New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 279 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 261 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Ezra Wallace
tollából
Ma 10:56 pm-kor
Ezra Wallace
tollából
Ma 10:39 pm-kor
Flor Sánchez Moreno
tollából
Ma 10:36 pm-kor
Tate Sterling
tollából
Ma 10:30 pm-kor
Tyra Greene
tollából
Ma 9:47 pm-kor
Harry Porterfield
tollából
Ma 8:12 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 8:02 pm-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 7:40 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:56 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
242
231

Jaidee & Aster - Sorry about that
TémanyitásJaidee & Aster - Sorry about that
Jaidee & Aster - Sorry about that EmptySzomb. Jan. 27, 2024 5:58 pm

Little & Sweet

“When his life was ruined, his family killed, his farm destroyed, Job knelt down on the ground and yelled up to the heavens, "Why god? Why me?" and the thundering voice of God answered, There's just something about you that pisses me off.

Mint az őrült tekerek végig a főúton, hogy időben le tudjam jelenteni a kiszállítást, miközben sportot űzök abból, hogy gyorsabban tudok végighasítani az úton, mint egy-két autós. A kulcs az, hogy amikor ők pirosat kapnak, én felmegyek a járdára, ha meg dugóba kerülnek, simán verem őket. A buszok mondjuk érdekes identitások, mert sosem lehet tudni, hogy meg fognak-e állni az adott megállóban vagy sem, zömével egyébként igen, úgyhogy rendszerint azzal számolok, hogy ha előttem megy egy busz, akkor fékezni fog, így én is a biztonság kedvéért előre lassítok. Most viszont úgy tapossa neki az előttem lévő sofőr, hogy egyértelműen arra a következtetésre jutok, hogy nem fog megállni. Nem létezik, hogy ennyi emberrel a hasában ez megálljon, szóval valamiért én sem fékezek. Ez be is jön, míg el nem érkezünk a megálló előtti méterekig, ahol aztán közel nullára fékezi a járművet és hirtelen kivág a leállósávba.
- Hülye állat! - ordítom le, amit nyilván senki sem hall ebben a menetzajban. Hogy ne ütközzek a busszal frontálisan, én is reflexből rántom félre a bicajomat és felugratok a padkán át a járdára. Ez kicsit sem volt jól átgondolt és okos döntés, érzem, hogy a hátamon lévő ételhordó társkában a kaják úgy ugrálnak, mint delfinek a vízben. A hirtelen bukkanótól golyóim is sajogni kezdenek, amiért nem volt időm felállni a nyeregből, de a pillanat hevében csak arra tudok figyelni, hogy ne gázoljam el az épp leszálló utasokat. Nyomom a féket, mint süket a csengőt, de még így sem tudok minden leszállót kikerülni, két feka takarásától pedig utolsó pillanatban veszem észre a kislányt. Ez már az a szint, amihez az én reakcióidőm sem elég jó már, úgyhogy beleüvöltök az égbe. Ha üvöltünk, kevésbé fáj, nekem ezt tanították, de ez sem gátol meg abban, hogy az ütközés után édes csókot nyomjak a betonnak.
A bukó teszi a dolgát, plusz szerencsére jól esek - na meg nem először fordul ez elő - úgyhogy hamar felfogom, hogy nincs nagy bajom. Az emberek kerülgetnek engem, meg a bicajt is, én viszont a lányt keresem szememmel. Egy pillanatra belém áll az ideg, hogy mi van, ha ebből mentő lesz, úgyhogy felpattanok, hogy felsegítsem.
Ahogy feláll, újra elcsodálkozok, hogy tényleg milyen alacsony és törékeny, de örülök, hogy fel tud állni, úgyhogy próbálom a kelleténél nem jobban végigmérni. Sokkal fiatalabb, mint én, ez szinte biztos, ezért elég zavarba jövök, mert biz’ isten könnyebb lenne, ha valami nyanya kezdene el rikácsolni meg vérig alázni, szóval szerintem jobb, ha elhúzom a csíkot és lekezelem a helyzetet valami kínos indokkal. Na hát ez aztán nagyon kiakasztja nála a biztosítékot, én pedig úgy nézek rá, mint akiben most tudatosodott volna, hogy az ártatlan kis cukiság valójában egy életveszélyes sárkány. Teljesen ledöbbenek, ahogy fejbe vág a füzetével, aztán elkezdek menekülni előle.
- Máris??? - nézek vissza rá tágra nyílt kerek szemekkel, ahogy pont azokkal a szavakkal kezd szidni, mint amikkel testvéreim is, pedig aztán ezzel a lánnyal alig egy percet találkoztam életemben, de úgy tűnik, ez is elég ahhoz, hogy máris elege legyen belőlem. Oh woow! Ez új rekord.
- Jesszus, jó-jó, elnézést kérek, bocsánat! - Azzal sietősen, már-már kapkodva felállítom a bicajt, míg hátrálok a kiakadt lánytól és bár tényleg nagyon sajnálom, ami történt vele, kicsit úgy érzem, hogy jobb nem beszélnem inkább, mert csak még jobban felhergelem. Nyilván megvolt az oka, hogy miért rántottam a járdára a bicajt ilyen sebességnél, viszont nem is szándékozok magyarázkodni, mivel azon a tényen nem változtat, miszerint én vagyok itt a hibás, ezt teljes mértékben elismerem.

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy vajon belenézzek-e a füzetébe, ami jelenleg is az íróasztalomon hever, eddig egyébként az ujjlenyomataimtól mentes lapokkal. Nem tudtam, hogy nálam van a notesz, azt sem láttam, hogy mikor eshetett be a kaják közé, de feltételezem akkor, amikor fejbevágott vele és a halántékomról a táskába pattant ez a cucc. Majdnem ezt is odaadtam a vevőnek, mikor belenyúltam a táskába, de szerencsére időben kapcsoltam.
Már nincs kajaszaga, állapítom meg, ahogy újra orromhoz emelem a füzetet. Annak ellenére, hogy mennyire nekem támadt, nem érzek semmi rosszat a lány irányt és teljesen automatikus reakció az tőlem, hogy valahogy vissza kell juttatnom hozzá a üzetet. Ráadásul lehetőleg minél előbb, mondjuk holnap.
Fürdés közben faszán megbeszélem magammal, hogy nem fogok belenézni, azonban a kíváncsiságom rettenetesen fúrja az oldalam. Márpedig, amikor visszaadom neki, biztos, hogy rá fog kérdezni, hogy belenéztem-e, úgyhogy nem az a kérdés számomra, hogy igazat fogok-e mondani, hanem az, hogy mi lesz az igazság. Viszont a nagy önmegtartóztatást mintha elvágnák bennem abban a pillanatban, hogy kihúzom Priya hajszárítóját az áramból. Kezeimbe veszem a naplót és visszaülök az ágyra.
Meglep a belseje. Egyértelműen látszik, hogy ezt ő mind kézzel szerkesztette. Sosem lenne ennyi türelmem és ennyi kreativitásom elkészíteni egy ilyen „művet”, én már ha valamit tíz kattintással kell elvégezni, ahhoz is programot írok hozzá, hogy automatizáljam a folyamatot, ezért teljes csodálattal és odafigyeléssel nézem a lapokat és fedezem fel őket úgy, mintha egy festmény részei lennének. Egy bizonyos ponton, amikor is teljesen egyértelművé válik számomra, hogy nagy értéket képviselhet a lánynak, elhatározom, hogy a sérüléseket - amik minden bizonnyal a fejemmel való ütközés során keletkeztek - megragasztom.

Mivel megtudtam a beosztását és a munkahelyét is a naplóból, ezért kitaláltam, hogy korán fogok érkezni, így, ha bent lesz, akkor nem fogom megzavarni őt a munkájában, ha viszont nem, akkor teljesen szellem üzemmódban ott tudom hagyni neki a füzetet. Mivel nem vagyok biztos benne, hogy nem fogja rám hívni a rendőrséget, ezért az utóbbi verzió egy kicsit megnyugtatóbb lenne számomra, annak ellenére is, hogy a személyes találkozások híve vagyok. Viszont mihelyst benyitok, kiderül, hogy az anonim verzió nem játszik, szóval akkor bedobom magam és hozom a formám, kezdve a Mókuska becenevével.
A naplóból már tudom, hogy tizennyolc éves és végzős, legalábbis az órarendjéből erre tudok következtetni. Ami azt illeti, tényleg részletes volt a napló, ezzel együtt pedig különleges is. Ilyen szempontból nem bánom, hogy belenéztem, pláne, hogy így kiderült számomra, hogy az a kislány nem is feltétlenül annyira kicsi, mint amennyire elsőre tűnik, mármint korban.
Teljesen nyuszi! Nagyon aranyosnak tűnik, ahogy elpirul és elsőre nem tudja, hogyan reagáljon az ittlétemre, de a füzet látványára egyből felém szalad. A-a, nem fogom csak úgy hagyni, hogy kitépje a kezemből, aztán visszaszaladjon az üzlet azon pontjába, ahol megláttam őt. Rászorítok a füzetre, kicsit incselkedem vele, de nem akarom, hogy újra elszakadjon benne pár lap, úgyhogy engedek és elengedem. Annyira aranyos még ilyen mérgesen is, nehezen tudom letörölni a vigyort az arcomról.
Szóval Aster. Közelebb hajolok hozzá, pontosabban csak lentebb, hogy vele egy magasságba kerüljek és ne a homlokát lássam premier plánból, ezt pedig, ha nem akarok kakiló pózban berogyasztani (márpedig nem akarok), akkor úgy tudom megtenni, hogy előre hajolok, közelebb hozzá. Jelenleg annyira félénknek tűnik, fel sem ismerem benne azt a lányt, aki a füzetet vágta hozzám és ordítozni kezdett az utcán tegnap.
Még egy kicsit húzom az agyát a belső szerveivel, noha azért kezdem visszafogni magam és nem cifrázom túl teljesen a válaszaimat, nem úgy, mint ahogy a haverjaimmal szoktam tenni, hiszem látom, hogy Aster sokkal bátortalanabb és ártatlanabb náluk. Lehet nem értékelni a modorom? Úgy tűnik.
- Ne haragudj a tegnapiért, az a köcsög busz hirtelen befékezett előttem. Nem is értem, hogy bírtatok utazni rajta és miért maradt hányás nélkül a ruhátok. - Alapvetően úgy nyitottam be az üzletbe, hogy nem fogok magyarázkodni, csak bocsánatot kérek tőle, de ennyi csúnya tekintet után meggondoltam magam időközben. Végignézek rajta, olyan nyomokat keresek, amik egyértelmű bizonyítékként szolgálhatnának a tegnapi ütközésre. - Lett valami sérülésed? - Mert azt látom én is, hogy baja különösebben nincs, de ettől még nem zárom ki a lehetőségét, hogy a ruhája alatt bujkálhat valami. Mármint… seb.
- Na de legalább újra ütköztünk… érted - nevetek fel, mert ez a szóvicc épp az előbb fogalmazódott meg bennem. - Hé, túl komoly vagy, nem feszülj be ennyire, már nincs miért - nyúlok válla felé és ha engedi, akkor megérintem. Vagy tán van miért aggódni?

BEE

Aster Noya Sethi imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jaidee Amarin
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 547068f206806983a48d489494d2dd8ad01bf8ad
Jaidee & Aster - Sorry about that A90f8826d2d7db67e1552a4b158cbd187989db8f
SORRY, I AM TOO BUSY RIGHT NOW,
can i ignore you later?
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 6eecc57bd865ab68237e34754074b6ced83f02d1
The stuff you heard about me is a lie.
I'M WAY WORSE, OKAY?
♫ :
What you know about rollin' down in the deep?
When your brain goes numb, you can call that
mental freeze. When these people talk too much

PUT THAT SHIT IN SLOW MOTION, YEAH
I FEEL LIKE AN ASTRONAUT IN THE OCEAN
>> ayy <<
★ családi állapot ★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 21fd58e305e78267b8179ee05d62500387180110
FUN FACT : Alcohol increases the
size of the ' SEND ' button by 89%.
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
Padkoptató Uber Eats-es futár
★ play by ★ :
Metawin Opas-iamkajorn
★ hozzászólások száma ★ :
28
★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 630d11357ba54d2263b3aea98f3b98c8be74a9f2
I would like to apologize to anyone I've
not offended yet. Please be patient.
I WILL GET TO YOU SHORTLY.
TémanyitásRe: Jaidee & Aster - Sorry about that
Jaidee & Aster - Sorry about that EmptySzomb. Ápr. 13, 2024 11:55 pm
...

Jaidee Amarin imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
*
★ családi állapot ★ :

★ lakhely ★ :
-
★ play by ★ :
*
4
Jaidee & Aster - Sorry about that EmptyHétf. Május 20, 2024 1:46 pm

Little & Sweet

“When his life was ruined, his family killed, his farm destroyed, Job knelt down on the ground and yelled up to the heavens, "Why god? Why me?" and the thundering voice of God answered, There's just something about you that pisses me off.

Próbálom megismeri a nálam maradt napló tulajdonosát, ha már megtudtam róla, kvázi arc nélkül néhány dolgot otthon, míg megragasztottam a szétszakadt lapokat. Merthogy gondolom akkor történhetett ez, amikor méregből hozzám vágta a füzetét. Elsőre úgy voltam vele, hogy nem idegeskedek miatta, úgysem találkozunk többet feltehetőleg, de ahogy kezeimben tartottam a naplót, egyre világosabbá vált, hogy ezt minden bizonnyal vissza kellene neki adnom, még ha ez rám nézve kellemetlen perceket is jelent.
Egyébként tényleg az, nem a legkomfortosabb pillanataimat élem át, amikor benyitok és elkezdek vele szájkaratézni, de egy idő után rájövök, hogy nagyon érdekes egy lány. Több szempontból is, viszont elsőre azért nem fordulok meg és köszönök el tőle, amint kiengedem tenyeremből a naplót a javára, mert a kettőssége maradásra késztet. Látszik rajta, hogy nagyon fiatal és bátortalan, vagy talán inkább szégyellős is előttem, amit a köztünk lévő méretbeli különbséggel egész hihetően magyarázni lehet. Emellett azonban a válaszaiból kiérzem a haragot, a durcát, amit továbbra is táplál felém és ez a kettő együtt egy kis cuki méregzsákká teszi őt itt most az én szememben. Nem tagadom, én kezdem nagyon élvezni ezt a találkozást, már csak azért is, mert tudom, hogy ez csak egy ideiglenes érzelmi állapot nála. Most mérges. Nem baj, legyen csak, megértem, tulajdonképpen egy kezemen meg sem tudom számolni, hogy hány közeli ismerősöm küldött el a héten melegebb éghajlatra, úgyhogy ezzel a tudattal együtt tudok élni.
- Csak azt mondtam, hogy csodálkozok, amiért nem fordult fel a gyomrod. Szerintem érdemes lenne elindítani egy kampányt, hogy vagy bizonyos erőhatások alatt vezessenek a buszsofőrök, vagy kötelező legyen biztosítani hányászacskót a járataikon. - Ismétlem meg a szavaimat picit máshogy, mikor visszakérdez, igaz, hangjából ítélve a csodálkozás szólt belőle és nem a nagyothallására akart utalást tenni, de ettől még én szívesem megismétlek bármit, felvállalom a számon kiejtett szavaimat minden körülmények között, akkor is, ha tudom, hogy bajom származhat belőle. Lehet, de csak lehet, hogy néha jobb lenne csendben maradni, de most nem kell tartanom attól, hogy jön a kellemes öklös egy méretekben hozzám hasonló haveromtól.
- Nem loptam el, te adtad oda. Nem emlékszel? - Elvégre én kérdeztem, vagyis pontosabban utalást tettem arra, hogy nem tudom a nevét, ő pedig elárulta. Nem loptam én el semmit, még a naplóját sem, pedig arra jogosabban gyanakodhatna. Oké, ahogy látom, nem értékeli a buszos megjegyzésemet. Szerintem amúgy okos gondolat, én is nagyon rosszul tudok lenni néha, de a mondanivalóm lényege mégiscsak az elején hangzott el, szóval én úgy veszem, hogy bocsánatot kértem tőle, még ha ő ezt nem nagyon akarja elfogadni. - Egyébként Jaidee, vagy Jad - árulom el az én nevemet, miközben újra felegyenesedem, hogy jobban szemügyre tudjam venni, szerzett-e sérüléseket.
Teszek egy fél lépést hátra és enyhén félredöntött fejjel nézem a ragtapaszát, mikor rámutat a térdére. Nem értek a sérülésekhez, csak magamból tudok kiindulni, mert azért focizás, vagy újabban bokszolás közben szerzek azért párat időnként. Mindenesetre pár másodpercig bámulom a tapaszt, majd újra a lányra nézek.
- Horzsolás, vagy zúzódást is szereztél? - bár, ha utóbbi is lenne, akkor valószínűleg nem tudott volna ennyire gyorsan odaszaladni hozzám, mikor meglátta kezemben a naplóját, de ettől még - most kivételesen - megadom a kellő komolyságot a témának, mert azért ezek nem vicces dolgok. Egyszer akkora ütést kapott a térdem, hogy azt hittem eltört, de aztán kiderült, hogy nem.
- Ezt most úgy mondod, mintha minimum terrorista lennél - nézek rá szolid mosollyal. Úgy látom, tényleg nagyon egyértelmű, hogy csak mert nálam volt a napló, bele is lapoztam. Ez akkor ilyen normális alapvető emberi cselekednek számít ilyen esetben? Ettől most egy kicsit jobban érzem magam, hiszen nem csökkent az etikai bizonyítványomban lévő szám az átlag alá. - Nem hiszem, hogy nagyon félned kellene mások véleményétől. - Egyébként ezt egy kisebb bóknak szánom, elvégre tök rendben van a lány, persze azokból, amit elolvastam, mert azért bevallom, sok lapnál nem olvastam el mindent, csak átfuttattam rajta a szemem.
Aztán megkapom a kérdést, amitől őszintén szólva féltem is nagyjából azóta, hogy kinyitottam otthon a naplót. Valójában éreztem, hogy ezt nem fogom tudni elkerülni és hogy a találkozásunkkor ez fogja játszani a főszerepet. Mivel nem vagyok naplóíró, ezért én nem tudom felbecsülni ennek az eszmei értékét, ezzel tisztában vagyok. Én nagyjából egyből kiteregetem a hozzám közelálló haverjaimnak a gondolataimat, ilyen téren nagyon nyitott vagyok és örülök, hogy mindig találok olyan áldozatot, aki hajlandó végighallgatni a faszságaimat, legyen szó bosszankodásról, lányokról, vagy valamilyen másfajta érzésekről. Nagyon sokat beszélgetek, ebből sok játékok közben történik hanghívásokon keresztül, amikor észre sem veszem, csak öntöm ki a haverommal egyetemben a nézeteimet, filozófiámat, vagy élményeimet. Így nézve kurva sokat pofázok és már megkaptam, hogy néha jobb lenne ezen változtatnom. Lehet. Viszont meglepem magamat is, hogy mennyire könnyen tudok most reagálni Aster kérdésére és én sem tudom, hogy ez minek köszönhető. Mutatóujjammal a napjója felé bökök, amit feltehetőleg sosem fog már kiengedni a kezei közül, főleg, ha két méter távolságon belül vagyok én is.
- Nyisd csak ki - mondom és megállok egy pillanatra, kíváncsi vagyok, hogy tényleg meg meri-e tenni itt előttem. - Láthatod, hogy néhány lap elszakadt, szóval megragasztottam neked őket. - Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz, de ez az igazság, azonban jobbnak gondolom, hogy ezt emelem ki, mert ha van egy kis logikája, akkor összerakja, hogy megnéztem, mit ragasztok és hogyan ragasszam, hogy ne takarjak el semmilyen írott, rajzolt felületet. Ez így mindkettőnknek kevésbé kellemetlen talán.
- Azt csak kíváncsiságból... mégis mennyi ideig tartott, mire ezt mind elkészítetted? - bukik ki belőlem és ezúttal hangomban kiérezhető a csodálkozás, vagyis egyfajta csodálat, mert azért tegnap este lenyűgözött, hogy mennyi időt tudott rászánni egy ilyen tárgyra. Mondjuk én meg napi tizenkét órákat képes lennék a számítógépem előtt ülni és csak játszani, ami meg lehet a lányokat hökkenti meg, de a lényeg, hogy amúgy tök jó a kreativitása.

BEE

I don't get older, mate, I just
⇈ LEVEL UP ⇈

mind álarcot viselünk
Jaidee Amarin
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 547068f206806983a48d489494d2dd8ad01bf8ad
Jaidee & Aster - Sorry about that A90f8826d2d7db67e1552a4b158cbd187989db8f
SORRY, I AM TOO BUSY RIGHT NOW,
can i ignore you later?
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 6eecc57bd865ab68237e34754074b6ced83f02d1
The stuff you heard about me is a lie.
I'M WAY WORSE, OKAY?
♫ :
What you know about rollin' down in the deep?
When your brain goes numb, you can call that
mental freeze. When these people talk too much

PUT THAT SHIT IN SLOW MOTION, YEAH
I FEEL LIKE AN ASTRONAUT IN THE OCEAN
>> ayy <<
★ családi állapot ★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 21fd58e305e78267b8179ee05d62500387180110
FUN FACT : Alcohol increases the
size of the ' SEND ' button by 89%.
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
Padkoptató Uber Eats-es futár
★ play by ★ :
Metawin Opas-iamkajorn
28
★ :
Jaidee & Aster - Sorry about that 630d11357ba54d2263b3aea98f3b98c8be74a9f2
I would like to apologize to anyone I've
not offended yet. Please be patient.
I WILL GET TO YOU SHORTLY.
Jaidee & Aster - Sorry about that Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Jaidee & Aster - Sorry about that
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aster Kyrah Lakelin
» Aster Noya Sethi
» Jaidee Amarin
» party time -- Wolf & Aster
» It's me who organised this day, sorry | Priya & Jaidee

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: