★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 259 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 255 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | My son, my life Vas. Nov. 03 2019, 10:52 |
| Csodás Beckett | Play by: David Gallagher, Elijah Wood vagy más Születési hely: New York Kor: 10 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: még alakulóban Családi állapot: velem él Csoport: Diák Történetünk: Drága kisfiam, olyan sok mindent éltél már át velem. Sajnos köztük nagyon sok rosszat is. Én még mindig csak egy édes, kicsi fiúcskaként nézek rád, akit meg kell védeni. Pedig az évek során nagyon megedződtél és sokkal erősebb személyiség letté, mint én. Néha te állsz ki mellettem és te védesz meg. Nem bírtad nézni sosem, azt ahogyan Walter bánik velem, s ha te nem vagy talán még most sem szabadultam volna meg tőle. Sosem mondtam de te valahonnan még is tudtad, hogy ő nem az apád. Sokkal érettebb, okosabb vagy mint a veled egykorú gyerekek. Ez köszönhetően annak is, hogy hamar fel kellett nőnöd. Hisz én elég sokszor sokáig dolgozom, így legtöbbször egyedül vagy otthon. Kapcsolatunk sokkal erősebb, mint más szülő gyerek között. Bár nem tudom, hogy ez hova alakul majd, hisz most lépsz át a kiskamaszkorba. //Alapvetően egy koránál érettebb gyereket képzeltem el. Tudja mi folyik az anyja körül, még ha sokszor nem is látta. Eltökélte, hogy megvédi magukat. Minden egyebet a megalkotóra bízok, még a nevet és pbt is. Nagyon várlak gyere már // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My son, my life | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |