamosít minket a depresszióra, a feldúltságra, zárkózottságra, vagy ott van az oxitocin, ami neuromodulátorként a szteroidhormonokkal összefolyva képes szerelem érzetet kiváltani. Elmondható, hogy ha valakinek magasabb a kortizolszintje, mint az átlag, akkor az általam használt gyógyszerre, ami azzá tett engem, ami, hajlamosabb lehet a skizofrénia, vagy a disszociatív zavar kialakulására.

Elmosolyodok azon, hogy Emma milyen tájékozott és mennyi mindenben jártas. Mert bizony szép tudást összehalmozhatott, ugyanakkor én még csak egy töredékét ismertem meg eddig. Örültem neki, hogy lehet vele ilyesmikről beszélgetni.
Figyelmesen hallgattam, ám mikor szóba került anyja állapota lehajtottam a fejem. Szomorú.
- Szomorú. Sajnálom - mondtam együttérzően.
A bipoláris zavar is elég komoly dolog. Tulajdonképpen egy hajlam, egy genetikai állapot, ami akár évtizedeken át lappanghat is, amíg meg nem történik a kiváltó ok. Ez lehet egy krízis helyzet is, mint például egy rokon halála is.
- Nem tervezek felelőtlenül kísérletezni magamon. Ismételten nem. Én is tudom mekkora és milyen kockázatokkal járhat, ha ismét elvétem. Szóval most sokkal körültekintőbb szeretnék lenni. Ezért is próbálok meg előbb másokon eredményt elérni. Olyan emberekért, akikért nem kár. Talán ha velük szemben jó eredményeket érek el, akkor magammal szemben is szép eredményeket érhetek el, javulást, ha nem is teljes gyógyulást és aztán a sikereimmel más embereken is segíthetek.
Talán én leszek az első, aki megtalálhatja a skizofrénia és a tudathasadás gyógyszerét. Higgye el, nem a hírnév vonz, de mennyire remek érzés lehet, ha beírhatnám magam a történelemkönyvek lapjaira?
- mosolyogtam. Tényleg nem a hírnév és a nevem örökké tétele vonzott, de mindenképp jól esne. De első a gyógyulásom, utána mások meggyógyítása és végül jöhet a hírnév is. Elvégre megérdemelném.

Érdekes volt hallani Emmától, hogy mekkora kockázatokkal járhat rám és másokra nézve is Dashiell. Mármint a munkásságomon belül. Bele sem gondoltam abba, hogy Ő is rendelkezhet azzal a tudással, amivel én magam is. Ez aggasztó volt, hiszen fogalmunk sem lehetett róla, vajon milyen munkálatokat csinálhat a hátunk mögött. Milyen mérgeket és gyógyszereket készíthet.
Arcomra kiült némi feszültség, hiszen ez nem kis probléma lehetett rám és az embereimre nézve is.
És vajon megtörténhet az, hogy egyszer csak nagyobb hozzáférést kapjon az emlékeimhez és gondolataimhoz? Hogy a korlátok lecsökkenjenek? Sőt, mi lesz, ha egyszer képtelen leszek visszakapni a testem feletti uralmat? Az nem történhet meg, hogy Ő tejhatalmú uram legyen! Nem szabadulhat el teljesen.
- Az nem történhet meg. Mert nem fogom megengedni. Addigra lesz megoldás - feleltem némi bizonytalansággal, noha igyekeztem hinni és bízni magamban. - Én teremtettem, én is fogom elpusztítani.
note | Elnyel az éj | words: XXX | tag: @Emmalynn Larson


   


All that blood
LOOKS GOOD ON YOU
IT REALLY BRINGS OUT YOUR EYES

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6vnAhJY1slwf94_250
When does intelligence give way to madness? 1dfe3c1cde71845ce174e2ce9cc3b821
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
The Killer Medicine
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sbL95H1slwf94_250
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sfPnci1slwf94_250
★ idézet ★ :
All that you are
Is a face in the mirror!
I close my eyes and you'll disappear!
★ foglalkozás ★ :
Gyógyszerész
★ play by ★ :
Wes Bentley
★ szükségem van rád ★ :
Colleague and my love
When does intelligence give way to madness? 5ff9f469695ab9246ee2690c74168bba

Order of the Scarlets

When does intelligence give way to madness? Red_blood_cells_carry_therapeutics
★ hozzászólások száma ★ :
103
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6swUp0I1slwf94_250
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyVas. Feb. 11 2024, 13:16

Sebastian & Emma
“When does intelligence give way to madness?”

Ennyire mélyrehatóan már nem tudtam volna hozzászólni a témához. Nem fogom eljátszani, hogy jártas vagyok benne, inkább csak lenyűgöz az egész.
- Érdekes és összetett szakmát választott. Az egyszerű ember azt gondolná, hogy a gyógyszerészet szinte csak kémia, vegyítve egy csipetnyi biológiával, de ez ennél sokkal több. Biztosan nem kevés időt és energiát fektetett abba, hogy ilyen szintre fejlessze magát. A kombinációs, logikai érzékről, a precizitásról, a megfigyelési képességről és a jó memóriáról nem is beszélve, hisz önmagában a lexikai tudás mit sem ér. Nem szeretne inkább munkát váltani? Mi is nagy hasznát vennénk. - jelent meg az arcomon egy szarkasztikus mosoly. Ez nem neki szólt, hanem a kollégáimnak. A legtöbbjüket sajnos nem az eszéért tartják.
- Köszönöm. - az együttérzését. Egyáltalán nem sajnáltatni akartam magamat, ez csak alátámasztása volt a személyes kötődésnek, és magyarázat arra, minek olvasgat valaki a szabadidejében ilyesmit.
- Szívből kívánom, hogy sikerrel járjon. Megérdemelné. Az hogy szeretne maradandót alkotni, elismerést kapni az eredményeiért nem teszi hírnév hajhásszá. Mindenkinek szüksége van pozitív megerősítésre, hogy jó az, amit csinál, és nem teljesen feleslegesen töri magát. - ez a legtöbb területen, különösen vezető pozíciók esetében elmarad, aztán totális kiégéshez vezet. Pocsék érzés, ha olyan, mintha nem becsülnék az ember munkáját, mert nincs semmiféle visszacsatolás.
Felhívtam a figyelmét rá, hogy nem árt óvatosnak lennie Dashiell-el, mert még tartogathat váratlan, kellemetlen meglepetéseket. Úgy tűnt, elgondolkodtatta és megértette. Még ha kissé bizonytalanul is, de elszántnak hatottak a szavai.
- Helyes. Tetszik ez a hozzáállás. - annak ellenére is, hogy én személy szerint a sötétebbik oldalával is szimpatizáltam bizonyos kérdésekben.
- Tudja, én nem hiszek a véletlenekben, sokkal inkább abban, hogy minden okkal történik. Nem ismerem magát, de biztos vagyok benne, hogy tanulnia kell ebből valamit, ami majd előbbre viheti az életben. Kontrollt kell szereznie saját maga és az élete felett, de időnként engednie a csábításnak, amitől eddig korábban teljesen elzárkózott. Nem azt mondom, hogy öljön meg másokat, de nem baj, ha a pokolba kívánja őket, és néha kivesz egy szabadnapot. Bizonyára nehéz lehet, és még csak átérezni sem tudom a helyzetét, de nincs egyedül, Sebastian. Amikor túljut ezen, csak erősebbé teszi majd. - azt nem adom elő, hogy nincs semmi baj és minden rendben van, mert ez csak sovány, üres vigasz lenne, és nem fedi le a valóságot.

De visszatérve az itt létem eredeti céljához.

A Skarlátok Rendje tökéletesen megadta a választ arra a kérdésemre, hogy engedhették el Dr. Nolan-t csak úgy, és a felettesemnek mikor ment el végleg az esze. Elárulta, hogy ő is tagja ennek az egésznek, így persze hogy mentette a bőrét. Nyilván kötelességből és önzésből is. Ha Sebastian megbukik, valószínűleg sokan mások is vele együtt.
- A Rend elméletben nagyon hasznosnak hangzik. - ismertem el, de ahogy ő is mondta, még nem értek el akkora áttörést talán egyetlen betegség esetén sem, ami bizonyíthatóan hatásos. Egyelőre még csak tapogatóznak, de...
- Mindenképp van létjogosultsága. Mióta csinálják ezt? - az eltelt idő jó mutatója lehet a hatékonysági rátájuknak.
- Azt mondja, a tagok magának dolgoznak. Mit kapnak cserébe a munkájukért, a beszerzett alanyokért? Nem fél attól, hogy elárulják és hátba szúrják? A hűség és a tisztességes játék sajnos nem erőssége az embereknek. És ez annyira pengeél, hogy itt egy titoktartási szerződéssel sem megy semmire. Bárki feldobhatja... - az emberek önzők. Több pénzt pedig mindig lehet ígérni.
- Hogy számolnak el a rabokkal, a betegekkel? - főleg, hogy a zöme belehal.
- Nem félnek, hogy lebuknak? - értem, hogy zárt-osztály és halálraítéltek, de ott is van egy bizonyos protokoll. Vagy tényleg ennyire leszarja a rendszer, hogy mi lesz a selejtekkel. Jó pár nyűggel kevesebb. Az intézményvezetőkkel való kapcsolat pedig csak a hab az eltusolós tortán.
- Én hogyan tudnám támogatni a kutatásait?  - néztem rá kérdőn.

...
Nolan Drugs Lab.

BEE"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."


Sebastian Nolan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? E0df119795bbe7aacdf9c86b0cc138bb0ef11ee9
When does intelligence give way to madness? 9f960a8a620e953d438d30aee3c0bbaed8769da3
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
You don't need to be accepted by others.
You need to accept
yourself.
♫ :
You want to satisfy your high command
You want to touch my face with your dirty hands
So you blame me for the madness you create
And I wage my war,
'cause either way you
burn me at the stake.
★ családi állapot ★ :
Loyalty is everything,
but everything isn't loyal.
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
When does intelligence give way to madness? Ezgif-1-e98477b688
★ idézet ★ :
“Ordinary morality is only
for ordinary people.”
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó / thelemikus szektatag
★ play by ★ :
Dakota Fanning
★ hozzászólások száma ★ :
79
★ :
When does intelligence give way to madness? 7b3b8a85777041a11b85e27c261bf46f4ca48aae
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyVas. Feb. 11 2024, 15:15

   
When does intelligence give way to madness?
A moment comes when a man becomes something else
Elmosolyodom a kérdésen, majd alig láthatóan vállat vonok. Csábító a gondolat, de nem hagynám el a hivatásomat. Maximum részmunkaidőben, vagy alkalom adtán beugrósként támogatnám a rendőrség munkáját.
- Ha van rá igény, akkor alkalomadtán besegíthetek.
Azért az is jóleső érzés volt, hogy nem tartott hírnév hajhásznak, pedig megtehette volna, hogy máshogy értelmezi a szavaimat és kiforgatja őket. De elég jól megtaláltuk egymással az összhangot, aminek örültem, mert sosem árt egy hozzá hasonló személlyel jó viszonyt ápolni.
Mondjuk, ha nem kapnék később elismerést, akkor sem érezném azt, hogy feleslegesen törtem magam. Nem az a fajta voltam. Ha elérek eredményeket, már megéri. Az csak hab a tortán, ha el is ismerik a munkám.
Elgondolkodtam azon, amit mondott. Mindenképpen érdekes és megfogadható tanácsok hangzottak el a szájából, nagy igazságok. Végtére is az önkontrollra szükségem van, a tanulság pedig minden bizonnyal az lesz, hogy ne kísérletezzek magamon felelőtlenül, na meg az, hogy meg kell tanulnom uralkodni magamon és az érzéseimen, vagy éppen a belső kényszereimen.
Szimpatikus volt a hozzáállás, miszerint alkalom adtán engednem kell a csábításnak, ugyanakkor tisztában voltam vele, hogy a csábításnak való meghajlás könnyen eredményezheti azt, hogy elvigyen a sodrás, ami már sokkal veszélyesebb volt. Elég csak egy kicsit engedni a csábításnak, hogy még többet és többet akarjunk, ami a vesztünket okozhatja. A mérték az, ami az emberiség egyik legnagyobb ellensége, ugyanis nehéz tartani.

- Azt gondolom, hogy a rend gyakorlatban is hasznos, annak ellenére is, hogy különböző gyakorlati hasznok még mindig nem történtek. A hasznot itt most úgy értem, hogy egy gyógyult elmebeteget, vagy pszichopatát sem sikerült produkálnunk. De voltak páciensek, akiknél tompultak a tünetek, szóval már az is eredmény, ha nem is teljes gyógyulás. Remény.
Idestova két éves a rend. Még "gyermekcipőben" járunk, de bízom benne, hogy évekkel később az eredmények a sokszorosára nőnek. Én nagy esélyt látok rá, hogy elég hamar belendülhetnek az eredmények
- feleltem magabiztosan, bizakodóan.
- Pénzt. Alapvetően pénzt, de biztosítok nekik ingyenes orvosi vizsgálatokat és ellátást is, ingyenes gyógyszereket és más lehetséges szolgáltatásokat, amikre szükségük lehet, de ez a rendszer a börtönöknek is kedvező, hiszen nincs tovább gondjuk az elítéltekre. A börtön felveszi a pénzt a rabokra, de mi átveszünk a rabokból, a pénz pedig megmarad a börtönnek. Mi biztosítjuk az átvett rabok ellátását, szállását. Ugyanígy a pszichiátriáknál is.
Félni nem félek, hiszen ez a rend mindenki számára előnyös. Viszont nem tartom magam zsarolónak, de ha szükséges, mindenkit meg tudok fogni valamivel, ami miatt tartják a szájukat. Főleg, hogy itt igazából mindenki sáros. Ha egy valaki bukik, akkor mindenki bukik. Az is, aki pofára ejt engem, vagy a társainkat.
Az elszámolás a legegyszerűbb. A börtönből elhozott rabok meghalnak, de végtére is a többség köztük kivégzésre váró rab. Így is úgyis meghalnak, így ezt a börtön a kivégzésnek írja le. A többi páciensnél elírhatják ezt arra is, hogy egy másik rab megölte. Papíron.
Ezt senki sem fogja megkérdőjelezni. Főleg, hogy olyan pácienseket választunk, akiknek nincs hozzátartozójuk. Erre mindig figyelünk.
A pszichiátriáról elhozott betegeknél szintén odafigyelünk, hogy lehetőleg ne legyen hozzátartozó, de óhatatlanul közéjük keveredik olyan is, akinek van. Kényszer nagy úr. Ezeket a halálozásokat igyekszünk úgy intézni, hogy azt mondhassa a kórház, hogy allergiás reakciója volt egy gyógyszerre, vagy rosszul reagált egy kezelésre.
Nem aggódom a lebukástól, mert minden szempontból nagyon alaposak vagyunk és megbízható társaság vagyunk. Szóval hiszek abban, hogy nem fog semmi gond adódni. Ha egy valaki bukik, mindenki bukik. Az is, aki megbuktat. Ezt pedig senki sem kockáztatná meg.

Előre dőltem a székben és érdeklődve vizsgáltam az arcát, a vonásait, a tekinteté, mikor megkérdezte ő miként lehet a segítségemre. Ez most egy ajánlat volt? Csatlakozna hozzám és a kutatásaimhoz? De vajon őszinték a szándékai, vagy csak le akar leplezni mások előtt, akik tehetnek is ellenünk, vagy éppen a polgárok, azaz a nagy nyilvánosság elé tárni kik is vagyunk?
- Ezek szerint csatlakozna hozzánk? Miért? Meséljen nekem a szándékairól és arról, miért kéne bíznom önben.
note | Elnyel az éj | words: XXX | tag: @Emmalynn Larson


   


All that blood
LOOKS GOOD ON YOU
IT REALLY BRINGS OUT YOUR EYES

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6vnAhJY1slwf94_250
When does intelligence give way to madness? 1dfe3c1cde71845ce174e2ce9cc3b821
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
The Killer Medicine
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sbL95H1slwf94_250
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sfPnci1slwf94_250
★ idézet ★ :
All that you are
Is a face in the mirror!
I close my eyes and you'll disappear!
★ foglalkozás ★ :
Gyógyszerész
★ play by ★ :
Wes Bentley
★ szükségem van rád ★ :
Colleague and my love
When does intelligence give way to madness? 5ff9f469695ab9246ee2690c74168bba

Order of the Scarlets

When does intelligence give way to madness? Red_blood_cells_carry_therapeutics
★ hozzászólások száma ★ :
103
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6swUp0I1slwf94_250
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyVas. Feb. 11 2024, 16:30

Sebastian & Emma
“When does intelligence give way to madness?”

Minden korrekt volt, amit elmondott, így feleslegesen nem volt hozzáfűznivalóm se megjegyzés, se kérdés formájában. Mindenre kitért és mindenre választ kaptam. Lényegében ugyanazt, amire számítottam is. Egyébként számomra teljesen hihetetlen, hogy mindennel és mindenkivel számolt, mint buktató tényező, épp csak saját magával nem. Ebből is látszik, hogy igaz a mondás, mindenki jobban ért a másik dolgaihoz, mint a sajátjaihoz. Külső szemlélőnek sokszor könnyebb lenni, mint részese lenni valaminek, és belülről átlátni. De az ő problémájára csak ő maga és a kooperatív hozzáállás lehet a megoldás, ha a remélt, sikeres kutatási eredményt nem számoljuk.
- Azt nem mondtam, hogy biztosan csatlakoznék is, ennyire ne szaladjunk előre. Mindössze érdekeltek a lehetőségek. - álltam a fürkésző tekintetét, elvégre nem voltak hátsó szándékaim.
- Kérhette volna az adóm egy százalékát is, vagy hogy ad egy számlaszámot, aztán utaljak aszerint, amit a szívem diktál. - de nem ezt tette.
- Ezek szerint szüksége lenne egy hozzám hasonlóra a rendjében. Szóval ez már mindjárt egy nyomós ok, ami mellettem szól. A másik, hogy pont olyasmi után kutat, ami tönkretette a családomat. Örülnék, ha mások nem élnének úgy le éveket az anyjukkal, ahogyan azt én tettem. - azóta sem tudom eldönteni, hogy a depressziós vagy a mániás szakasz volt a rosszabb. Mindkettőnek megvoltak a maga mély pontjai, de akadtak pozitívumok is.
- Ugyan ez őt nem hozza vissza, de más életét megmentheti. - nekem ez fontos, ahogy már kihangsúlyoztam.
- Nyomozóként számtalan olyan bűnesettel találkozom, amire nem kellene, hogy bocsánat legyen. Nem zavarna, ha néhány elkövető végre egyszer az életében valami nemesebb célt szolgálna a saját áldozatával. Végre valami hasznukat is látnám. Nem azt, ahogy behozzák őket, aztán két perc múlva dalolászva távoznak a talán még náluk is nagyobb rohadék ügyvédjükkel karöltve. És ezt most ne vegye magára, doki, mert egyáltalán nem célzásnak szántam. Nem zavar, ha valaki szürke zónás, és nem csak fekete-fehérben látja a világot. - már pedig hasadt személyiség ide vagy oda, ő sem csak jóságos fehér, ahogy talán a démonja sem csak fekete, inkább csupán ezt látják bele egymásba.
- Azt nem tudom megindokolni, hogy miért kellene bíznia bennem. Erre egyáltalán létezik jó válasz? Ezt magának kell éreznie. Én csak a szavamat adni tudom, hogy eszem ágában sincs átverni. Nem akarom sem a rendőrség, sem a sajtó kezére adni, ha ettől tartana. Döntse el, hogy elhiszi vagy sem. - vontam meg a vállamat.
- És talán csak szerencsém volt és szórakoztató jelenségnek talált ott és akkor, de a kedvenc lakótársa nem ölt meg. Ahogy a szavaiból kivettem, ezt nem sokan mondhatják el magukról. Akár még ezzel is kezdhetünk valamit. - egyáltalán nem akarok flegmának és nagyképűnek tűnni, de nem kizárt, hogy én előbb szót értek velük, mint ők ketten egymással valaha is.

...
Nolan Drugs Lab.

BEE"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."


Sebastian Nolan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? E0df119795bbe7aacdf9c86b0cc138bb0ef11ee9
When does intelligence give way to madness? 9f960a8a620e953d438d30aee3c0bbaed8769da3
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
You don't need to be accepted by others.
You need to accept
yourself.
♫ :
You want to satisfy your high command
You want to touch my face with your dirty hands
So you blame me for the madness you create
And I wage my war,
'cause either way you
burn me at the stake.
★ családi állapot ★ :
Loyalty is everything,
but everything isn't loyal.
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
When does intelligence give way to madness? Ezgif-1-e98477b688
★ idézet ★ :
“Ordinary morality is only
for ordinary people.”
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó / thelemikus szektatag
★ play by ★ :
Dakota Fanning
★ hozzászólások száma ★ :
79
★ :
When does intelligence give way to madness? 7b3b8a85777041a11b85e27c261bf46f4ca48aae
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyVas. Feb. 11 2024, 21:53

   
When does intelligence give way to madness?
A moment comes when a man becomes something else
Őszinte mosolyt csalt az arcomra, amikor az adó 1%-ával "viccelődött", hiszen rengeteg szervezet ezt teszi. Az pedig, hogy pénzt kérjek tőle, aligha lett volna opció. Egyrészt, mert aligha tudna annyi pénzt adni, amennyivel érnénk is valamit, másrészről az utalt összegeknek nyoma van, amit nem mindig szerettem. Jobban örültem neki, amikor a pénzeket csak úgy egymás között kéz-kéz között adtuk át.
De végül is jogos a megjegyzés, viszont ő is úgy tette fel a kérdést, hogy az erre utaljon. Ha pusztán anyagi támogatást szeretett volna nyújtani, a kérdést is úgy tette volna fel, de nem így tett, hanem nyíltan utalt rá, hogy őt a tagság lehetősége érdekli.
Volt benne igazság, mindig jól jönnek a rendőrség emberei közül a tagok, szóval nem járt messze az igazságtól. Örömmel láttam volna köztünk, de ahhoz azt is tudnom kell, mennyire bízhatok meg benne.
Mesélt is korábban az anyjáról, a mondandója pedig valamivel világosabbá tette számomra az anyja helyzetét és érthető volt, hogy szeretett volna segíteni egy olyan munkában, ami pont a mentális betegségek gyógyítását segítené.
Hiába kérte, hogy megjegyzését ne vegyem magamra, kicsit azért sikerült magamra vennem. Önkéntelenül is az ember felveszi az ilyet, noha igyekeztem nem jelét adni ennek. Igyekeztem póker arcot mutatni.
Volt igazság abban, amiről beszélt, főleg, hogy én is így láttam a bűnözőket és a helyzetüket. Nem kár értük, szóval jöhetnek hozzám kísérleti alanynak, mielőtt még a rendőrségre kerülnének és szabadulási lehetőséget kapnának. Legalább hozzá járulnak az gyógyszeripar és az egészségügy fejlődéséhez. A lehetséges haláluk nem lesz hiábavaló.
Érvelését hallgattam, noha nem tudott túl sok mindent letenni az asztalra, ami arra utalt volna, hogy bízzak benne, de volt oka, hogy valóban segítsen nekem és az elmondottak alapján is őszintének tűnt. De a fő érv az volt, amit már korábban én is észre vettem, hogy Dashiell nem ölte meg, pedig megtehette volna. Nála volt a pisztoly is, ráadásul bőven erősebb volt Emmánál, mégis életben hagyta és Larson szavaiból kivéve, Dashiell mintha szimpatizált volna vele. Ez akár még előnyös is lehet nekünk.
Komolyan mérlegelnem kellett a helyzetemet, hiszen könnyen hozhattam olyan döntést is, ami kedvezőtlen lehet számomra a jövőre nézve, de valahogy úgy éreztem, hogy Emmában bízhatok. Rábólintottam.
- Rendben van, Miss Larson. Megelőlegezek egy bizalmat önnek. Azt gondolom az indítékai és az érvei helytállóak és érthetőek is és egyenlőre még valóban nem látom azt, hogy lennének hátsó szándékai. Szóval én nem látom okát annak, hogy nemet mondjak a társulására.
note | Elnyel az éj | words: XXX | tag: @Emmalynn Larson


   


All that blood
LOOKS GOOD ON YOU
IT REALLY BRINGS OUT YOUR EYES

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6vnAhJY1slwf94_250
When does intelligence give way to madness? 1dfe3c1cde71845ce174e2ce9cc3b821
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
The Killer Medicine
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sbL95H1slwf94_250
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sfPnci1slwf94_250
★ idézet ★ :
All that you are
Is a face in the mirror!
I close my eyes and you'll disappear!
★ foglalkozás ★ :
Gyógyszerész
★ play by ★ :
Wes Bentley
★ szükségem van rád ★ :
Colleague and my love
When does intelligence give way to madness? 5ff9f469695ab9246ee2690c74168bba

Order of the Scarlets

When does intelligence give way to madness? Red_blood_cells_carry_therapeutics
★ hozzászólások száma ★ :
103
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6swUp0I1slwf94_250
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyHétf. Feb. 12 2024, 13:05

Sebastian & Emma
“When does intelligence give way to madness?”

Hosszas mérlegelés után sikerült meghoznia a döntését, ami meglehetősen pozitív kimenetelhez vezetett. 
- Remek. Köszönöm. Nem fogja megbánni. - mosolyogtam rá őszinte lelkesedéssel. Szeretek hasznos dolgokat csinálni, ez pedig nagyon is az lehet. A beteg, az átlagtól eltérő embereket sokan bántják és félreértik, holott nem maguknak kérték a problémáikat, de talán nem reménytelen, hogy belátható időn belül létezzen gyógymód a számukra is. 
- Megszolgálom a megelőlegezett bizalmat. - és nem szokásom megszegni az adott szavamat. 
- Ezt úgyis csak az idő és a tettek tudják igazolni. - tök mindegy, mit adok elő itt és most, az nem bizonyít semmit.
- Elég gyakran kapok el olyanokat, akikkel nem tudok mit kezdeni, mert hiába tudom, mit tettek, nincs elegendő bizonyítékom rá, vagy nem használhatom őket, mert kelletlen kérdéseket vetne fel. - így viszont megoldódna a probléma. Az a szekta elég sok szennyet termel ki, akikért nem hogy nem kár, de bőven rájuk férne egy józanító kezelés. Érezzék csak át, amit ők tettek másokkal, milyen érzés a kínpad másik oldalán. A legtöbbeket pont azért tudták behálózni és manipulálni, mert nincs senkijük, és így legalább megkapják azt az illúziót, hogy tartozhatnak valahová. Elég sokan megfelelhetnek annak a kritériumnak, hogy ne legyenek hozzátartozóik. És nyilván nem a még menthető rétegre gondolok, akiknek csak két pofon vagy egy jó szakember kell, nem hóhér.
- Van valami szállító, takarító brigádja, akinek le lehet passzolni az alanyokat, vagy hozzam be őket én? Ide vagy máshová? Nem szeretnék semmivel sem feltűnést kelteni vagy kellemetlenséget okozni, még véletlenül sem. Inkább idejében tisztázzuk a játékszabályokat. - akkor senki sem róhat fel jogtalanul dolgokat a másiknak.
- Illetve ha van rá lehetőség, majd idővel szeretnék találkozni a Rend többi tagjával is. Természetesen nem kell mindent azonnal tudnom és látnom. Tudom, hogy az ilyesmihez idő kell, és vannak bizonyos dolgok, amiket nem árt előtte kiérdemelni. - mielőtt még azt hinné, hogy bármivel is sürgetni akarom, vagy azt gondolnám, hogy mindenhez rögtön jogom van. Ez nem így megy. Tudok várni a soromra, de érdektelennek sem szeretnék tűnni.

...
Nolan Drugs Lab.

BEE"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."


Sebastian Nolan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? E0df119795bbe7aacdf9c86b0cc138bb0ef11ee9
When does intelligence give way to madness? 9f960a8a620e953d438d30aee3c0bbaed8769da3
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
You don't need to be accepted by others.
You need to accept
yourself.
♫ :
You want to satisfy your high command
You want to touch my face with your dirty hands
So you blame me for the madness you create
And I wage my war,
'cause either way you
burn me at the stake.
★ családi állapot ★ :
Loyalty is everything,
but everything isn't loyal.
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
When does intelligence give way to madness? Ezgif-1-e98477b688
★ idézet ★ :
“Ordinary morality is only
for ordinary people.”
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó / thelemikus szektatag
★ play by ★ :
Dakota Fanning
★ hozzászólások száma ★ :
79
★ :
When does intelligence give way to madness? 7b3b8a85777041a11b85e27c261bf46f4ca48aae
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? EmptyHétf. Feb. 12 2024, 19:50

   
When does intelligence give way to madness?
A moment comes when a man becomes something else
- Van az épületnek egy hátsó bejárata, mely egy sikátorra néz. Ha oda betolat a kocsijával, akkor feltűnés nélkül át tudjuk venni a pácienseket. Ha pedig civil autóval érkezik, az a lehető legjobb. Az még kevésbé lesz feltűnő a népség számára.
Viszont vannak takarítóink, igen. Be is fogom őket mutatni önnek még ma. Őket is hívhatja, de ha szeretné inkább személyesen elhozni nekem őket, akkor az is tökéletesen megfelel. Ez már önre van bízva, hogy mi a könnyebb magának
- mosolyogtam előzékenyen.
- Ez természetes. Van, akikkel már ma fog tudni találkozni, de van, akikkel csak később. Elsőnek azokat mutatom be, akikkel bizonyára ön is fog kapcsolatot tartani, később pedig azokat is, akikkel esetleg csak nagy ritkán.
Elsőnek körbevezetem a nyilvános épületben és a gyógyszerészeti laborokban, utána megmutatom azt az épületrészt is, ahol az "illegális" dolgok történnek - mondtam, majd kikeltem a székemből.
Miután az irodát elhagytuk, elindultam vele elsőnek a társalgót, étkezőt, mosdókat és más egyszerű civilek számára is elérhető helységet megmutatni, hogy aztán komolyabb vizekre evezzünk és megmutassam számára az épület azon részét, ahol az alapanyag raktár van és a gyártó részleg. Ahol kimérik a hozzávalókat, előkészítik, feldolgozzák a gyártáshoz, összekeverik, szükség esetén hevítik, főzik, vagy más eljárásnak vetik alá, majd kiszerelik és csomagolják. A gyártó részleg után a labor jött, ahol kis mennyiségben kikísérletezzük az új recepteket, ahol feltérképezzük az új hozzávalókat.
Miután ezeket megmutattam neki, elvittem oda, ahol a hivatalos, legális gyógyszerkísérletek alanyai laknak.
- Itt kapnak szállást azok az emberek, akik jelentkeznek hozzánk gyógyszer kísérletre. Mivel nem hagyományos alapanyagokkal dolgozunk, mint mondjuk a Bayer, a Novartis, a Sanofi, vagy épp a     Johnson & Johnson, így szeretem figyelemmel kísérni a páciensek állapotát az első néhány napban. Főleg, hogy ide elég komoly betegségekkel érkeznek. Nem szívesen hagyok egy depresszióst, vagy egy skizofrént szabadon rohangálni egy tesztelés alatt álló gyógyszer beszedése után. Az első két, három, négy napban itt kell tartózkodniuk felügyelet alatt. A gyógyszerek beszedése előtt teljes orvosi kivizsgálást kapnak. Labor, pszichiáteri szakvélemény, EKG, EEG, és más vizsgálatok, ha szükséges. hogy tudjuk milyen állapotban kapják meg a gyógyszert, majd a távozásuk előtt ismét kivizsgáljuk őket, hogy meglássuk, mennyit változott az állapotuk.
Nem tudhatjuk milyen hatással lesz a gyógyszer rájuk mentálisan, illetve szervileg. Akár hajlamosak lehetnek magukban és másokban is kárt tenni, kaphatnak agyvérzést, szívrohamot, anafilexiás sokkot, vagy károsodhat az érrendszer, vagy a vese, itt pedig 0-24 órás orvosi készültség van, hogy a lehető leghamarabb ellátást kapjanak és meg tudjuk menteni az életüket, vagy másokét. Van egy jól felszerelt mini műtőnk is. Sajnos értek már minket kellemetlen mellékhatások.
Ha a kijelölt idő alatt nem történik semmi negatív reakció a gyógyszerre, akkor a páciensek távozhatnak és otthon kezelik magukat tovább a kijelölt ideig.

Átmentünk a már említett mini műtőbe is, majd megálltam egy ajtó előtt a folyosón.
Az ajtóba bedugtam egy speciális kulcsot, majd elfordítottam és egy lépcsőn lementünk a pinceszint alatti szintre, ahol egy műtő-zöld folyosóra érkeztünk.
- Itt kezdődnek az igazán izgalmas dolgok - mondtam, majd mosolyogva megindultam előre. A folyosón végig telt fekete ajtók voltak.
- Az ajtók mögött tartózkodnak a páciensek. Alaposan el vannak zárva, hogy ne tudjanak megszökni. A szobájukban nincs semmi, amivel kárt tehetnének magukban, vagy másokban. Az ajtó mögött van egy rács is - mondtam, majd mutatóba kinyitottam az egyik ajtót, ami mögött rácsok voltak. Ez védett minket az agresszívabb betegektől, akiket esetleg le kéne szedálni elszállítás előtt.
A gumiszobában az ágyon egy kényszerzubbonyba tett nő ült, aki katatón állapotban nézett maga elé.
- A hölgyet sajnos be kellett zubbonyoznunk, mert a tegnapi nap folyamon megpróbálta kikaparni a saját szemeit és letördelni az ujjait. Azt állítja, valaki kicserélte a testrészeit. Saját elmondása szerint nem a saját szemei vannak a szemgödreiben, az ujjait valaki levágta és más ujjait varrta fel és állítása szerint valaki egy férfi szívét tette a saját szíve helyére. Sajnos semmilyen hatóanyagra nem reagál túl jól... Kezdem elveszíteni a gyógyulásába vetett hitem... - sóhajtottam, majd benyitottam egy másik ajtón is.
Ott a rács nem volt bekattintva, mivel a páciens veszélytelen volt.
A huszonéves lány egy radiátornak dőlve pihent, közben simogatta a készüléket.
- Hogy érzi magát, Lana? - kérdeztem.
- Fázik a bátyám. Kihűlt a radiátor. - felelte a lány halk, kissé elhaló hangon. Mindig így beszélt.
Besétáltam, majd ellenőriztem a radiátort. Langyos volt, de semmiképpen sem kihűlt.
- Szólok majd a központba, hogy csavarjanak rajta, hogy melegebb legyen - mosolyogtam.
- Köszönöm. Tommy elég fázós - pillogott a lány.
- Lassacskánt Tommy is haza mehet. Ezen dolgozunk.
- Tommy maradni akar. Velem akar maradni - nézett maga mellé, noha ott szemlátomást nem volt senki.
Emma felé fordult.
- Ő ki?
- Egy új kolléga - mondtam, majd megsimogattam a lány fejét és úgy tettem, mintha vállon veregettem volna Thomast is, majd távoztam a szobából. - Nemsokára jön Dr. Tooms és hoz neked egy szurit. Légy vele kedves - integettem, majd becsuktam az ajtót.
- Szerencsétlen Lana már lassan két hónapja itt van. Az apja agyonverte az idősebbik fiát, Thomast, aki Lana bátyja, majd a kazánban elégette a darabjait. Lanát is meg akarta ölni, de az egyik szomszéd pont akkor ment át egy beígért kerékpárét. Észre vettem amint az apja egy lapáttal üti a lányt és meg tudta még menteni. Az apát a börtönben megölték a rabok...
Lana azt képzeli, hogy a bátyja él és vele van még. A trauma túl komoly volt neki, nem tudja feldolgozni és hallucinál...
De a jó hír az, hogy lassan kész a gyógyszer, ami majd segít az állapotának a rohamos javulásán.

Még megmutattam neki néhány tömeg és sorozatgyilkost is, majd tovább mentünk a laborokat, orvosi szobákat és minden mást is megmutattam neki.
Bemutattam neki két takarítót, szállítót és egy-egy beépített rendőrt is, akik éppen itt tartózkodtak egy szállítás miatt, majd az itt dolgozó laborosoknak, orvosoknak is, mígnem a túra végén elértünk egy lifthez is.
A liftbe beszállva megnyomta a földszint gombot és az felvitt minket egy kis helységbe, ami olyan volt, mintha egy raktár lenne. Szemben velünk egy fehér ajtó volt. Tulajdonképpen a cég hátsó részében voltunk. Kinyitottam az ajtót, ami egy lépcsőházszerű aulába vitt minket, majd ott egy fém ajtón át kinyitottam a sikátorra.
- És itt lenne a túra vége. Itt tudod majd behozni a pácienseket. Majd kapsz kulcsot is ehhez az ajtóhoz - mutattam a fehér ajtóra, ami mögött a lift volt.
note | Elnyel az éj | words: XXX | tag: @Emmalynn Larson


   


All that blood
LOOKS GOOD ON YOU
IT REALLY BRINGS OUT YOUR EYES

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6vnAhJY1slwf94_250
When does intelligence give way to madness? 1dfe3c1cde71845ce174e2ce9cc3b821
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
The Killer Medicine
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sbL95H1slwf94_250
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6sfPnci1slwf94_250
★ idézet ★ :
All that you are
Is a face in the mirror!
I close my eyes and you'll disappear!
★ foglalkozás ★ :
Gyógyszerész
★ play by ★ :
Wes Bentley
★ szükségem van rád ★ :
Colleague and my love
When does intelligence give way to madness? 5ff9f469695ab9246ee2690c74168bba

Order of the Scarlets

When does intelligence give way to madness? Red_blood_cells_carry_therapeutics
★ hozzászólások száma ★ :
103
★ :
When does intelligence give way to madness? Tumblr_inline_ocl6swUp0I1slwf94_250
TémanyitásRe: When does intelligence give way to madness?
When does intelligence give way to madness? Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
When does intelligence give way to madness?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Can I play, with madness? - Erik & Sarah karácsony
» Khaled & Gyda || Back to the madness
» Just give me a reason
» just give me a reason - Ben & Lyn

» Multiverse of Madness. Aziel & Linnie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: