Te vagy az életem, aki mindennél többet jelent a számomra. Te vagy a támaszom, akire rábíznám minden titkom. Életem legjobb döntése volt, mikor feleségül vettelek, ám a közös életünk zátonyra futott. Elváltunk.
Munkások
46
Barátok
Charles
A legjobb barátom, a jobbkezem. Akár az életemet is rábíznám. Úgy érzem, ha egyszer feladnám a hivatásom, ő lenne az, akinek tovább adnám.
NJK
43
Jack
Kirángatott abból a hatalmas veremből amibe kerültem, és amiből nélküle talán ki sem tudtam volna mászni. Kitartott mellettem, támaszom volt a feleségemen kívül
NJK
56
Hová is tegyelek?!
Abraham C. Hyde
Még nem tudom, hová is tartozol az életemben, hisz a megismerkedésünk nem a legcsodálatosabban indult, még is reménykedek benne, hogy fiatal korod ellenére, lehetünk még akár barátok is.
Munkás
34
Joanna D. Brennan
Remélem képes leszek segíteni, és elindítani téged egy olyan úton, ahová menned kell. Leszokni az italról, és talán kialakítani egy barátságot.
Bűnüldözés
42
Daisy Winterberg
Kellemes csalódás voltál a számomra az első alkalommal. Megmutattad, hogy nem minden sztár hordja fent az orrát. Bízok benne egy nap valóban állandó pilótád lehetek, és részese az utazásodnak, amit kijelöltél magadnak.
Művészet
Szemtelenűl fiatal ?
Bluebell Muray
Jelenleg, könnyen az agyamratudsz menni. Kiakadok, és morgok, pedig általában nem olyan vagyok. Ez talán a személyes varázsod.
Üzlet
45
livin' in new york
Joe Weaver
Hold fast to dreams, for if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly. ...