★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 176 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 159 vendég :: 3 Bots Antonia Ortiz, Ariel Hella Wright, Aston Miles, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Genevieve Vanderbilt, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Mallory Duval, Millie Crawford, Posy Forrester, Vance Denoir, Wendy Hart, William Roberts, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor Jerome Whitlock
tollából Ma 18:51-kor Harvey Irvine
tollából Ma 18:12-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | The Backstreet Boys Szomb. Május 18 2024, 20:39 |
| The BackstreetBoys Szabad | Pb Rátok bízva Születési hely Rátok bízva Kor Velem egykorúak, gimiben osztálytársak voltunk Lakhely Rátok bízva Szexuális beállítottság Rátok bízva Családi állapot Rátok bízva Csoport Rátok bízva Történetünk Ez egy nem épp szokványos, és még annyira SE kreatív hirdetés lesz. Tulajdonképpen teljesen szabadkezet kaptok mindenben, ami a karaktereket illeti. És azért beszélek többesszámban, mert három keresettet várok ebben a hirdetésben. Utáltam, utálom a nőket. Már a gimiben kialakult egyfajta ellenszenv az irányukba, mégis miért kellene, hogy szeressem azokat, akik mindig is kiközösítettek, kibeszéltek, lépten-nyomon csak kicsesztek velem. Hamar a hímneműek irányába kezdtem tendálni, közöttük nem számított soha, hogy milye ruhákat hordasz, márkás parfümöt locsolsz-e magadra... Itt jöttetek képbe ti. A gimi baseball csapatában játszottatok, sokat lógtam veletek, mondhatni állandóan. Az sem volt ritka, hogy napokat csöveltem nálatok. Mindig másnál... Akinek épp nem voltak otthon a szülei. Mondhatni kihasználtalak titeket. Akkoriban veletek toltam a füvet, és egyéb tudatmódosító szereket. Rendszeres látogatója voltam a fiú öltözőnek. Ha nem volt pénzem cuccot venni, ti mindig kisegítettetek, persze nem önzetlenül tettétek. Nem érdekelt, hogy a testemet használtátok, miért kellett volna, hogy zavarjon? Hiszen ebben nőttem fel. A nevelő faterom mindennap molesztált, később meg is erőszakolt. Tudtatok róla. Persze hogy tudtatok. Ha eleget iszok, szívok, könnyen megered a nyelvem és olyanokról csicsergek amikről józan állapotban eszembe se jutna. Utoljára akkor láttalak titeket, amikor a gimi utolsó évében baseball ütőkkel nekimentetek egy sötét sikátorban a nevelőfateromnak és félholtra vertétek. Nem tudom azóta merre, hova sodort titeket az élet. Hogy hol tartotok most, többre vittétek-e, mint a húgotok, vagy ez az eset örökké rányomta a bélyegét az életetekre és ti is lezüllöttetek, esetleg a "gyorsítok" titeket is teljesen a hatalmukba kerítettek? Mindenben szabad kezet adok nektek. Nem egy nagy eresztés ez a hirdetés, de azért örülnék, ha Jackienek feleleveníthetném a régi kapcsolatait. Puszi |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | The Backstreet Boys | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |