New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 189 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 188 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

the apology - Bambi × Vance
Témanyitásthe apology - Bambi × Vance
the apology - Bambi × Vance EmptyCsüt. Szept. 05 2024, 09:46
the apology
Fél ötkor kell a Broadway előtt találkoznunk Bambival és a barátaival. Most nem az erdőlakó állatok jönnek, hanem tényleg a kétlábú barátok állítólag és végre bemutatna nekik, ezáltal következő szintre léphetne a kapcsolatunk.
Négy tízkor még behoznak egy beteget, mert sürgős eset és azonnal el kell látni, én meg nyilván nem mondhatom azt, hogy „Bocs, randim van a csajommal.”, úgyhogy egy szabad pillanatomban dobok egy üzit Bambinak, hogy vélhetően késni fogok és ne haragudjon. Ettől korábban sajnos nem tudom jelezni neki, ha bármi ilyen előfordul, mivel eléggé kiszámíthatatlanul mennek a dolgok a kórházban.
Annyira gyorsan történnek az események, hogy mikor legközelebb megnézem az időt, már öt óra tíz van és ekkor jön el a pillanat, hogy felszabadulok és rohanok a randi helyszínére. Mikor kiléptem ebédelni, gyorsan vettem egy csokor virágot a kórház melletti virágosnál, hogy ne este töltsem ezzel az időt, mert hát nem szeretnék üres kézzel érkezni, és eddigi tapasztalataim alapján a virágot imádják a nők, és fényévekkel jobb, mint a csoki, mert nem roncsolja a fogakat sem.
Motorral igyekszem a Broadway irányába, mivel ez a legjobb közlekedési eszköz a városban, mondjon bárki is bármit. Meg amúgy tök menő – nem mintha menőzni akarnék a csajoknak, hiszen van barátnőm, de az esély megvan rá, ha nagyon akarnám. A virágot a kezemben fogom, fújja is a menetszél, ahogyan csak tudja – nem esküdnék meg arra, hogy épen odaér Bambihoz, de én megpróbáltam…
Így könnyű cikázni a dugóban araszoló autók között, úgyhogy kisvártatva a Broadwayhez érek, ahogy megpillantom a csodás barátnőmet… egyedül. Inkább nem merek belegondolni, hogy merre lehetnek a többiek, de nyilván könnyű kitalálnom, hogy elmentek. Rohadtul sokat késtem.
Leszállok a motorról, sietve leveszem a sisakot és gyorsan csak a kormányra akasztom, hogy ezzel is nyerjek néhány pillanatot, amivel előbb odaérhetek hozzá. Látom a fején, hogy majd’ felrobban. Tök jogosan amúgy…
Nyújtom irányába a meggyötört virágcsokrot, mint valami idióta.
- Ne haragudj – mondom bűnbánó, Csizmás Kandúros fejjel. Ha engedi, akkor egészen közel lépek hozzá és egy csókkal köszöntöm, de meg tudnám érteni, ha tökre nem lenne kedve ilyen nyálas dolgokhoz jelen helyzetben. - A többiek itt vannak még?

I wish, I could be a better me for you.
outfit

Bambi E. Douglas imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Vance Denoir
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
the apology - Bambi × Vance Tumblr_ob29d5sOlm1rz101bo4_250
the apology - Bambi × Vance Tumblr_ob2bn86koO1rz101bo4_250
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Mr. Living-in-the-moment
★ lakhely ★ :
NY
★ :
the apology - Bambi × Vance Tumblr_ob2bn86koO1rz101bo6_250
★ idézet ★ :
Do Something Good Today That Your Future Self Will Thank You For
★ foglalkozás ★ :
wannabe doctor
★ play by ★ :
adam gallagher
★ hozzászólások száma ★ :
23
★ :
the apology - Bambi × Vance 75519d958b3ca1bc93cf3912052c5f288cccbffa

the apology - Bambi × Vance
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bambi & Lennox
» all the world can be ours - Bambi & Hope
» Sebi & Bambi
» What am I doing? - Bambi & Sean
» Tigris és Bambi

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: