S úgy tetszett: a függöny leng és bíborán bús selymű zengés Fájó, vájó, sohsesejtett torz iszonyt suhogva jár.
Leráztuk magunkról a bűnügy okozta nyűgöt és csúnya gondolatokat és személyesebb témákba bonyolódtunk és bár kiderült ő sem utál, kiderült, hogy kezdjük egyre jobban megkedvelni a másikat. Nem igazán értettem miről beszél, pontosabban azt a részét nem értettem, amit a személyiségről beszélt. Mégis mi az, amit a többi férfitől jó személyiségnek gondolok, de a nőknél idegesítőnek? Szerintem ez rám nem jellemző. Én nem szoktam ilyen különbségeket tenni. Amit egy pasitól rossz néven veszek azt egy nőtől is és ez fordítva is igaz, persze nem akartam ilyen mértékben belemenni ebbe a beszélgetésbe, így ezt inkább elengedtem. Lora biztosan félre értett valamit, vagy egy kalap alá vett engem a többi férfival, ami örök hiba. Mondtam valamit kérdésére, ő pedig visszakérdezett. Elgondolkodtam, hogy vajon mit válaszolhatnék rá. Végig mértem testét, hogy alaposabban feltérképezzem. Sokszor találkoztunk már, de sose néztem őt meg igazán, mint nőt. Arc ügyileg nem volt az én zsánerem, nem tartottam őt különösebben szép arcú nőnek, de csúnya sem volt, viszont a mellei és az alkata kifejezetten jó volt. Szép hosszú combok, feszes kerek fenék, merész ruhák. Nem akartam volna tőle semmi különöset. Nem tudnám elképzelni, hogy vele kössem össze az életem, ha csak röviden is, ahogy tartósan szeretőnek sem tartottam volna a viselkedése miatt, de egy alkalmas szexre simán kaptam volna őt, sőt, talán egy másik alkalommal is, de nem az a fajta nő volt, akivel hosszú távon is kavarnék. - Nem vagy kimondottan az esetem, de ha alkalmam lenne rá, nem rúgnálak le magamról - nevettem. Igazából nem is tudnám megmondani, hogy bárkinek is hosszú távon oda tudnám-e adni magam. Nem akarnám elkötelezni magam és azt gondolom az sem lenne egészséges, ha állandó szeretőket tartanék. De bármennyire is mogorva voltam és emberkerülő, attól még nekem is voltak szükségleteim és én is le szoktam feküdni nőkkel, de nagyon ritka ha kettőnél többször bárkit is megdugnék. Az már kockázatos. Dolly bomba nő volt, ha az alkatát és az adottságait nézem, de olykor kellemetlen személyiség, akit hosszú távon nehéz elviselni. De ha lehetőségem lenne rá, egyszer talán még én is végigmennék rajta. Biztos jó élmény lenne, de nem tudom megérne-e egy kalandot, hogy a kapcsolatunk szintet lépjen és ha csak egy alkalomra is, de egymásnak essünk. Lehet túl nagy kockázat lenne, hogy a most kialakuló viszonylag dinamikus és jól működő munkakapcsolatunkat esetlegesen felrúgjuk. Ez nekem most komfortos volt. - Nem tagadhatom le, hogy egyébként a smirgli természeted egy piszok jó nőt ábrázol. Lehet szívesen dugnálak meg, ha lehetne - feleltem kendőzetlenül. Nincs mit szépíteni ezen.