A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Egy olyan férfit ismerhettünk meg történeted során, aki rendkívül határozott az élete főbb területein. Akinek fontos, hogy a céljaihoz vezető út tervekkel legyen kikövezve és ha ez teljesül, akkor bármit megtesz azért amit igazán akar. Igazi csapatjátékosnak tűnsz, de a saját elveid emberének is. Ez utóbbi a történeted folytatásában csak még jobban bebizonyosodik, ahol jó pár változó véleményt olvashattunk rólad. Tetszett ez a megoldás, mert bár ritkán vallanánk be, de néha a kíváncsiságunk igenis vágyik arra, hogy megismerje mások miképpen látnak minket. Tőlük aztán kaptál hideget-meleget egyaránt. Valaki inkább egy életre elkerülne, de akadnak közöttük olyan személyek is, akik ugyan nem felejtenek, de félre tudják tenni a múltat. Érdekes volt erről az oldalról is megismerni téged, ami számomra egy más megvilágításba helyezte a jellemed alapján körülírt férfit. Az az egy biztosan elmondható rólad, hogy körülményektől eltekintve te magad emlékezetessé teszed a másokkal való találkozást. Tetszett a sztorid és az, hogy ilyen kreatív módon oldottad meg. Kíváncsi vagyok mit tartogat számodra a folytatás és köszönöm, hogy olvashattalak!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!