New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 184 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 182 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Minden út hozzád vezet!
TémanyitásMinden út hozzád vezet!
Minden út hozzád vezet! EmptySzer. Okt. 23 2019, 20:13

Dyson && Carmela

Fáradtan támaszkodom az ablaknak így este mikor végre haza hozott a lábam. Kissé fáradt vagyok. Diana egyre több vevőt szervált nekem a szponzorok dobálják a nevem össze-vissza és annyi rendelésem van már, hogy csodálkozom nem lettek még hólyagosak a kezeim. Így is begyulladt a bal kezem a jobbon pedig a csuklómat feszíti a fájdalom. Hiába azért egy vászon nehéz én pedig egyedül vagyok abban a nagy teremben. Bár nem is bánom, hogy ott az én kis "munkaszobám" nyugalmában senki nem zavar meg csak néha egy telefon csörgés Dianatól, vagy újabb megrendelőtől. Ma sikeresen befejeztem 3 képet és azok holnap már szállítás képes állapotban indulhatnak a vevőkhöz nekem meg telhet a bankszámlám. A nyitott ablakomon enyhe hideg szél fúj be az éjszaka pedig már teljesen befoglalta a várost de a fények vissza verik a sötétség telepedő erejét és mintha a napot észre se vette volna a világ ugyan úgy zajlik az élet New York-ban. A párkányon ücsörögve lóbálom egyik lábamat ahogy a cigaretta végét figyelem, miképpen parázslik a hamutartóban. Óvatosan két ujjam közé csippentem és ajkaim közé véve szívok bele majd engedem ki magamból a füstöt ki az éjszakába. Lekocogtatom és vissza támasztom a hamutál szélére fejemet pedig az ablak tartó szélének támasztom. Álmosan pislogok párat és sóhajtok egyet. Figyelem a cigimet de végül csak elnyomom és kint hagyom a kinti ablak párkányon a hamutálat. Semmi kedvem most ehhez, egyszerűen csak leszállok a padlóra és becsukom az ablakot aztán a hajamat kezdem felkötni ahogy a fürdő felé indulok, hogy kényelmesbe öltözzek át fürdés után aztán a tv előtt elfogyasszam a kínai kajámat aztán álomra hajtsam fejem és holnap reggel minden újra induljon. Azonban mielőtt a fürdő ajtóhoz érnék csöngetést hallok mire sóhajtok egyet és magamnak morgok, hogy "ki lehet az ilyenkor?" Még jó, hogy nem egy száll bugyiban rohangálva találta volna ki az illető, hogy felcsönget. Akkor talán még mérgesebb lennék. A fekete váll lecsúszós felsőm van rajtam és a bőr nadrágom. A lakás ajtómhoz csoszogok és kinyitom az ajtót és mielőtt az illető megszólalna én oda sem nézve kezdek bele.-Remélem rohadt fontos mert nem éppen vagyok...-de amint látó körömbe jön, ki is áll az ajtómban abba marad dacos és ellenséges mondatom. Felnézek Dysonra és ajkaimat összeszorítva nézek fel rá párat pislogva. Összefonom kezeimet magam előtt ahogy az ajtómban állok és nézek rá.-Szia...-köszöntöm de egyenlőre nem invitálom be. Szeretném tudni miért van itt.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Minden út hozzád vezet!
Minden út hozzád vezet! EmptyVas. Dec. 29 2019, 20:26

Dyson & Bethany

A szívem vadul ver a mellkasomban. Nyomaszt a szobám négy fala, hiába próbálom elterelni a gondolataimat, nem megy. újra meg újra ugyanott kötnek ki. Ugyanannál a személynél. És ez megy már egy teljes hete. Kiborít. Hisztizve csapkodom meg a hátam mögött a párnát a kanapén, száll az apró porfelhő a levegőben, bár egy hónapja sincs, hogy ki lett tisztíttatva. De hiába helyezkedek vissza, nem segít.
A távirányító a kezemben céltalanul billeg míg csatornát váltok. Foci. 
- Nyeh - fintorgok egyet, majd tovább kapcsolok. Főző műsor. 
- Blah - nyújtom ki a nyelvem a nyers hús láttán a vágódeszkán.
Újabb gombnyomás. Egy videoklip. Festőlány áll a vászon előtt, kantáros nadrágban, fehér trikóban, a haja feltűzve. A bőrén kék, sárga, vörös festékcsíkok. Hátravetem a fejem és felmordulok, tehetetlenül vergődöm a kanapén, míg a borzalmas latin zenét hallgatom. Még ez is irritál. Felugrok. Megvakarom a mellkasomat, aztán a tarkómat, míg végül leülök a gép elé és nekiállok néhány képet megszerkeszteni, amit nemrég lőttem. Nem értem mitől vagyok ilyen feszült. Nem fixáltunk le semmit, nem érdeklem, ez biztos. Volt egy kalandunk, és a végén békében elváltunk. Nem akarhat engem. Élete legszarabb döntése lenne, ha engem választana. Zűrös vagyok. Egyszerűen bonyolult. Idióta döntéseket hozok, nem vagyok az a fajta pasi akikkel eddig futott. Nem vagyok nagymenő. Robbanékony vagyok, de vágyom a nyugalomra. Ezalatt az egy hét alatt megőrjített a gondolat, hogy vajon összejött-e valakivel, el is felejtett-e már vagy gondol még rám, és ez a dilemma keringett körbe bennem. Majdnem leestem miatta a létráról gyakorlatozás közben. Totál szétestem miatta. És végre szabadnapos vagyok, erre most is egyre csak ő jár a fejemben. A tekintete, ahogy lépett, ahogy az ölembe fúrta magát a bárban...A számba harapok. Franc enné meg, hát ezt én nem bírom csinálni tovább. A hálóba megyek, látatlanban rángatok elő egy pólót meg egy inget, húzom fel a farmeromat. Páratlanul veszem fel a zoknimat és még csak fel sem tűnik, öt percen belül a parkolóban vagyok, és indítom a kocsimat. Megjegyeztem a címet, mikor eljöttem tőle, így nem nehéz oda találnom. Út közben megállok, veszek egy csokor virágot és az anyósülésre rakva hajtok vele tovább. A fejemben megannyi gondolat kering, részletekbe menően taglalgatom mit fogok mondani. Mit kérdezek, hogy fogok indítani. Ez percekre lefoglal legalább. Aztán leparkolok a háza előtt, épp kijön valaki a lépcsőházból, így pillanatok alatt termek a lift előtt. De az a nyavalyás nem akar jönni, csak zúg, így türelmem veszítve felrohanok a lépcsőházban az ajtaja elé, és bekopogok. A kezemben szorongatom a virágot, a szívem hevesen ver, és amikor kinyílik az ajtó, és ott áll előttem...
- Öööö...Ennyit tudok kinyögni. Csak bámulok rá, mint aki szellemet lát, és a felőle áradó energiáktól belém fagy a lélek. Úgy néz. De úgy! Csoda, hogy a nyálam nem csordul ki a szám szélén. Leállt az agyműködésem. Mit keresek én itt? Mit keres ő itt? Mi ez a kezemben? Ki vagyok? Nagy nehezen térek csak magamhoz, és szólalok meg. 
- Khm...Szia! Izé, én csak erre jártam, gondoltam beugrom, hogy megkérdezzem, hogy vagy - lépek egyik lábamról a másikra, és végre észbe kapva felé nyújtom a virágcsokrot - Ezt...ezt neked hoztam. Zavaromban megint a tarkómon simogatom meg a hajamat. Basszus, ez fejben nem egészen így játszódott le, most pedig ez az elutasító testtartás, a hideg pillantás...Tanácstalanul állok előtte, és nem tudom, hogy most hozzám fogja vágni a csokrot, vagy épp csak az ajtót vágja az orromba, de mielőtt ez megtörténhetne szelíden rámosolygok. 
- Jó látni téged. És nem csak erre jártam. Látni akartalak - vallom be őszintén, mert a hazudozás nem az én műfajom. Legszívesebben magamhoz ölelném, míg feloldódik ez a jégkirálynő páncél rajta, mert az nem lehet, hogy ilyen maradjon velem. Ami múltkor történt az...valami különleges volt köztünk, és ez nem lehetett véletlen. Ugye nem? 

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptySzer. Jan. 01 2020, 19:55

Dyson && Carmela

Összefont kezeimmel magam előtt, kihúzva magam mint egy kisiskolás fürkészem vendégemet aki egyre zavartabb. Egy óriás aki 3-szor nagyobb nálam. Egy mozdulattal arrébb tudna tenni ha azt akarná én meg csak pisloghatnék, hogy ha ő akarna simán be jön. És ez az ember most meghunyászkodva, zavartan topog az ajtómban mint a kölyök kutya akit rajta kaptak, hogy a parkettára piszkított. Virág is van nála bár az annyira nem érdekel. Sose voltam az a "már pedig kötelezően virágot kell hozni nekem" fajta. Figyelem ahogy felém nyújtja és bárány szavakat enged meg felém. Túl jámbor és kedves én pedig kicsit meglágyulok. Szusszanok egyet majd óvatosan elveszem a virágot, mintha egy kisállatot kaptam volna. Finoman a szirmok közé hajolok és bele szimatolok óvatosan. Az illata finom.-Köszönöm.-felelem egy finom mosollyal fel pillantva rá. "Látni akartalak" akkor miért nem maradtál itt velem amikor kértem? Belső vadságom kissé fortyogva tűr, hogy most elküldöm ezzel a kérdéssel amit szívesen Dysonnak szegezne. Bár valljuk be rosszul esett és napokig melankóliával a vállamon közlekedtem, utána jött a dühöngés és a, felejtsd el stílus. Erre vissza jön és azt mondja látni akart. Furcsák néha a férfiak de én meg egy szeszélyes nőszemély vagyok aki senki dolgát nem könnyíti meg.-Kedves tőled..-nézek le a virágra majd félre lépek egy kicsit.-Ha gondolod gyere be.-mondom és ha él az ajánlatommal akkor becsukom utána az ajtót majd megkerülve a folyósomon a konyhába megyek, hogy valami váza félébe tegyem a csokrom. Legutóbbi alkalommal nem tudta megnézni a lakásom mert sötét is volt meg persze mással foglalkozott. A kis folyosóból a konyhába nyílik egy ajtó majd a folyosó végén a nappali. Annak egy másik szoba bújik meg ami az én hálóm és az mellett a fürdő ahol még járt velem. Hagyom had nézzen körbe ha szeretne. Nincs túl sok személyes holmi. Van a nappalim abban a kanapé azzal szemben egy tv a fal mentén polcok azokon könyvek egy festményem a falon az alatt egy fiókos szekrény. A szekrény tetején egy lámpa az mellett egy darab kép rólam és a bátyámról. Az mellett egy feszes hölgy aki nagyon sok mindenben hasonló velem, vagyis drága édesanyám. A képekről ennyi. A szobámban van még egy darab az pedig Diana és én de az pár hónapos kép csak szóval az nem egy mély élmény. A konyhám egy egyszerű amerikai kivitelezés. Találok egy nagyobb váza félét amit még én festettem meg pár mintával és vizet töltve belé bontom ki a papírba csomagolt virágokat és emlékezve anyám intő kertészeti múltjára rendezem el őket. Mindig nárcisznak hívott és folyton ha kicsi voltam virágokat szedtünk metszettünk. 14 évesen hamar meguntam a kertészetet és már nem is voltam a világ legcukibb kislánya ahogy régen dicsértek anyám barátnői vagy kollégái. Akkor kezdtem el a bátyám hátán lovagolni és elfelejteni milyen lánynak lenni. Fiúsra vágott rövid haj és fiús ruhák. De rá kellett jönnöm anyám feszes nőiességét teljesen megörököltem és soha nem szedem le magamról. Főleg amint elkezdtem lányosodni. Már nem tudtam elrejteni a karcsúságot, a növekvő melleket és a személyiségem is egyre szenvedélyesebb és vadabb lett. Pedig anyám vérbeli ladyt akart belőlem faragni. Aztán most hol is vagyok drága anya? Végig húzom egyik ujjamat az egyik virág szirmocskáján majd ha meghallom Dyson lépteit, hogy ide jön megfordulva nézek a konyha ajtó felé.-Kérsz valamit inni? Kávé, üdítő, akármi?-kérdezem ahogy csípőmet a pultnak döntöm kezeimmel meg rájuk is támaszkodok.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyPént. Jan. 03 2020, 02:27

Dyson & Bethany

Nem kedvességből hoztam a virágot, ha nagyon őszinte akarok lenni. Bár így lenne. Tényleg kedves vagyok, az alaptermészetem nem a dühöngő vadállat, de ez most sokkal inkább volt alibi nekem, mint egyszerű figyelmesség. Netán bűntudatból? Még az is meglehet. De a lényegen nem változtat, hogy a virág jelen esetben nem egyszerű kedvesség a részemről, még ha meghatározni a valódi okát nem is tudtam volna, miért hoztam. De ha még egy percet kellett volna azzal töltenem, hogy azon filózzak Bethany vajon jól van-e, hogy mit csinál, és hogy mi a helyzet velünk, biztos meghibbanok. A zavart ábrázatom tökéletesen mutatja mennyire nem vagyok önmagam, ha róla van szó, de ahogy beinvitál, mintha mázsányi súlytól szabadítottak volna meg. Azonnal bólintok és egy nagy lépéssel szelem át a köztünk lévő távolságot, mielőtt meggondolná magát. 
- Köszi, remélem nem zavartalak meg valami fontos teendőben - lépek beljebb, és egy kicsi gonosz hang azt suttogja a fülembe, hogy örüljek neki, hogy nem egy idegen pasas nyitott ajtót. Lehetséges, hogy széttéptem volna kapásból.
Beljebb merészkedek és amíg Bethany elintézi a virágot, körbe kukkantok. Legutóbb már a folyosón egymásnak estünk, és jószerével minden helyiségben ahol csak megfordultunk szexeltünk, így nem volt alkalmam tüzetesebben körülnézni nála. A járást nagyjából ismerem, így könnyedén simítok végig a tekintetemmel a tárgyakon. Összességében tetszik amit látok. Nem kirakatlakás, igazán otthonos, érződik rajta a művészlélek keze nyoma. A fotókon tovább elidőzik a tekintetem, felfedezem a hasonlóságot az arcvonásokban. Bethany és egy srác, ha jól sejtem férfi rokon lehet, túlságosan hasonlítanak, és egy idősebb hölgy. A nő eleganciáról, tartásról árulkodó tekintete a vesémig hatol. Ha ő az édesanyja, egészen valószínű, hogy engem nem csípne. Egy asztrofizikust, aki otthagyta a szakmáját csak azért, hogy vendégelőadóként tarthasson egyetemi előadásokat és tűzoltó lehessen? Ki az a nemnormális aki még ezt műveli rajtam kívül? Senki a világon, mert ennek semmi értelme nincs. Szóval garantált, hogy anyuka rám nézne, már eleve a kinézetem sem épp valami bizalomgerjesztő, aztán megtudná ezt, és onnantól mondhatnék bármit, el lenne metszve a torkom a családnál. Kiutálna egy perc alatt. Bethany azonban itt van, és ez jelenleg jobban érdekel, mint az, hogy az anyja vajon mit szólna hozzám. A kanapéra pillantva ismét elönt egy pillanatra a forróság, ahogy eszembe jut amit tettünk rajta, de gyorsan túllendülök a dolgon, és inkább a nő nyomába eredek. A konyhában találok rá, de a felajánlására inkább megrázom a fejem. 
- Nem kérek semmit, köszönöm - mosolygok rá szelíden, majd félrebillentem a fejem. 
- Fogalmad sincs, miért jöttem el hozzád, ugye? - kérdezem tőle, és a felismerés amit a tekintetében látok jobban fáj, mint bármi amit eddig vele kapcsolatban éreztem - Mert azt hitted, én is az a fajta srác vagyok, aki csak kihasznált téged. Azt hitted megkaptalak, megvoltál, a strigula felvésve, a bakancslista kipipálva és ennyi volt. 
Lehajtom a fejem, mert elszomorít, hogy ennyit nézett ki belőlem, de az is, hogy csupán ennyire tartja önmagát. Jesszusom, milyen pasikkal akadt eddig össze? Hátat fordítok neki, és próbálom kitalálni mit is kéne most tennem, mert ez...ez nem maradhat így.
Aztán eszembe jut valami, és visszafordulok. 
- Bármibe is kezdtél volna bele, most felejtsd el. Gyere velem, rendben? - kérdezem, és felé nyújtom a kezem. Ha megfogja, az előszobába húzom, és ott megvárom, míg felöltözik. Egy kabát, egy cipő bőven megteszi, a kocsimban ha fázna van takaró is meg még pár pulóver, mivel sokat vagyok a szabadban. Még sapka is akad, meg sál, ha jól emlékszem, de azt is megvárom, ha át akar öltözni. Remélem igent mond, és nem kell túlmagyaráznom semmit számára. 
- Most eljössz velem, kicsit kimozdulunk, és ha érdekel, megpróbálom elmondani miért voltam akkor este magam alatt. Közben pedig mesélsz magadról, én mesélek magamról, csinálok pár fotót, és beülünk valahová kajálni. Mit szólsz? Van hozzá kedved? 
Bízom benne, hogy igent mond és nem fog ellenkezni, mert akkor így elmehetünk a városon kívülre, fel a hegyekbe egy kicsit. Nem túl messze, de olyan helyre, ahol lehet fotózni növényeket, fákat, a természetet, a csillagos eget, és ahol csend van és béke. Mert úgy érzékelem Bethany zaklatott, összezavartam talán, és bevallom, én is össze vagyok zavarodva. De valahogy ki kell böknöm nekem is mi jár a fejemben, különben sosem leszek túl ezen a dolgon, és attól tartok, ha ezt most nem tisztázom le vele, el fogom veszíteni vele a kapcsolatot. 

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyPént. Jan. 10 2020, 20:51

Dyson && Carmela

Lovely

Hagyom, hogy a lakásom rejtelmeibe vesszen és ismerkedjen majd ahogy megjelenik a konyhában illedelmesen megkérdezem kér e valamit. Nem-mel válaszol én pedig bólintva egyet nyugtázom a dolgot. A kérdésére felkapom a fejem és Dyson arcára nézek ahogy enyhén elnyílnak ajkaim és félig hajam takarásába bújok kissé. Nem tudom mit vár...Nem szoktak csak úgy ide emberek visszatérni, hogy virágot hozzanak nekem...-Ne mond azt, hogy nem úgy csináltál mint aki nem csak ennyit akar....Szokásos történet, valaki ide jön, jól érzi magát majd távozik. Te is ezt tetted, miért kellett volna mást gondolnom?-kérdezem kissé dacosan ahogy felnézek rá. Miért szégyellem magam előtte, hogy ezt hittem róla? Miért bánt, hogy szomorú lett a gondolattól? És miért vádaskodok vissza egyből? Olyan vagyok néha mint egy elvadult utca macska ami simogatásra is karmol.-Te...te mentél el. Én mondtam, hogy maradj.-fújom fel magam kicsit ahogy összefonom kezeim magam előtt és nézek rá kék szemeimmel mint valami kislány akitől most vették el a plüss állatát. Aztán ahogy oda lép hozzám nagyokat pislogva figyelem őt és fürkészem az arcát, hogy most mégis mit tervez igazából. Összeszorítom ajkaim majd sóhajtok egyet.-Rendben.-mondom ki pár perc csend után és ellépve mellette megyek ki a folyosóra majd veszem fel a kabátom és a fekete női bakancsomat. Az a szerencse, hogy még valóban nem álltam ennek a fürdés dolognak. Ugyan kifestve nem vagyok, de nem érzem szükségesnek, hogy most vadító, vagy vonzónak tűnjek. Vagyis csak felhívnám a figyelmet magamra Dyson pedig mindig is olyan srácnak tűnt aki megvéd bárkit bármitől. Mondjuk akkora mint egy szekrény én pedig simán elbújhatok mögötte senkinek nem tűnne föl, hogy ott vagyok. A börtönben sok ilyen két ajtós szekrény volt de azok általában nők és ha valamit tudok a nők sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni mint a férfiak. Legyen az rab, vagy rabőr. -Nem biztos, hogy szeretnéd te azt hallani Dyson.-nevetek halkan ahogy azt mondja mesélek majd magamról.-Szerintem te régen is láttad, hogy mennyire zűrös lány voltam. Nos ez semmit sem változott, csak idősebb lettem.-nézek rá mosolyogva ahogy behúzom a kabátomat majd a sálat a nyakamba tekerem és megkérve, hogy lépjen ki megyek utána és bezárva lakásom megyek utána, hogy akkor vezessen, hogy is tervezte utunkat. Kiérve az épületből állok meg az ajtó után aminek meghallva becsukódását, figyelem ahogy a kocsijához megy és mikor felém fordul, hogy követem-e lassan lesétálok a lépcsőn és utána lépkedem majd beszállok a kocsiba és bekötöm magam amíg ő beszáll.-Szép autó.-jegyzem meg ahogy rá pillantok és elhelyezkedem.-Vezetni megtanultam csak, kocsit nem vettem sose.-nevetek halkan magamon, hogy már egy ideje meg van a jogsim mégsem sikerült azóta se kocsit szereznem pedig a börtön után még meg is újítottam azt.-Szereted a palacsintát?-kérdezem és ha igennel felel szélesebben elmosolyodom.-Kifelé a városból van egy kis palacsintázó, és nagyon finomat készítenek, ha gondolod oda majd beugorhatunk.-nézek rá pislogva párat miközben figyelem, hogy indulunk el végül. Azt is nézem, merre is megyünk és, hova tartunk.-Amúgy hová szeretnél menni?-kérdezem újra és kezd bennem némi lelkesedés és kíváncsiság ébredni, de leginkább izgalom, hogy Dyson ismét velem van. Ő keresett meg engem és fájt neki, hogy olyasmit gondoltam. Bevallva én is csalódtam volna, ha valóban nem tér vissza. De itt van és elvisz valahová. Valahová ő meg én.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyVas. Feb. 02 2020, 08:54

Dyson & Bethany

A kapcsolatunk valahol megrekedt. Bár emlékszem, hogy akkor a bárban tényleg csak felejteni akartam, és ő felajánlotta, hogy egy éjszakára segít nekem ebben, mégsem akarom, hogy ez így is maradjon.
Kizökkentem. Látom rajta, hogy a fejlődés még nem érte el. Zavartnak és bizonytalannak tűnik, míg felvázolom neki, mi az amit gondolok. Hogy jobban belelátok abba, mi járhat a fejében, mint azt elsőre gondolhatta volna. Igen, ostoba szépfiúnak néznek nagyon sokan. Aztán meg valami furcsa zseninek, mert asztrofizikus lettem. De nem vagyok egyik sem. A kinézetem olyan, amilyen. Anyámtól örököltem a finom vonásaimat, a szemem színe a nagyapámé, a magasságom pedig apámé, bár én rajta is túltettem. A testfelépítésem kemény edzések, táplálékkiegészítők eredménye és speciális étrendé. De a gondolkodásom cseppet sem több, mint bárki másé. Nem vagyok zseni. Sokat tanultam, mert nagyon érdekelt a szakmám. Szeretek utánaolvasni a dolgoknak, ha választanom kellett egy jó könyv vagy egy buli között szombat este, inkább az előbbire szavaztam, főleg, mivel tinédzserként magas voltam, nyegle, és egy deka izom nem volt rajtam. Ráadásul rémesen pattanásos volt a képem, a csajok úgy kerültek, mintha leprás lennék, és vállig érő, hosszú hajam volt. Nem maradt más, mint a tanulás. Nem voltam kifejezetten stréber, nem okoskodtam sosem. De amit kellett, megtanultam. Csendben, hivalkodás nélkül.
Kimondom mi az amire gondolhatott velem kapcsolatban. Aztán pofán vág az igazság, hogy tényleg ezt hitte rólam. Baszki, ez most így eléggé kellemetlen, ha fogalmazhatok így. Félelmetes, mennyire nem vagyunk tisztában olykor önmagunkkal. Mert sajnos be kell látnom, hogy valahol igaza van. Nőként, egy ilyen helyzetben a szavak csak üres szavak maradnak. A tény attól még tény, hogy jöttem, megtörtént ami megtörtént, aztán huss, elinaltam. S bár én tudom, mi volt az oka, hogy elmentem, és tudom, hogy jobb volt ez így, de ő egészen mást láthatott ebben. Lehajtott fejjel hallgatom a kifakadását, amiből érződik a fájdalom, a megbántottság, és nagyon szégyellem magam. Bólogatok csupán. Megértem, és valahol szégyellem magam minden férfi miatt a Földön. Mert sokan tényleg ilyenek. Nem mindegyik direkt. Nem mindegyik azért, mert tudatosan akarja bántani a Nőt. Hanem mert senki nem tanította meg nekik, hogy meddig mehetnek el. Hogy ritka az a nő, amelyik sérülés nélkül megússza az egy éjszakás kalandokat. Mindegyik sérül. Amelyik nem, annak nincs lelke már, annál valami nagyon elúszott agyilag, szívügyileg. De amelyik még normális, az sérül. Nem játék. Akkor is ez lesz, ha azt mondja, nem lesz baj. Mert a lelkén hordozza annak az éjszakának az emlékét. Egy folt lesz rajta, egy tiszavirág életű kapcsolat, amiben a test kielégül (jobb esetben) de a lélek kiüresedik. A férfi megkapja amit akart, a nő ott marad. Ölelés nélkül. Csókok nélkül. A hideg ágy marad neki és a kihasználtság üressége, amit azzal próbál magának szépíteni, hogy ő is ezt akarta. Nem, nem ezt akarta. Sosem ezt akarja. Azt akarja, hogy a férfi maradjon. Hogy visszatérjen. Hogy ne csak akkor hívja, ha a teste kell, hanem kelljen ő maga is.
Tehetetlen vagyok a lappangó haragjával szemben, mert tudom, hogy igaza van. Ezt érezte, mert ezt mutattam, és bár bánt, mert próbáltam elmondani, hogy szét vagyok esve, és hogy nem miatta megyek el, hasztalan volt. Miért? Mert előttem már ki tudja hányan játszották el ezt vele. És ha jól sejtem, nem sok százalékuk tért vissza virággal és azzal a szándékkal, hogy ez ne maradjon ennyiben.
- Tudom mit mondtam - mondom ellenkezés nélkül, majd sóhajtok egyet és szelíden folytatom - De azt is tudom, miért nem maradtam. Mindegy, ezt még megbeszéljük majd - zárom le a mondandómat és inkább elcsábítom egy kis kiruccanásra némi gondolkozás után. A lakásban kellemes emlékeink lettek, de van ezen kívül is élet, és szeretem a napjaimat kitölteni, amennyire tehetem. Szerencsére beleegyezik a dologba. Hirtelen jött az ötlet, de amíg várom, hogy felöltözzön, azért vázolódik valami. Egy kis evés helyre rántja a vércukorszintünket, energiával tölt fel, és így lesz idő beszélgetni is. Kilépek a lakából és megmosolygom amit nyilatkozik magáról, de megcsóválom a fejem.
- Hogy mit láttam, az édeskevés. Nekem legalábbis. Láttam belőled hetente pár órát, de nem sokat beszélgettünk. Szóval fogalmam sincs, miket éltél meg. És őszintén szólva, az, hogy most mennyire vagy zűrös...majd kiderül.
Nem kell tovább firtatnom a dolgot. Én hiszek a változásban. Hiszem, hogy ha valaki valamit el akar érni, és akkor azt komolyan is gondolja, akkor képes érte áldozatot hozni, változni. Tudatosan nagyon sok mindenen tudunk alakítani az életünkben. Kilépek a lépcsőházból és elindulok az autóm felé. Az M5-ös BMW tényleg szép, bár nem a legújabb darab. Látszik, hogy nagyon vigyázok rá, és ez tényleg szívügyem. Mosolyogva köszöntöm, ám valahol elmaradnak mögöttem a tipegő léptek, így visszafordulok.
- A túrát messzebbre terveztem a lépcsőház bejáratánál - kacsintok felé játékosan, és előhalászom a zsebemből a kocsikulcsot, majd megnyomom a zárkioldót. A kocsi villant és az ajtók már nyitva is vannak. Bethany megdicséri, én pedig úgy érzem magam mint egy büszke apuka akinek a gyerekét magasztalják. Bepattanok én is a vezetőülésre.
- Köszönöm - mosolyodok el büszkén, és elcsodálkozom azon amit mond, miközben bekötöm az övemet.
- Nem vezettél? Hogy lehet így élni? - kérdezem csodálkozva, és remélem nem bántom meg vele, mert nem ez a szándékom - Én imádok vezetni. Az egyik legjobb kikapcsolódás, ha az ember olykor csak beül, egy jó lejátszási lista és maga alá gyűri az aszfaltot. Megáll valahol, ahol eddig még nem járt, aztán kész. Kicsit lehiggad, megnyugszik, kimozdul, a szeme lát valamit, amit eddig még nem látott, és máris szebb hely lesz a világ.
Elindulok az úton és beállok a városi forgatagba. Autók jönnek jobbról, balról, de szerencsére nagyon jól vezetek, a kocsi bivalyerős, így hamar túljutunk majd a zűrzavaron. A kérdésére kissé felé dőlök az ülésben.
- Ki az, aki nem szereti a palacsintát? Juharsziruppal és narancslével a legfinomabb reggelik egyike. Bár én olykor este is bevágok egy adagot, bevallom őszintén - vallom be, és való igaz, hogy imádok enni, de efféle csemegéket ritkán engedek meg magamnak, lévén az étrendem nem igazán engedi meg. Ma azonban kivételt teszek, csalónapot tartok. Ma azt eszem amit csak megkívánok. Majd holnap extra edzést tartok legfeljebb.
- Jó ötlet - bólintok a palacsintázó említésére, és elkanyarodok jobbra. Lassan kijutunk a városból, itt már kissé ritkább a forgalom. A kocsi hasít, mint a vajban a forró kés. Fél kézzel fogom már csak a kormányt, és lazán a könyöklőre támaszkodom, miközben az utat figyelem. A kérdésére felé pillantok, egyenesen a kéklő íriszekbe.
- Még nem tudom pontosan. A Breakneck Ridgenél van egy pár nagyon szép túraútvonal, oda szoktam kimenni, ha időm engedi. Úgy egy, másfél óra alatt lehet kiérni, ha ráérősen megy az ember - mondom és remélem, hogy ez a távolság nem ijeszti meg. Messze van, már mihez képest, de én imádom. Ott a természet van, teljes életnagyságban, nincsenek zajok, dudálás, hangoskodás. Madárcsicsergéstől és friss levegőtől telítődik az ember, kicsit lenyugszanak a megfáradt idegek. Nincs nagy fényszennyezettség sem, egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van.
- Tudod, asztrofizikusnak tanultam. A csillagászat a szívszerelmem, ezt sosem hagytam magam mögött. Ide szoktam kijárni a teleszkópommal, ha valami nagy esemény történik a világegyetemben. Időnként megfigyeléseket végzek, jegyzetelek, néha fotókat is készítek, bár nem valami jókat mert a gépem nem igazán erre van felszerelve. Ami a csillagokhoz jó objektív, az idelent a Földön annyira nem ideális, és fordítva. De néha egyszerűen csak kifekszem egy pokrócra és bámulom a csillagos eget.
Furcsa szokásaim vannak talán az ő szemével nézve, hisz mint említette, vadóc lány, neki ez talán maga az unalom. Nekem azonban az agyam milliónyi és milliónyi kérdést tartalmaz, keringet magában, és időnként szükségem van egy kis magányra, távolságra a világtól, hogy lerendezzem a kis dolgaimat magamban. Nem nagyon van kivel megbeszélnem, és bár imádok tűzoltónak lenni, de nem egyszerű munka. Sok lemondással és még több veszteséggel jár. Igen, megvisel, akkor is, ha mindenkit sikerül kimentenünk egy égő házból. Mert tudom, hogy aztán mi lesz. Hisz a családnak, akinek mindene odalett, sokszor nincs hová mennie. Mi elmegyünk, kihozzuk őket, aztán ott hagyjuk, boldoguljanak, ahogy akarnak. De tudjuk jól, hogy hiába az emberélet megmentése, ha egy másik fronton meg nem maradt semmijük. Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha nem sikerül mindenkit megmenteni. Mint legutóbb...
- És te? Hogy teltek a napjaid mostanság? - kérdezem tőle, mert érdekel mi van vele. Szeretném jobban megismerni.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyVas. Márc. 08 2020, 21:30

Dyson && Carmela

Olyan furcsa ez az egész. Dyson és az ötlet, hogy visszatér és most udvarolni szeretne nekem. Akkor este felajánlottam neki egy szebb estét ő pedig élt a dologgal. Aztán én azt hittem ő máshogy is gondolja ezért mertem azt mondani amit. De ő elvonult én pedig rá jöttem ostoba liba módjára viselkedek megint. Napokig szidtam a saját bőröm, hogy mégis hogy képzeltem ezt a dolgot és felejtsem el az egészet. Az agyam pedig azonnal vissza állt szokásos gondolat meneteibe csak a szívem vert máshogy. Legalább egyszer eszembe jutott Dyson és az omniózus este. Diana elrángatott magával egy bárba ahol nem egy férfi akarta társaságunkat élvezni de ha Carmela éppen bunkó akkor lehet akárki akármilyen helyes vagy cuki. Ha egyszerűen máshol járok akkor onnan nagyon nehéz vissza húzni és Diana-nak nem volt az az este sikeres. Majdnem leharaptam egy férfi fülét és a bátyám jó indulatából nem vagyok megint valami rossz helyzet kellős közepén meg persze a bár kamera felvételeinek és a temérdek szemtanú miatt is. Azt mondja majd megbeszéljük én meg kicsit összeszűkítem a szemeim. Sose szerettem a halogatást és a terelést. Nyílt egyenes beszédet vártam el a munkahelyemen is régebben és a családtagjaimmal szemben ahogy a volt jegyesemmel szembe is. De Dyson ezt honnan is tudná én pedig nem lehetek erőszakos. Nagyon rossz tulajdonságom de néha igaza van abban anyámnak, hogy egy diktátor veszett el bennem. Azonban elengedem egy szusszanással a dolgot, hogy nem most akarja ezt velem megbeszélni és morcos agyamat igyekszem lenyugtatni mert mindezek ellenére a szívem úgy ver, mint még soha. Mint amikor a kamasz könyv moly lány meglátja a focicsapat legszebb arcú fiú tagját aki mindig olyan szédítően mosolyog de az sose tűnne fel a lánynak, hogy minden lányra így mosolyog és igazából egy hatalmas seggfej aki csak megdugja az összes csajt a gimiben amiről a barátnők folyton figyelmeztetik a moly lányt de az bele se bagózik mert túl naiv és azt hiszi majd miatta megváltozik egy ilyen férfi. A legnagyobb baromság az egész....A filmekben is ezt adják elő a kamasz csajoknak aztán egész Amerika el van képedve, hogy egyre több lesz öngyilkos. A mondatra elmosolyodom amit megállásomra tesz majd lassan lemegyek és beszállok a kocsiba mellé. Szeretném azt mondani neki, hogy valami nagyon furcsa ami itt van velünk és nem hiszem el, hogy ő nem érzi és ennyire félre tudja tenni. De képes rá így nekem is muszáj mert nem lehetek én az aki ennyire elengedi magát. Nem is lenne hozzám méltó. A kérdésre megint haloványan elmosolyodom.-Voltak dolgok amik tönkre tették az utat odáig, hogy autót vegyek magamnak...-jegyzem meg halkan ahogy az ablakon kinézek a kocsiból és az eltűnő épületeket figyelem meg az egyre fogyatkozó embereket majd autókat és közben hallgatom a válaszait.-Szerettem tanulni a vezetést. De egyenlőre maradtam a sétánál, a reggeli kocogásnál és a buszoknál.-mondom ahogy felé nézek és elmosolyodom óvatosan. A palacsintás ötletemre azt mondja oké, így gondolom ahogy megtervezi a napot majd valahová benyomja de rá hagyom mikor is megyünk. Leginkább most úgy se ennék sokat. Ahogy elmondja hová is megyünk kicsit felvont szemöldökkel nézek rá.-Ezzel mondhatjuk azt is, hogy épp egy sorozatgyilkos kocsijában ülök és a halálomba vezet éppen.-mondom de a végén halkan kuncogok egyet.-Bár ennyiből ezt te is mondhattad volna aznap mikor feljöttél hozzám, hogy szex helyett megöllek majd feldarabollak.-mondom ahogy felé nézek. Volt egy cellatársam aki gyilkosság miatt ült. Mary. Még 10 év és szabadul. Annyit gondolkodom az ott töltött időn, hogy néha elgondolkodom meglátogatom a lányokat akiket ott is mertem meg. Sok mindent tőlük tanultam és ha úgy vesszük ők voltak amikor más senki. Megint a kocsi ablakán kifelé bámulok mikor ismét beszélni kezd én pedig rá fordítom tekintetem. Bólintok egyet elmosolyodva.-A bátyámmal csináltam ilyesmit még utoljára talán...12 évesen. kimásztunk a házunk ablakán leültünk a tető cserepein és az eget bámultuk. Arról beszéltünk, hogy vajon az angyalok fénylenek ennyire vagy minden csillag egy meghalt ember aki most valahol mutatja az utat még élő rokonaiknak. Szóval...az ilyen részébe egyikünk se tud bele folyni amiről te beszélsz de egyáltalán nem idegen tőlem ez a dolog. Egy egyszerű dolog de annál nagyobb biztonságban érzi magát közben az ember és...a csillagok gyönyörűek.-mondom hogy nehogy azt higgye untat a témával. Egyáltalán nem csak mi még az ilyen egyszerű dolgokat látjuk bele abba amibe ő egy egész univerzumot bele lát. A kérdésre megint rá nézek az útról és kicsit féloldalasan savanyúan elmosolyodom.-Hát...Festettem leginkább. Most a képeimmel tartom el magam a gazdasági jogász most kicsit...pihen.-mondom ahogy bólintok párat majd felé nézve mosolyodom el kicsit haloványabban. Nem akarok hazudni de még nem is érzem idejét, hogy elmondjam neki az igazat így úgy gondolom ha füllentek az talán annyira nem fáj neki mint gondolom.-Legtöbb időmet a műhelyemben töltöm és a megrendeléseimet csinálom a menedzserem pedig kiállításokat szervez nekem, vagy árazási estékre juttatja el egyes személyes képeimet. Egész keresett lettem így fél év alatt aminek örülök mert kicsit kilátástalan voltam az elején. -ismerem be ahogy magam elé nézek és az utat figyelem majd pár perc csönd után ismét felé fordulok. -Megengeded, hogy kicsit vezessek?-kérdezem hirtelen ahogy szemeibe nézek. Persze megfogom érteni, ha azt mondja nem de ha megengedi széles vigyor ül ki az arcomra és alig várom, hogy valahol lehúzódjon a kocsival és helyet cserélhessek vele.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyPént. Júl. 03 2020, 23:48

Dyson & Bethany

Nehéz Bethanyt kiismerni, de jelenleg tökéletesen megértem, min mehetett keresztül és mit gondolhatott rólam és arról az éjszakáról. Pont úgy viselkedtem, mint bármelyik másik pasi. A seggfej. A kihasználó. A gyökér. A tapintatlan. Pontosan azt tettem, amit egy egy éjszakás kaland során tenni szoktak az emberek. Megvolt az eget rengető jó szex, aztán érzelgősség nélkül, gyengéd ölelések és hosszas búcsúzkodás nélkül elhagyni a helyszínt. Kivétel nélkül ez a forgatókönyv.
De nálunk más volt a helyzet. Akkor és ott nem miatta nem maradtam. Akartam maradni. De nem tehettem. És a szemeiben látom, hogy bárhogy szépítem, sajnos magára vette. Nem maradhattam, mert nem volt jogom hozzá, hogy maradjak. Nem éreztem teljes embernek magam. A gondolataimat reggelre a bűntudat uralta, a bántó önmarcangoló szavak önmagamhoz maguk alá temettek és szétestem, mint az éj utolsó árnyai a hajnali napsugaraktól. Ettől akartam megkímélni.
Ám ezt nem mondtam el neki. Nem tudta mi zajlik le a fejemben. Nem tudtam elmondani, mi bántott aznap este. Miért mentem le a bárba, miért voltam már akkor részeg, amikor odaért. Ha nem ittam volna annyit, talán sosem szólítom meg. Nem lett volna hozzá bátorságom. És volt képem elfogadni a testi gyönyört, ami nem volt túl korrekt részemről. De ahhoz nem voltam elég tökös, hogy megosszam vele, mi történt az azt megelőző napokban. Felejteni akartam, és ezt szó szerint értettem. Nem kívántam megosztani vele, mert akkor újra át kellett volna élnem, és a saját fájdalmamtól jobban féltem, mint attól, ezzel majd neki mit okozok.
Mondanám, hogy tudtam, hogy ez lesz, de én is csak ember vagyok. Hibás döntéseket hozok olykor, amiért valaki megsérül. Olykor én magam vagyok a saját áldozatom. De ez az élet. Ebből tapasztalunk, emiatt merünk egyre távolabb menni és egyre többet tapasztalni, hogy aztán idősödve már egyre kevesebb ehhez hasonló hibát kövessünk el.
A távolságot azonban valóban messzebbre terveztem a parkolónál, így elégedetten indulok el vele miután behuppant mellém a kocsiba. Elcsodálkozom azon, hogy nem vezet, mert számomra azok az emberek, akik nem vezetnek és nem birtokolnak valamilyen négy vagy két kerekű motorral hajtott járművet külön bolygót érdemelnének. Nem tudok azonosulni velük. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy lehetséges, hogy egyesek nem akarnak vezetni. Azok, akik pedig nem törnek-zúznak, vagy harapnak át torkokat azért, hogy valahogy kormány mögé jussanak, szintén furák nekem. Valahogy úgy hiszem, hogy ez a fajta beletörődés mindig vagy valami nagy traumából adódik, vagy olyan elfojtásból amit könnyedén lehetne orvosolni. Egy jogosítvány és egy akármilyen olcsó négykerekű megteszi. Bethany nem túlzottan bőbeszédű magyarázatát is kissé kétkedve fogadom, de nem firtatom a dolgot. Megint egy olyan dolog, ami mögött úgy érzem több van, mint amit elmesél. Akadályok? Mifélék? A pénzt nehezen tudom elhinni. Annak idején olyan pasikkal futott, akik gyémántnyakláncot és bundát vásároltak neki, csak a cipője egy kisebb vagyont ért. A családjáról sem hinném, hogy egy akármilyen átlagos kategóriájú autót nem engedhetnének meg maguknak. Ám el kell ismernem, lehetséges, hogy csupán én nem vagyok túlzottan jártas ezekben a dolgokban. Igenis milliónyi oka lehet annak, hogy az ember nem vezet. Lehet anyagi vonzata, lehet érzelmi háttere, akár félelem, trauma, és még annyi minden, hogy az ember nem is hinné. De lehetséges. Azt sem sokan hiszik el, hogy én asztrofizikus vagyok, vagy hogy otthagytam a kutatóintézetet azért, hogy tűzoltónak álljak. Mi okom lehetne kételkedni?
Így megvonom a vállam, és kissé mosolyra húzom a számat.
- Azért nyugtass meg, hogy jogosítványt azért szereztél - Lazítok egy kicsit a megfeszült pillanaton. Nem akarom erőszakkal kirángatni belőle a választ, majd elmeséli egyszer mi az ami miatt nem vezetett és nem vett kocsit. Minden esetre ez egy újabb olyan érdekesség ami kíváncsivá tesz vele kapcsolatban.
A beszélgetés azonban átterelődik a kajákra és arra, hogy hová is megyünk, és ez kellően érdekel úgy tűnik mindkettőnket. A sorozat-gyilkosos hasonlatra szélesen elvigyorodok.
- Hát azon az estén azt hiszem még csak ellenkezni sem ellenkeztem volna, ha megpróbálsz feldarabolni - emlékeztetem arra, hogy nagyon kész voltam - Azért örülök, hogy ehelyett valami más, jóval kellemesebb elfoglaltságot találtunk a gyilkolászósdinál - kacsintok rá, és meg kell hagyni, elég csak rá gondolni arra, hogy mit műveltünk aznap éjjel és kezdek bizseregni erre-arra. Szerencsére azonban tudom türtőztetni magam, hisz most egyáltalán nem szándékom az, hogy Bethanyt megdöntsem, még ha elég csábító is, ahogy itt ül mellettem.
- Ja, és csak, hogy megnyugtassalak, sem fűrészt, sem szakácskést, sem pedig zsákot és klórmeszet nem hoztam magammal. Ma nyugodt lehetsz, hogy ha rajtam múlik teljes testi épségedben fogsz hazaérkezni - nyugtatom meg, hogy nem akarom bántani, ha esetleg akár egy pillanatra is, de felvetődött benne ez a gondolat.
A csillagászat és a gyerekkori emlékek felelevenítését csendesen hallgatom meg. Észrevettem, hogy sokat mereng az ablakon át kifelé nézve. Nem tudom miért csinálja. Az utazás hoz elő belőle régi emlékeket, vagy valami más van a lelkében ami foglalkoztatja? Minden esetre ezt is elraktározom, és elhatározom, hogy jobban odafigyelek a testbeszédére, mert sokszor nem is kellenek szavak, hogy az ember megértse a másikat, ha kellően figyel a nonverbális kommunikációra.
- Nos, azzal egyetértek, hogy a csillagok valóban elképesztően gyönyörűek, és nem csak távoli ragyogó milliárdnyi pontként, hanem közelebbről is. A csillagködök, a különböző formájú galaxisok, a színes, ragyogó, méreteiben és látványában is elképesztő égitestek egyenként és összességében is megunhatatlan forrásai a csodálatnak. És biztos te is tudod, de azért megerősítem ezt a tudomány által igazolt tényt - azok a ragyogó pontok az égen nem elhunyt emberek lelkei, sőt, kék gyerekek sem ülnek a c betűt formáló Hold alsó csücskén horgászva - humorizálom el, nehogy azt gondolja, hogy esetleg kigúnyolom, vagy ostobának nézem - Gyerekkoromban én is ezt gondoltam, de szerintem nagyjából minden ember a világon elgondolkozik ezen legalább egyszer. Személy szerint statisztikailag nem tudom elképzelni, hogy a világegyetemben mi legyünk az egyetlen olyan bolygó, ahol értelmes életformák alakultak ki, de hogy ezek merre vannak, vagy merre lesznek? Hát az már más kérdés. Megoszlanak erről a vélemények. Lehetnek olyan fiatal bolygók az univerzumban, amelyek jelenleg még csak ott tartanak, ahol a mi világunk annak idején, amikor az ősóceánban oxigént kezdtek termelni a mikroorganizmusok. Évmilliók telhetnek el addig, míg kialakul bármiféle értelmes tudattal rendelkező élőlénycsoport. Meglehet az is, hogy van egy másik, amin már épp ezekben a percekben huny ki az élet utolsó szikrája, és mi túl távol vagyunk, hogy láthassuk, felfedezhessük, tanulmányozhassuk vagy épp segítsünk.
Ezen elgondolkozom néhány percig, és kicsit elmerengek a saját világomon. Gyakran megtörténik velem, ha épp megragad egy gondolat a fejemben, sokszor egy mondat közepén képes vagyok megállni és elidőzni azon ami épp foglalkoztat. Azt is sikerül figyelmen hagynom, hogy a válaszomnak semmi köze nem volt ahhoz, amit mesélt. Normális ember azt felelte volna, hogy " Nahát, én is sokat ültem kiskoromban a tetőnkön!" esetleg azt, hogy " A bátyáddal biztos nagyon szoros volt a viszonyotok. Még mindig ilyen közel álltok?" Vagy ha nagyon merész vagyok, akkor valami személyesebb, emlékezetesebb dolgot hoz fel vonzatként. Az emberek automatikusan megpróbálnak hasonlóságot keresni a neki szimpatikus egyénekkel, mivel az evolúció során ez a kód van belevésve a DNS-ünkbe. Persze kivéve, ha egy kissé furcsa, de ártatlannak minősíthető asztrofizikus-tűzoltó mellett ücsörög az ember kifelé menet a városból, mert akkor hamar egy hasonló kiselőadáson találhatja magát az ember.
Azért csak rátérünk arra is, hogy mivel is foglalkozott Bethany addig míg nem láttam, és érdeklődve hallgatom azt, hogy mivel tölti a napjait. Érzek rajta némi zárkózottságot, de nem tudom, miért? Összehúzott szemöldökkel hallgatom, mert mintha magyarázkodna, pedig nincs oka rá szerintem. Pár pillanatig hagyom, hogy a csend körénk fonja láthatatlan pille-karjait, s kicsit emésztem amit mondott. Az autók ritkultak erre az útszakaszra, jobban eltávolodnak egymástól a járművek, s a hegyek is egyre magasabbnak tűnnek, ahogy közeledünk feléjük. A szürke aszfalt eltűnik alólunk, a napfény megcsillan a kocsi szélvédőjén, s a rádióból fantasztikusan ismeretlen bugyuta tucatnóta hangja szűrődik be közénk s a hallójáratainkon keresztül a gondolatainkba is. Mielőtt reagálhatnék azonban a munkásságára, megkérdezi, hogy vezetheti-e az autómat. Kicsit meglep a kérdése, mert erre nem számítottam azok után, ahogy előadta, hogy annyira nem érinti meg lelkileg az, hogy nincs kocsija és busszal jár. A kérdésére elmosolyodom és szelíden pillantok felé.
- Egyszer ígérem, hogy elmegyünk egy néptelenebb helyre és megtanítom vezetni. De most azt hiszem biztonságosabb, ha inkább én vezetek - mondom, és bár kissé kellemetlen ellentmondanom neki, feltételezem nem is nagyon van hozzászokva, de kénytelen vagyok megtenni. Az M5 BMW-m nem éppen egy sétakocsi, kifejezetten gyorsulásra tervezett német gyártmány. Az amerikai autópályákon van sebességkorlátozás. A német autópályákon nincs. Pontosan erre van tervezve az én autóm is, ráadásul eltérően az amerikai autók többségétől nem is automata váltós, hanem manuális, amit direkt így választottam ki. Ritka az ilyen nagy teljesítményű benzines kocsi manuális váltóval, és nem kevés pénzembe került ezt felújíttatni. De nem is az anyagi vonzata miatt nem merem vezetni Bethanyt, hanem épp azért, mert azt mesélte, régen nem vezetett. Nem hinném, hogy erre pont egy ilyen nagy teljesítményű sportautó lenne a legjobb, hogy újra elkezdje, ráadásul épp az előzgetésekkel teletűzdelt pályán, ahol hol családi autókba botlunk bele, hol hatalmas kamionokba. De, hogy eltereljem a figyelmét, inkább visszatérek a munkásságához, mert arra nem feleltem érdemben semmit.
- Amúgy, hogy reagáljak is valami értelmeset, valami azt súgja, hogy nem feltétlenül vagy elégedett azzal, hogy gazdasági jogászként a festésre váltottál. Ha engem kérdezel nincs okod arra, hogy emiatt rosszul érezd magad. Nem te vagy az első, nem is az utolsó, aki szakmát vált az élete során, és ezzel nincs semmi baj. Örülj neki, hogy meg tudsz élni a munkáidból. Látod, rólam sem mondaná meg senki, hogy tűzoltó vagyok, azt meg végképp nem, hogy asztrofizikus. Általában kidobónak néznek, személyi edzőnek, vagy valamiféle managernek, amit néha egészen sértőnek találok, mert kifejezetten nincs manager kinézetem. Vagy mégis? - kérdezem és belesandítok a visszapillantó tükörbe, és még ez a szerencse, mert ebben a pillanatban veszem észre, hogy egy kamion a hátunk mögött eszeveszett sebességgel közeledik felénk. Nincs időm magyarázkodni.
- Basszus - nyögök fel, majd a szemem elsötétül, a szívem pedig a torkomba ugrik. A reakcióidőm tizedmásodpercekre korlátozódik. A kuplungot kinyomom, egyetlen másodpercem van reagálni és cselekedni mielőtt még belénk rohanna, így a sebességváltót visszarántom kettesbe, majd olyan erővel nyomok rá a gázpedálra, hogy az autó szinte felsikolt. Ebben a pillanatban tülköl egyet a kamionos, de mi éppen csak pár méterrel ússzuk meg a becsapódást, ahogy félrehúzom a kormányt. Az autó nekifeszül az útnak, Bethany pedig valószínűleg beletapad az ülésbe a hirtelen nyomásnak köszönhetően, míg én a másik sávban pont mellettünk elhaladó autó elé bevágva elrúgom neki. A kocsi segge kissé kifarol, pár métert ide-oda rángatja magát, és csak a tapasztalatomnak hála, hogy nem pördülünk ki. Kapok egy dudálást, de nyilván a pillanatnyi mérge az autóstársnak elszáll abban a pillanatban amikor meglátja, hogy a kamion jóval nagyobb sebességgel hagy le minket. Ahogy látom távolodni, nyomok egy elakadásjelzőt, és míg a szívem a torkomban dobog és szó szerint ver a víz, egy nagyot nyelek. Csak másodpercekkel később tudok visszatérni a sávba, és miután meggyőződtem arról, hogy most már ismét nyugodt körülöttünk minden, lopva Bethanyra pillantok.
- Jól vagy? Ne haragudj ezért - intek a kamion után és megcsóválom a fejem - Nem tudom mi lehetett a baja, de nem akart lassítani. Vagy nagyon sietős volt neki, vagy műszaki hiba, bár ez esetben nem értem miért nem villogott, vagy akármi. Lehet, hogy elaludt kicsit a sofőr - vonom meg a vállam, és csak remélni merem, hogy a következő pihenőnél kint fogom látni a kamiont, mert ez pillanatokon belül múlt csak, hogy nem száguldott belénk. Őrült egy világot élünk.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptySzomb. Júl. 11 2020, 20:57

Dyson && Carmela

Dyson nagyon ügyesen vezet. Mondom én aki lassan 6 éve, hogy nem ült kormánynál. De szerettem vezetni, és jól is ment. Apa génjei domináltak ilyen téren és nő létemre úgy gondolom megálltam a helyemet az utakon. De ez már 6 éve volt...6 év egy olyan helyen ahol teljesen más leszel...aztán kiengednek és...folytasd onnan ahol abba hagytad. Ez az ami rohadt nehéz. Valamint rettentő félelmetes is. Arra gondolok miközben Dyson válaszolgat nekem, hogy vajon tényleg jobb ember vagyok most. Vagy ugyan az csak egy megkeményedett lénnyel a vállamon aki soha se voltam. Kicsapongok, nem vagyok megbízható és a szeszélyességem néha olyan mintha megint tini lennék. Valami nagyon nincs rendben velem és ebbe bele lépet Dyson aki ebből mit sem sejt. Ő csak szeretne megismerni, de fogalmam sincs, hogy ez most mennyire lenne jó számomra vagy sem. Diana elmondása szerint, valamivel el kéne terelnem a figyelmem de az általa hozott jelöltek, sose váltak be és elmondásaim alapján Dyson-ért minden lány 10 körömmel kaparna. Egy sportos testalkat, okos, menő a munkája ami szerintem nem menő inkább rohadt veszélyes. Érzelmes, inkább a másikra figyel mint magára. Legalábbis aki az ágyban ennyire odaadó az valószínűleg nem csak ágyban nyújt ilyen kedvességet. Bár Jonathan is kedves volt, odaadó és rendes egyszer mégis elszakadt a cérna közöttünk. Az az este mindent tönkre tett és valahol hibásnak érzem volt jegyesemet is abban, hogy elindultam a lejtőn. De persze amiket tettem azt nem kenhetem rá soha. Én döntöttem így és nem kényszerített senki. Dyson kérdése végül kizökkent és felé nézve, nézem, hogyan tartja a kezeit a kormányon és ahogy olykor lopva rám pillant. Egy kocsiba ülök vele de így is hatást gyakorlok, meg persze női bájaim ilyenkor is nagyon hatásosak. Enyhe mosoly szalad az arcomra ahogy olvasok a mozdulataiban és ha nem vezetne lehet ugyan úgy megszeppenne mint legutóbb este. 2 méteres férfi akinek ha megsimogatod az álla alatt szelíd borzos farkassá változik és azonnal szót fogad neked. Persze ezzel a gondolat menettel egyáltalán nem akarom lealacsonyítani őt, hogy pár szempilla rebegtetéstől megszédül, egyszerűen csak....Dyson a nagy alkata mögött valószínűleg egy érző teremtés. A légynek nem árt. Kicsit szélesebb lesz a mosolyom és őt nézve hagyom ezt a csöndet magunk között a kérdése után. Lehet kissé túl sokáig is bámulom a mosolyommal az arcomon majd az útra nézek.-Megcsináltam még a főiskola első évében meg lett. Akkor még sokat jártam haza a szüleimhez, és apa tanított. Neki hála jobban vezetek mint az "átlag nő".-mondom és saját hajamba túrok ahogy kicsit hátra simítom arcomból. Az estével kapcsolatos megjegyzésére felnézek felé igyekezve találkozni a pillantásával. Mondhatnám, hogy nem lenne kedvem vissza menni a börtönbe de csak én nevetnék rajta. Pedig hallgattam én ott mindent, mindig el mondták a lányok miket hibáztak emberölésnél. Végzetes hibák de olyasmik ami az orrod előtt van és tök egyértelmű mégis...Mikor azt a lányt...Lehunyom a szemem és szusszanok egyet.-Valóban kellemesebb volt, mint, hogy vért súroljak a kádban és a levágott fejeddel beszélgessek..-nevetek halkan ahogy az a Ryan Reynolds-os film jut eszembe amibe sorozatgyilkost játszik és az áldozatok fejével beszélget, meg a kutyával és a macskával. Kéne nekem egy macska...-Ha ez megnyugtat nem igazán gondoltam erre...de most hogy magyarázkodsz, lehet kiugrok a kocsiból.-mondom szarkazmussal majd elnevetem magam egy kicsit és újra az út felé tekintek. Kezeimet az ölembe ejtem és enyhén végig simítok saját combomon ahogy pár szöszt leszedegetek a nadrágomról. Mikor befejezem a monológom a régi emlékeimről Dyson válaszáról egy professzori óra jut eszembe az iskolából csak ép nem gazdasági fejlődésről és politikáról beszél hanem csillagokról. Igyekszem nem teljesen hülyén nézni rá közben, hogy ne érezze azt süket fülekre talál a mondandója. Ahogy a végére ér bólogatok párat és fogalmam sincs mit mondjak. Sose gondolkoztam ilyen téren és rendesen most úgy érzem magam mint valami retardált, hogy fogalmam sincs mint mondjak. Na ilyen téren biztos mínusz pontot kapok, tőle a tökéletes nő elképzelt listáján. Nem mondom, hogy untatott a dolog amit mondott, sőt érdekesnek találtam csak én magam...ehhez teljesen egyszerű és laikus ember vagyok. Sajnos kimerülök abban, hogy gyönyörűek a csillagok és kész. Bezzeg a gazdálkodás...imádtam tanulni is és végezni mint munka is és...egyszerűen szerelmes voltam a munkámba...saját magamnak köszönhetem, hogy nem keresnek priuszos gazdasági tanácsadót. Persze szeretek festeni is, de...ez csak egy hobbi igazán...Ahogy próbálok valami választ találni úgy jövök rá, hogy úgy sem menne értelmes mondat összerakása, szóval csak hagyom elszállni a levegőbe és a rádió halk zaja eljut hozzám én pedig megint kibambulok az ablakon. Aztán mikor rákérdezek, hogy vezethetek-e, nemleges választ kapok ami egyáltalán nem zavar. Ismét bólintok ahogy rá nézek.-Semmi baj, a te kocsid, és te tudod igazából kezelni. Csak hirtelen bevillant, ostoba ötlet volt. 6 éve már, hogy nem vezettem szóval hülye lennék volán mögé ülni kis gyakorlás nélkül.-mondom, mielőtt rosszul érezné magát, hogy elutasít. Nem is zavar, csak hirtelen fellángolás. Jobb majd ha egyedül kezdek valamit magammal ilyen téren. Amikor visszatér a munkakérdésre enyhén elhúzom a számat majd a végén szusszanok egyet.-Ez szép Dyson, de...te saját döntésből vagy most tűzoltó...Én nem akartam festő lenni...ez számomra mindig csak hobbi maradt volna...-mondom egyszerűen és remélem ezzel érzékeli, hogy szeretnék inkább másról beszélni. Még a csillagos téma is jobb a munkánál vagy a vezetés., vagy akármi szóval én is erősen agyalni kezdek mit is kéne mondani, vagy váltani mielőtt azt hinné valami nagyon rosszat mondott. Amikor fel is nyög, felé nézek, hogy magyarázkodni kezdjek de a hirtelen fékezés bele nyom az ülésbe és hirtelen kapok levegőért ahogy a kocsi ajtóba kapok reflexből a kezemmel, másikkal meg saját combomba markolok. Lehunyom a szemeim és egy pillanatra lelassul az egész. Valahol egészen máshol vagyok ahol nem akarok lenni...Tony arca ugrik be, aztán ahogy elvezették mellettem. Megígérte...Akkor éreztem ugyan ilyen félelmet. A spicliket mindig elkapják...én az voltam...Egyre erősebben szorítom a kocsi ajtót és saját ajkamba harapok. Kinyitva szemeim már a fülem sem zúg és Dyson kérdez tőlem valamit de nem értem tisztán. Fáj az ajkam, és érzem az enyhe fémes ízt. Mintha vér lenne. Ennyire megharaptam magam?-Semmi baj..Jól vagyok. Lehúzhatom az ablakot?-kérdezem óvatosan és ha megengedi megteszem. A levegő sokkal jobb amikor az arcomba csap és megnyugtat. Eltörli a hirtelen bevillant képeket amikről nem akarok tudni. Tony börtönben van még mindig szóval...nem lesz bajom. -Semmi baj...Csak jó lenne ha már oda érnénk ahova megyünk...Szeretnék kiszállni.-mondom Dyson magyarázkodására és elő veszek a dzsekimből egy zsepit, hogy megtöröljem az ajkamat.-Te jól vagy?-kérdezem ahogy felé nézek kissé aggódva.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyPént. Júl. 17 2020, 17:08

Dyson & Bethany

A nő mellettem olyan, mint az osztriga. Étvágygerjesztő, de piszkosul nehéz hozzá férkőzni. Vagy még inkább az igazgyöngy. Belül puha és kincset rejt, de kint egy vastag, zárt héj leplezi és egy óceán választ el tőle.
Miért erőlködöm hát, hogy megpróbáljam megismerni? Azt sem biztos, hogy kíváncsi rám. Míg előre robogunk az uticél felé, néha az az érzésem, hogy csak untatom. Érzem, hogy van valami, amit nem mond el. Valami bántja. Sejtem, hogy az, hogy múltkor leléptem szex után, és most úgy látszik hiába töröm már magam, ami egyszer elszakadt, annak vége van. Mégsem tudom feladni. Nem megy, hogy csak úgy kisétáljak az ajtón, csak úgy feladjam és hazakullogjak. Nem ígértem neki semmit, ő sem nekem. Épp ezért akarom valamiképp megváltoztatni a rólam kialakult képet.
Viccelődünk, levágott fejekkel és véres káddal húzzuk egymás agyát, és ezen mindketten jót nevetünk. Tetszik, ahogy nevet. Jól áll neki. Azonban van egy pont, amikor úgy érzem, nem szabad a szívemre hallgatnom. Mert az azt súgná, hogy álljak félre és azonnal engedjem át neki a volánt. Ám elég sok tapasztalattal a hátam mögött az az érzésem, hogy ez nem neki való terep lenne. Nem itt, közúton, nem is ezzel a géppel. Fogalmam sincs a képességeiről, arról, tud-e vezetni akármilyen autót, és hány balesete volt eddig. A felelősség azonban jelen esetben az enyém. Ha megsérül vagy bajt okoz csak mert én egy percig nem a józan eszemmel gondolkodtam, azt sosem bocsájtom meg magamnak. Így bárhogy is látom, hogy megbántódik - mert biztos vagyok benne, hogy ezt teszi - nem engedek a kísértésnek. Azonban egy ígéretet teszek. Engedem, hogy vezesse a kocsimat, ha eljött az ideje és megteremtettem a megfelelő körülményeket. Addig azonban önző módon én irányítok tovább.
Azért örülök, hogy belátja, hogy ez nem az amit erőltetni kéne.
- Aha, szóval hat éve nem vezettél, és mégis azt gondolod, jobban vezetsz, mint az "átlag nő"? Biztos voltak egykor jó allűrjeid, de hat év vezetés nélkül épp elegendő ahhoz, hogy azt is elfelejtsd, melyik a gázpedál és melyik a kuplung. - ellenkezek, bár nem ártó szándékkal - De tudod mit? Legyen hát, hamarosan elviszlek valahová és meglátjuk, mit tudsz. Majd én eldöntöm, mennyire vagy jobb, mint az "átlag nő" - vigyorgok, mert remélem érzi, hogy nem a bántás a célom, hanem épp ellenkezőleg. Csak lehet, hogy nem vagyok túl jó benne.
A munkára térve kifejtem az álláspontom, amit ő egészen furcsán reagál le. Egy pillanat alatt fut át az agyamon, hogy itt valami nem stimmel, de mielőtt válaszolhatnék, a semmiből mögöttünk egy kamion tűnik fel. Azonnal reagálok, sávot váltok, majdnem driftelés lesz a vége de még vissza tudom korrigálni. Azt azonban akkor is észrevenném, hogy Beth hogy reagál minderre, ha szemkötő lenne a szememen. A türelmem pedig eléggé elfogy amikor jószerével alig válaszol a feltett kérdésemre, azonban az ablakot lehúzva hullafehér arccal engedi magára a levegőt. Percekig hagyom, hogy némán áradjon bennem végig az adrenalin és csak a kormányt szorítom. Aztán elmondja, hogy szeretne végre odaérni és kiszállni. Én pedig letérek a pályáról egy pihenőbe, és ha megálltam, derékból felé fordulok és a kezében lévő zsepire nézek, ami véres. Aztán a csodálkozó szemekbe.
- Rendben, én komolyan igyekeztem. Tényleg. De ez...mégis, mi a jó fene volt ez? Megijedtél? Oké, elhiszed, hogy én is? De nem, ez annál jóval több volt. És egész úton félmondatokban beszélsz meg rébuszokban. Nem önszántadból hagytad el a szakmádat és álltál festőnek? Mégis, akkor ki kényszerített? Meg annyira szuper sofőr vagy, hogy hat évig nem vezettél? Beth, egyetemista korom óta nem láttalak. De akkor igen. Akkor láttalak téged, és ez...mi a fene történt veled? Ez nem te vagy. Tele voltál élettel, most meg úgy ülsz itt mellettem, mintha stukkert fognék a fejedhez, hogy itt legyél. Ha baj van, mondd el, de ne erőltesd, ha nincs kedved velem lenni, mert ez senkinek nem jó - szögezem le, és aggódva pillantok a kékségek mélyére. Mit titkol előlem? Miért érzem úgy, hogy baja van velem, csak nem mondja el? Ám sejtem, hogy ez a szöveg kicsit drasztikusra sikerült, így enyhültebben nyúlok át a térfelére, hogy ha megengedi megcirógassam az arcát.
- Szeretnélek, Beth. Szeretnélek megismerni, hogy ha te is akarod, adhassunk magunknak egy esélyt. Nem hiszek a véletlenekben. Mindennek oka van. Mindennek kell, hogy legyen oka, ahogy annak is, hogy akkor este te is oda jöttél és én is oda mentem, habár szerintem hosszú évek óta nem ment egyikünk sem. Valaki odavezetett bennünket. És nem mondom, hogy egyből hallanod kell az esküvői harangokat, de így nem megy. Nem megy a próbálkozás, ha bezárkózol és semmibe nem avatsz be. Nem kell mindent elmondanod, de ha úgy érzed sok vagyok, vagy nincs kedved velem lenni, azt jogom van tudni. És érzem, hogy valami nagyon nyomaszt téged, és nem tudok segíteni. De értsd meg, én nem vagyok olyan, mint a többiek voltak előttem. Nekem nem a kinézeted kell. Nekem nem a hazug álarc kell, ami mögé rejtőzöl. Mondd el, mi a baj, hogy segíthessek, de ha nem tudsz róla beszélni, azt is megértem, csak adj...valamit. Bármit, amibe kapaszkodhatok, hogy tudjam, ott vagy valahol, mert csak egy árnyék vagy jelenleg a falon. És ez nekem egyáltalán nem tetszik.
A hangom a végére egészen megváltozik, a kissé idegesből halk aggódásba szelídül. Nem akartam sem megbántani, sem erőltetni. De pontosan tudom, hová vezetnek azok a kapcsolatok amit ha így folytatunk, kialakítunk. Ingatag, lyukacsos alapra épülnek aztán összeomlanak a hazugságok és titkok súlya alatt. Kinek kell ez?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptySzomb. Júl. 18 2020, 17:41

Dyson && Carmela

Az egész ostobaság volt, hogy elhittem magamról tudom tovább adni a dolgokat. Most, hogy pedig majdnem meghaltunk nem is tudom talán csak érezni akarom a hideget az arcomon. Aztán Dyson megáll valahol én pedig azt hittem most meglehet nyugodni, de úgy szegez nekem mindent mintha én lennék az egész baleset okozója mert megkérdeztem vezethetem az autót. Hallgatom amit mond közben pedig kavarog bennem jól megszokott szeszélyességem, a dühöm és azt hiszem...most jövök rá mennyire is vonzódom hozzá igazából. Ez pedig meglepően fura számomra...Nem emlékszem mikor volt ez így. Gyakorol rám valami hatást amit általában én csinálok és gyakrabban a másik féllel. Erre most itt előadja, hogy biztos nem akarok vele lenni meg egyebek. Valamire rá döbben mert látom az arcán én pedig még mindig nézek rá csak annyit teszek, hogy kicsatolom magam.Az érzések bennem egyformán szaladnak szét minden féle irányba, szóval azt, hogy enyhe sértettség és harag nincs rajtam azt nem is tudnám letagadni meg nem is akarom. De mégis hagyom, hogy hozzám érjen közben újra a szemeibe nézve. Megint bele kezd én pedig hallgatom de mikor oda jut ismét, hogy biztos nem vagyok rá kíváncsi és joga van tudni részhez arcon ütöm. Nem volt erős se fájdalmas, csak gyors. Azt akartam, hogy fogja be a száját és nézzen a szemeimbe én pedig viszonozzam.-Börtönben voltam. Mr. "Jogom van tudni..."-mondom ahogy figyelem majd szusszanok egyet.-Dogbirtoklás és árusítás. 3 évig csináltam de aztán hibáztam...Enyhítettek annyival, hogyha be köpöm a kapcsolataim csak a felét kell leülnöm annak amit rám szabtak volna. Nem volt túl sok esélyem, hát bele mentem. 6 évet kaptam de egy kicsivel előbb kiengedtek, jó magaviseletért. Azért nem vezetem, priusszal meg nem lehetek gazdasági jogász. Azért nem vagyok olyan mint régen, mert az aki voltam nem létezik Dyson. Nem akarom, hogy létezzen mert nem vagyok már...olyan. Most pedig, hogy tudod ehhez mérlegelj majd dönts, hogy mit akarsz tőlem...Te túl jó fiú vagy...én meg...Sose voltam olyan mint amit akartak tőlem.-figyelem az arcát majd le nézek kezeim közé a zsebkendőre.-Muszáj rá gyújtanom ne haragudj...-suttogom és kinyitva a kocsit, teszem ki a lábaim és szállok ki majd csukom be az ajtót magam után. Nem kérdezem, hogy mit gondol...vagy mondjon valamit azt is megérteném, ha most elhajtana a francba. Egyszerűen csak hagyni akarom, hogy saját maga ütemében feldolgozza ezt, vagy végig menjen az agyán. A zsebembe nyúlok kivéve a cigis dobozt majd az öngyújtóm és engedem meg magamnak, hogy rá gyújtsak. Mondhatja bárki, hogy a cigi nem old meg semmit és egy rágó rágásával is eljuthatok ide de akkor is jól esik amikor kiengedem magamból a füstöt.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptyCsüt. Júl. 30 2020, 20:28

Dyson & Bethany

A megérzéseim ritkán hagynak cserben. Most is azt érzem, több van a hallgatásában, semmint a kissé gyors kormánykezelés és a gyorsítás nyomai. Nem történt baleset, de a megkönnyebbülés érzése sehol nincs benne.
Megelégelem a csendet és félre állok a parkolóban, ahogy kérte.
Aztán először kissé feszülten, aztán egyre elszálló haraggal, végül csendes kérleléssel próbálok közelebb kerülni hozzá. Ám amit kapok tőle, az nem hogy meglep, de egyenesen elborzaszt.
Megrökönyödve rántom vissza a kezem és elnyíló ajkakkal nézem ezt a nőt mellettem, aki egy jól irányzott pofonnal hálálja meg az aggódásomat és azt, hogy próbálok közeledni hozzá. A reakciója megdöbbent. Ha egészen őszinte akarok lenni, akkor mélységesen csalódom is benne. Amikor együtt voltunk, éreztem benne némi vadságot, de azt hittem, az csak a szenvedély. De ez...
Végighallgatom a monológját, és nem vágok vissza. Hagyom, hogy kiszálljon a kocsiból, és utána sem nézek. Előre fordulok és a kezeimet a kormányra helyezem, csak, hogy kezdjek velük valamit. Pár percig ülök így, aztán kiveszem a kulcsot, zsebre vágom és kiszállok. Megállok vele szemben és megvárom míg rám néz. Jóval alacsonyabb, magasra kell emelnie a fejét, de ezt már megszokhatta.
- Az, hogy börtönben voltál, nem érdekel - szögezem le, mert azt hiszem neki ez a legnagyobb dilemma - Az, hogy mit tettél, a múltad. Megértem, hogy nem akartál róla beszélni, ahogy azt is, hogy miért nem. Megértem azt is, hogy érzékeny téma, megértem azt is, hogy változni akarsz. Ehhez gratulálok, bár jó lett volna, ha azelőtt jut eszedbe, hogy lecsuknak. De sosincs késő, ezért abszolút elismeréssel adózom. De az, hogy megütsz, pedig jószerével semmi okot nem adtam rá, nem kiabáltam veled, nem ütöttelek meg, még a hangom sem emeltem fel...ezt velem nem csinálhatod - mondom komolyan, és erősen, határozottan nézek a kékségek felé - Nem érdekel, mit csináltak veled régen, az sem, hogy a börtön mit tett veled. Ha problémáid vannak, akkor beszéljük meg és segítek, ha tudok. De soha többé ne merj kezet emelni rám, mert én sem emeltem rád kezet. És ne hidd, hogy ha csak úgy lepofozol egy pasit, az kevésbé elítélendő, mint mikor egy pasi megüt egy nőt, vagy egy felnőtt megüt egy gyereket - mondom határozottan, de itt még nem fejezem be, ha meg akarna szólalni, akkor is csendre inteném - Az meg, hogy túl jó fiú vagyok? Nem verek nőket. Igaz. Nem generálok vitát, igyekszem a békés és szeretettel teli pillanatokat megélni, ha lehet. Szeretek nevetni, kedvesnek lenni és boldog vagyok, ha kedvességet kapok cserébe. De ne feledd, hogy nekem is van rossz oldalam. Én is bántottam már olyat, aki nem érdemelte meg. Én is hibáztam, okoztam fejfájást, szívfájdalmat, felesleges sebeket olyanoknak akikkel kapcsolatba kerültem. Túl jó fiú vagyok? Mihez képest. De tudod mit? Én nem vártam el tőled semmi mást csak azt, hogy ha szeretnél egy kicsit legyél nyitott. Egy kirándulásra hívtalak, bocsánatot kérve azért, mert múltkor eljöttem tőled. Mélypontom volt. Miattam meghaltak emberek, nehezen dolgoztam fel. Jóvá akartam tenni, hogy ne érezd azt, hogy csak kihasználtalak. Ha túl jó fiú vagyok neked, akkor meg döntsd el, hogy akarsz-e továbbra is próbálni kapcsolatot kialakítani, vagy inkább eljátszod még a sértett büszkeségű hercegnőt akik kilöktek a várkastélyból, vagy egyszerűen elkezded felépíteni az új életedet és az új énedet? És döntsd el, hogy akarod-e hogy ott legyek vagy húzzak a picsába, mert én csiki-csuki játékokra nem vagyok hajlandó  - morgom még utoljára, és mielőtt még újra megüthetne, hátat fordítok és elindulok a kocsim felé. Nem érdekel, ha megsértődik, de tessék. Ezt akarta? A rossz oldalamat? A hisztis kis tinilánykorból ideje kinőni és nagyon remélem, hogy felfogja, hogy én nem vagyok az a fajta pasas aki bármit elvisel, csak mert csini pofija van és jó az ágyban. Engem a lelke érdekel, de ha nem hajlandó úgy viselkedni, mint egy felnőtt nő, akkor keressen magának valami bohócot, aki trófeaként bánik újra vele. De én ennél többre tartom őt is, magamat is és többre is vágyom. Ha észhez tér, hajlandó vagyok újratárgyalni a dolgokat. Ha nem, akkor hazaviszem nagyon szívesen és el is búcsúzhatunk. A döntést jelenleg a kezébe adtam. Én nem árulok zsákba macskát.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! EmptySzer. Aug. 05 2020, 19:51

Dyson && Carmela

Szeretnék, megnyugodni és mást gondolni. Arra próbálok gondolni, hogy lehetne ezt másképp és nem így. De persze amit megteszel az úgy marad sose lesz vissza gomb. Nem akartam bántani én csak...nem tudom mi van igazából velem és bennem. Szóval elég nehéz megnyílni mikor én sem tudom mit fogok csinálni. Így meg van értelme mást is bele rángatni? Aztán meghallom a lépteit és mire oda ér hozzám megfordulok és szeretnék bocsánatot kérni de nem hagyja. Végig hallgatom közben olykor pislogok nagyokat és nézek rá, hogy egyes gondolatokat mégis honnan szedett össze. Mi a...? Csak nézek rá, kerek szemekkel, hogy olykor igaza van de egyáltalán nem, nem erre gondoltam. És azt se tudom, hogy a pofonon kívül melyik mozdulatommal vagy arc mimikámmal váltottam ki ilyen szavakat. Hallgatom, és figyelem egyszer nem vágok közben csak hallgatom a szavakat amiket azt se tudom hova tegyek de némelyikkel egyáltalán nem értek egyet. Mintha megint bíróság előtt állnék és egy rohadt szavamat nem használhatom. Való igaz nem vagyok egy tündérbogyó akit szép szavakkal majd meglehet szelídíteni...Sose voltam ez. Sose voltam cuki vagy ilyesmi. És hát igazból szerintem Dyson erre most jön rá vagy nem tetszik neki vagy nem tudom, hogy most mit is akar kihozni. Rám hagyja a döntést és összeráncolom a homlokomat miközben figyelem, hogy elfordul és ledobva a csikket taposom el majd fújok egy nagyot. Egy kapcsolat két emberről szól és ezek a döntés rá hagyások a legnagyobb baromág amit lehet csinálni. Miért mindig egy embernek kell dönteni? Mi a...Megdörgölöm a homlokomat és elfordulva a kocsitól nézek fel az égre majd megint fújok egyet. Nagyon sok düh van bennem, és hogy megint ne okozzak problémát igyekszem lenyugtatni magamat. Tudom, hogy olyasmiket vágnék a fejéhez amivel még jobban gonosszá válok a szemébe vagy ilyesmi. Bár nem tudom, hogy vár el nyitottságot mikor ő egy ilyen úttal akar kiengesztelni ahelyett, hogy beszéltünk volna. Az mennyivel egyszerűbb és most nem tartanék itt. Nem gondolnám azt, hogy inkább haza kéne menni mert Dyson nem fog hosszú távon elviselni engem. Ő pedig hiheti ezt cicázásnak vagy akárminek egyszerűen a hevességem és a haragom közös kombinációja...Szeretnék az edzőterembe menni és futni nagyon sokáig aztán ütlegelni a zsákot hosszú órákon keresztül. Csak figyelem az eget még jó hosszú ideig, majd leengedem a kezeim és megfordulva megyek a kocsihoz. Kinyitva az ajtót ülök be és szusszanok egyet.-Sajnálom ha megütöttelek....Nem csak a férfiaknak vannak dühkezelési problémáik, még ha nem is üvöltözök magamba és rúgom szét az autódat...Őszintén ez nem csak az én döntésem, állítólag ez kettőnkről is fog szólni. Oké, elindultuk most akárhová csillagokat nézni, elmondásod szerint ott megbeszéljük a dolgokat. Én nem...nem tudok elfedni és csak ülni rajta, hogy majd meg lesz beszélve. Akkor ott mikor arra kértelek, maradj megnyíltam. Legalábbis én azt annak vettem. Te pedig most ezt szeretnéd. De...hogy sikerüljön mikor legutóbb egyedül maradtam? Hogy várhatod ezt el?-nem nézek felé csak a kezeimet figyelem ahogy az ölemben tartom őket.-Nem tudom kontrolálni magam olykor. Nem vagyok...lágy és kedves...nem tudok ilyen szépen reagálni ahogy az előbb elvártad volna. Nem tudom még megtenni. Ha pedig ez zavar téged akkor az lenne a legegyszerűbb, hogy...megfordulsz és haza viszel.-mondom ki és közben megemelem a tekintem majd rá nézek.-Nem foglak feltartani ha erre nincs szükséged. Még én se tudom, hogyan és mit fogok csinálni a változásom érdekében, és fogalmam sincs mi fog történni velem. Ezért nem is kell ezt végig nézned, végig kísérned mert nem várom el. Ahogy te is mondtad van elég problémád ezen kívül.-figyelem az arcát majd a biztonsági övért nyúlok és bekötöm magam.-Sajnálom...nem akartalak bántani.-teszem hozzá újra és eltűröm a hajamat hátra majd szusszanva dőlök hátra a széken.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Minden út hozzád vezet! Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Minden út hozzád vezet!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Te minden szörnyet szeretni tudsz....
» Minden szörnyetegnek szüksége van a maga szépségére

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: