New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 95 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 80 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Roxanne Carlton
tollából
Ma 13:30-kor
Matilda Quincey
tollából
Ma 13:14-kor
Lambert Schultz
tollából
Ma 13:06-kor
Fiorentina Deluca
tollából
Ma 12:55-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 11:03-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

nights into days {Yena & Suzy}
Témanyitásnights into days {Yena & Suzy}
nights into days {Yena & Suzy} EmptySzer. Jún. 12 2024, 21:58

Ye Na and Susane

A szüleim talán nem is sejtették, hogy bár közelebb vagyok még a huszonegyhez, mint a harminchoz, attól még kis híján megközelítettem elfogyasztott alkoholmennyiségben a bátyámat, akire épp fordítva volt igaz az állítás - közelebb állt a harmadik X-hez, mint az életkorhoz, amelytől fogva legálisan ihatott itt az Államokban is. Apának és anyának persze azzal kapcsolatban nem voltak illúziói hogy fogyasztunk-e alkoholt, elvégre az eseményeken, amelyeken megjelentünk velük már-már kötelező volt legalább egy pohár pezsgőt a kezünkbe vennünk. A családi vállalkozással a hátunk mögött pedig Istenkáromlásnak minősült volna, ha kategorikusan kijelentjük, hogy egyáltalán nem fogyasztunk alkoholt. Nem hiszem, hogy kitagadtak volna miatta, mert a mi szüleink nem olyanok, de soha nem is jöttek nekünk azzal, hogy ez fog bennünket tönkre tenni. Fiatalabb korunkban mindkettőnket leültettek és elmondták, hogy a legfontosabb a minőség, a mennyiség és a tény, hogy minél inkább keverjük a különböző italokat, annál jobban fog fájni másnap a fejünk.
- Mit szeretnél inni? Brut, dry, vagy demi-sec? Esetleg bor? - Úgy emelgettem meg a legjobb barátnőm előtt a különböző üvegeket, mintha lett volna jelentősége annak, hogy mivel mérgezzük magunkat mi este, miközben kibeszéljük egymás szerelmi életét. - Jasper készletei most eléggé meg vannak csappanva. - Ami egyébként csak és kizárólag azért volt meglepő, mert sokkal jobban a része volt a családi üzletnek, ami azt is jelentette, hogy megkapott minden új terméket még a megjelenése előtt. Most kevés ilyennel szemeztem a polcán, aminek a felső sorairól el sem értük volna az üvegeket Yenával együtt sem, vagy minimum valamilyen akrobatikus gimnasztikát kellett volna bemutatnunk, aminek meg a bátyám nem örült volna, ha végignézi.
- Tudod már mit veszel fel hétvégén, ugye? - Én magam is szívesen megmutattam volna neki azt a néhány ruhát, aminek a viselésén gondolkodtam a hétvégi eseményen. Mindig könnyebb volt a döntés, ha tudtam, hogy mások miben fognak megjelenni, különben meg anya nagyon jó volt abban, hogy kiválassza nekem a megfelelő ruhákat, ha úgy gondolta, hogy fontos a megjelenésem, mert valaki kiszemelhet magának. Csak a saját nevemben beszélhetek, mert nem tudom mások hogyan élték ezt meg, de fárasztó volt mindig arra gondolni, hogy hogyan fogok megfelelni másoknak. Most ezért is garázdálkodtam inkább a bátyám szekrényében és kaptam ki onnan egy szürke pulóvert, amit tudom, hogy egyébként csak az edzőterembe szokott felvenni.
Amikor a lakást betöltő csengő hangja belerondított a hangszórókból szóló kedvenc zeneszámaink egyikébe, felpattantam a kanapéról és az ajtóhoz szaladtam, mint egy izgatott kislány, hogy kinyissam a futár előtt az ajtót, akit soha nem láttam még korábban, mégis mosolyogva köszöntem meg neki amiért gyors volt. Már a papírzacskóba rendezett ételekkel tértem vissza újra a lakás belsejébe. - Megjött a rendelésünk - úgy emeltem meg a tasakot, mintha nem lett volna egyértelmű. Jasper ma este vagy egyáltalán nem jön haza, vagy már annyira késő lesz, hogy addigra aludni fogunk, ami épp elég időt és teret adott nekünk arra, hogy elkészítsük azt a murder boardot, ami kevésbé köthető egy bűntényhez, mint a szívügyeinkhez.
- Behoztam már a filceket? - kérdeztem rá csípőre tett kezekkel, miközben az asztalra halmozott dolgokat vettem sorra, végül inkább a poharakért nyúltam, amiből egyet Yena felé nyújtottam. - Egészségedre!

halál a májra barátném Razz 510 blackpink - the girls öltözék thx.
mind álarcot viselünk
S. Lihua Xu
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
nights into days {Yena & Suzy} Abb7bfbb47dd115cdf2f8c1e696ecef4a0ef9380
nights into days {Yena & Suzy} 4aa3e96fa9c20c1ff9d40ff885f6bd20115bec81
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Mosaic broken hearts - But this love is brave and wild I'm walking fast through the traffic lights Busy streets and busy lives And all we know is touch and go
★ családi állapot ★ :
nights into days {Yena & Suzy} 9b3444032e4767abf6e45c380727f029e2546e4b
Killing me slow, out the window
I'm always waiting for you to be waiting below Devils roll the dice, angels roll their eyes What doesn't kill me makes me want you more And if I bleed, you'll be the last to know
★ lakhely ★ :
Manhattan ⇌ Queens
★ :
nights into days {Yena & Suzy} 3b21b878084602e459e83f128ccbf8c794d15ef4
★ idézet ★ :
There is an ocean of silence between us… and I am drowning in it.
★ foglalkozás ★ :
law student
★ play by ★ :
Ju Jingyi
★ szükségem van rád ★ :
nights into days {Yena & Suzy} 666bbb55f16028bc2f474a7203998864d9009afd
brother ['brʌð.ə] noun
a male sibling, protector, the only one who knows how to make you laugh, someone you appreciate more and more with age,
a keeper of secrets, always there to help, through thick and thin, a best friend for life who is loved more than he will ever know

★ hozzászólások száma ★ :
6
★ :
nights into days {Yena & Suzy} 37cec8ef7efbf8e981e4f783252cee1fe16eec77

nights into days {Yena & Suzy}
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Suzy && Allie
» what do I call you {Shin & Suzy}
» no, you can't ⟲ Yena & Hanjae
» fly like a butterfly; Holly & Yena
» paint the town ◿ Nam-Nam & Yena

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Queens :: Lakóhelyek :: Lakások-
Ugrás: