Minden szörnyetegnek szüksége van a maga szépségére
Pént. 21 Júl. - 13:57
Csodás Neved
Stoppolt•
Play by
Candice Accola
Születési hely
döntsd el
Kor
30-32
Lakhely
jelenleg a lakásom - Manhattan
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
egyedülálló?
Csoport
munkások? esetleg művészet?
Történetünk
Semmi bajom veled, igazából a bűnöd is csak annyi, hogy rossz családba születtél. Az apád szerencsejáték függő, az anyád pedig úgy tesz, mintha nem venne észre semmit abból, ami körülöttetek zajlik. Pedig a probléma, ami ki hat az egész családotok életére nem most kezdődött, hanem már jóval azelőtt, hogy felfoghattad volna a helyzet súlyosságát. Próbáltad többször rá venni az anyádat, hogy váljon el, hogy kezdjetek ketten új életet, de Ő soha hallani sem akart róla. Szerette az apádat és titkon még a mai napig bízik abban, hogy egyszer vége lesz, hogy majd magatok mögött hagyjátok mindazt a rosszat, amibe akaratotok ellenére keveredtetek bele. Rengeteg tartozás, kifizetetlen számlák, nem fizetett bankok és még ki tudja mennyi minden, amire soha gondolni sem akartatok. Így lettem én is az életed része, miután egy jókora összeget kért tőlem is kölcsön. A határidő melyet kapott jóval meghaladta a megengedettet, hiába a sok verés és fenyegetés, fizetni mindig el felejtett, így nem volt más választásom, mint én is el vegyek tőle valamit. Téged. Már néhány napja a vendég szeretetemet élvezed, és neked félned kéne tőlem, hiszen nem ismersz. De valahányszor a szemedbe nézek mindent látok benne, csak ijedséget nem. Kíváncsi és elszánt vagy, aki bár vágyik a szabadságára, de mégis inkább elviseled nálam a bezártságot, mint a családodban lévő káoszt. Fejedbe vetted, hogy segítesz le venni magamról az álarcot, amit szerinted acél biztosan magamra rögzítettem, mert bájos természeteddel az is együtt jár, hogy a legrosszabb lelkekben is megkeresd a jót. Én pedig bármennyire is próbálom a kemény fiú szerepét előtted is betölteni, a tekinteted néha megnehezíti a dolgom. Bár magamnak sem ismerném be soha, de örülök, hogy mellettem vagy, és talán nem is igazán arról van szó, hogy az apádat büntessem. Sokkal inkább rólad szól ez az egész.
A lényeg ennyi lenne a karakterhez, igazából minden szabadon alakítható benne. A pb-nek örülnék ha maradna, mert vele képzeltem el a leányzót, de ha csak ez tart vissza tőle, akkor le cserélhető. Ha megérkeztél kérlek jelezd, és ott megbeszéljük a többit. nagyon várlak