New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 189 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 177 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

we are friends with a little extra
Témanyitáswe are friends with a little extra
we are friends with a little extra EmptyPént. Május 03 2024, 23:44
Kalilah ________
Stoppolt

Play by
Michelle Randolph (alkuképes)
Születési hely
-
Kor
20-22 éves
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
hetero / bi
Családi állapot
-
Csoport
Média / Sport / Diák (rád van bízva)
Történetünk
Egy bárban találkoztunk, mikor is? Pár hete, talán 2 hónapja. Nem ismerlek eléggé, de az egész este tartó beszélgetésünk alatt azt sikerült kiderítenem rólad, hogy a kapcsolatok terén te is igencsak csak hadilábon állsz. Nem, mi nem úgy beszélgettünk, csupán, két ember, nem nézve a nemeket, eldumált a bárnál, kicsit ittasan, bár én viszonylag még józan is voltam, mert nem szokásom inni. Te pórul jártál a legutóbbi pasiddal, nekem meg egyszerűen nincsen kedvem elhanyagolni valakit, aki tudom, hogy többet érdemelne, márpedig a karrierem mellett csajozni, olyan, mintha nem is tenném meg.
Viccesen felvetetted, hogy lehetnénk barátok extrákkal, de akkor csak nevettünk. De a taxiban hazafele azért visszatértünk rá, aztán a hálómban és végül reggel is, hogy ez nem volt több csak szex, és végülis mivel elég jó a kémia, és miért ne lehetne ez egy közösen megbeszélt feszültséglevezetés. Szóval néha összejárunk azóta is, megiszunk egy két pohár bort, vagyis te, mert az én életmódom nem engedi meg, beszélgetünk és igen ott is alszol nálam, de nem vagyunk együtt. Közel sem szeretnénk elhatározni magunkat mert mindkettőnknek észérvei vannak. Te nem akarsz csalódni én nem akarok csalódást okozni, pontosan olyan kombó vagyunk mi egymásnak, amik tudjuk, hogy nem lennének jók.
Mindenki ebből annyit lát, hogy két barát lettünk, viszonylag rövid idő alatt, akik nagyon jól megértik egymást és ez nem a szex miatt van ezt mi is érzékeljük. Egyszerűen csak passzolnak a gondolataink és pontosan ezért nem megyünk bele semmi másba csak ami most megy nekünk. Ha olyan van együtt sörözünk, és igen voltál már versenyemen, én meg éppen most igyekszem ellátogatni a szüleidhez mert állításod szerint nagyon lazák és tudják mi van és mi nincs köztünk. Hát, legyen így várom mi fog kisülni ebből, mármint a látogatásból, a mi kettőnk szövetsége már szinte majdnem tökéletes.

/ Barátok extrákkal azt hiszem ezen nincs magyarázni, nagyon várom, minden végkimenetelben benne vagyok de nem szeretnék egy előre megtervezett szerelmi szálat, sőt az lenne a végső mert szerintem ebben rengeteg potenciál van. PB, név, csoport sőt igazából majdnem minden opcionális csak a kapcsolatuk nem. Várlak, ha megérkeztél keress meg PM-ben Wink /

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

we are friends with a little extra
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Safari tour with extra • Jake&Madelaine
» Friends will be friends
» Friends
» Ruben's "friends"
» Best Friends

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: