Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Munkahelylista
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:50 am

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:49 am

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:47 am

Raven & Drake
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drake Adams Yesterday at 11:50 pm

Drake Adams
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Yesterday at 11:40 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Yesterday at 11:09 pm

Flor & Ben & Lyn
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Yesterday at 10:17 pm

Aaron & Cherry - International Children day with justice
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 10:07 pm

Shane and Lottie - I need you...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Evans Yesterday at 10:03 pm

Ki van itt?

Linda Coleman

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Genevieve Wells
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
•Eiza Gonzalez•
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
•Assassin -Specter
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
15

Genevieve Wells
Csüt. Feb. 08, 2018 6:01 pm

Genevieve Wells

Ide jön az idézet


Karakter típusa:saját
Teljes név: Genevieve Sofia Wells
Becenevek: Geni,Ginny,Gin
Születési hely, idő:Mexiko,Monterrey 1992.05.14
Kor: 26
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Egyedülálló.
Csoport: Törvényszegők
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: válasz ide + milyen szak + még tanul/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:Bérgyilkos
Ha dolgozik// Munkahely: Specter
Hobbi: válasz helye
Essünk túl rajta :

•Kötelességtudó
•Engedelmes
•Cél-orientált
•Felelősségteljes
•Alázatos
•Megfontolt
•Maximalista
•Játékos
•Merész
•Racionális
•Leleményes
•Titokzatos
•Ravasz
•Gyakorlatias
•Megbocsájtó
•Néha érzékeny
•Bosszúálló
•Szarkasztikus
•Gyakran önző
•Néha napján kedves
•Egyes dolgokkal kapcsolatban túlságosan lelkesIde jön az idézet

- Egyszer valaki azt mondta nekem az irányításban és annak helyes felhasználásában van a titok. Akkor még nem értettem. Öt éves fejjel sok mindent nem ért az ember ,azt sem hogy miért rabolják el Mexikó egyik pusztájáról és szimplán csak eladják ,mintha semmi értéke és súlya nem lenne az egésznek.Elmesélhetném hogy lettem az aki most vagyok. Megtehetném ,de nem fogom. Mert egy valamit soha nem ért meg az ostoba emberi agy. A félelmet és annak pozitív értékeit . A félelem többre sarkal ,és végül elég bátorrá tesz. Csupa ellentét ,mégis ennek a két pólusnak az ellentéte és egyvelege tesz ki egy olyan embert amilyen én vagyok. Nem hinném hogy,ezt bárki jobban értené nálam. Kislányként sokat tanultam a gazdámtól Vincenzotól. Megtanított félni,és értékelni azt. Soha egyszer sem nyúlt hozzám semmilyen módon ,elég volt az hogy lényéből áradt amitől minden éjszaka rémálmaim voltak. Elég volt egy szó ,és a hátam egyenes ívbe feszült ,mintha csak ostor csattant volna rajtam. Nála volt az irányítás ,ügyes játszmák árán az ember sok mindenre képes ,egy valamit viszont elfelejtett . Az ember épp oly tanulékony mint megvezethető . Velem egyszerre tette ezt ,ezért sem tudok rá neheztelni hisz lényem központjában egy valami állt az érzelmeim irányítása . Mondanám hogy ,ez a cseppet sem kedves kis történet , úgy végződött mint az Alice csodaországban.De itt nem tér haza a kis Alice ,miután a pedofil nyuszi az üregbe csalta ,nem javul meg miután tudatmódosító sütikkel szét csapta magát ,és legfőképp nem kezd el mindenkit olyan kibaszottul szeretni. De kiakasztó ez a mese úristen . Óóó,na de eltértem a tárgytól. - kuncogok szórakozottan ,míg a rendőrkapitány nagyot fújtat ,és gondterhelten a hajába túr. A történet további részét persze eszem ágába sincs folytatni ,meghagyom inkább abban a hitben hogy a maffia egyik fontos tagja vagyok. Végül is az is lehetnék...
- Én nem erről akartam hallani kisasszony ,nem egy önéletrajzi könyvet kértem ! - jelenti ki felháborodva ,és az asztal szélébe markol ,míg én higgadtan az egyik hajtincsemmel szórakozok. Tudtam mit akar ,hogy kiterítsem a kártyáimat az asztalra és ezzel együtt mindent. De nem volt elég bizonyítéka ,sőt semmit sem tudott gyakorlatilag csak találgathatott hogy mégis mi mozoghat a háttérben,de a helyzet úgy állt hogy még csak a közelében sem volt. Előbb lőttem volna fejbe magamat mint hogy Adam Royal-t eláruljam,lehet elcseszett egy ribanc vagyok aki pénzért öl,de a hűségemet felé senki nem kérdőjelezhette meg,ha mégis valaki erre vetemedett meghalt. Azok után amit értem tett az a sok szenvedés ,és idő amit belém fektetett. Álmodozásból egy kérdő tekintett ébreszt fel.- Mi történt? - pislogok rá bután ,mire dühödten az asztalra csap és ha nem egy csapda lenne ez az egész már rég megfejeltettem volna vele az asztal sarkát ,de így csak egy valami marad nekem a buta liba szerepe. - Miért volt a kocsi csomagtartójában fegyver ? -ismétli a szavakat lassan ,majd áthajolok az asztalon hogy úgy válaszoljak ,szinte az ajkai közé suttogom szavaimat.- Ha ,elmondanám meg kéne hogy öljem .-nézek halálosan komolyan a szemébe ,mire Ő rögtön valami árulkodó jelet kezd keresni ,de mindhiába. Önfeledten elnevetem magam mintha csak vicceltem volna ,de a helyzet az volt hogy valóban Ő volt a célpontom.
- Elmehet ...-lemondás cseng a hangjában ,végül is mi bizonyítéka lett volna azon kívül hogy véletlen hogy-hogy nem talált egy fegyvert a kocsimban. Nem mintha az egésszel nem ez lett volna a célom.
- Köszönöm a vendéglátást .- vigyorodok el diadalittasan ,majd a rendőrkapitány felé csúsztatok egy apró papír lapot ,amin egy cím állt. Egy olyan cím ami az élete végét jelentette.
Gondolom mindenki kitalálta mi lett a vége , a rendőr kapitánynak kampó én pedig egy újabb strigulát húzhattam az ágyam fölé. Mégsem éreztem elégtételt,csak még vadabb vágyat . Van ebben az egész "munkában" valami ami folyamatosan lázban tartotta az elmémet ,hisz elég volt egy apró hiba és nem volt újabb esély csak a bukás. Talán azért élveztem ennyire ,mert addig sem kellett magammal ,vagy akárki mással foglalkoznom.  A hozzászólást Genevieve Wells összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 10, 2018 10:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Carrero
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
179

Re: Genevieve Wells
Pént. Feb. 09, 2018 4:21 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Gin!

Olyan nőnek tűnsz, aki nem csak a nézésével, de úgy teljes egészében felfalna reggelire! Smile Már csak azért is, mert szánalmasan gyenge vagyok a bújócskában, és a futást is csak leginkább akkor alkalmazom, ha a fagyis autó elhúz mellettem. De azt hiszem ezért is jó választás Eiza, hiszen megvan az a maga visszafogottnak nem nevezhető kisugárzása, és tekintélye, ami a te foglalkozásodhoz mondjuk úgy elengedhetetlennek hat. Az életedben tapasztalt nehézségekből kiindulva valahol nem lep meg, hogy milyen irányt vettél te magad vagy döntöttél amellett, hogy az egyáltalán nem törvényhez hű szenvedélyednek élsz. A helyesnek beállított dolgokhoz ugyan nem, de máshoz kötött a hűséged, ami a történeted során ki is derült. Mellesleg tetszett, ahogyan az egész kihallgatást megtoldottad az életed korai részleteivel. Sajnálatos módon úgy tűnik ennek a beszélgetésnek is megvolt a maga ára, ami a másik felet illeti.
Nagyon szeretem, ahogyan fogalmazol, és ez most sincsen másképp.   Kíváncsi voltam miképpen alkotod meg őt, és a komolysága ellenére úgy vélem megvolt az a humora a soroknak, amit tőled megszokhattunk, és ami remélem sok izgalmas játékot hoz majd neked. Ezért sem tartalak fel tovább, így foglalózz, majd futás játszani. Addig én keresek magamnak egy rejtekhelyet, és visszafogom a csacsogómat, hogy ne találj rám! Smile Jó szórakozást.
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


My name is Dolores Daniela Torres
& I'm the craziest woman alive
Vissza az elejére Go down
 
Genevieve Wells
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Genevieve Δ witch from hell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Karakterrészleg :: Törvényszegők és munkanélküliek-
Ugrás: