Nehéz volna eldöntenem, hogy Margot azért szereti jobban Denvert, mert lány vagy azért mert már idősebb fejjel próbál meg gyereket nevelni és igyekezetet mutat arra, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, mint nálam. Talán sose fogom megtudni és igazából nem is kifejezetten érdekel. -Megbántasz. Mikor nem voltam én jó testvéred?-Erre az egészen pontos válasz az, hogy soha. Nem tudom milyen az, amikor az ember egy korban közelállóhoz vérszerint kötődik, milyen fajta szeretet jelentene az ilyen jellegű kapcsolat. Egyébként meg bármit is mond sosem kezeltük úgy egymást mintha tényleg lenne efféle kötődés közöttünk, ahhoz túl sokszor smároltunk már, hogy ilyen kifejezésekkel dobálózzunk. Szerintem. Meglátjuk bizony. Hogy az idő melyikünket igazolja majd ebben a kérdésben az a jövő egy nagy talánya és biztosan nem ma este kerül sor arra, hogy ezt megfejtsük. Ahogy arra sem, hogy August megfektesse őt, bár erős bennem a kétely, hogy valóban odaadta volna magát a srácnak. -Vigyázz a szádra, kislány!-Emelem felé a mutatóujjamat figyelmeztetően.-Miért vagy benne olyan biztos, hogy bármit is tudtál volna vele kezdeni? Nézz már rá! Keresztbe állnak a szemei, fel sem tudnád neki állítani.-És nem azért, mert nincsenek meg hozzá a testi adottságai, hanem azért, mert Auguszt momentán azt sem tudná megmutatni, hogy melyik a keze és a lába. Meg egyébként is. Az egyetlen ember, aki egészen közel áll ahhoz, hogy szinte már a barátomnak nevezzem ne kúrogassa a Denvert. Kérdőn vonom fel a szemöldökeimet a kirohanására, de türelmesen kivárom, amíg a végére ér. -Szép kilépő!--kiabálok utána nagyokat tapsolva a fejem felett. A szer alattomosan, sunyin és kíméletlenül kezdi el kizsibbasztani az agyamat, szépen lassan felfelé kúszva a gerincem mentén. Perceken belül, de talán eltelt egy fél óra is mire feleszmélek, hogy totál belazulva szemezek a plafonnal. Oldalra pillantok és vigyorogva mérem végig a tátott szájjal szunyáló Augustot mellettem. -Gyökér.-Morgom mielőtt felállok és ott hagyom őt a hiénáknak. Denvert a szoba szélénél találom meg és mögé lépve a dereka köré fonom a karjaimat, acélosan magamhoz fogva őt. -Duzzogsz még?-Érdeklődök a fülébe duruzsolva.
If you find me offensive. Then i suggest you quit finding me.
♫ :
When I need to rev, she's my ride-or-die
When I'm out of faith, she's my idol
I just killed a man, she's my alibi.
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
“Do you think God gets stoned? I think so… look at the platypus.”
★ play by ★ :
Herman Tømmeraas
★ hozzászólások száma ★ :
8
★ :
Re: party time -- Wolf & Aster
Pént. Aug. 02 2024, 17:08
Wolfgang and Aster
“Find your patience before I lose mine.”
A szemeimet forgatom az érdektelenségét látva. Nem mintha bármi mást vártam volna tőle. Különben sem számít, tudom, mit csinálok. Lehet, hogy mindent elszartam a múltban, de nem vagyok hülye. És persze ismerem a szabályokat, amelyeket Margot állított nekem. Ha maradni akarok, össze kell szednem magamat, visszamenni a suliba, és mindent jobban csinálni. Azért ez vicces. Vicces, hogy úgy tesz, mintha tényleg érdekelné, mi lesz velem... Talán tényleg érdekli, franc tudja. Csak ha tényleg egy kicsit is érdekelné a helyzetem, vagy hogy bajba keverem-e magam, azt hiszem, attól egyenesen összecsinálná magát, ha tudná, hogy a saját fiacskája mekkora bajkeverő. - Oh, oké, elnézést, nem hittem, hogy ott lakozik benned egy kedves, odaadó testvér is. Majd észben tartom - bólogatok, miközben nyilvánvalóan a legkevésbé sem győzött meg. Mármint lehet, hogy ha szépen kérném, adna valami cuccot önként is, de egyrészt valószínűleg nem lenne ingyen, másrészt ami engem illet, én egyébként sem erre céloztam. Sokkal inkább arra, hogy ha nem drogokról van szó, amúgy sem lehet számítani rá, mert egy önző fasz. Csak tudnám, mikor lett ilyen? Nagyjából egész életemben ismertem, és mégis, fogalmam sincs. - Igen, meglátjuk. - Értek egyet. Nem mintha volna igazi választásom, mint önerőből talpra állni. De amúgy sem vágyom másra, mint hogy ura lehessek a saját életemnek, és senki se pofázhasson bele, mit csinálok. Azt nem viselem túl jól. Ezúttal sem. - Baszki! Neked meg mi a fasz bajod van? - nézek felháborodva Mozartra, amikor visszarántja Augustot a kanapéra. - Na és ha te nem vagy jó hangulatban, akkor más sem érezheti jól magát, vagy mi? - Kapja be! Jó, persze egyrészt tényleg azért csináltam a dolgot, hogy az idegein táncoljak, és hogy csak azért is ellent mondjak neki, de attól még lehetett volna Augusttal egy kellemes fél órám... Nem tudom, kinek képzeli magát, hogy megmondja, mit csinálhatunk? Felnevetek, amikor arra kér, csak még néhány percig maradjak nyugton, aztán karjaimat csípőre téve, felvont szemöldökkel pillantok le rá. - Annak meg mi értelme volna, ha azután túráztatnám az agyadat, hogy beütött a cucc, és belazultál? - vonok vállat. - Tökmindegy - ingatom a fejemet. - Csináljatok, amit akartok! - sarkon fordulok, és visszamegyek a táncolók közé. Azt hiszem, nálam is kezd beütni a szer, és így a zenére vonaglás is jóval élvezetesebbnek tűnik. Kicsivel később azonban, miután kezdek éhes lenni, úgy döntök, rendelek néhány doboz családi pizzát a népnek. Amúgy sem árt, ha lesz bennem valami kaja, ami felszívja az eddigi fogyasztásomat.
You don't have to die to be dead to me. I have mental funerals on a daily basis.
★ foglalkozás ★ :
go-go dancing and selling stuff
★ play by ★ :
Marlo Kelly
★ szükségem van rád ★ :
I plan on annoyingyou every
day for the foreseeable future.
10
★ :
Pént. Aug. 02 2024, 14:14
Aster and Wolf
I drink to make other people more interesting.
-Ha te mondod.-Felőlem aztán mindenki úgy bassza el a saját életét, ahogy csak az a saját ízlésének kellemes, így pedig Aster döntéseibe sem fogok beleszólni. Se jogom sem pedig kedvem nincs hozzá, én pedig sokakkal ellentétben nem szenvedek hőskomplexusban, illetve egy fényes lovagi páncél se pihen a szekrényembe várva, hogy magamra öltsem amikor a kötelesség úgy kívánja. -Margot biztos csinálna egy képet.-Nagyjából 5 éves korom óta a keresztnevén szólítom és nem anyának. Aster javítós időszakáról is olyan lelkesen mesélt mintha én magam kérdeztem volna, hogy mi van vele. Denver nem hülye. Lehet, hogy fiatalon keveredett bele abba a társaságba, amiben én mozogtam, de senki nem kényszerítette semmire. Az, hogy naiv kislányként igyekezett a kedvemre tenni és én nem utasítottam vissza, kicsit sem az én problémám. Mérsékelten kurvára felbasz egy pillanatra, hogy lenyúlta az első tablettámat, de tényleg igyekszem nem elveszíteni minden türelmemet. Ő meg August abban a kivételes helyzetben vannak, hogy több dolgot vagyok hajlandó elnézni nekik következmények nélkül. -Ne sírjon a szád úgy, hogy még sosem próbáltad ki. Lehet, hogy meglepődnél.-A vállaim lusta megvonásával engedem el végül a dolgot. -Hajrá. Meglátjuk meddig jutsz ezzel a mentalitással.-Bizonyos helyzetekben én is vallom ezt az életfilozófiát, de őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy ez tényleg a Denverhez passzoló gondolkozásmód. Sokat változott, keményedett, de még mindig nem szívtelen, mint például én magam. Mindketten tudják, hogy a türelmem véges, mégis közös nonverbális megegyezés alapján úgy döntenek, hogy ma fel fogják kúrni az agyamat. Hiába a tiltás, Aster éppen ellenkezően reagál, mint ahogyan azt kellene. A dac csillog a szemeiben miközben közelebb hajol Augusthoz és a szám szeglete egy apró grimaszba rándul ahogy a nyelve hozzáér. Meglepettségem jeleként feljebb emelkednek a szemöldökeim amikor a szobájába invitálja a srácot, aki kissé bizonytalanul fel is áll, de ennél messzebb nem jut, hiszen a pólója hátuljába kapaszkodom és egy határozott mozdulattal visszarántom a kanapéra, hogy tegye le a picsáját, de kurva gyorsan. Megtántorodva teszi vissza a seggét mellém, nem önként, hanem a mozdulatomnak és a gravitációnak köszönhetően. -Nem vagyok jó hangulatban. Ne csináld!-Nem neki, hanem Asternek címzem a szavakat és ez még mindig inkább figyelmeztetés, mint fenyegetés. Legalább azt várta volna meg, hogy beüssön a cucc mielőtt tényleg rámozdul Augustra. -Csak még egy pár percig maradj nyugton aztán túráztathatod az agyamat.-Annál többre nincs szükségem, hiszen a fejem hátsó fele már zsibbadni kezd lassan eltompítva az idegeimet.
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ play by ★ :
Herman Tømmeraas
8
★ :
Szomb. Júl. 20 2024, 19:16
Wolfgang and Aster
- Hát úgy tűnik, állambácsinak az pont elég, ha papíron az vagyok – vonok vállat. Őt meg mégis ki merné megkérdőjelezni, nem? Hát... no comment egyébként. Én csak örülök, hogy végre több szabadságot kapok. Az elmúlt másfél év már így is épp elég nagy szívás volt. Ha már itt tartunk, az elmúlt négy-öt év is az volt, de mindegy. - De egyébként igen, biztos jól állna rajtam a narancssárga is. Nem mintha lenne esélyed látni rajtam, ha oda kerülnék. Itt a kanapén terpeszkedve ugyebár elég nehéz volna. - És ezzel a végszóval kortyolok is egy újabbat a pohárban lötyögő italából. Már nincsenek naiv tévképzeteim, pontosan tudom, éppen úgy szarna a fejemre, ha visszakerülnék, mint ahogy korábban tette. Viszont szerencsére már nem érdekel. Ugyanakkor, ha már a bent töltött idő alatt nem törte magát, hogy egy egészen picit is enyhítse a szenvedéseimet, most elérem, hogy ha passzív módon is, de megtegye, és egy váratlan húzással elcsalom a boldogság-bogyóját. - Kérjek? Mert akkor azonnal vennéd is a fáradtságot, hogy eleget tegyél a kérésemnek? - emelem feljebb a szemöldököm jól szembetűnő kétkedéssel, miután egy újabb korty alkohollal lenyeltem a pirulát. - A tapasztalat azt mutatja, hogy ha akarok valamit, jobb, ha magam szerzem meg – villantok rá egy magabiztos mosolyt, ám a tekintetem komoly marad, úgy nézek vele farkasszemet. Csak akkor fordítom el a fejemet August felé, amikor az kihívás elé állít. Kissé pofátlan, de igazából ez pont, hogy tetszik nekem. Bár a srác nem okvetlenül az esetem, de nem is rossz pasi, számomra inkább csak átlagos. Az azonban, hogy ilyen szemtelen cselhez folyamodik, egy kicsit izgalmasabbá teszi őt magát is számomra. Az izgalom pedig csak fokozódik, amikor Mozart kifejezi a nemtetszését. És még finoman fogalmaztam. Tekintetét a szemeimbe fúrva szinte parancsba adja, hogy ne tegyem meg. Mintha bármi joga volna beleszólni. Vagy mintha még mindig az a naiv kislány lennék, aki úgy táncol, ahogy ő fütyül. Hát komolyan nem jött még rá, hogy már nem az az Aster vagyok, akit kedvére irányíthatott és manipulálhatott? Arcomra kiül az “oh, just watch me” kifejezés, majd August arcához hajolok. Valódi csók helyett azonban épp csak a nyelvem hegyével érintem a srác ajkait, aztán elhúzódom. - Tudod mit? Itt túl sokan vagyunk – vetek egy lesajnáló pillantást Wolfgang felé. - Gyere, megmutatom neked a szobámat! - állok fel a fiú öléből, majd a karjánál fogva felhúzom őt is a kanapéról, és indulok vele a saját privát szférám felé.
You don't have to die to be dead to me. I have mental funerals on a daily basis.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Marlo Kelly
★ szükségem van rád ★ :
10
★ :
Csüt. Júl. 18 2024, 18:35
Aster and Wolf
Tudatában vagyok annak, hogy hálásnak kellene lennem azért, hogy Denver nem köpött, de igazából a saját érdeke is volt, hogy csukva tartsa a száját az ellátójával kapcsolatban. Én magam is csak egy fogaskerék vagyok a szerkezetben, kishal az óceánban, de ha engem feldob azzal a kopók egy lépéssel közelebb kerülhettek volna ahhoz a réteghez, akikre ők kifejezetten vadásznak. A spiclikre rosszabb sors vár, mint amit át kellett élnie a javítóban és ebben a helyzetben nem tőlem kellett volna tartania, valamint megvédeni se tudtam volna. -Te? Jó kislány? Legfeljebb papíron, de ahogy érzed. Igazából mi baj lehetne? Ha újra szar kerül a levesbe, legalább az biztos, hogy a narancssárga menni fog a szemed színéhez.-Ragadozószerű, farkasvigyorra húzódnak az ajkaim miközben rápillantok és a szemeim néhány rövid másodpercre megakadnak azon ahogyan August kissé az én ízlésemnek talán túlságosan bátran ér hozzá. Az ő érdekében inkább nem reagálok, mert ami kikívánkozik belőlem azt nem tenné zsebre, bántani azonban nem szeretném, legalábbis egyelőre. A saját lelki békémért valamint August testi épségéért a már jól bevált receptet alkalmazom. Egy pirula és néhány percen belül én is kevésbé kívánok majd vért ontani. Legalábbis ez lett volna a terv, ha Denver nem húzza keresztül a számításaimat. Azon kívül, hogy felmordulok esélyem sem nyílik egyéb reakcióra, hiszen máris hűlt helye az ajkainak és a pirulának is. -Baszod, Denver.-Kézfejem hátuljával törlöm meg a számat, de ebből talán semmit sem érzékel, mert már Augusttal diskurál a felelsz vagy merszről. -Hallod?!-Elkapom a nyakát, nem túl erősen, de nem is úgy, hogy az gyengédnek hasson.-Nem szakadna ám rád a plafon, ha néha kérnél nem csak kiszolgálnád magad.-Sóhajtás.-A büdös faszba már.-Még a végére biggyesztem, de már félig nevetve és a fejemet ingatva egyet nem értésem jeleként a korábbi cselekedetével miközben elengedem. Egy másik pirulát a nyelvemre, amit ezúttal már egyből le is nyelek, mielőtt bárkinek bármi újabb trükk az eszébe jutna. -Mersz? Én is kérek egy olyan smárt, mint Wolf, csak egy kicsit hosszabbat.-August vajon még érzékel bármit abból, ami körülötte történik? Talán sose tudjuk meg. Az üveget visszaveszem Aster kezéből, hogy néhány korty whiskeyvel leöblítsem az előzőeket majd amikor leengedem halál türelemmel pillantok Augustra. -Én nem tenném.-Mosolyom ellenére ez egy nyílt fenyegetés. -De te már megtetted. -Denver tette meg. -Most is megteheti. -Én pedig meg is üthetlek.-Így talán már jobban megérti. Denverre emelem a tekintetem. -Nem smároltok.-Ez egy kijelentés, bár nála a "csak azért is" faktorral mindig kell számolni.
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ play by ★ :
Herman Tømmeraas
8
★ :
Szer. Júl. 17 2024, 23:11
Wolfgang and Aster
Mozart kijelentésétől először csak enyhén felmegy bennem a pumpa, mert olyan lazán ideköpi nekem a szavakat, mintha amúgy nem ő tehetne róla, hogy abba a helyzetbe kerültem. A rohadék meg sem érdemli, hogy elhallgattam a nevét, pedig valószínűleg komolyabb enyhítést kaphattam volna, sőt, talán meg is úszhattam volna néhány óra közmunkával. De az idő, amit én kiskorúként letöltöttem, felnőttként már jogilag nem számít, nem lesz priuszom. Az ügyvédünk személyesen gondoskodott róla, hogy törlődjön a múltamból, ha eljött az idő. Wolfgang azonban ezt már nem mondhatta volna el magáról, ha ebbe a helyzetbe kerül, mert már akkor is nagykorú volt. Aztán végigfut az agyamon a nem kívánt gondolat, hogy egyééébkééént simán fel tudna dobni valamivel, aminek holnapra nem lenne nyoma a vérkeringésemben vagy a vizeletemben. Volnának ötleteim. Végül enyhén megrázom a fejemet, hogy az elképzelt képektől gyorsan meg is szabaduljak. - Az már nem számít. A múltkori volt egy időre az utolsó tesztelés. A nevelőtisztem azt mondta, mivel jó kislány voltam az elmúlt hónapokban, ezentúl elég lesz ritkábban találkoznunk - vigyorodom el kihúzva magamat, mintha tényleg valami figyelemre méltó dolgot értem volna el. Amúgy a hapsi meglehet, nem ezeket a szavakat használta, de ez volt a lényeg. - Azért az milyen dögös már, hogy te már tényleg ültél... - simít végig August a comjaimon, de már csak azért sem lököm el a kezét, mert túlságosan leköti a figyelmemet, ahogy Wolfie elővesz valamit a zsebéből, egy apró bogyót, majd bedobja azt a szájába. Az kell nekem! – A gondolat egy pillanat tört része alatt megszületik a fejemben, majd azonnal cselekszem is. Előre dőlök, elkapom Wolf állát, és lesmárolom. Közben pedig a nyelvemmel ellopom a piruláját. Az enyém. - Merek! - közlöm aztán felegyenesedve, arcomon magabiztos, elégedett mosollyal, miközben fejemet August felé fordítom. - Gyerünk! Állíts kihívás elé! - követelem tőle. Engem az sem izgat, ha tíz évesnek néznek. Szórakozni akarok.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Marlo Kelly
★ szükségem van rád ★ :
10
★ :
Szer. Júl. 17 2024, 21:28
Aster and Wolf
Egyetlen gondolat foglalkoztat szüntelen: hogy a büdös picsába lehet lelépni egy buliból, ami a saját otthonodban került megrendezésre. Jópofiznak, közelítenek, tetszésüket kívánják közölni, vagy éppen annak adnak hangot, hogy mennyire hálásak a meghívásért, amit kétségtelenül nem tőlem kapott egyetlen jelenlévő sem. Ez az egész nem az én érdemem, sem pedig a saram, hogy ennyien összegyűltünk. Nem hazudtolom meg önmagam, az ellenszenv ott pöffeszkedik vonásaimban palástolatlanul, leplezetlenül, tagadatlanul. Talán egy más alkalommal lelkesebb lennék, s kihasználnám a szobám közelsége adta lehetőséget pofátlanul, de ma már ahhoz sincs kedvem, hogy halmozzam az élvezeteket. Megelégszem azzal, hogy egy fél órája térdelt előttem egy lány megszabadítva a stressz legalább egy bizonyos részétől. -Mi bajod megint?-August már ezt a három szót is nehezen préseli ki magából, hiszen a gondolatok valahol az idegpályák kusza hálóján szinte cseppfolyóssá váltak. -Semmi.-Érkezik tőlem a már jól megszokott válasz mielőtt a számhoz emelem a whiskeys üveget, hogy néhány égető korttyal tompítsam a késztetést, hogy valahol máshol töltsem az estémet. -Adsz?-Közelebb hajol, de már taszítom is vissza előző testhelyzetébe. Morog, zsörtölődik, elégedetlenkedik, de ennél kevésbé nem is tudna érdekelni. Ha inni akar, akkor emelje fel a seggét, ha még bírja és szolgálja ki magát. Csípőmet megemelve csúszok kicsit lejjebb a kanapén a nagyobb kényelem reményében. Még szerencse, hogy nekem jutott a szélső hely, így Augusttal ellentétben én nem vagyok két oldalról is beszorítva. Néhány másodpercre a szemem lezáródnak, mintha csak keresném magamban a motiváció akár szemernyi szikráját, de semmi ilyenre nem bukkanok. A kezemben tartott üveg olyan hirtelen csúszik ki a fogásomból, hogy reakcióra semmi esélyem erre pedig egyetlen ember vetemedne. Szemhéjaim lomhán nyílnak fel, hogy Denverre emeljen a pillantásom, aki már úgy ül August ölén, mintha odatartozna. -Minden, amivel fel tudnálak dobni kimutatható lenne a vizeletvizsgálatodban.-Vállaim hanyag megvonásával jelzem, hogy most nem én fogom megváltani a világot a számára. Az ő problémájához, azonban nekem semmi közöm, az együttérzés pedig hiányzik belőlem, így a zsebemből előhúzott kedvcsinálóval adok még egy esélyt annak, hogy még legyen hangulatom bárminemű megmozduláshoz. -Felelsz vagy mersz? -Hány éves vagy tíz? -Csak kérdeztem. -Én is. August ma egyértelműen kihoz a sodromból, csupán annyival van jobb helyzetben, mint mások, hogy valamilyen számomra is érthetetlen oknál fogva őt sokkal nehezebben ütöm meg. Pedig aztán tényleg ráférne, hogy sűrűbben helyreigazítsam.
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ play by ★ :
Herman Tømmeraas
8
★ :
party time -- Wolf & Aster
Szer. Júl. 17 2024, 19:33
Wolfgang and Aster
Belefeledkezve a zenébe táncolok a nappalink közepén kialakult tömegben. Felét sem ismerem azoknak, akik ma este itt összegyűltek, de ez a legkevésbé sem érdekel. Élvezem az alig pár hónapja visszakapott szabadságomat, szemeimet lehunyva, fejemet hátra vetve mozgok a zenére, szinte eggyé válok vele. Egészen addig, amíg valaki - feltételezem, csak véletlenül - jól hátba nem vág a könyökével. A szemem kipattan, úgy pördülök hátra, hogy elküldjem melegebb éghajlatok felé, de mielőtt a tekintetem megtalálná azokat, akik mögöttem zsúfolódtak össze, megakad egy párocskán a háttérben. Egymást falva nyomulnak éppen be a nevelőanyám szobájába. Baszki! Azt hittem, azt bezártuk. Félrelökve mindenkit, aki az utamba áll, furakszom keresztül a vonagló vendégeinken, hogy megállítsam azt a kettőt. - Hé, ti! Oda nem mehettek be! Keressetek más helyet! - lökdösöm őket odébb, majd becsukom, és be is zárom az ajtót, zsebre vágva a kulcsot. A páros először úgy néz rám, mintha öt éves duzzogó gyerekek lennének, de amikor a tekintetem megkeményedik, és kiül rá a húzzatok már a francba, balfaszok kifejezés, hamar sarkon fordulnak, és elvonulnak, ha tippelhetek, egy másik enyelgésre alkalmas helyre. Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy Margot, a keresztanyám tényleg úgy igazán bánná, ha idegen fiatalok dugnának az ágyában, ennyi év után sem sikerült kitapasztalnom, hol is húzódnak a nő határai, de kötelességemnek érzem megadni neki annyi tiszteletet, hogy ennek a “balesetnek” az esélye se legyen meg. Miután jó őrkutya módjára elzavartam a betolakodókat, megindulnék vissza a táncolók közé, vagy esetleg találni egy-két ismerős arcot, és közben a számhoz emelem az üveget, amelyről csodálkozva veszem tudomásul, hogy valójában végig a kezemben volt. Aztán csalódottan eresztem le a karomat, mivel alig egy-két korty sör maradt már csak. Kell még pia. Kimehetnék a konyhába feltankolni, de az jelenleg túlságosan távolinak tűnik, ezért a kanapét célzom meg, amit, mint fecskék a villanydrótot, sorban végig ülte egy társaság. Na ők legalább már valamennyire ismerősnek tűnnek, közelebb is sétálok hozzájuk. Helyszűkében találékonynak kell lennem, ugyebár, ezért hát mindenféle figyelmeztetés vagy aggály nélkül helyet foglalok August ölében. Aztán előre hajolva kiveszem a mellette ülő Wolfie kezéből az éppen fogyasztott italát, és meghúzom azt. - Unatkozom – jelentem ki csak úgy mellékesen. - Valamivel fel kéne dobni ezt a bulit. - Persze akadnak itt néhányan, akik egyértelműen jól érzik magukat, de én ráuntam a seggrázásra, kéne most már csinálni valami izgalmasabbat.