New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 176 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 159 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

The Backstreet Boys
TémanyitásThe Backstreet Boys
The Backstreet Boys EmptySzomb. Május 18 2024, 20:39
The BackstreetBoys
Szabad

Pb
Rátok bízva
Születési hely
Rátok bízva
Kor
Velem egykorúak, gimiben osztálytársak voltunk
Lakhely
Rátok bízva
Szexuális beállítottság
Rátok bízva
Családi állapot
Rátok bízva
Csoport
Rátok bízva
Történetünk
Ez egy nem épp szokványos, és még annyira SE kreatív hirdetés lesz. Tulajdonképpen teljesen szabadkezet kaptok mindenben, ami a karaktereket illeti. És azért beszélek többesszámban, mert három keresettet várok ebben a hirdetésben. Utáltam, utálom a nőket. Már a gimiben kialakult egyfajta ellenszenv az irányukba, mégis miért kellene, hogy szeressem azokat, akik mindig is kiközösítettek, kibeszéltek, lépten-nyomon csak kicsesztek velem. Hamar a hímneműek irányába kezdtem tendálni, közöttük nem számított soha, hogy milye ruhákat hordasz, márkás parfümöt locsolsz-e magadra... Itt jöttetek képbe ti. A gimi baseball csapatában játszottatok, sokat lógtam veletek, mondhatni állandóan. Az sem volt ritka, hogy napokat csöveltem nálatok. Mindig másnál... Akinek épp nem voltak otthon a szülei. Mondhatni kihasználtalak titeket. Akkoriban veletek toltam a füvet, és egyéb tudatmódosító szereket. Rendszeres látogatója voltam a fiú öltözőnek. Ha nem volt pénzem cuccot venni, ti mindig kisegítettetek, persze nem önzetlenül tettétek. Nem érdekelt, hogy a testemet használtátok, miért kellett volna, hogy zavarjon? Hiszen ebben nőttem fel. A nevelő faterom mindennap molesztált, később meg is erőszakolt. Tudtatok róla. Persze hogy tudtatok. Ha eleget iszok, szívok, könnyen megered a nyelvem és olyanokról csicsergek amikről józan állapotban eszembe se jutna. Utoljára akkor láttalak titeket, amikor a gimi utolsó évében baseball ütőkkel nekimentetek egy sötét sikátorban a nevelőfateromnak és félholtra vertétek. Nem tudom azóta merre, hova sodort titeket az élet. Hogy hol tartotok most, többre vittétek-e, mint a húgotok, vagy ez az eset örökké rányomta a bélyegét az életetekre és ti is lezüllöttetek, esetleg a "gyorsítok" titeket is teljesen a hatalmukba kerítettek? Mindenben szabad kezet adok nektek. Nem egy nagy eresztés ez a hirdetés, de azért örülnék, ha Jackienek feleleveníthetném a régi kapcsolatait. Puszi The Backstreet Boys 1471401822

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

The Backstreet Boys
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kai && Levi && Jae | backstreet's back, alright
» Elkészültem az elõtörténetemmel...
» my new life first day with my boys
» Big Boys don't cry • Jax && Riley •
» Clark boys

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: