One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokWayne Harwood

Kapcsolatkeresõ EmptyLorelei Brenton
Today at 10:44 pmdonovan & west - morning routine

Kapcsolatkeresõ EmptyAthena Donovan
Today at 10:26 pmLike the cat and the rat

Kapcsolatkeresõ EmptyRomero D. Bohen
Today at 10:18 pmღ Who am I Odette or Odília? ღ

Kapcsolatkeresõ EmptyKeith Lackwood
Today at 10:10 pmOut of the past • Tatiana&Madelaine

Kapcsolatkeresõ EmptyTatiana Dragomir
Today at 10:04 pmReményteljes Dobbanás~Kína~Dean & Camilla

Kapcsolatkeresõ EmptyDean Calver
Today at 9:22 pmMs. Thredson x Mr. Cowen - The law is importang thing, not a toy

Kapcsolatkeresõ EmptyTara Thredson
Today at 9:20 pmSorry, my gurl ~ Isa && Jade

Kapcsolatkeresõ EmptyIsabel Marquina
Today at 9:04 pmhere we go again┃will & zofia

Kapcsolatkeresõ EmptyZofia Leschenkov
Today at 8:35 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 32 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 11 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 5 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 132 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin

Share
 

 Kapcsolatkeresõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptySzomb. Aug. 17, 2019 10:59 pm

Sziasztok! Mindenféle hosszú szöveg nélkül:

Bartender. Valamelyik bárba, vagy ahhoz hasonlatos munkahelyre be tudnám suvasztani a lánykát? Mégis csak jobb lenne valami megbeszélt dolog, minthogy hasamra csapva beírok az ET-be munkahely címén egy fiktív nevet.
Ez az a rész, mikor egyben kollégákat, főnököket, meg rég visszajáró vendégeket keresek Rea mellé, akikkel az öltözőben, meg a wc-ben tud smárolni, ha Hannával nem úgy ketyeg az óra.

Keresettek között nem találtam aktuális lehetőséget, de feldobnám az ötletet:
Rokoni szál? Még nem dolgoztam ki a családi körét, úgyhogy igazodni könnyen tudok.

+ Bármire vehető egyébként is.

Reagan Moore
Munkások
Play by :
Ashley Nicolette Frangipane (Halsey)
Kor :
24
Foglalkozás :
Barmaid + Idegenvezető
Hozzászólások száma :
4

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyPént. Aug. 16, 2019 5:20 pm

Sziasztok!

Mivel lusta vagyok külön meghirdetni karaktert erre a célra inkább a már meglévők közül választanék ha van rá igény. Vagyis, hogyha szükséged van valakire az én személyemben akkor nincs más dolgot mind küldeni egy pm-t. Vannak ugyan ötleteim - alul hamarosan megpillanthatod őket - de ha mégsem lenne elég akkor nyugodtan agyalhatunk valamin ketten.

Kip-kop, ki kopog?

A szomszéd srác,
aki mindig hangosan dübörögteti a zenét, mindig másfajta stílusban. De már nagyon eleged van belőle, mert mindig amikor pihennél, akkor szólal meg a zene. Van, hogy történik valami csoda és kellemesen nyugtató Beethoven vagy Tchaikovsky szól esetleg valami ismeretlen de továbbra is nyugtató zene. Mi az amit te bosszúból teszel? Elkezdesz akkor véletlenül "füvet nyírni", "barkácsolni", "foglalkozni a gyerekkel", "kerti partyzni" amikor a szomszéd srác épp tanulna. Te meg nagyon okos vagy és kiszámítod mikor van síri csend odaát és rákezdesz a visszavágásra. Ugyanakkor ne lepődj meg ha viszonzásul tőled kér lisztet, olajat vagy épp tojást mert otthon nincs és lusta/nem tud elmenni a boltba. Szívesen adsz neki, cserébe viszont megkéred, hogy intézzen el majd neked ezt meg azt. Esetleg sövénynyírást, a medencébe hullott levelek kihalászása és stb. - Manhattan-i lakosok előnyben.

Kip-kop, ki kopog?

A szak/évfolyamtársad,
akitől mindig kölcsön kell kérned, mert elköltöd a pénzed piára, ruhára és amikor valami fontos dologra kellene akkor hirtelenjében pont nincs nálad semmi. De róla nagyon jól tudod, hogy nem indulna el pénz nélkül és biztosan ezer örömmel ad neked, még akkor is ha még mindig lógsz neki. Szerencséd, hogy ismer és tudja mindig számíthat rád ha éppen szüksége van egy kis plusz magyarázatra, mert a professzor olyan nyelven beszél, hogy oda tehetség kell. Ami képzeld benned pont megvan és ezzel örömmel dicsekedsz másoknak is. Így persze Alexander-nek is eldicsekedted milyen jól megy neked egy bizonyos tantárgy és nem érted ő miért vág fapofákat akkor amikor feltevődik a "Mindenki megértette mit kell tenni?" kérdés.

Kip-kop, ki kopog?

A kedvenc/utált rokonod,
akivel anyai ágon vagy rokon, de pont elég ahhoz, hogy minden összejövetelen találkozhassatok. Szívesen/Nem szívesen beszélsz vele a munkádról, mert olyan akar lenni, mint te. Vagy legalábbis ezt mondja. Néha  a tetteivel teljesen meglep téged, nem tudod hová tenni. Túl sokat akar tudni, te meg nem tudod mihez kezdj vele. Néha/Sosem hagyod, hogy betekintést nyerjen a munkádba, a feladataidba, sőt ha esetleg segíteni akar akkor megmutatod neki/lebeszéled róla. Tulajdonképpen te is tudod, hogy nincs nagy baj vele, csak irritál/megnyugtat a jelenléte, de ezt sosem mondod el neki. Attól félsz, hogy még inkább rád kap és egy perc nyugtot sem hagy neked.

Kip-kop, ki kopog?

A legjobb barátod,
akiben megbízol, akinek mindent elmondasz még akkor is ha számodra a világ legnagyobb hülyeségének gondolod. Ő nem nevet ki, ezért ragaszkodsz hozzá, imádsz vele lógni. Szinte ugyanazokat a dolgokat is szeretitek. Ám nem fogod fel, hogy nincs még barátnője hiszen rengeteget beszéltek arról, milyen jól néznének ki együtt ezzel vagy azzal a lánnyal, nem is egyet már rá vettél arra, megismerje őt. De valami miatt sosem lett az egészből semmi. Persze nem adód fel, bulikba hurcolod, megpróbálsz a kedvében járni és kipuhatolózni, mi lehet a baj. Bár mindig te iszod le magad előbb a sárga földig és nem emlékszel a részletekre amiket esetleg mondott neked. Nem félsz attól, hogy esetleg meleg lenne, mert régebben volt barátnője, te is ismerted. De azóta semmi. Vagy legalábbis neked ezt mondja.

Kip-kop, ki kopog?

A plátói szerelmed,
akit azóta csodálsz, hogy megláttad. Tudod már a nevét, hogy milyen szakon van, de sosem volt rá bátorságod, hogy oda menj hozzá és felhívd magadra a figyelmét. Vagyis de, voltál annyira elkeseredett, hogy az egyik Valentin napi alkalomkor, amikor dobozba rejtett szerelmes leveleket lehetett küldeni névtelenül te írtál egyet neki. Egy verset, az érzéseidről, vagy legalábbis arról a valamiről amiről úgy hiszed az. Szerelmes vagy belé? Lehet, igazából magad sem tudod. Mindig felvidulsz ha meglátod, egyszer még sikerült is hazafele menet elkapnod őt a járdán, csak sajnálatodra pont előtted hallat az egyik haverjával akivel pont az aznapi tanagyagot beszélték ki filozófiából. Szépen utánuk is szedted a lábaidat, de mivel majdnem lebuktál, ezért megelőzted őket és más irányba fordultál, mint szeretted volna. Ijesztő egy kicsit nem? Hiszen ha így folytatod, ugye tudod, hogy nem lesz köztetek semmi?

Alexander L. Treadaway
Diákok
Play by :
•● Grant Gustin
Kor :
23
Foglalkozás :
•● egyetemista
Hozzászólások száma :
8

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyKedd Aug. 13, 2019 8:21 pm

Sziasztok! Kapcsolatkeresõ 2624752903

Ismerősöket, barátokat, ellenségeket keresnék akikkel színesebbé válhatna a történetem. Kapcsolatkeresõ 4146035580
Bármiben benne vagyok, lelkes rajongókat is szívesen fogadok - youtuber lennék vagy valami olyasmi Razz -. Írj rám nyugodtan, harapni nem harapok. #vegán

Viccet félretéve, gyere ötleteljünk ki együtt egy jó kis kapcsolatot! Kapcsolatkeresõ 2075961653

Rosemary Mila Saville
Diákok
Play by :
☘ madelaine petsch
Kor :
18
Foglalkozás :
☘ bitchin' around
Hozzászólások száma :
8

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyVas. Aug. 11, 2019 10:57 pm

Jó napot kívánok!

Dominique egy olyan személyiség aki rengeteg ember között mozog és rengeteg kapcsolatot ápol, épp ezért kerestetnek azok a lelkes szerepjátékosok, akik elvállalnának egyes szerepeket.

Először is, Dominique illegális üzletet vezet melybe beletartozik a pénzmosás, a rablások és sokszor a gyilkosságok is. Ehhez kellenének bandatagok, valamint rendőrök is ha úgy van, csak alkalmi, ritka alkalmak adtán való szereplésre, viszont nagyon hálás lennék, ha itt is számíthatnék valakire  Kapcsolatkeresõ 4146035580

Ezen kívül Dominique-nak saját tetoválószalonja van, amibe vendégeket és tetoválókat is szívesen fogadnék, akikkel olykor-olykor dialógusokat folytatna, esetleg külön történetszálat indítana egy-kettővel.  Razz

Egyéjszakások, akár elutasító akár nyitott szándékkal is de ugyanúgy felfedezésre és foglalásra várnak  Kapcsolatkeresõ 3922671828

Ezen kívül bárki bármiféle történetszálat szeretne indítani a karakterrel, akárcsak baráti, akár szomszédi, akár ellenfél akár pedig szerelmi viszonylatban, mindenre nyitott vagyok, ötletek terén pedig jó az alkalmazkodóképességem   :székes:

Előre is köszönöm mindenkinek! (:

Dominique Franches
Törvényszegõk
Play by :
Freddy Krave
Foglalkozás :
Erről inkább ne kérdezősködj
Hozzászólások száma :
5

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyCsüt. Aug. 08, 2019 9:23 pm

Halihó! Kapcsolatkeresõ 4146035580

Lapom egyelőre nincs még, de ötletem már rengeteg, és pont ezért szeretném már most meghirdetni magam, hogy a szabad alakításban esetleges leendő játékos-plotos partnerek is meghatározhassanak részleteket. Kapcsolatkeresõ 3874598021

Amit tudni kell így gyorsan: Aidan ír, ott született, ott is élt, aztán gondolt egyet (szeretném azt mondani, hogy nem csak egyet, de tényleg elég hirtelen döntés volt, amit nem gondolt át eléggé) és az Államokba költözött. Rolling Eyes Még nincs meghatározva se a jelenje, se a jövője; egyelőre több ötlet is van a fejemben, hogy egyetemista legyen vagy már dolgozzon-e, az egyetlen biztos pont, hogy eltökélte: ráébreszti a legjobb barátját, hogy valójában egymásnak teremtette őket a sors, még ha a lány eddig abszolút friendzone-ba tolta is. Ehhez pedig komplett akciótervet is kreál.

Kicsit ütődött, kicsit kelekótya és kétbalkezes, néhol tipikus huszonéves fiú, néhol meg egy hatvan éves tata aktuálissága szorult belé, de alapvetően rendes kölyök, akinek így ismerősöket keresnék a Nagy Almában. Kapcsolatkeresõ 1159569709 Lehet szó lényegében majdnem bármiről, lehet szaktárs, munkatárs, szomszéd, barát, még rokon is. Ha kellene egy harmadik kerék valahová, vagy épp második, de akár tizenhatodik is, egy tengerentúli rokon, aki hirtelen az ajtón kopogtat, egy zoknijába piruló szomszéd vagy egy kétbalkezes tanuló, Ő a te embered.

Szóval ha valaki úgy érzi, elférne egy 188 magas, emberbőrbe ültetett kölyökkutya az életében, az dobjon meg nyugodtan egy üzenettel, és ha még ötlet nincs is, csak a szándék, kiötlünk valamit. Smile

Aidan L. Kelly
Play by :
Cody Christian
Kor :
23
Foglalkozás :
jó kérdés
Hozzászólások száma :
2

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyCsüt. Aug. 01, 2019 9:11 pm

Szép estét Kapcsolatkeresõ 4146035580
Gyors és lényegre törő leszek: Amit előljáróban tudni kell, hogy Aveline hipermnéziás, tehát mindenre, ami megtörtént vele úgy emlékszik, mintha csak épp most történne. tehááááááát keresnék neki:
Iskolatársakat, szomszédokat, a kedvenc cukrászdájában dolgozó helyes cukrászfiút (vagy lányt, nekem mindegy Kapcsolatkeresõ 4146035580 xd) egyéb járókelőket akik a reggeli nagy siettségben majdnem lelökték a metróhoz vezető mozgólépcsőről (igen ám, emlékszik rád, csak kerülj még egyszer a szeme elé... Razz )

Szóval főként ilyen hétköznapi lényeket keresnék a lánykám mellé, hogy ne legyen egyedül. No meg egy darab pszichológust, akihez heti kétszer másfél órában eljárhat beszélgetni. Vagy csak egymással romantikusan farkaszszemet nézni 90 percen keresztül, mikor mi... Remélem akad itt ilyen is, és bevállalja, hogy néha megszabadítja a sok kavargó emlék súlyától Avát, hogy ne őrüljön bele... Kapcsolatkeresõ 4146035580

Aveline Everhart
Diákok
Play by :
Danielle Rose Russel
Kor :
17
Foglalkozás :
Tanuló
Hozzászólások száma :
5

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptySzer. Júl. 31, 2019 8:30 pm

Sziasztok!

Elbírnék még pár játékot a karakterrel, és kapcsolatokból sincs olyan, hogy elég, úgyhogy bedobnám én is magam ide. Csak gyorsan: Zofia egy az országba illegálisan bejutó és ott tartózkodó prostituált, akinek a ”munkáltatója” az orosz maffia. Elég nagy és mocskos a szája, szóval barátkozni nem épp egyszerű vele, és nem is különösebben vevő rá. Leginkább csak magával foglalkozik, de azért nem teljesen érdektelen a külvilág felé.

Akikre gondoltam:
- Egy doki: vagy bárki egészségügyben dolgozó, és gyógyszereket tud szerezni. Ez mehet üzleti alapon is, de Zofia akár zsarolással is rábírhatja az illetőt, hogy szerezze meg neki, amit akar, az igazából még inkább rávallana Very Happy
- Egy zsaru: Zofia nem az a megbízható fajta, úgyhogy, ha akad valaki, akinek kéne egy informátor az orosz maffián belül, vagy bármi hasonló, az szuper lenne. Prosti lévén valamelyik ügyfeléhez kötve is lehetne szó a dologról, nem feltétlen kell berángatni a képbe az oroszokat.
- ezeken kívül bárkit, aki hasonló körökben mozog, legyen az ”kolléga”, vagy bármilyen más törvényen kívüli alak, biztos ki tudunk valamit találni Very Happy

Zofia Leschenkov
Törvényszegõk
Play by :
Carly Chaikin
Kor :
25
Foglalkozás :
повія (prostitute)
Hozzászólások száma :
11

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyKedd Júl. 30, 2019 11:14 pm

Szép napot Cool  -újrapróbálkozva-

Előző ősz óta korábbi, kivételezetten gazdag manhattani életéből kirúgva, immár queensi mindennapjait tengető fiamnak keresnék kapcsolatokat, mert még úgy érzem, lenne kapacitásom játékra.  Razz
Címszavakban: Columbiai jog/gazdasági tanulmány duplaszakos; féltucat lakótárssal él; még nem tudja, hogy kell szegényként élni; tipikus bulizós fratboy típus; élete szerelme a foci (az egyetemi csapat egyik sztárja); nem működik a "csinálja, akinek két anyja van!" felkiáltás, mert neki tényleg ennyi jutott, plusz öt (immár hat) kistestvér összeguberálva.

Amit/akit keresnék
röviden összefoglalva mindenkit és bárkit. Kicsit hosszabban:
– Kiadja a manhattani lakását valakinek; lehet új beköltöző meg régi is, ebből a szempontból nem válogatok.  Very Happy
– Amennyire nem fűlik hozzá a foga, elkélne valami munka is; bár a focira koncentrál, a jegyei sem rosszak, a mekibe meg biztos nem fog elsasszézni egyensapiért, szóval valószínűleg az egyetemi tanulmányaival kapcsolatos munka lenne a megfelelő, de ki tudja, ha eléggé beveri a fejét az egyik meccsen, talán még pincérnek vagy eladónak is elmegy.
Tanácsadó, akár konkrétan az, akár egy barát, akár egy random ismeretlen, akivel valamiért egy liftbe szorul, és valahogy sikerül eljutniuk oda, hogy Dan kibökje, mennyire semmi kedve a családi bizniszt átvenni, jogot hallgatni meg pláne, és szívesebben lenne profi focista, de ez lehetetlennek tűnik. Nem szeretném egy játék alatt lerendezni a dolgot, szóval ha a másik karakternek is volna problémája, összeülhetnének néha megbeszélni egy sör mellett.
Család: ez esetében elég bonyolult, mivel van egy nagyon hetero apja, meg két nagyon leszbikus anyja. Az egyik anyuka ráadásul ázsiai is, nagymenő-feminista CEO, szóval unokatestvért-nagynénit-bácsit könnyű fogadni bárhonnét.
Barátok: bár nagy lábon éltek, nem mondhatni, hogy annyira ragaszkodott volna a bankszámlájukat illetően vele kompatibilis társasághoz, úgyhogy bárhonnét kikerülhettek. (Zárójelben, az ilyen "legyünk haverok" és ennyiben ki is merülő plotok nem mozgatnak meg túlzottan, de ha valamire pont kellene egy gazdag barát, mondjuk hogy kihúzzon a börtönből, aztán meg lógj neki eggyel, bátran keress. Kapcsolatkeresõ 4007189020 )
– Jöhet persze romantikus-szexuális alapú kapcsolat is, akár múltbéli, akár jelenlegi szál (nem barátnő, hanem valami summer fling; mondjuk, ezt a hölgypartnernek nem kell tudnia)
– Meggondolatlan seggfej szerepben is díszelgek Daniellel, ha valamiért az kellene, de erőszakra ne kérj. Két anyja van, jól megnevelték. superhero

Specifikus vagy sem, mixelhetsz a fentiek közül többet, bármit kitalálhatunk, a pályám nagyrészt szabad, úgyhogy füstjelekkel, vagy nagyobb eséllyel üzenetben elérhettek. Kapcsolatkeresõ 303445802

Daniel S. Ramsay
Diákok
Play by :
» alexander ludwig
Kor :
24
Foglalkozás :
» egyetemista, 'jock', munkakereső
Hozzászólások száma :
32

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 29, 2019 6:31 pm

Haihó! Kapcsolatkeresõ 1987965242

Lakótársakat keresek egy szerény, kicsi, de élhető brooklyni loftba. Előny, ha a karaktered hasonló életkorban jár, valamint elég nyitott ahhoz, hogy a baráti körük aktív részese legyen, és ne csak rejtőzködjön az Elefántcsonttornyában.
Összesen négyen férnek el.


Telt ház van :bffs:

Leslie Hewson
Média
Play by :
Jessica Clements
Kor :
24
Foglalkozás :
újságíró
Hozzászólások száma :
19

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 29, 2019 9:59 am

Sziasztok!

Szívesen kialakítanék néhány kapcsolatot a leányzómnak, szóval amit tudni kell róla:

  • Chicagóban született, a családja szerves részét képezi az ottani maffiának,
  • Lilah sosem akart részévé válni az alvilági életnek, ezért 16 évesen elszökött otthonról és nevet változtatott,
  • 10 éve érkezett New Yorkba, jelenleg egy butik tulajdonosa Manhattanben,
  • Viszonylag átlagos életet él, imád piacra járni, jógázni, futni,
  • Alapvetően kedves, idegenekkel is könnyen megtalálja a közös hangot, bár nehezen bízik meg másokban.Van néhány ötletem, hogy ki is lehetnél Lilah életében:

  • A szomszéd, akinek a kutyájára rendszeresen vigyázni kell, és aki hajnal háromkor részegen kopogtat át, mert palacsintát akar sütni, de elfogyott a lisztje - Manhattan (déli része) előnyben,
  • Emberek, akikkel rendszeresen lehet találkozni jógaórán, vagy szimplán az edzőteremben,
  • Akár a rendfenntartás embere, nyomozó, aki valamilyen ügye kapcsán belekeveredett a chicagói maffia ügyleteibe - bár tudni kell, hogy Lilah-t 10 éve a családja sem találta meg, így nagyon tehetségesnek kell lenned,
  • Bárki, aki vásárló, partner, vagy rivális szeretne lenni a butikban,
  • Gyakorlatilag bármi egyéb, ha van ötleted.


Ha mindennek tudatában esetleg lenne kedved plotolni, kapcsolatba kerülni Lilah-val, nincs mád dolgod, csak megdobni egy postagalambbal PM-el.

Delilah Barker
Üzlet
Play by :
Melisa Asli Pamuk
Kor :
26
Foglalkozás :
Butiktulajdonos
Hozzászólások száma :
7

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyVas. Júl. 28, 2019 1:00 pm

Sziasztok! Kapcsolatkeresõ 3874598021

Újra én, újra itt. Kapcsolatkeresõ 2624752903

Pár dolog Polináról:
- szigorú neveltetésben részesült, így kezdetben lehet kicsit távolságtartónak és ridegnek tűnik, de közben erről szó sincs
- jelenleg az NYU-n tanul
- szabadidejében ének tanárként tevékenykedik színházakban, operákban és néha magánórákat is tart
- neki is meg van a tipikus orosz akcentusa, amit sokan viccesnek találhatnak
- édesapja híres dalszerző, így a neve nem feltétlen ismeretlen

Akiket keres:
- egy kedves egyetemista fiú vagy lány, akinek még nincs hol laknia, mert mondjuk nem vették fel kollégiumba, de szívesen lakna egy megfizethető, manhattani lakásban Pollyval, ami egyébként a sajátja
- pár barátot, akikkel az egyetemen ismerkedhettek meg
- néhány tanítványt, producert stb.
- olyan embereket, akikkel szabadidejében együtt zenélhet (ebből később valami komolyabb is válhatna, befuthatnának)

Polina K. Bazhanova
Mûvészet
Play by :
♡ dakota fanning
Kor :
20
Foglalkozás :
♡ student
Hozzászólások száma :
18

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyVas. Júl. 28, 2019 11:41 am

Sziasztok!

Kortól, nemtől, szexuális beállítottságtól, vallási és politikai nézetektől, foglalkozástól független keresnék kapcsolatokat Lily számára.
Csak néhány tipp, amikben akár gondolkozhatsz:

** Színház / Film:

- Színész
- Színésznő
- Rendező
- Öltöztető
- Stylist / jelmeztervező
- Dramaturg
- Koreográfus
- Hangosító, világosító, egyéb technikai munkatárs
- Kritikus / újságíró
Szóval gyakorlatilag bárki, akivel rendezőasszisztensként munkakapcsolatba kerülhetnek egymással, összebarátkozhatnak vagy épp egymás agyára mehetnek, igény szerint bármelyikre kapható vagyok.

** Egyetem:

Habár Lily egy szakot már elvégzett, jelenleg levelezőn tanul angol irodalmat és humán tárgyakat, szóval jöhet a
- régi csoporttárs
- barát
- kollégiumi szobatárs, partyarc
- jelenlegi levelezős csoporttárs
- könyvtári tanuló cimbi
- professzor
És persze mindenki más, akit nem említettem, de neked eszedbe jutott.

** A hétköznapok hősei:

- Szomszéd ( egy szép nagy brooklyni társasházban )
- Futópartner
- Ex-pasi
- Barát
- Barátnő
- Főbérlő
- Orvos
És még sokan mások.

Gyakorlatilag mindenre nyitott vagyok, szóval, ha úgy érzed, akkor dobj meg egy pm-el, de csak óvatosan, ha kérhetem, és kitalálunk valamit. Smile

Lily Monahan
Média
Play by :
Nina Dobrev
Kor :
25
Foglalkozás :
Rendezőasszisztens
Hozzászólások száma :
6

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptySzer. Júl. 24, 2019 12:02 pm

Sziasztok! Smile

Mivel már letettem arról, hogy kedves partneremet valaki regisztrálja, most már úgy gondolom, akár meglévő karakterekkel is szívesen kialakítanék Seena-nak egy szerelmi szálat, ha esetleg valaki vevő lenne rá. Smile

Privátban várom a válaszokat, és előre is köszönöm, ha valakinek megesik a szíve Seena-n! Kapcsolatkeresõ 4146035580

Seena de Felice
Média
Play by :
Vanessa Hudgens
Kor :
23
Foglalkozás :
Fotós, Riporter
Hozzászólások száma :
11

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyKedd Júl. 23, 2019 10:16 pm

Hailee R. Marsh írta:
Sziasztok! Very Happy A következő kapcsolati szálakat keresném magamnak:

Amit Haileeről tudnod kell a folytatáshoz:
- 24 éves, ügyvédbojtár, aki részmunkaidőben egy könyvesboltban dolgozik
- alapvetően nagyon karakán jellemű lány, aki mindig eléri azt, amit akar
- emellett kifejezetten kedves és barátságos, néha kicsit hisztis, de nem viszi azt sem túlzásba
- szeret bulizni és szórakozni, utazgatni, és elég pörgős személyiség tele energiával
- mindig mosolyog és a legkisebb dolgoknak is tud örülni

Ezeket keresem hozzá:
- Bárkit, aki joghallgató, vagy az volt
- Bárkit, aki a Harvardon végzett
- Egy fiú barátot, aki hajlandó vigyázni rám a nehéz pillanataimban (lehetsz belém akár szerelmes is, de nem ajánlom)
- Texasban született srácokat és lányokat, akikkel lehet bandázni (mondjuk elmehetnénk egy rodeora Cool )
- És a szokásos barátok, exek, ellenségek, kapcsolatokat. Very Happy Lényegében bármilyen plotra nyitott vagyok.
- valakit, akinek korábban a védőügyvéde voltam. azóta rögeszmésen a megszállottam, és feltett szándéka megerőszakolni, meg kinyírni (természetesen én magam nem szeretnék meghalni, szóval valami számomra pozitív végkimenetel kéne az ügy végére, de ha egyáltalán érdekel téged a dolog, majd megvitatjuk a továbbiakat Kapcsolatkeresõ 2624752903 )

Utolsó próbaként még egyszer itthagyom ezt. Very Happy

Hailee R. Marsh
Hivatal
Play by :
Bae Joo Hyun "Irene" ✮✩
Kor :
24
Foglalkozás :
Ügyvédjelölt ✮✩
Hozzászólások száma :
26

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 22, 2019 5:43 pm

Halihó!Kapcsolatkeresõ 4146035580

Én is plot-társakat keresek! Elsősorban két zenésztársat, aki össze állna velem egy bandába, együtt legyünk még híresebbek. Illetve haverokat, barátokat, akikkel jókat lehet bulizni. Kapcsolatkeresõ 4146035580 Ha felkeltettem az érdeklődésed... csak dobj meg egy pm-el. Kapcsolatkeresõ 4146035580

Daenerys Archer-Moore
Mûvészet
Play by :
Taylor Swift
Hozzászólások száma :
4

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyVas. Júl. 21, 2019 9:45 pm

Sziasztok!

Azt hiszem, én is beállnék a sorba, hátha akad itt néhány bátor önként jelentkező, akik színesebbé tennék a mindennapjaimat. Smile

Egy kicsit rólam:

Ha van olyan ember a világon, akire illik a Világcsavargó jelző, akkor az nem más, mint szerénytelen személyem, aki egyszerűen képtelen hosszú távon a fenekén maradni, mindig ott terem, ahol valami esemény történik. Legyen szó haditudósításról Afganisztánban, terrorcselekményről Londonban, vagy épp egy korrupt politikus letartóztatásáról New Yorkban, én ott vagyok. Igaz, sokszor vagyok kénytelen egy-egy sztori kedvéért megszegni néhány írott és íratlan szabályt, de valahogy úgy, mint a macska, én is mindig a talpamra esem és megúszom a dolgot. ( Bár lehet ehhez köze van Erinnek és Laneynek is  Rolling Eyes )
A természetem barátságos, bár nem az a könnyedén megnyíló fajta, viszont azon kevesek, akiknek sikerül közel kerülnie hozzám, azok mindig számíthatnak rám, szóval nyugodtan felhívhatnak éjjel háromkor is akár, hogy szükség van rám és egy ásóra, én ott leszek.
Minden más rólam itt olvasható

Téged kereslek, ha:

- Te is újságíró, riporter, fotós, szerkesztőségi alkalmazott vagy épp sajtószóvivő vagy, mert akkor összeköthet minket a munka, a közös hivatás. Lehetünk jó ismerősök, esetleg bizalmas jó barátok, akik olykor-olykor még infókat is cserélnek, de, ha inkább az esne jól, akkor állandó vetélytársat is láthatsz bennem, akit szeretnél végre lekörözni. Mindenre nyitott vagyok.

- Orvosszakértő, helyszínelő, nyomozó ( bármelyik osztályon ) vagy ügyvéd vagy, mert akkor ugyan úgy össze tudunk dolgozni, te segítesz rajtam, én segítek rajtad alapon. De persze, ha az a típusú rendőr lennél, aki állandóan csak a koloncot látja bennem, akárhányszor csak felbukkanok egy-egy helyszínén, akkor sincsen baj, ebből is szuper játékok születhetnek véleményem szerint.

- Szívesen lennél informátor, aki a neve elhallgatásáért és némi kápéért cserébe segít nekem olykor-olykor néhány fülessel. Ne félj, sosem jár el a szám, hogy te voltál.

De ugyan úgy örülnék:

- egyetemi cimboráknak, akikkel együtt sörpongoztunk vagy kocsmatúráztunk
- ex-barátnőnek, akivel sikerült civilizáltan megbeszélnünk a dolgokat és azóta is jóban vagyunk - Minnea Mitchell
- szomszédnak, akár többnek is
- bármilyen interjúalanynak, hiszen azokból sosem elég

Ha bármelyik illene rád, vagy eszedbe jutna valami más, dobj meg egy pm-el és megbeszéljük! Smile

Brett Watson
Média
Play by :
Jared Padalecki
Foglalkozás :
Riporter / Oknyomozó újságíró
Hozzászólások száma :
11

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyVas. Júl. 21, 2019 2:33 pm

Mivel egy kicsit kifogytam, gyorsan idepasszolnék egy kis hirdetést Cool

Keresnék
- Barátokat
- Ellenségeket
- Zenészeket
- NWU-s egyetemistákat
- Bárkit, aki benne van egy buliban
- Aki balhézna egyet
- Akinek szüksége van egy 19 éves srác, kissé szkeptikus és bunkó véleményosztására
- Akinek a plotjába vágna egy feltörekvő zenész

Amit tudnod kell rólam:
- A második kamaszkoromat élem, azaz nagyon fejlett kritikai érzékkel rendelkezem, és eléggé szeretem fricskázni azt, ami csak szembejön velem
- Ettől függetlenül a helyén van a szívem, értsd: ha te jófej vagy, én is az leszek
- Nem verem magam se a pénzemre, se hasonlókra
- Imádok partizni, és néha fel tudok önteni a garatra
- Van eredeti, orosz vodkám Cool

Ha a fentieken túl bármi extra ötleted van, vagy csak szimplán szimpatizálnál velem, akkor nyugodtan dobj egy pm-t!

Pavel S. Dragunov
Mûvészet
Play by :
•• Harry Styles
Kor :
19
Foglalkozás :
•• Zenész, egyetemista
Hozzászólások száma :
33

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptySzomb. Júl. 20, 2019 12:35 pm

Őrült doki keresi ártatlan áldozatait – akarom mondani, szívesen játszanék, akár hosszú távú plottal is, és az az őrület még lehet, hogy a másik félnek fog kedvezni. Rolling Eyes

Amit így hirtelen tudni kell az annyi, hogy Devon elég sokat élt Kanadában és Angliában is (már csak azért is módra angol akcentussal beszél, pedig amerikai), a 2000-es évek közepén tért vissza az Államokba, és már négy éve a Manhattani Presbiteriánus Kórház baleseti osztály vezető főorvosa, amely pozíciót egyértelműen nem a kedves-lelkes személyisége tolta a popója alá. Van egy lánya, aki biológiailag nem az övé, de erről a lány nem tud (ő hamarosan meghirdetésre kerül), illetve egy fia. Hogy gyorsan összefoglaljam a személyiségét: egy kicsit Dr. House, egy kicsit Sherlock Holmes, egy kicsit Dr. Jack Hodgins, de a lényeg, hogy ritkán illethető a "normális" jelzővel.

Hozzá keresnék ismertségeket. Kapcsolatkeresõ 4007189020
#1: jó lenne néhány barát, vagy arra hajazó ismerős; lehet akár a szomszéd, akár munkahelyi, vagy csak egy szülő, akivel versenyeznek, ki tudja kevesebb szülői felügyelői programra felírni magát;

#2: simán munkatárs, akár beosztott, akár szerencsétlen köztes ember, aki kénytelen elviselni a hóbortjait. Abszolút nem muszáj kedvelnie, sőt.

#3: mentorált. Szívesen vinnék egy olyan szálat, ahol egy aspiráló jótét doktor kerül a kezei alá rezidensként, és akinek a másik fél szerint direkt nehezíti meg az élete minden másodpercét. Még igaza is lehet; jó lenne valami olyat kihozni belőle, hogy szépen-lassan, de elfogadják egymást, akár még barátok is lehetnek.

#4: páciensek. Azon túl, hogy jelenleg a traumatológián dolgozik, saját családi háttere végett Devon igyekszik szakértői hírnevet kiépíteni magának az idegrendszeri megbetegedések (kiváltképp Alzheimer vagy Parkinson-kór) terén. Szereti felülbírálni mások munkáját is, mivel nagyjából biztos benne, hogy csakis neki lehet igaza, úgyhogy ha elégedetlen vagy a saját dokid diagnózisával, vagy egyéb, fű alatt elintézendő dolgod lenne, ő az embered.

#5: befizetnék egy oltári gáz randevúra is; egy olyanra, amire Devon valószínűleg nem direkt ment el, hanem egy közös ismerős ereszthette őket egymásra.

#6: rokonság? Annyi biztos, hogy volt egy Michael nevű egypetéjű ikertestvére, aki 2010-ben meghalt autóbalesetben, ezen kívül azonban képlékeny a történet. Simán lehetett egy lány testvére is, szóval ha szeretnél egy dilis nagybácsit vagy unokatestvért, Ő a te embered.

#7: akármi más, amit ki tudunk hozni. Szimpla ismerkedős játékokban nem vagyok nagyon otthon, úgyhogy azzal csínjával. Kapcsolatkeresõ 3673325056 Kapcsolatkeresõ 4146035580

Devon Wesley
Egészségügy
Play by :
» benedict cumberbatch
Kor :
41
Foglalkozás :
» osztályvezető főorvos
Hozzászólások száma :
5

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyCsüt. Júl. 18, 2019 6:11 pm

Sziasztok! Kapcsolatkeresõ 2624752903

Lilla magyar származású, de már tíz éve, hogy New Yorkban él, hét éve ment férjhez, azóta pedig már állampolgár is. Szülésznőként dolgozik, folytatott orvosi kari tanulmányokat is, de nem végezte el sohasem. A férjével kissé elhidegültek, talán azért, mert egyre kevesebb időt töltenek el, hiszen mindketten fontos hivatást űznek, ami szinte hobbijuk is már... Ha van kedve valakinek, őt akár hirdetés nélkül is meg lehet alkotni, még nagyon kezdeti az én karakterem is, szóval, csak bátran! Kapcsolatkeresõ 2624752903

Keresnék olyan kapcsolati szálakat, mint:
¤ Kollégák? Az egészségügyi terület hatalmas... talán egy helyen dolgozunk? Valahol az utcán, elhagyatott helyen, baleset helyszínén együtt kellett működnünk, hogy megmentsünk életeket?  Cool
¤ Bizalmas, barát, haver... nélkülük nincs semmi jó az életben! Netán van gyermeked, aki az elmúlt tíz évben született? Talán épp én segítettem világra őt, vagy ott voltam az orvos mellett... Talán azóta is tartjuk kapcsolatot, barátok lettünk esetleg? Kapcsolatkeresõ 4146035580
¤ Ki vagy te? Ismeretlen? Ismerős? Szomszéd? Esetleg a férjemen keresztül ismersz? Vagy netán rokon? Vagy te vagy az, akivel együtt járok salsa órákra? Bárki légy... én megismernélek szívesen! Wink

Lilla Simon-Davies
Play by :
Caroline Dhavernas
Kor :
36
Foglalkozás :
midwife
Hozzászólások száma :
1

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptySzer. Júl. 17, 2019 6:11 pm

Sziasztok! Kapcsolatkeresõ 1987965242

A prozopagnóziában (más néven arcvakságban) szenvedő lánykámnak keresnék kapcsolatokat.

Amit Aicha-ról tudni kell:
- Franciaországban született és ott is nőtt fel
- Stewardessként dolgozik, így a világ bármelyik részéről ismerheted
- Májusban jött New Yorkba, ekkor szenvedett balesetet, így akár ismerheted a kórházból is
- Arcvakságban szenved, számára minden arc ugyanolyan, azaz semmilyen. Nem lát különbséget egyik ember között sem, még saját magát se ismeri fel képről, vagy a tükörben.
- Az új élethelyzet miatt, gyakran tör rá pánikroham nagyobb tömegben
- Elkezdett úszni járni, hogy kitisztítsa a fejét, így sokat megfordul az uszodában
- Számos nyelven beszél anyanyelvi vagy felsőfokú szinten, mint a koreai, francia, kínai, angol vagy japán, így ha kedvet kapnál a nyelvtanuláshoz (vagy csak gimiben felkéne tornázni kettesre a franciádat), biztos tud neked segíteni benne

Amikre gondoltam:
- Egy doki/pszichológus, mivel nem nagyon tudja elfogadni ezt az egészet, kell neki valaki, aki segít feldolgozni a történteket és megmutatja neki, hogy így is lehet élni, csak picit másképp
- Régi ismerős/ távoli családtag, főként inkább franciákra gondoltam, de Aicha bárkivel összetud haverkodni, lehet éppen egy repülőútja alatt ismert meg téged
- Bárki aki szeretne egy új nyelvet tanulni, vagy csak korrepetálásra van szüksége, hogy ne húzzák meg franciából
- Barátok/új ismerősök, akikkel összefuthat a kórházban, könyvtárban, könyvesboltban, uszodában, vagy valamilyen csendesebb helyen, ahol nincs annyi ember
-Vagy lehetsz te az, aki látja őt bepánikolva sikongatni egy forgalmasabb úton
- Lehetsz a legnagyobb utálója is, aki keresztbe akar neki tenni, és pont kapóra jön ez a kis sérülés

Igazából mindenben benne vagyok, a lényeg, hogy sok-sok embert keresek a lánykám mellé, hogy mihamarabb talpra tudjon állni. Kapcsolatkeresõ 2624752903

Aicha N. Dubois
Munkások
Play by :
Kim So Hyun
Kor :
22
Foglalkozás :
Stewardess
Hozzászólások száma :
9

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyKedd Júl. 16, 2019 1:22 pm

Haliii Kapcsolatkeresõ 4146035580

Éppen itt az ideje, hogy kapcsolatokat keressek magamnak, ötleteim mindig vannak ( általában ), nyitott is vagyok és játszani is szeretek Kapcsolatkeresõ 4146035580

Szóval, jó lenne egy legjobb barát ( bármelyik nemhez tartozhatsz), akivel bár ritkán találkozunk, de mégis minden alkalommal ugyanonnan folytatjuk a beszélgetést, ahol abbamaradt. Szükségem lesz valakire, aki segít kimászni a gödörből, aki megutatja az életnek azt az oldalát, amiről már régen megfeledkeztem, az sem hátrány, ha kedveled a klasszikus zenét. Valakit, akihez becuccolhatok néhány napig, ha már nem bírom a feszkót, akivel bármikor szívesen eltöltöm azt a nem túl sok szabadidőmet amivel rendelkezem. Ez lehet régi barátság, vagy csak éppen most bimbózó.

Továbbbá, keresek ismerősöket, akiket a Franciaországban töltött egyetemi éveim alatt ismertem meg, ez lehet felszínes, elfeledett, vagy éppen konfluktusokkal teli is.

a zene szerelmeseit, bárkit, aki egy icipicit is szereti a kalsszikus zenét, a csellót, zongorát, a filharmónikusokat. A zenéről bármikor és bárkivel szívesen elcsevegek.

Régi gimis ismerősöket akik utálhattak a nem mindig kedves stílusom miatt, vagy akikkel barátok lettünk és együtt buliztuk át a hétvégéket.

lehetsz az a valaki, aki mindig előttem áll a sorban a kávézóban, lehetsz az, aki mindig névtelenül küldözget nekem virágot, lehetsz az, akit leöntött kávéval.

kollégáknak is nagyon örülnék Kapcsolatkeresõ 2624752903

Mindennek csak egy pm az ára Kapcsolatkeresõ 2624752903

Juliana Monroe
Mûvészet
Play by :
Teresa Palmer
Kor :
28
Foglalkozás :
Csellista, zongoraművész
Hozzászólások száma :
34

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 15, 2019 7:16 pm

Továbbra is él a lehetőség!

Let's to be social!

ϡ áldozatok: azok, kik valamilyen oknál fogva "likvidálásra" kerültek, de nem semmisültek meg véglegesen. Úgymond kicsúsztak a kezeim közül, ugyan a tudattal, hogy egyszer megtalálom őket nem bírnak továbbra sem kialudtan ébredni. Ilyen olyasvalakivel fordulhat elő, aki súlyos hibát vétett, tudva - tudatlanul. Ezen hibáért pedig én vagyok az ítélet. Sajnos!

ϡ társak: a japán maffia igen nagy és továbbra is "befogadó" képes. Lehet pitiáner, szabad kezű vagy beépített, egy a lényeg, hogy a "nagyfőnök" érdekeit helyezi előrébb. Csak is utána következik a sajátja.

ϡ érdekelt kapcsolatok: amitől a gyanús alak egyre átlagosabbnak tűnhet. Szomszédok, bolti árusok, kotnyeles diákok...szinte bárki, aki jó fedő alibinek tűnhet a rendőri kihallgatásokon.

ϡ zavaró tényezők: túlságosan jól képzett rendészek, nyomozók és szemfüles újságírók. Kik éppen rossz időben rossz helyen voltak jelen. Ennek a végkimenetele csakis attól függ kiből lesz a vadász és kiből lesz a préda.

Minden adott kapcsolat egy bizonyos szituáció függvényében dől el. A forgatókönyv nincs megírva. Lehetsz a spontaneitás híve vagy az örök tervezgetés mestere. Fontos, hogy részemről a játékok igen lassú lefolyásúak, kárpótoltan nagyon tartalmasak tudnak lenni. Csupán egy PM az ára. Ugye nem is olyan drága?

Eren S. Yeong
Törvényszegõk
Play by :
「min yoongi」
Kor :
26
Foglalkozás :
「yakuza」
Hozzászólások száma :
11

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 15, 2019 7:11 pm

Sziasztok!

Szeretnék plotokat kialakítani, hiszen mégis csak erről szólna itt minden. Kapcsolatkeresõ 4146035580

Egy kicsit Emmáról: Az anyukájával élő kicsit Emma tíz évesen egy pedofil áldozatává vált, azonban túl szegények voltak ahhoz, hogy megfelelő körülményeket tudjanak teremteni egy gyermek fogadásához és felneveléséhez, így Emma a gyámhatósághoz, majd onnan egy meleg pár, a Circus of Island igazgatóinak családjába került. Megszülte gyermekét, s legjobb megoldásként örökbe adta/adták kislányát. A traumák leküzdése részben sikerült, melyhez nagy segítséget jelentett az új családja: maga a cirkuszi társulat. Jelenleg artistaként éli mindennapjait.

Tulajdonképpen nyitott lennék bármilyen jó kapcsolatra, viszont amikre én gondoltam első körben:
Tíz éves kora előtti gyermekbarátságok. Mivel elég szegények voltak, javarészt nem a gazdagabb réteg gyermekeivel volt lehetősége játszani. Közös homokozások, kergetni az utca macskáit, beleesni a patakokba, hogy aztán sírva menjenek haza a szülőkhöz, akik természetesen jól leszidták őket. Minden bizonnyal ez a barátság megszűnt, mikor Emma elkerült lakóhelyéről, de talán klassz lenne újra találkozni és újrateremteni a fiatalkori emlékeket, természetesen kicsit nagylányosabb módon.
► Emma fejébe vette, hogy megkeresi lányát, aki már 14 éves nagy középiskolás lázadóvá cseperedett. Biztos vagyok benne, hogy nem fog merni odamenni hozzá egyből, hanem az őt körülvevő személyekkel tervez elsőként megismerkedni, vagy legalábbis beszélgetésbe elegyedni. Nem is tudom, esetleg középiskolások, akik ismerik a furcsa horror csajszit, tanárok, vagy csak a szomszéduk, bárkit el tudok képzelni erre az érdekes ismeretségre, beleértve a lázadó szüleit is!
► Keresnék edzőket, tánctanárokat, sporttal, különösen tornász és tánckultúra világgal foglalkozó mesterembereket, akik időnként fejleszteni tudják a légtornász lányomat, így valamennyire részesei lennének a cirkuszi artisták életében.

És legutolsó sorban, azért itt hagyom ezt a linket. Már bővül a cirkusz létszáma és nem csak artisták vannak ám a cirkuszban, de mint egy normális vállalat esetében is, szintúgy szükség van például szórólapot osztogató drogosokra emberekre, dilinyós takarítóbrigádra, akik szünetükben úgy gondolják, kipróbálják a gigatrambulinokat, azonban fáradhatatlan állatvédők sem kerülik el a környéket, úgyhogy az igazgató házaspárnak minden diplomáciai érzékét elő kell csalogatni, hogy megmaradjon a cirkusz. Röviden tényleg bárkit elbírna ez a cirkusz téma dolog, szóval, ha esetleg megihlet a dolog...

Emma Whitney
Mûvészet
Play by :
Zoë Barnard
Kor :
25
Foglalkozás :
Légtornász
Hozzászólások száma :
8

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 08, 2019 5:19 pm

Sziasztok!

Minő meglepő, de kapcsolatokat keresnék ennek a lánynak.

Monroe röviden: Gazdag család, könnyű és léha élet, rengeteg buli, közösségi média, kivagyiság. Aztán: apát lecsukták, vagyon elkobozva, őfelsége alól pedig kihúzva a szőnyeg.
Adott egy fiatal nő, aki nem áll készen erre a valódi világra, vágyik vissza a régibe. Adott ő, aki jegyben jár (próbál) azzal a férfival, aki egyébként börtönbe juttatta az apját, de valamiért kettejük esküvője nem látszik megvalósulni. Adott ő, akinek boldogulnia kellene valahogyan, de igazából semmihez sem ért, csak mindenbe belekap. Adott ő, aki sirat egy életet, vágyik egy másikat mindezt egy sajátosan bolond mixtúrában teszi.

Kiket keresnék neki:
A régi élet: Barátokat, barátnőket, presztízs-haverokat, a múlt imádottjait, akikkel egyszerű volt a semmiben gazdagon, kávézókban, klubokban, éttermekben és szép helyeken eltölteni az időt.
Exet (vagy több is lehet) akivel (akikkel) volt tervben Borostyán Liga, vagy csak a nagy semmi, de szépek voltatok együtt és ennyi kellett az instára.
Az új élet: Valaki akit vagy a vőlegényén keresztül ismer, vagy tanfolyamról (valamibe mindig belekezd) vagy valamiféle csoda folytán egy munkahelyről ahová most jut be. Lehet az illető nő vagy férfi, szegény vagy gazdag..csak legyen!
Az elnevezettem, Aaron: Az apja egy gazdag sztárügyvéd, ők pedig iskolatársak voltak Roe-val és együtt is járkáltak mindenfelé. Aaronnak nevezett tudja, hogy Roe befolyásolható és szeretné visszakapni a régi életét. Így fellebbenti, hogy az apja kihozható a börtönből. (Ezt a szálat elfogadnám, sok minden lehet benne.)
Az apa ügyei: Noha Roe apja erősen a szervezett bűnözésben ténykedett, a családja erről nem tudott. Így részemről nem bánnék ilyen ismeretségeket sem, főleg ha kell valami, vagy tényleg az apját próbálják netán kihozni, vagy ellenkezőleg, megakadályozni, hogy kihozzák.

Szóval, összegzésül meg végül de nem utolsó sorban: Bárkivel szívesen építeném a lány életét. Akkor is, ha elítéli a kapcsolatát az egyébként morgós, lassan FBI-hoz igazoló vőlegényével az illető, akkor is ha pont támogatja, csak Roe kezdi már nem érteni az egészet.

PM-ben keressetek bátran! Very Happy

((Már megint sokat beszélek. Very Happy ))

Monroe Walsh
Mûvészet
Play by :
Lindsey Morgan
Kor :
25
Foglalkozás :
-
Hozzászólások száma :
11

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ EmptyHétf. Júl. 08, 2019 9:29 am

Keresem a Párom! Kapcsolatkeresõ 2624752903

Keresem azt a bátor jelentkezőt, aki benne lenne egy játéktéren kialakuló romantikus kapcsolatban Minnie-vel. Szeretném, ha végre kiléphetne a friendzone elátkozott vidékéről, és valakivel megtalálhatná a saját happy end-jét. Nem ígérek nyáladzást és nagy vallomásokat, inkább egy "átlagos", félreértésekkel teli vidám kapcsolatot.
Nincs nagy elvárás, csak fogadd el, hogy Minnie sportőrült! Kapcsolatkeresõ 3874598021 Lehetsz jófiú vagy épp az, aki majd belevisz a rosszba, gazdag vagy szegény, biztosan ki tudunk találni valamit! Kapcsolatkeresõ 1402181525 Ugyanakkor nem elvárás de előny, ha te is szereted a sportot vagy esetleg sportoló vagy Kapcsolatkeresõ 491470528 Wink

A játék ára csak egy-két PM! Kapcsolatkeresõ 2451935670

Minnea Mitchell
Média
Play by :
Hayley Atwell
Kor :
24
Foglalkozás :
sportriporter & junior szerkesztő
Hozzászólások száma :
20

Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kapcsolatkeresõ   Kapcsolatkeresõ Empty

Ajánlott tartalom


Kapcsolatkeresõ Empty
Vissza az elejére Go down
 

Kapcsolatkeresõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: A legfrissebb hírek-
^
ˇ