New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 64 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 63 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

young and wild and free
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Témanyitásyoung and wild and free
young and wild and free - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 20 2023, 23:48

Aby & Red & CJ & Ro

- Óóó, még mindig imádom ezt a filmet – fordulok ki Charlie öléből, ahol eddig pihentettem a fejemet, miközben a Marley és én utolsó képkockái is legördülnek a képernyőről. Felülök rendesen a kanapén, és a távirányító után nyúlva mozi helyett zenét indítok. Abyék amúgy is hamarosan megérkeznek. Charlieért még délután átugrottam Queensbe, összeszedtem őt valamivel azután, hogy végzett a munkával, és elcsaltam őt hozzám kicsit hamarabb, mint a többieket némi sör, pizza és egy közös filmezés ígéretével. Apa megint nincs a városban, továbbra is a cége bővítésén dolgozik, és úgy éreztem, vétek nem kihasználni, hogy egész hétvégén egyedül az enyém a lakás. Még a házvezetőnőnknek is szabadságot adtam ezekre a napokra. Tuti kijárt már neki amúgy is, én meg megvagyok a segítsége – és a felügyelete – nélkül is. Oké, lehet, hogy így rendelt kínai kaján és pizzán kell élnem, de nekem ez így megfelel, és szerintem Charlie sem bánja az efféle menüt.  

Ráadásul úgy alakult, hogy két napja egy ismerős szerzett nekem négy, mondhatni utolsó pillanat utáni jegyet a mai Imagine Dragons koncertre. Tudom, őrület! Úgyhogy egy kis bemelegítő előbulival nálam – mert innen pocsék forgalom mellett is max húsz percre van a helyszín – meg is van az esti programunk. Amihez persze riadóztattam Abyt is, aki hoz magával egy „titokzatos plusz egy főt”. Egy nagyobb összeget is hajlandó volnék feltenni arra, hogy ez a valaki Redmond Moore lesz. Kár, hogy nincs akivel fogadhatnék erről. De most komolyan... Azt hiszik, nem vettem észre, ahogy egymást messziről kerülgetve lopva lesik egymást folyton, valahányszor összejön a társaság? Na mindegy. Hamarosan megtudom, hogy gazdaggá tennének-e, ha rájuk tenném a szerencsémet.

- Szerintem most már tényleg mindjárt itt lesznek. Hozok is még sört – pattanok fel a kanapéról, hogy méltó módon felkészüljek a vendégek érkezésére. Visszafelé már zenére táncikálva érkezem – a délután óta elpusztított sör lehet, hogy egy egész picit máris a fejembe szállt. Majd ahogy lepakolom az italokat dohányzóasztalra, biztonságos távolságra CJ felpakolt lábaitól, nehogy véletlenül felrúgja őket, szépen le is lökdösöm a lábait. Na nem azért, hogy illemre tanítsam, vagy ilyesmi. Inkább azért, hogy kényelmesebb pózt vehessen fel ahhoz, amire készülök. Szemből ülök be az ölébe, és átkarolom a nyakát. - Szia – mosolyodom el, majd az orrommal megbököm az orrát. Még mindig fura, még mindig friss ez a helyzet. Ő és én együtt. Mármint... ebben az értelemben... Ezt még mindig szoknom kell. Vagyis... a jóhoz túl könnyű hozzászokni, és valójában pontosan emiatt vagyok óvatos. Egy kicsi részem még mindig tart attól, hogy majd meggondolja magát, mire esetleg tényleg beleélném ebbe magamat. Azt hiszem, részben emiatt is hoztam fel ide hozzánk ma délután. Nem egészen szándékosan, de bizonyos értelemben ez egy teszt volna, mert...  

Általában nem szeretem elhívni magamhoz a barátaimat, mindig kicsit kényelmetlenül érzem magam ettől. Nem szeretem sem őket, sem magamat emlékeztetni arra, hogy egy másik világból származom, hogy mennyire kilógok közülük. Főleg mert ez igazából csak a látszat. Nem illek ide sokkal jobban, mint ők. Vagy hát... olyan vagyok, mint egy kétéltű, mindkét világban otthon vagyok, de én velük, köztük érzem csak igazán jól és szabadnak magamat. És most megint kicsit tartok attól, hogy miután ma ebben a fényűző lakásban töltjük az estét, Charlie ismét előhozakodik majd a szokásos hülyeségeivel, hogy nem elég jó hozzám. De ha így kell lennie, akkor ez inkább előbb történjen meg, mint utóbb. Még mielőtt túlságosan elhinném, hogy lehetünk együtt boldogok.

- Azt hiszem, késnek. De mi addig is... - közelebb hajolnék, hogy megcsókoljam, de abban a pillanatban megszólal a házi telefon. - Hmm... Megmentett a csengő – bököm mellkason CJ-t, mintha valami borzasztó dolgot úszott volna meg, aztán sietek, hogy felvegyem a kagylót. Természetesen a portás az, aki a barátaim érkezéséről értesít. - Itt vannak – kiáltom be a nappali felé, miközben már megyek is ajtót nyitni, hogy mire a srácok felérnek a lifttel, már terelhessem is őket befelé.  

- Úriiiiiisteeeeen! REEED?! Te vagy a nagyon titkos hódoló?? Neee! – játszom igencsak rá a meglepettségre, amikor megpillantom őket. - Charlie, nézd, kik érkeztek! Sosem találnád ki, Aby kit hozott magával! - Mert persze vele is megosztottam a tippemet. - Na jó, fiúk, sör a dohányzóasztalon, ha mást szeretnének, csak szolgáljátok ki magatokat a hűtőből... Te pedig most velem jössz! - ragadom Abyt karon, és már vonszolom is a szobám felé, hogy segítsen nekem a koncerthez megfelelő szerelést összeválogatni.

Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?

Redmond Moore, Charles Holmes and Abigail Roux imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Roxanne Carlton
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
young and wild and free - Page 2 0b136b480e4fcff03840c226337dd0d2eef6b36a
young and wild and free - Page 2 Tumblr_inline_slha38exNJ1wsdcbg_500
★ kor ★ :
23
★ családi állapot ★ :
young and wild and free - Page 2 Tumblr_inline_slh88xHO8C1wsdcbg_500
"For the two of us, home
isn't a place. It is a person.
And we are finally home."
★ lakhely ★ :
Manhattan ↔ Queens
★ :
young and wild and free - Page 2 Tumblr_inline_slj464qPNe1wsdcbg_500
★ idézet ★ :
If you only live once,
today is as good as any day
to live the life of your dreams.

★ foglalkozás ★ :
studying veterinary medicine
★ play by ★ :
Madison Bailey
★ szükségem van rád ★ :
young and wild and free - Page 2 Tumblr_inline_slqugjDGwS1wsdcbg_500
"You think you're one
of millions
, but you're
one in a million to me."
★ hozzászólások száma ★ :
164
★ :
young and wild and free - Page 2 Tumblr_inline_slkw2dUGUL1wsdcbg_500

young and wild and free
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Young, wild & free ✩ Marsh Siblings
» You say I used to be wild, I say I used to be young [ Zaine & Cameron ] part II.
» Lyn & Ben ~ when we were young
» Nothing is free. - Diane & Zoey
» get free; Sang-nam & Baek-ah

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek :: Lakások-
Ugrás: