Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Aaron x Cherry - What happened with you?!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 10:09 am

Shane and Lottie - I'm dying, Shane...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Shane Harper Today at 12:06 am

Lindsay & Laura Hard Rock Cafe
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Laura Kinney Yesterday at 11:04 pm

Chloe Seymur
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe W. Seymur Yesterday at 7:24 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chloe W. Seymur Yesterday at 6:59 pm

Wilson & Bowman II First date ;)
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Summer Wilson Yesterday at 12:44 pm

Baby && Susan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Susan Maloy Csüt. Nov. 16, 2017 6:15 pm

Archiválást kérek!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Szer. Nov. 15, 2017 9:07 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Herbert Goldstein Kedd Nov. 14, 2017 8:57 pm

Ki van itt?

Charlotte Green, Chloe W. Seymur, Seraphina E. Hawkins

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Kapcsolatkereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Luca Hollestelle
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
pincérnő + jegyellenőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
1

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Nov. 03, 2017 1:04 pm

Joy's joystick


Keresem az apámat
Jártál valaha az esős brit szigeteken, vagy a mesés Írországban? Esetleg voltál annyira részeg, hogy elcsábíts valakit, vagy pia sem volt benned? Ígérgettél neki fűt-, fát, aztán nem jöttél többet? Egy szilveszteri buli botlása voltam? Nem ítélkezem, de a lány teherbe esett, az éjszakátok gyümölcse én lennék. Ez majd 20 éve történt. Nem tudom mennyi idős lehettél, lehet még te is csak egy kanos tini voltál, mindenesetre megtörtént. Most itt vagyok, hogy megtaláljalak.


Keresek egy szállásadót
Nincs túl sok pénzem, de fizetnék érte. Dolgozom, hogy tető legyen a fejem felett: kivaxolom a cipődet, kutyát sétáltatok, be is vásárolok, még a konyhában is rittyentek valamit nagy rumlival, csak had maradhassak?  cukika (nem telik lufira sem.)


Keresek új ismerősöket
Nemrég érkeztem a földrészre, így aztán nem sok ember ismeretségével büszkélkedhetem. Téged öntöttelek le az első munkanapomon kávéval? Ki kellett mosni a blúzodat? Nem kaptad meg a folt miatt álmaid állását? Vagy reklamáltál, mert cappucino helyett teát kaptál? Esetleg a metrón csíptelek fülön? Elvittem a taxidat? Éppen ott voltál, amikor rohamom volt? Ismerjük egymást a tengeren túlról? Valakire rá akarod sózni a kiscicád, kisnyulad, kanárid? Akármi is legyen, engem keresel.

Ha bárki úgy érzi, igaz rá valamelyik állítás, az bátran vágjon hozzám egy féltéglát levelet, és tárgyaljunk ki mindent részletesen.

Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
John C. Reilly
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
48
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
6

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Okt. 31, 2017 6:31 am

Ismerősök keresése


- Mocskos rendőr/ügyész: tudok valamit rólad, ami miatt zsarolható vagy. Hibáztál vagy véletlenül belekeveredtél valamibe, nem érdekel, csak az, hogy általad olyan dossziékba és elzárt aktákba is belepillanthatok, amihez semmi jogom nincsen. És ezt kihasználom, durva módon, újra és újra. Vajon mikor kellesz újra, hogy a segítségeddel bemocskoljak valakit? S vajon meddig bírod még, hogy a céljaim eléréséhez használlak?
- Szexuális célszerszám: Gyűlölsz, megvetsz, átkozol ... mégis, amikor hívlak, akkor eljössz. A Tor legmélyebb bugyraiban találkoztunk, titkokat fedtél fel előttem, ahogyan én is elmeséltem magamról pikáns részeket, így kötöttünk szövetséget a szexuális deviancia oltárán. Hölgyek jelentkezését várom, minél fiatalabb és vékonyabb, annál jobb.
Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Natalie Portman
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Szívsebész szakorvos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
9

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Okt. 26, 2017 1:22 pm

Ismerősök keresése

Igazából mindenféle típusú kapcsolatra nyitott vagyok, bárminek örülök! Smile Az alábbiak csupán ötletek, ha nagyon kreatív vagy, írj nekem egy pm-et, örülni fogok neki! Smile

- Barátok: Sok időm ugyan nincs, de azért mindenkinek szüksége van bizalmasra, akinek kiöntheti a szívét/lelkét. Az egyetemre jártunk együtt? Netán régi ismerős vagy még otthonról, és most költözöl New Yorkba? Jól jönne egy kis idegenvezetés? Csapj le bátran a szerepre!
- Kollégák: Csupán látásból ismersz? Vagy szoktunk is együtt dolgozni? Esetleg az állandó ebédelő társam vagy? Nem kell, hogy a legjobb barátok legyünk, elég, ha tudunk váltani pár szót az esetleges szünetek alatt, vagy az ügyelet unalmasabb óráiban.
- Ellenségek: Mindenkinek van, az én személyiségem pedig elég megosztó hozzá. Lehet, hogy egy nővér vagy, akihez rossz pillanatomban lekezelően szóltam? Vagy esetleg egy olyan páciens hozzátartozója, akit nem tudtam megmenteni? Várólistán vagy, és engem hibáztatsz érte? A lehetőségek száma annyi, mint égen a csillag, akár a volt vőlegényem családtagja is lehetsz, biztos nem vagyok a szívük csücske, miután faképnél hagytam a szeretett rokont.
- Családtagok: Nagyon közeli családtaggal nem tudok szolgálni, viszont unokatestvérek bátran jöhetnek.
- Futó románcok: Egyetlen komoly kapcsolatom volt, meg talán még egy belefér az egyetem alatt. Egyéb próbálkozások azonban akadtak, lehetsz te az egyik. Vagy esetleg a következő? Találjuk ki együtt, hogy kinek mi fér bele!
- Páciensek: A kórház állandó látogatója vagy? Vagy csak nekem köszönheted az életed? Kedvelem általában a betegeimet, és nagyon odafigyelek rájuk.
Valószínűleg pozitív természetű a viszonyunk, ha ebbe a kategóriába esel.
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkanélküliek
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Phoebe Tonkin
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Okt. 17, 2017 2:27 am
Keresnék egy barátot, barátnőt, akinek az élete nem fenékig tejfel, és sokszor él tudatmódosító szerekkel. Very Happy Emellett jöhet még ellenség, rokon is, ex, bármi, írj, ha kedved támad, és plotolunk valami jóóót Smile
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Arizona Muse
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
33

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Okt. 05, 2017 10:01 pm
Drága NYU diákok és Te ott! Igen, neked szólok!

A drága egyetlen lányom életébe több posztra is szeretnék embert keresni!

- Ha úgy érzed, van benned egy jó nagy adag geciség, és örömmel piszkálod a lányokat - ebből adódóan a nemed fiú - akkor nagyszerű, mert épp Te vagy az én emberem! Kérlek hívj dugatlan picsának, nevezz szűzikének, és keserítsd meg az életem! És ha már itt tartunk, nyisd fel a szemem, hogy akarjak végre túlesni az ártatlanságom elvesztésén, vagy legalább életem első csókján. És nem, nem kell megijedned, nem Te leszel a kiválasztott! Téged csak az a megtiszteltetés érhet, hogy rávezetsz erre a felismerésre!

- Ha menő csaj vagy, és mondjuk a matek megajánlott jegyedet szeretnéd, de valójában annyi agyad sincs, mint egy marék molylepkének, és feladnád a büszkeséged ( ) akkor szintén jó helyen jársz! Nincs más dolgod mindezért, csak egy kicsit kikupálni. Nem tetszik a hajam, ahogy hordom? Szerinted le kéne már vennem a szemüvegem, és ki kéne próbálnom a kontaktlencsét? Vagy csak sminkelhetnék kicsi úgy, hogy közbe ne úgy nézzek ki mint egy bohóc? Kérlek, én mindenre vevő vagyok. Talán még arra is, hogy közben bármilyen ellentét is feszül közöttünk (menő-geek) lehetnénk akár barátnők is. Hidd el, nem vagyok annyira rossz arc!

A betölteni kívánt pozíciókra üzenetben jelentkezz! Kérlek! Bárki!!!! Igérem gyorsan fogok írni és ha beindulunk akár napi többször is!
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexandra Park
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
21
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
rendezvényszervező és kávézó tulajdonos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
21

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 26, 2017 9:55 pm

Ismerősök és munkatársak keresése

- Álláslehetőség: a kávézómba keresek pultosokat és felszolgálókat, rugalmas beosztás, akár diákok is jöhetnek diákmelóra. A kávézó Brooklynban található néhány utcányira a turisták kedvenc látnivalóitól, így a forgalom garantált. Feljebbjutási lehetőség és jutalom is van! Smile
- Álláslehetőség: a kávézóm konyhájába keresek egy vagy két személyt, aki minden nap - vagy esetleg egymást váltva, ha ketten jönnének - reggelente megsüti az aznapi sütiket, muffinokat, kekszeket, fánkokat. Örülnék szakmai tapasztalattal bíró jelentkezőnek, de jó önéletrajzzal meg lehet győzni. Smile
- Munkatársaimat keresem a "Time to Dream" cégnél, mely rendezvények szervezésével, lebonyolításával foglalkozik. Igen, esküvőszervező részlegük is van külön, bár én nem ott dolgozom, viszont dolgoznak itt dekoratőrök, belső építészek, marketingesek meg még jó isten tudja, hogy milyen emberek, szóval a paletta színskálája színes munkaköröket illetően Smile

Kicsit perszonálisabb keresések is jönnek azért
- Régi ismerősöket keresek, akiket ismerhetett öt évvel ezelőtt a lánykám, ugyanis most költözött vissza Angliából.
- Ha van angol karakter az oldalon, akkor vele is szívesen plotolnék, hiszen mégis csak öt évig ott élt a karakterem.
- Olyan ötletre is vevő vagyok, hogy egyszerre voltunk cserediákok ugyanott (Lindsey Franciaországban és Spanyolországban volt fél-fél évet)
- Új ismerősök, meg legjobb barát se ártana, de egyáltalán létezik olyan barátság, ami kibír öt évet? Vagy meglátogattál néha? Ezt kitalálhatjuk még, ha a hosszú barátságot preferálod, de hozzám az is befér a történetbe, hogy nemrégiben ismerkedtünk össze, aztán nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mint két testvér Smile

Minden ötletemre föl pm-ben lehet zaklatni meg kérdezni, csak légyszike írj oldalchaten, ha hozzámvágsz egy fél téglát küldtél pm-et :pls:

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

if you wanna find a brother
then wait until he finds you
We're not the same We're different in a good way
Together's where we belong
credit
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
ღ Madelaine Petsch ღ
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
10

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 26, 2017 9:01 pm

Ismerősök keresése

Ismételten bedobok némi plotötletet, hátha valakinek megtetszik  Rolling Eyes  

- Keresek egy olyan barátot, akivel véletlen találkoztunk. Igazából te nem tudsz rólam konkrétan semmit, mármint te vagy az első, aki végre nem úgy áll hozzám, hogy az anyám egy bordélyházat üzemeltet és ez tuti mennyire meghatároz engem. Szerintem meg ez tök jó, mármint az, hogy te végre nem ítélsz el valami olyanért, amiről nem is én tehetek, mert gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy sokan igen... :pls: És igen, lehetnénk legjobb barátok is akár
- Prostituáltak akik anyámnak dolgoznak, mert hát... Tulajdonképpen mi mind egy család vagyunk, nem? Nem is rémlik, hogy lenne amúgy karakter ilyen munkakörben  :pedigree:
- Felőlem, ha van olyan az oldalon, aki rendszeresen jár bordélyházba annyira, hogy már jóban van a tulajjal, akkor igazából egy ilyen fura plotra is vevő vagyok az anyám révén
- Keresek még iskolatársakat, tanárokat, barátokat, hatereket ellenségeket, csoporttársakat a táncórákról, matek szakkörről vagy más iskolán kívüli szakkör/különóra is szóba jöhet, hátha meg tudunk egyezni, meg úgy kb mindenféle ötletre vevő vagyok, ha esetleg valami új jutna eszedbe

Pm-ezz ha bármiféle módon felkeltettem az érdeklődésedet Ja és ha esetleg kombinálni szeretnéd akármelyik kapcsolatötletet én abban is benne vagyok

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Feelings change but memories don't

Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Karen_Gillan
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
újságíró_blogger
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
191

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Szept. 08, 2017 11:28 am
na újra bedobom az ötleteket, hátha sokadszorra talán össze is jönnek a dolgok, mert végre reagolni is lesz időm Rolling Eyes

Ismerősök keresése

Lenne néhány plot ötletem, amikre lehetne utána játéktéren hivatkozni, meg ugye játszani is tudnánk értelemszerűen, de bármi másra is vevő vagyok, nem kell tőlem félni Razz


◇ Keresek hírességeket, akikről blogolhatok és akikkel bulizni járok. Például lenne egy olyan ötletem, hogy az adott mondjuk színésznőnek imádom a stílusát, többször is írok róla a blogomra, aztán egy véletlen találkozásnak köszönhetően meg együtt járunk shoppingolni. De lehet szó sima bulipartnerekről is vagy bármi kreatívságról, Liz a botránytól sem hátrál meg, szóval indulhatnak azok a fogaskerekek... Razz

◇ Keresek mindenféle feltörekvő színészt, zenészt, művészt stb, akik tehetségesek és szintén posztolhatok róluk, szeretem figyelemmel követni az új tehetségek szárnybontogatásait és a blogom elég népszerű, így ha valakiről posztolok, akkor az illetőre biztos rákeresnek utána többen is.

◇ Jól jönne valaki, aki megpróbálja kiszakítani a lánykámat a social media függőségéből, hiszen sosem látni telefon nélkül és a pillanatokat sem érzi át igazán, mert mindig inkább fényképez, hogy posztoljon róla az instagramra vagy a blogjába. Valaki igazán elkezdhetné észhez téríteni. Ha az illető pedig pasi lesz, na akkor másra is van lehetőség. Razz

◇ Meg amúgy az utóbbi mondatra utalva megjegyezném külön is, hogy vevő lennék egy kapcsolatra is. Hogy az a kapcsolat rövid vagy hosszú távú lesz, az nekem mindegy, szóval ha valakinek kéne egy kis szín az életébe, azt szerintem Liz boldogan szolgáltatná.  

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


I don't want to be just a pretty girl. I want to be a
famous girl
in that pretty dress.©️


A hozzászólást Eliza Bowen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 13, 2017 11:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Chad Michael Murray
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ügyész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
6

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Szept. 05, 2017 10:07 pm
Bedobom magam a levesbe!

– Keresek elsősorban egy vagy kettő barátot, havert, hasonlót. Aki úgy érzi, jóban szeretne lenni valakivel az ügyészi hivatalból, jelentkezzen.
– Keresek még ellenségeket is. A karakterem egy elég jó rekorddal rendelkező ügyész, így rács mögé juttathatta valaki szüleit, testvérét, barátját, akár magát az illetőt is… Te találod ki, ki legyen. Esetleg te voltál az ügyvéd, akivel összecsaptam a bíróságon?
– Ugyanezen az alapon keresek munkatársakat is: rendőröket, nyomozókat, ügynököket, akikkel együtt dolgoztam, akik segítették a munkámat, vagy akiét éppen én hátráltattam.
– Keresek még exeket is, akikkel valamilyen kapcsolatom volt az elmúlt évek során. Előre leszögezném, hogy Chris már évek óta nem tudott fönntartani egy hosszútávú kapcsolatot, és több, mint lehetséges, hogy nem kellemesen váltunk el egymástól.
– A fentieken felül bármi az eszedbe jut, szívesen veszem. Jó, ha nem vagyunk egyedül a nagyvilágban.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• johanna braddy
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• gyilkossági nyomozó
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
7

Re: Kapcsolatkereső
Vas. Szept. 03, 2017 12:08 am
Éééén is keresgélek Very Happy

- Los Angelesből újonnan áthelyezett gyilkossági nyomozó lévén keresek kollégát/ kollégákat, akivel/ akikkel szívjuk egymás vérét (lehet szivatni is az új gyereket, ahogy az szokás, nem ijedek meg) Very Happy
- egy lakótársat sem vetnék meg, hiszen nyomozóként nem égeti a pénz a zsebemet, gazdaságosabb osztozni egy lakáson Very Happy
- esetleges régi barátoknak is örülnék. Ha valaki úgy érzi, barátkozós kedvében van, bökjön meg Very Happy
- rács mögé küldtem már pár embert, szóval biztosan vannak haragosaim is a nagy világban, azok közül is szíves örömest futnék össze néhánnyal Very Happy
- bármilyen távoli rokont, régi ismerőst, barátot, ellenséget, exet, jövendőbelit, nagymamát, nagypapát, szomszéd nénit... szóval tényleg bárkit szívesen látok jelentéktelen kis életemben Very Happy
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Troian Bellisario
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
pultos, hacker, díler, maffiaösszekötő
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
14

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Aug. 29, 2017 6:12 pm
Keresem páromat!

Keresem azt a személyt (lehet férfi vagy nő, nem számít, mivel a lánykám mindkét nemhez egyformán vonzódik), akivel afféle nyitott kapcsolatban élünk. Együtt is lakunk. Hogy itt jöttünk-e össze a New Yorkba költözésem után, vagy még Londonban (akár ingázhattál is, ha a történetedbe ez jobban belefér, vagy bármi), az lényegében mindegy. Lehetsz a maffia embere (én ugyanis összekötő vagyok), de az is lehet, hogy tisztességes(ebb) szakmád van, a lényeg, hogy tudsz a viselt dolgaimról, arról is, hogy bosszút tervezek állni az ikertestvéremet, de elfogadsz engem ilyennek. Hogy neked is vannak-e afféle szexuális kicsapongásaid, mint olykor nekem, vagy mindössze elnézed nekem az enyémeket, az is teljesen opcionális. A lényeg, hogy a magunk módján szeretjük egymást és mindenben támogatsz, még ha nem is mindig értesz velem egyet. Talán olykor hangot is adsz annak, ha nem tetszik valami, ahogyan én is, de el nem hagynánk egymást semmiképp.

Nem vagyok a karakterhirdetés híve feltétlenül, ezért reménykedem benne, hogy a meglévő karakterek között is találok valakit, akit esetleg érdekel egy efféle kapcsolat. Szóval ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, ne habozz pm-et írni, mert bármennyire is hányatott sorsú, szabadelvű és manipulatív a karakterem, azért jó lenne, ha volna az életében egy biztos pont, egy megbízható szövetséges (akinek természetesen sok-sok játéklehetőséget is biztosíthatna egy ilyen kapcsolat)!
Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Park Chanyeol
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Hacker
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27

Re: Kapcsolatkereső
Kedd Aug. 08, 2017 12:56 pm
Beállok én is akkor a sorba Very Happy
Vállalkozó szellemű lányt keresek, aki hajlandó kigubózni Seung titkait és múltját Very Happy Aranyos srác és vicces, csak éppen illegálisan dolgozik hackerként Embarassed
Pm-ben lehet zaklatni, ha valakinek megtetszenék Smile
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Barbara palvin
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Modell, színésznő
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
5

Re: Kapcsolatkereső
Csüt. Júl. 06, 2017 10:04 am
Megpróbálkozók én is egy pár kapcsolat keresővel.
- karakterem kissé kemény erős szívű és néha nagyon is érzéketlen. Nem igen nyitott új szerelmi kapcsolatokra, még mindig gyászolja régi szerelmét. Nagyon keserves múltja van, ennek köszönhetően egy falat húzott maga elé, amit elég nehéz ledönteni. Mostánában szinte kizárólag csak a munkájának él. Nem jár el sehova. Ennek ellenére a szíve mélyén nagyon vágyódik egy kapcsolatra, egy társra aki mellette van, aki megvigasztalja, és néha fejbe kólintja a vad igazsággal.

Nos ha valakit még nem rendített el a történet és van jelentkező aki lebontja a falat a lány körül és megküzd szerelméért annak jelentkezését várom privát üziben Very Happy
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
● Miss E. T. ○
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
● Klubtulajdonos ○
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
41

Re: Kapcsolatkereső
Szer. Jún. 28, 2017 11:15 pm
Hát akkor itt az ideje, hogy írjak ide és keressek magamnak kapcsolatokat
ERŐSEN AJÁNLOTT ET-t OLVASNI!! Wink

Bármiben benne vagyok, tényleg mindenre nyitott vagyok, szóval ne fogjátok vissza magatokat, én sem fogom *--*
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Stephen Amell
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
39
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szervkereskedelmi összekötő, szállító
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
30

Re: Kapcsolatkereső
Pént. Május 05, 2017 12:11 am
Sérült áru eladó bátor, kedves, vállalkozó szellemű hölgynek, aki nem fél attól, hogy sérülni fog. (Vagy igen, de vállalja :pls: :: )
Az et-mben nagyjából benne van a lényeg arról, milyen ember vagyok, de az csak egy töredéke annak, ami valójában bennem lakozik. Sokat megélt, nagyon nehéz természetű, igazán zárkózott ember vagyok, aki nagyon nehezen nyílik meg, általában a kommunikáció legrosszabb formáit választja: beszél, mikor nem kéne, hallgat, mikor az őszinteség mindent megoldana, kiabál a csend helyett, vagy csendes, mikor ordítani kéne...és elég gyakran ránt fegyvert, kést, bilincset, vagy csak az öklét. (No, félre értés ne essék, nem feltétlen a hölgyek irányába)
Szeretnék megállapodni. Nehéz eset vagyok, küzdelmes, de hiszem, hogy én is megérdemlem a figyelmet, a szeretetet és az aggódást. Nem kérek sokat, csak akarj. Üdv: Becks

/User türelmes fajta, ritkán balhézik, azt is inkább magával, de olyan usert szeretnék aki vállalja, hogy két-három hetente megpróbál reagot írni. Ha néha nem megy, nem gáz, csak ne legyen ilyen vontatott a játék nagyon. Köszönöm a figyelmet. Smile /
A hozzászólást Roméó C. Devereaux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 13, 2017 7:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lili Reinhart
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
17
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
36

Re: Kapcsolatkereső
Hétf. Feb. 06, 2017 11:07 pm

Pszichológus

és családtagok keresése

Lánykám hatalmas traumán esett át az elmúlt időben, autóbalesetet szenvedett a szüleivel és csak ő élte túl. Éppen ezért, gondolom érthető, hogy mennyire instabil az állapota lelkileg és szüksége lenne egy pszichológusra, aki meghallgatja és segít neki feldolgozni a történteket. A csavar az lenne a dologban, hogy van, amiről még neki sem mer beszélni, ugyanis hangokat hall a fejében, magyarán kezd kialakulni nála egy betegség, a skizofrénia.

Továbbá keresek még egy (oké, lehetnek többen is, de a leírásom egyikükre legyen mondjuk jellemző) unokatestvért és az ő apukáját, aki a kinevezett gyámja lett Eileennek a baleset utána és miattuk kellett ide költöznie neki is. Az unokatestvér örülnék ha hasonló korban lenne, mint ő, szeretném ha jó kapcsolat alakulna ki köztük, amolyan legjobb barátira vagy testvérire gondolok ez alatt. Értelemszerűen a nagybácsi ezért jobb lenne, ha idősebb, mondjuk nem én szabom meg, hogy kinek hány évesen lesz már gyereke ugyebár Very Happy

Nagyon remélem, hogy mindegyik pozíció betöltésre kerül, ugyanis nagy szükségem lenne ezekre a kapcsolatokra!  Razz

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆I hear
these voices


but I am
not crazy.
A hozzászólást Eileen S. Wesley összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 14, 2017 11:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Karen_Gillan
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
újságíró_blogger
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
191

Kapcsolatkereső
Csüt. Jan. 05, 2017 10:16 pm

Kapcsolatkereső

Ha szükséged lenne egy régi barátra, egy riválisra, egy új ismerősre, vagy bárki másra, de ehhez nem szükséges annak a valakinek egy új karakter előtörténete, csupán az, hogy kapcsolatrendszerébe kerülj, és az általad keresett viszonyt ápoljátok egymással, illetve nincsenek teljesen konkrét elvárásaid, és elképzeléseid az életét illetően, akkor azt itt megteheted. Írd le az ötletedet, elképzelésedet és várd, hogy valaki jelentkezzen az elképzelt posztra. Azt se hagyd ki, hogy mennyire vagy rugalmas az adott kapcsolatot illetően, továbbá ne felejts el a végére járni annak, hogy akadt-e már játékos, aki azt testesítené meg, aminek fordítottját te keresed.Kód:
<center><div class="dobitest"><br><div class="dobicím">Ismerősök keresése</div><br>Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget Ide írd a szöveget </div></center>

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


I don't want to be just a pretty girl. I want to be a
famous girl
in that pretty dress.©️
Vissza az elejére Go down
Re: Kapcsolatkereső
Vissza az elejére Go down
 
Kapcsolatkereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: A legfrissebb hírek-
Ugrás: