★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 97 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 91 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Giovanna Deluca
tollából Ma 09:45-kor Tate Sterling
tollából Ma 09:15-kor Giovanna Deluca
tollából Ma 08:28-kor Diane N. Miles
tollából Ma 06:01-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Aiden && Elayna Hétf. Jan. 22 2018, 00:03 |
| Aiden & Elayna Nem kellett nagyon megerőltetnem magam, mikor visszajöttem az ügyben, hogy találjak egy dílert magamnak. Olyan ismeretségi körökben vagyok mostanra jártas, hogy a bulikon alapjáraton előkerül mindig a füves cigi. Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek néha túl sok a feszkó ebben a munkában? Sosem kérdeztem rá a többieknél, hogy miért is szoktak rá, vagy, hogy esetleg csak hobbiszinten tolják, csak bulikon. Nem tudom, valahogy nem éreztem úgy, hogy ez egy olyan téma, amiről lehet beszélni, mert én se mondanám el akárkinek, hogy én miért szorulok rá ilyen szerekre. Hiszen még a legjobb barátnőmnek sem mondtam ki hangosan, pedig biztos rájött már! Csodálom a kitartását és azt, hogy ő végül is elvégzi az egyetemet, ami elkezdtünk, biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz a munkájában. Egyébként most is suliban van, azt hiszem... Csak most költözött hozzám, nem szoktuk faggatni a másikat, hogy hova megy meg kivel találkozik, majd megmondja, ha úgy érzi. Most se tudja, hogy itt vagyok a High Line Parkban és Aidenre várok. Na igen, szóval az egyik stylist srác adta meg az elérhetőségét, hogy tőle biztos be tudok szerezni bármit, amire szükségem van. Még húzogatta a szemöldökét is, hogy jó pasi, de ő megszívta, mert úgy vette ki, a lányokra bukik. Nem tudom, én eddig egyszer sem néztem meg magamnak annyira, csak az érdekelt, hogy megkapjam, amit kértem, s szerintem ez neki is feltűnt. Hetente kétszer találkozunk mióta ő a dílerem és mindig más helyeken, most ezt a parkot beszéltük meg és muszáj lesz mondanom, hogy legközelebb valami melegebb helyre menjünk, mert szétfagy mindenem, ez egy baromira huzatos hely... Leülök egy padra, de öt perc után felállok, mert mégiscsak hideg. Nem izgulok és nem vagyok ideges, mert a nyugtatókat már bevettem mielőtt elindultam, egy cigire is rágyújtok várakozás közben, s érzem, ahogy a szokásos jóleső érzés, a boldogság kezdi átjárni a testemet. Mosolygok, nem tudom, miért de mosolygok és ez így most tökéletes. ● ● coded by elena |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Aiden && Elayna | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |