People (...) are not interested in the truth. They like appearances because appearances are more beautiful.
Ha néhol csak halványan is, de úgy tűnt szépen alakulnak a dolgaink Elinorral. Újra összejöttünk - noha nagyon szét sem mentünk, csak vitánk volt, egy kis mosolyszünet. Igaz, okkal, hiszen, amit tettem, amit bevallottam egy elképesztően komoly dolog volt, végtére is megtudta milyen sötét dolgaim is vannak, bár aztán még is csak tisztára lett mosva a nevem és természetesen ártatlanok kerültek börtönbe. Részben ártatlanok. De a lényeg, hogy a kis húzásomnak hála, amit utóbb megléptem újra minden rendben van. Újra együtt vagyunk és tervezgetjük a házasságot, az esküvőt, noha Elinor még helyenként elég bizonytalan a dolgában, amit valahol meg is értek a lelkem mélyén, de különösebben nem tud érdekelni, a lényeg, hogy úgy is az lesz, amit én szeretnék. A gyűrű már megvan, de szeretnék azért valamit még nyújtani neki e-mellé, így míg ő dolgozott, elmentem egy kutya tenyésztőhöz. A napokban sikeresen kihúztam belőle egy kis beszélgetés közepette, hogy a francia bulldog a kedvenc házi kedvence. Akkor még nem jegyeztem meg, hogy venni akarok neki egyet, csak úgy tettem, mintha érdekelne és hétköznapi módon beszélgettem vele, majd most eljött a pillanat, hogy beszerezzek egyet. Egy neves New Yorki kutyatenyészetbe mentem, ahol sok francia bulldog volt. Fajtiszta, ápolt, jó körülmények között nevelt kutyák. Természetesen én nem szerettem az állatokat, főleg nem a környezetemben, de úgy éreztem ennyit megtehetek, bevállalhatok a kapcsolatunk érdekében. Ő nagyon szerette őket, úgyis ő fog vele foglalkozni. Legalábbis bízom benne, hogy nekem nem nagyon kell majd vele törődnöm. Majd a személyzet. Ja... az már nincs. Amióta volt a letartóztatásom, a személyzet faképnél hagyott, így be kell szereznem néhány új alkalmazottat. Ez nem túl szerencsés, de ez van. Szóval, beszereztem egy francia bulldog kölyköt Elinornak, majd hazavittem és a kocsival beálltam a garázsba, amibe modern riasztórendszert szereltettem be és modern zárat is, hogy lehetőleg még egyszer ne tudjanak bombát helyezni a kocsimba. Persze nem voltam túl szerencsés, mert már Qadirral is megromlott a viszonyom, így már nem csak a Mexikói, de a Columbiai maffia is a fejemet akarja. Még ha nehezen is fogják megkapni. Sőt. Nem fogják. Ideje lesz nekem is magam köré gyűjtenem egy jó kis maffiát, kemény alakokat, hogy ne legyek olyan könnyű falat az ellenségeimnek. Nem mondom, hogy védtelen vagyok, de azért két nagy bűnszervezettel már nem tudom olyan könnyen felvenni a kesztyűt, mint a sima, hétköznapi rosszakaróimmal, vagy a rendőrséggel. Míg Elinor dolgozott, elhívtam egy lakberendezőt is, hogy az egyik kisebb szobát rendezze be a kutyának, majd miután ez megtörtént, kipakoltam a kutyának vett játékokat, változatos pórázokat, nyakörveket és étrend kiegészítőket, szépítkezési szereket. Előbbieket azért, hogy egészséges, fitt és erős legyen, utóbbiakat pedig azért, hogy ha Elinornak gondoskodni támadna kedve róla, akkor legyen mivel szépítenie és tisztítania őt. Elég szép kis szobát sikerült neki berendezni, majd be is zártam őt. Pontosabban csak rácsuktam az ajtót, majd kidobtam az öltönyt, amihez a kutya hozzá simult, neki dörgölődzött. - Rohadt rühes korcs - morogtam, majd bekötöttem a zsákot és kidobtam a nagy kukába, majd elmentem lefürdeni. Jó lesz azért megnézetni egy állatorvossal is, de arról majd beszélek Elinorral még. Nem a pénz miatt, hanem, hogy mit kell ilyenkor megnézetni, ha kaphat oltást, milyen oltás kell neki, stb. Ehhez én nem értek, sose volt kutyám és nem is akartam soha. Mikor Elinor hazajött, már sikeren magamra vettem a jól ismert gondtalan, boldog, elégedett arcomat, aki őszinte örömmel várta haza, hogy valami olyan meglepit mutasson neki, aminek ő maga is örül. Mert, hogy elég jól megjátszottam, hogy örülök a kutyának én is boldog vagyok attól, hogy van nekünk, pedig ez cseppet sem volt így. De jó színész vagyok még mindig.- - Néz csak mit vettem neked - kísértem el a kutyának kialakított szobáig, majd elmosolyodtam. - Remélem örülsz neki - mosolyogtam és valóban reméltem, hogy örül neki és nem feleslegesen vesződtem azzal a döggel. Nem a ráfordított pénz érdekelt, mert mi az a kis aprópénz, hanem maga a kutya. Remélem nem feleslegesen hoztam ide. - Már csak az állatorvos van hátra, de ahhoz nem értek, szóval azt majd meg kell beszélnünk. Adj neki nevet. Még nincs neki.
A person is not always able to distinguish between reality and the truth influenced by emotions.
The latter can even paint a deceptive picture, although most of the time we do not want to be aware of it.
★ foglalkozás ★ :
Vállalati - gazdasági ügyvéd
★ play by ★ :
Andrew Scott
★ hozzászólások száma ★ :
195
★ :
Re: Gleeson & Elinor // The new family member
Vas. Május 26 2024, 11:44
Gleeson & Elinor
“I didn't come here to tell you that I can't live without you. Actually, I can. I just don't want to..”
Annak ellenére, hogy a gyűrű ott ékeskedik az ujjamon, még mindig vannak kétségeim Gleesonnal kapcsolatban, bár ezeket az érzelmeket legyőzi folyamatosan az iránta érzett szerelmem. Nehéz ki lépni egy olyan kapcsolatból, amelyikben először érzem azt, hogy ennyire ragaszkodok a társamhoz. Olyan, mintha a másik felem lenne, aki nélkül még levegőt venni is szinte lehetetlennek tűnik. Mégis, az a sok minden ami az utóbbi időszakban történt velünk, és amiket megtudtam, folyamatosan elbizonytalanítanak. Nem csak a tény, hogy embereket ölt, vagy akart, vagy már fene sem tudja, hogy mi az igazság, de az is, aggaszt, hogy valaki az életére tört. Még mindig nem vagyok abban biztos, hogy jó ötlet gyereket szülni neki, hiszen az egyértelmű, hogy veszélyes életmódot folytat. Legutóbb rá lőttek, de mi lesz, ha következőkor a gyerekem és én leszünk a célpontok? Talán olyan ellenségei vannak, akikkel nem tud megbírkózni. Mégsem vagyok képes arra, hogy hangot is adjak a bennem lévő félelmeknek, mert abban a percben ahogy láttam össze esni az utcán miután rá tamadtak, döbbentem rá arra is, hogy nem bírnék nélküle élni. Épp ezért döntöttem úgy, hogy vissza költözök hozzá és adok egy újabb esélyt a kapcsolatunknak, és közben igyekszem úgy tenni, mint aki minden rosszat elfelejtett. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne félnék. Nem csak attól, hogy mikor és ki támadhat rám, hanem kicsit tőle is. Láttam már annyira dühösnek, hogy még megütni is képes lett volna. Igaz, hogy ezt nem hozom fel azóta sem, de nem olyan könnyű elfelejtenem mindent. Még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy vissza kaptam azt a gondoskodó énjét, akit megismertem, és akibe fülig bele szerettem. Ezekkel a gondolatokkal parkolom le a kocsimat és egy széles mosolyt magamra erőltetve lépek be a házba, ahol nagy meglepetésemre Gleeson nagyon jó kedvvel fogad és még meglepetése is van a számomra. Persze, hogy kíváncsi leszek, hiszen szeretek ajándékokat kapni, sosem nehéz le venni a lábamól valami olyannal, amire igazán vágyok. Gleeson pedig annak ellenére, hogy előszeretettel bánt embereket, velem mindig is figyelmes volt, és mindig tudja, hogy mi az, amire szükségem van. Meglepetten és kicsit értetlenül pillantok rá miközben egy szoba előtt állunk, majd szinte a szájam is tátva marad, amint annak az ajtaját kitárja előttem. Nem csak a kellemesen be rendezett szoba nyűgöz le, de az ott ugráló kiskutya is, aki vékony hangon kezd ugatni, amint megpillant minket. - Gleeson, ez... annyira aranyos! Mostantól tényleg velünk fog élni? - gyermeki csillogás jelen meg a szememben, miközben beljebb bátorkodok és térdelek is le a kis szőnyegre a kiskutya mellé, aki, mintha érezné, hogy már most rajongásig szeretem, úgy mászik fel az ölembe és dörgölődzik neki a már gömbölyödő hasamnak - ami inkább néz még úgy ki, mintha csak jól laktam volna. Azt mondják, hogy az állatok megérzik, a pocakban lakó kisbabák jelenlétét. - Ismerek egy nagyon jó állatorvost, majd fel veszem vele a kapcsolatot és természetesen minden kötelező oltást meg fog kapni. - bólintok még mindig a kutyát nézve szerelmesen és közben megsimogatva a fejét, ölelem magamhoz, hogy vele egyszerre álljak fel. - Nagyon köszönöm. - lépek vissza Gleesonhoz és adok egy puszit az arcára, így neki is simulva kicsit a kutyával együtt. - Legyen akkor a neve Pedro. Majd csináltatok neki egy névre szóló nyakörvet. - a lelkesedésem még mindig kitart, de azért most már le rakom a kutyát a földre, aki ismét csaholni kezd, két lábbal hol az én lábamat, hol a Gleeson-ét vakarászva. Azt hiszem, hogy sokkal jobban tetszett neki az ölembe. - Ez a szoba igazán szép neki, de... én szeretném, ha máshová is lenne bejárása. Például... az ágyunk is elég nagy... talán éjjelre elférne a lábunknál legalább amig egy kicsit nő. Szerintem félne itt egyedül. - gugolok le ismét, hogy megsimogassam a Pedro fejét, majd vissza is egyenesedek, hogy a Gleeson reakcióját figyelhessem közben. Mióta újra kezdtük a kapcsolatunkat kicsit bennem van az a félelem, hogy bármikor bármi miatt esetleg dühös lehet. A távolságtartásom oka is ez leginkább, bár próbálom nem ki mutatni a félelmeimet.
It's amazing how much pain you have caused me.
What's even more amazing is that i still love you anyway ..
★ foglalkozás ★ :
múzeum igazgató, régiség kereskedő
★ play by ★ :
Clémence Poésy
★ szükségem van rád ★ :
144
★ :
Csüt. Május 30 2024, 19:38
Elinor & Gleeson
People (...) are not interested in the truth. They like appearances because appearances are more beautiful.
Szinte bántotta a fülem annak a vakarcsnak a vékony hangja, amint a páromnak vinnyog, de jól lepleztem, hiszen nem akartam még csak a látszatát sem kelteni annak, hogy én, aki megvettem és berendeztem neki a szobát nem örülök neki. Jobb, ha abban a hitben van, hogy engem is boldoggá tesz a kutya. Nekem is nehezemre esett elhinni és megbékélni a gondolattal, hogy velünk fog élni az a korcs, de kénytelen voltam szimpatizálni a gondolattal. Sajnos igen. De ki tudja, talán idővel megkedvelem majd én is. Azt mondják minden csak megszokás kérdése, bár én ezzel nem értek egyet. Megkedvelni nem fogom, maximum beletörődni és sűrűn fertőtleníteni a villát. Lélekben elhúztam a szám, ahogy a kutya és Elinor összebújtak. Borzalom. Hogy nem fél a kórokozóktól? És ha elkap valamit? Majd járkálhatunk valami magánklinikára, mert férges lett, vagy tudja az ég, hogy miket terjesztenek ezek a förmedvények. - Igen, velünk - mosolyogtam látszólag vidáman és elégedetten, de igyekeztem azért az orvosra ráterelni a szót, noha magamban hozzá tettem, de csak fejben, hogy amit csak lehet beadatunk neki. Nem csak a kötelezőket. Ez a vakarcs lesz New York legegészségesebb, legoltottabb, legsterilebb kutyája. Ahogy a kutya közelített, úgy húztam hátrébb a fejem, nehogy hozzám érjen, noha azért Elinor pusziját még kivártam. - Áh, francia kutyának spanyol név. Különös, de tetszik - mosolyogtam és úgy éreztem talán kicsit ironikus is, hogy így nevezte el a kutyát. De minden esetre tetszett a névválasztás. Akaratlanul is eszembe jutott az a magyar zene, hogy "Pedro kocsmájában", amit még egy Budapesti kirándulásom során hallottam pár éve. Komolyzene és Jazz-Blues kedvelő voltam, de néha-néha egy-egy jobban sikerült latinosabb zenét is szívesen meghallgattam, ha épp szólt valahol. Elhúztam a lábam, mikor vakarászta és Elinor lába felé mutattam. - Az a te kaparó fád, nem ez! - intettem a lábam felé, majd nemet intettem neki. Átpillantottam Elinorra, mikor a szobáról kezdett beszélni. Az ágyunkban? Hogyne. És de akkor nem kéne rögtön a fejünk közé engedni? Aztán nyalogasson is végig minket, mert miért ne? - Áh, igen, jó ötlet. Legalább szokja az itt létet és minket is - "értettem egyet" vele visszafogott mosollyal, miközben azon morfondíroztam mennyi fertőtlenítőre lesz szükség. Legszívesebben a kutyát is átfújtam volna, de nem akartam Elinort megsérteni vele, na meg nem akartam nyíltan jelét adni nemtetszésemnek. Nem vetett volna jó fényt rám.
A person is not always able to distinguish between reality and the truth influenced by emotions.
The latter can even paint a deceptive picture, although most of the time we do not want to be aware of it.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Andrew Scott
195
★ :
Szomb. Jún. 08 2024, 10:34
Gleeson & Elinor
“I didn't come here to tell you that I can't live without you. Actually, I can. I just don't want to..”
Még a mai napig, ennyi idősen is képes vagyok lelkes lenni, ha a meglepetésekről van szó, és olyankor mindig annak a kislánynak képzelem magam, aki sok évvel ezelőtt még hitt a Mikulásban, és miközben rá vártam, az asztalon hagytam egy pohár tejet és kekszet, amit akkor nap sütöttünk anyuval. Bár már régen kinőttem ezekből a mesékből, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy izgatottságot érzek szinte végig amig a meglepetésem helyszínére sétálunk, és mindenre fel voltam készülve, de arra a tündéri kiskutyára nem. Mindig is állatbarát voltam, de soha nem volt saját kutyám, én magam sem tudom miért. Most mégis annyira fellelkesülök, hogy szinte el is képzelem a még meg nem született gyerekemmel, hogy miképpen fognak játszani. Számomra ez a csöpp kis lány már most sokkal többet jelent egy állatnál, képes vagyok annyira szeretni, mintha a családunk része lenne. De hisz mostantól az is lesz. Gleeson a szavaival is megerősít ebben. Mosolyogva vezetem tekintetem a kiskutyáról a vőlegényemre, és ha az volt a célja, hogy elterelje a gondolataimat arról, hogy mennyi rossz dolgon mentünk keresztül, hát sikerrel jár. Olyan, mintha minden a régen homályba veszett múlt lenne csupán, és remélem, hogy nem is fog semmi olyan történni majd ismét, hogy eszembe juttassa azt, hogy Gleesonnak mennyire sötét oldala is van. Egy olyan oldala, amelytől félek. A kutya buksiját simogatva tervezem is el, hogy hova ésmelyik klinikára fogom vinni, hogy minden ellátást megkapjon, amire csak szüksége van, ez nem csak a kis csoda érdeke, de figyelembe kell vennem azt is, hogy gyerekünk lesz. Egy kisbabának pedig olyan környezetre van szüksége, ami mindenféleképpen steril és biztonságos. - Szerintem nagyon illik hozzá ez a név. Már most a szívemhez nőtt. - a csillogás, amely a szememben látható, tökéletesen elárulhatja, hogy őszintén örülök ennek a csodálatos kis ajándéknak, aki azt hiszem, hogy sokkal jobban szeretett az ölemben lenni, mert olyan édesen kaparássza a vőlegényem lábát, mintha épp arra akarná kérni, hogy Ő is vegye fel és szeretgesse meg. A Gleeson szavai, amelyeket a kiskutyának szán azonban megnevettetnek, és válaszul csak a szemem forgatom meg. Nos igen... van mit megtaníttanunk ennek a kis tüneménynek. Az ötletet, ami hírtelen jut az eszembe, halálosan komolyan gondolok és bár kicsit tartottam attól, hogy Gleesonnak nem fog tetszeni, de a válaszától megkönnyebbülök. - Csak addig van baj, amig megtanítjuk neki, hogy mit szabad csináljon, és mit nem. - mosolygok rá, majd ismét lehajolok az ugráló kiskutyához, hogy az ölembe vehessem. - Akkor akár meg is mutathatnánk neki a szobánkat. Hogy kezdjen hozzá szokni. Nagyon jó helyre került. - ölelem ismét magamhoz, majd szabad kezemmel megfogom a Gleeson kezét és húzni kezdem a hálónk felé, ahová azóta a nap óta mindig olyan félve lépek be. Ott próbált meg átverni Gleeson, kihasználva a naivságomat. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy valóban megváltozott-e, vagy csak valamiféle játékot játszik velem épp. - Lehet, hogy meg kéne kérdeznem a nőgyógyászomtól, hogy ártalmas-e az a babára, ha velünk alszik a kiskutya. - torpanok meg egy pillanatra a szobánk előtt, de végül kinyítva annak az ajtaját, le rakom a kiskutyát, aki ugatva kezd is neki a hatalmas helyiség felfedezésének. - Gleeson... - szólalok meg alig hallhatóan és komoly arccal pillantok rá. - Az a lövöldözés... szóval ugye nem vagyunk veszélyben a gyerekkel? Tényleg nem tudod, hogy ki és miért lőtt rád? Nem fogsz többet titkolózni előttem, igaz? - kicsit azt hiszem, hogy jogosan kételkedek benne és félek is, mert nem csak rólam vagy rólunk van szó, de egy még meg nem született babáról is.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Clémence Poésy
★ szükségem van rád ★ :
144
★ :
Szer. Jún. 12 2024, 18:12
Elinor & Gleeson
Nem mondom, hogy nem voltak hátsó szándékaim, de túl sok nem volt. Egyszerűen csak szerettem volna kompenzálni valamelyest a rossz dolgokat és olyas valamit adni neki, amiről tudom, hogy tényleg örülne neki. Ez részemről is áldozat volt, hiszen én sosem szerettem túlzottan az állatokat és soha nem is szerettem volna állatot tartani, most mégis beengedtem egyet a házunkban. Én is tudok engedni, ha kell és most úgy gondoltam, hogy eljött az ideje, hogy én is áldozatokat hozzak. Nem jó szájízzel, de felé ezt nem mutattam ki. Azért az elképesztő volt, hogy máris a szívéhez nőtt, de talán csak azért, mert én érzelmileg sokkal sekélyesebb és üresebb vagyok nála. Lehet nekem azért furcsa, mert nem rendelkezem túl sok érzelemmel, így aligha érthetem meg másokét, éppen ezért nem is válaszoltam rá sok mindent érdemben. Láttam a csillogást a szemében, láttam, hogy őszintén örült, így megnyugodtam, hogy nem volt pénzkidobás, ráadásul ismét csak bebizonyosodott, hogy jó emberismerő vagyok. Még mindig tökéletesen jól látom és tudom, hogy kivel szemben mit kell épp tennem, hogy a céljaimat elérjem. Persze még én is tudok ráfaragni, ahogy Qadirral szemben is ráfaragtam már. De ritka. Száz alkalomból egy kudarc néha belefér. - Azt hiszem ehhez neked van jobb érzéked - feleltem nagylelkűen, őszintének hatóan. Igaz, hogy embereket jól nevelek, hiszen Elinort is szépen idomítom kedvem szerint, a legtöbb embert sikerült átnevelnem kedvem szerint, vagy épp eltennem az útból, de a kutyát nem akartam. Nem akartam vele foglalkozni, nem akartam ennek a terhét. Neki vettem, foglalkozzon vele ő. - Amúgy is szívesen megnézném, miként bánsz egy kutyával. Még sosem volt háziállatom sem nekem, sem a családomnak. Nem értek hozzá, jól esne tanulmányozni miként kell - mosolyogtam. Tovább is léptünk a hálószoba felé, ahol Elinor elszólása adott nekem némi reményt, hogy talán megúszom a kutyával alvást. Nem voltam orvos, nem tudtam lehet-e ártalmas, de egy részről tényleg jó lenne ezzel tisztában lenni, nem akarunk bajt a születendő gyermekünknek, ráadásul, ha van rá esély, hogy a kutyát el tudjuk szeparálni estére, akkor az jó lenne. - Ó, igen, ez jó ötlet. Nem kéne kitennünk a gyermekünket a bajnak. Jó lenne mihamarabb megtudni milyen kockázatokat vállalunk - feleltem együttérzőnek tűnően. - Talán nem lesz baj. Bízzunk a legjobbakban - mosolyogtam. A kutya szépen el is indult felfedezni a terepet, Elinor pedig felém fordult és szinte éreztem a tekintetében, hogy megint eluralkodott rajta a sok negatív gondolat. Lehet két kutyát kellett volna vennem neki? Bosszantó tulajdonság, hogy nem képes felejteni. - Ugyan, nem hiszem - vontam meg a vállaim magabiztosan. Végül is én már csak tudom, hiszen én rendeztem meg a lövöldözést. - Nem tudok róla, hogy lennének ellenségeim. Biztosan csak valami ámokfutó. Te is tudod, hogy vannak olyan őrültek, akik csak úgy kimennek az utcára és valamiért elkezdenek lövöldözni, vagy bármi - utaltam itt félig-meddig Calere. Ő is egy futóbolond, aki élvezetből gyilkol és tombol. Neki az a vicces, ilyen őrült a humora. De nem csak ő. Jó páran voltak és vannak és lesznek, akiknél rövid zárlat keletkezik az agyba és ámokfutó gyilkolászásba kezdenek. Végtére is mind hallottunk például a Lewistoni lövöldözőről, aki 2023. okt. 26.-án legalább 22 embert gyilkolt meg és 50-60-at megsebesített a Maine államban. Szóval ezt simán ki tudom magyarázni Elinornál. - Hidd el. Már úgyis kár lenne neked hazudnom, nem? Szóval most tényleg őszinte vagyok - öleltem át. Jaj, dehogy voltam. De neki nem kellett tudnia róla...
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Andrew Scott
195
★ :
Vas. Jún. 30 2024, 06:52
Gleeson & Elinor
Ez az apró kiskuty képes egy pillanatra elfeledtetni velem azt, hogy mennyi rossz dolog történt velünk az elmúlt időszakban, viszont nem változtat semmit azon a tényen, hogy rádöbbentem: nem is annyira tökéletes ez az élet, amiben élek, mint azt korábban hittem. Néha nagyon szeretnék vissza menni a múltba és meg nem történtté tenni, mert sokkal könnyebb volt úgy bizalmat szavaznom Gleeson-nak, amig nem tudtam, hogy mi mindenre képes. Bár jelenleg úgy tűnik minden rendben van köztünk, tényleg próbál mindent megtenni a boldogságomért, de azok a kis sötét fellegek még mindig nem tűntek el teljesen körülöttem. Bár igyekszem nem kimutatni a kétségeimet és azt, hogy már egyáltalán nem annak az embernek látom, amilyennek megismertem, de néha szeretnék torkomszakadtából üvölteni, hiszen úgy érzem, hogy benne ragadtam egy olyan kapcsolatban, ami bár jó, de mégis gyakran érzem azt, hogy mérgező. Nem tudom például, hogy mit váltana ki belőle az, ha egy nap úgy döntenék, hogy tényleg el akarom hagyni. Vajon engedne csak úgy elmenni, miközben a gyermekét hordom a szívem alatt? Tényleg teljesen szabadon élhetek mellette, vagy előbb utóbb az lesz az én sorsom is, mint a Gillian-é? Próbálok csakis a jelenre koncentrálni, de néha akaratom ellenére is körülvesznek a negatív érzelmek. Hiába minden jó körülöttünk, és én tényleg szeretem Őt, de szeretném próbára is tenni. Mert tudnom kell, hogy mi vár majd rám, ha egyszer Isten színe előtt is kimondjuk a boldogító igent, ráadásul még ott a gyerek is, akit az én dolgom megvédenem. Akár az apjától is, ha egyszer úgy adódik. - Soha nem volt kutyád? Cicád? Az meg, hogy lehet? Nem vágytál rá mikor gyerek voltál? Én ha tehettem volna minden kóbor állatot haza vittem volna. Anya persze nem engedte... most felnőtt fejjel megértem, hogy miért. - egy pillanatra elmosolyodok, ahogyan eszembe jut néhány kósza emlék a gyerekkoromból és abból, hogy miképpen veszekedtem anyával minden egyes alkalommal, amikor egy talált kiscicát az útjára kellett engednem, mert már amúgy is volt nekünk otthon kettő. Vagy épp azt az eltévedt, sérült békát, akit szintén meg akartam tartani háziállatnak, mert túlságosan a szívemen viseltem a sorsát. Természetesen anya azt sem engedte megtartani, így bele gondolva talán nem is annyira nagy baj. De akkor rosszul esett. A szobánkba érve, hagyom, hogy az új kiskedvencünk felfedezze annak minden apró szegletét, és bár elképzelem, hogy milyen jó lenne, ha velünk maradna itt, de elsősorban a bennem fejlődő gyerekre kell gondolnom, így egy sóhaj kíséretében, szinte lemondóan engedem el a témát. Egyenlőre legalábbis. - A hétre van programálásom hozzá. Akkor majd megkérdem. Tudod, már csak egy kis idő, és meg tudja állapítani a gyerek nemét is. - simitok egyet a hasamon, majd mosolyogva nézek rá. Úgy vagyok vele, hogy igazából mindegy, hogy kisfiú, vagy kislány lesz, csak legyen egészséges. De attól függetlenül persze még kíváncsi vagyok. Már csak azért is, mert nevet kell választanunk neki. A mosoly azonban le is hervad az arcomról, amint ismét eszembe jut az a lövöldözés, és az a félelem, ami akkor kerített a hatalmába, hogy elveszíthetem Gleesont. Aztán arra gondolok, hogy mi lesz ha valaki az otthonunkban is ránk támad? Kicsit azt hiszem, hogy jogosan félek, és még a Gleeson válasza sem teljesen nyugtat meg. Nehéz megállapítani, hogy igazat mond-e, vagy csak engem akar megnyugtatni. - Azért az annyira nem volt normális. Én nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy a nyílt utcán lövöldözésekbe keveredjek. Remélem megtalálja a rendőrség a tettest... - sóhajtok és közben próbálok a tekintetét fürkészve rá jönni arra, hogy valóban őszinte-e hozzám. De annak tűnik. Vagyis korábban is mindig annak tűnt, aztán hová jutottunk. - Oké... én hiszek neked. - bólintok, majd a nyakába temetem az arcom, amikor magához ölel. Tényleg bízhatok benne? - Szeretnék este kimenni a lányokkal egy kicsit, rég nem voltam sehol. Prue még mindig haragszik rám, szeretném valahogy kiengesztelni. - húzódok el tőle és félve nézek rá, mintha az engedélyére várnék. Vagy talán tudatalatt csak próbára akarom tenni.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Clémence Poésy
★ szükségem van rád ★ :
144
★ :
Kedd Júl. 02 2024, 20:52
Elinor & Gleeson
- Nem szeretem a szőrt és a nyálat - feleltem kérdésére, hogy miért nem volt még soha házi kedvencem. - Hullik a szőr, csorgatja a nyálát, felugrál, a koszos tappancsokkal összemotoz, meg a többi. Most sem vagyok túlságosan oda értük, de azt gondolom nekem is kell áldozatokat hoznom. Végtére is felnőtt ember vagyok és szeretlek téged és te is hozol áldozatokat értünk. Ennyit én is megtehetek a te boldogságodért. Ha téged boldoggá tesz a kutya, akkor én is megtanulok vele együtt élni és szeretni őt úgy, ahogy téged is. Veled jár - mosolyogtam és bár ez így nem teljesen volt igaz, mégis olyan hitelesen beszéltem, mintha igaz lenne. Amúgy is le lehet őt venni a lábáról az ilyen szépen hangzó érzelmes szövegekkel. Már rég megtanultam, mik azok, amikkel könnyen be lehet etetni. - Úgy tűnik, neked már régen is aranyból volt a szíved - mosolyogtam a történetére, hogy milyen kis állatmentő volt. Nyomtam egy puszit az arcára. A szobába mentünk, ahol a kutya elkezdte felmérni a terepet, mi pedig megbeszéltük, hogy a kutya ügyében konzultál majd az orvossal is, ami nem volt rossz ötlet. Én semmit sem tudtam az állatokról és az emberi egészségre gyakorolt hatásáról, bár nem hittem volna, hogy túl sok egészségügyi kockázata lehet, hiszen valaki egy ágyban is alszik a kutyájával, vagy a macskájával. Agyhalottak, akik nem törődnek azzal, hogy este, alvás közben mennyi szőrt szívhatnak be, vagy nyelhetnek le és a kutya mennyiszer nyalhatja meg őket. Igénytelen beteg barmok. Én is elmosolyodom, mikor a gyermekünk neme kerül szóba. - Kíváncsi leszek. Bár szerintem az nem számít. A lényeg, hogy a miénk és hogy ne legyen semmi baja. A többi nem számít - feleltem és ezt kivételesen tényleg így is gondoltam és nem csak üres megvezető hazugságnak szántam. De hát nem is volt ez fontos, hiszen ő úgy is képtelen kiszűrni mi igaz és mi nem, hiszen a hazugság is nálam őszintén hangzik. Szóba került a lövöldözés is, mely kapcsán voltak kételyei azért, de én igyekeztem ezeket megcáfolni. - Ugyan, Elie, drágám. Nyisd meg a googlet és keress rá a hírekben hány lövöldözés, késelés és más támadás van heti szinten. Minden héten történik valami. Most épp velem. Főleg itt, ez New York. Amerika amúgy is őrült világ. Ezért is lenne jó, ha már el tudnánk költözni végre - juttattam eszébe, hogy mi már korábban beszéltünk róla, hogy elköltözzünk Franciaországba vagy Írországba. - Persze, menj csak. Tudod, hogy ez nekem soha nem volt ellenemre - mosolyogtam. És tényleg. Soha nem tettem még neki szóvá, ha esetleg el akart volna menni valahová valakikkel, szóval ezért most se szólok, nem tiltom meg. Nem mondom, hogy nem zavart, de mert zavart, de erről neki nem kell tudomást szereznie. Idővel majd szépen véget vetek neki. Prue. A nő, aki miatt rendőrségi ügyem lett. Meg kéne már ölni, de ha megteszem, azzal megint csak magamnak okoznék bonyodalmat. Nem baj. Majd valami csak lesz. El kell tőle szakítanom Elinort, mielőtt még megint megkeveri valami az álló vizet. Tudtam jól, ha most Prue fülébe jut, hogy megint közel kerültünk egymáshoz megint lesznek gondjaink. A ma estét már nem tudom megakadályozni, de résen leszek, hogy ne legyen több találkozójuk. Ajkaihoz hajoltam, megcsókoltam és ismét átöleltem és megsimogattam a hátát. - Szeretsz még, igaz? - kérdeztem tetetett bizonytalansággal, mintha kicsit elesettnek érezném magam, pedig valójában dúskáltam a magabiztosságban.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Andrew Scott
195
★ :
Csüt. Júl. 04 2024, 07:37
Gleeson & Elinor
Fel nem tudom fogni, hogy egy ember, aki ennyi szépet tud mondani, és mindig könnyedén varázsol el minden egyes szavával, hogyan volt képes embereket megölni? Valamiért minden rossz ellenére, elhiszem, hogy őszinték a felém intézett mondatai, hiszen azt, hogy szeret azért nap, mint érezteti velem, bár igaz, hogy én is törekszem arra, hogy jól kijöjjünk, mert azért abban kicsit még mindig kételkedek, hogy képes lenne-e bántani, ha valami nem tetszik neki. Amikor a börtönben látogattam meg, megtette volna, ha nem áll közénk az az üvegfal. Csak azért, mert azt mondtam el akarom hagyni. Bár most nem érzem azt, hogy szeretnék kilépni az életéből, a méhemben lévő magzat is egyre erősebben hozzá köt, de ez csak addig marad így, amig ismét nem tudom meg, hogy olyasmiket csinál, amiket nem tudok elfogadni. De egyenlőre azt hiszem, hogy minden rendben köztünk, tényleg azt látom rajta, hogy változni akar. - Tudod létezik kutyakozmetikus, sőt még kutya iskola is... Ezekre a problémákra mind van megoldás. De szerintem egy kis nyál, meg szőr azért nem halálos. Egy kis vízzel lejön. Meg hát... tudod ha megszületik a baba... Ő is nyálazik, főleg mikor jön a foga. Arról meg nem is beszélek, hogy hányszor fog vissza folyni a szájából az anyatej... nem biztos, hogy mindig megúszod ezeket. - figyelmeztetem szemforgatva, bár nem azért, hogy rá ijesszek, de tudnia kell, hogy mivel jár egy gyereknevelés. Nem sokban különbözik a kutyától, annyi lesz csupán a különbség, hogy a gyereket én szülöm, és mindkettőnk vére ott fog csörgedezni az ereiben. A következő szavaitól, érzem, hogy a fehér bőröm kipirosodik, és egy hálás mosollyal nézek rá. Mindig jól esik a lelkemnek, ha bármilyen dícséretet is kapok, Gleeson pedig nagyon ért ahhoz, hogy hogyan vegyen le a lábamról. Biztos vagyok abban is, hogy nem csak úgy dobálózik a szavakkal, hanem tényleg komolyan is gondolja azokat. Engem pedig boldoggá tesz, még annak ellenére is, hogy kemény időszakot hagytunk magunk mögött. Hiába imádom a kiskutyát már most is, a hasamban növekvő gyerekem egészsége mégis fontosabb annál, így egyenlőre talán jobb, ha éjjel nem vegyülünk össze túlságosan vele. Hiszek abban, hogy majd sikerülni fog kialakítanunk mindent úgy, hogy mindenkinek az kényelmes legyen. - Igazad van. Az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Bár én azért titkon reménykedek abban, hogy kislány lesz. - vallom be kicsit szégyenlősen, és ez nem jelenti azt, hogy a fiúnak kevésbé örülnék, viszont mindig is azt képzeltem el, hogy lesz egy gyönyörű lányom, akinek esténként kifésülhetem a kócos haját, csinálhatok neki mindenféle aranyos copfot és mindig úgy képzeltem el, hogy olyan laza anya leszek, aki még bulizni is képes lesz elmenni a gyerekével. Bár már most tele vagyok aggodalmakkal, azt hiszem, hogy akaratom ellenére is túlzásba fogom vinni a féltését. Nem tehetek róla, de Ő az enyém lesz... ki tudna a legjobban gondoskodni róla, ha nem én? Valahogy természetesnek találom azt is, hogy a nem olyan régen történt lövöldözés miatt van bennem némi félelem. - El akarsz költözni? - nézek rá értetlenül, pedig korábban én hoztam szóba ezt a témát,viszont mostanra annyira az otthonomnak érzem New Yorkot, hogy nem biztos, hogy valóban azt szeretném. Itt van kialakulva az életem, vannak barátaim, mindössze csak az anyám hiányzik, de talán sikerülne rá beszélnem, hogy költözzön hozzánk. - Én egészen megszerettem itt. Persze hiányzik Párizs, de... itt van szinte minden barátnőm... akik ott maradtak azokkal kicsit eltávolodtunk egymástól. Na meg a munkáim... - sütöm le a szemeimet, majd sóhajtva nézek rá, egy halvány mosolyt magamra erőltetve. - Persze mindegy, hogy hol vagyunk, amig együtt lehetünk. - javítom ki magam végül, mert nem szeretném, ha azt hinné, hogy nem számít az Ő véleménye. Ha össze házasodunk és meg lesz a baba is, akkor majd úgyis ki alakul minden. Bár vannak bennem kétségek, mert amiket hallottam, hogy csinált Gilliannel, mindig elbizonytalanítanak egy kicsit, de mégis azt gondolom, hogy engem sokkal jobban szeret, mint Őt valaha, hisz lényegében még mindig a tenyerén hordoz. Nem is próbál lebeszélni arról sem, hogy találkozzak a barátnőimmel. - Köszönöm. - adok egy gyors puszit az arcára, és máris érzem, hogy izgatott leszek, mert egy hosszasabb kihagyás után végre kimozdulhatok itthonról, bár azt még nem tudom, hogy Pruet mivel tudom meggyőzni arról, hogy Gleeson jó ember, csak hibázott. Az pedig emberi dolog. Oké, azt beismerem, hogy az a hiba nem annyiból állt, hogy össze tört egy poharat, hanem embereket ölt meg, a legjobb barátnőmet is meg akarta, de látom rajta, hogy mindent megbánt. Miért ne érdemelne meg egy újabb esélyt? Bár azt még nem is tudja a legjobb barátnőm, hogy férjhez akarok menni. Egészen biztos, hogy ki fog akadni, de talán sikerül valahogy megbeszélnünk, és a közelgő esküvőnk nem fog a barátságunk róvására sem menni. A csókunk bár rövid, de annál szenvedélyesebb, és ráébreszt arra, hogy nem is igazán tudnék már Gleeson nélkül létezni. Mindegy, hogy milyen, de úgy hat rám, mint valamiféle kábítószer, amiről egy függő nem tud lemondani. Hozzá bújok, majd a kérdését hallva kicsit el is húzódok tőle, hogy a szemeibe tudjak nézni. Nem igazán értem, hogy miért kételkedik a szerelmemben. - Persze, hogy szeretlek. Ez nem egyértelmű? - mosolygok rá őszintén, majd két kezemmel megfogom az arcát és úgy hajolok közel ismét hozzá, egy újabb csókra, amit kicsit hosszabbra is nyújtok el. - Szeretném, ha minél hamarabb összeházasodnánk. De nem akarok belőle túl nagy felhajtást csinálni. Csak néhány családtag és barát elég... azt akarnám, hogy Prue legyen az esküvői tanum, de nem vagyok abban biztos, hogy el fogja vállalni. - kicsit csalódottan sóhajtok, de azért a mosolyom továbbra is rajtam marad. - Én tényleg szeretlek. Elég nekem, ha Te vagy. - erősítem meg a korábbi szavaimat, ismét a lehető legőszintébben, pedig azért rajta kívül másokra is szükségem van. Mivel szeretem a társasági életet, a barátnőim olyanok, mintha a családom is lennének egyben, rájuk is szükségem van, és lesz is mindig. Örülök, hogy Gleeson ezzel nagyon megértő.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Clémence Poésy
★ szükségem van rád ★ :
144
★ :
Szomb. Júl. 06 2024, 10:00
Elinor & Gleeson
Ha a pénzem és a sikereim mellett valamire büszke lehettem, akkor az a manipulációs-színészi képességeim. Még mindig olyan könnyedén játszom Elinor belső világával, mintha csak sakk bábokat rakosgatnék a pályán. Hazugság lett volna azt mondani, hogy az érzéseim nem őszinték felé, de a hazugság is kötelezőek ahhoz, hogy a nekem kedvező irányba tereljem az életünket és a párom érzelmi világát. Muszáj néha azt mondanom, amit hallani szeretne és úgy hazudnom, hogy az őszintén hasson és pozitív érzéseket ébresszenek benne. - Azért én nem hasonlítanám össze a kettőt. Egy emberi gyermek és egy kutya kölyök nagyon sok tekintetben mások. De ettől függetlenül, a hasonlóságok ellenére én a gyermekünkhöz máshogy szeretnék hozzá állni. Szóval nem fogom úgy kezelni, mint egy bosszantó kutyát. Én is ember vagyok - mosolyogtam. A gyermek és a kutya kitárgyalása után szóba került a költözés is, de meglepett, hogy ezt Elie miként reagálta len, hiszen korábban pont ő volt az, aki szóba hozta a költözés lehetőségét, most pedig mégis ő az, aki visszafogottan, de ellenzi a költözés lehetőségét. Kicsit érthetetlen volt számomra, hiszen nem telt el olyan sok idő azóta, mégis úgy tűnt ennyi idő alatt átértékelt mindent. Szóba került a barátnőivel való találkozás is, amire szintén lágyan és engedékenyen reagáltam, hiszen nem szerettem volna azt a látszatot kelteni, hogy nem nézem jó szemmel és nem akartam tiltani sem. Pedig azt szerettem volna, de majd ha eljön az ideje, akkor közbe lépek. Orvul, hogy ne is merüljön fel benne annak a gondolata, hogy miért történik, ami történni fog. - De, egyértelmű, csak szeretem hallani. Minél többször - mosolyogtam. - Hallathatnád gyakrabban is - csókoltam vissza, hosszan, szenvedélyes, pont, ahogy ő is. El tudnám viselni most sokszor egymás után, hiszen egy ideig el voltunk hidegülve egymástól a börtön és a kórház miatt. Jó lenne visszarázódni a személyes terünkbe és az intim életbe. - Én is szeretlek. Meglepetten pislogtam, mikor szóba került, hogy Prue legyen az esküvői tanúja. - Komolyan? Biztos vagy benne, hogy ez jó ötlet? Emlékezz mi volt, amikor idejött a lakásunkra. Hogy miket mondott és hogy viselkedett. Nem gondolod, hogy csak elrontaná a nagy napot? Lehet én vagyok pesszimista, de attól félek jobban utál engem, mint, amennyire te szeretsz és már csak emiatt is bele rondítana. Szerintem keress mást helyette, nem szeretném, ha elrontaná az alkalmat. Ettől még találkozhatsz vele, meg elmehetsz vele ide-oda, csak ne kerüljön a közös pillanataink közelébe. Ennyit kérhetek?
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Andrew Scott
195
★ :
Vas. Júl. 07 2024, 14:09
Gleeson & Elinor
Bár még hosszú hónapok vannak hátra, amig megszületik a közös gyerekünk, de mégis felcsillannak a szemeim már attól, ahogyan beszélünk róla. Még kicsit el is érzékenyülök a Gleeson szavait hallgatva, és bármennyi kétség is legyen bennem az irányában, abban azért biztos vagyok, hogy mint a gyermekem apja, semmképp sem választottam rosszul. Talán nem is olyan lehetetlen elhinni, hogy megváltozott, szerintem a családalapításnál nagyobb ok nincs is annál. A szerelmem irányába pedig még mindig annyira erős, hogy teljes mértékben el tudom engedni a múltat, és ha még vannak is bennem kétségek, azt hiszem, hogy képes leszek leküzdeni, főleg, ha mostantól mindig így fog velem viselkedni. Érzem, hogy szeret és nem csak úgy játszik a szavaival. Kicsit teljesülni látom mindazt az álmot, amiről mindig ábrándoztam, hisz az életben soha nem volt semmire úgy igazán szükségem, mint egy szerető családra. Még ha vannak is hullámvölgyeink, én tudom, hogy képesek leszünk azokat mind egytől egyig átugrani. - Csodálatos apa leszel. Ebben biztos vagyok. - lágyan mosolygok rá, a szemeimből pedig ismét láthatja azt a csodálatot, amivel mindig is néztem - legalábbis azelőtt, hogy arra a sok sötét titokra fény derült. De azt hiszem, hogy újból sikerül elérnie azt, hogy a világom ismét olyan rózsaszín habos-babos legyen, mint korábban, attól a pillanattól kezdve, hogy megismertem. Annyira el akarom hinni azt, hogy megérdemlem a boldogságot, és, hogy minden rendben lesz is a jövőnkben, hogy nem is félek előre tekinteni egy kicsit. Egyetlen egy dolgot nem tudnék feladni soha a házasságunk mellett sem, és az pedig az a társasági élet, amire szükségem van azért, hogy teljes legyek. Úgy gondolom, hogy remekül menne egyszerre minden szerepem betöltése. Tudok egyszerre anya, feleség és barátnő is lenni. Na meg az a nő, aki szeret dolgozni. Szerencsére Gleeson is megérti, hogy a szabadság érzete és az, hogy néha kikapcsolódjak mennyire fontos a számomra. A szavaim pedig nagyon is igazak, soha egy percig sem kételkedtem abba, hogy ne lennének őszinték az érzelmeim iránta. Sőt... néha olyan erősen is érzem a szerelmet, hogy még én magam is megijedek tőle. - Ha szeretnéd mindennap elmondom. - suttogom a hosszúra nyújtott csókunk után. Ha ennyire szüksége van arra, hogy gyakrabban mondjam el, hogy mennyire fontos is a számomra, akkor megteszem. Mindig minden párkapcsolatomban igyekeztem arra, hogy a másik félnek mindenben a kedvében járjak, hogy megadjak mindent, amire szüksége van, és bár sokszor még ez sem volt elég, hogy ne legyen egy áldozati bárány a végén belőlem, de Gleeson ilyen szempontból más. Most már elhiszem, hogy hűséges hozzám, a bizalmatlanságom egy kicsit más miatt van bennem, de szerintem idővel majd az is elmúlik. Mégis kicsit elhúzódok tőle miközben a szavait hallgatom, és az arcomra kiül egy kis csalódottság is. - Tudom, hogy nem túl valami jó a kapcsolatotok, de te... - elhallgatok egy kicsit, hogy a megfelelő szavakat keressem, hisz semmiképp sem akarom megbántani, vagy a múltat boncolgatni. - ...te tehetsz arról, hogy Prue ilyen ellenséges. Sajnálom, de... bántani akartad. - lesütöm a szemeimet, mert kicsit nehezemre esik az övébe nézni, hiába tudom, hogy igazam van, azért mégis szégyellem magam. Viszont Prueval már gyerekkorunkban megfogadtuk egymásnak, hogy tanuskodni fogunk egymás legszebb napján. A legjobb barátnőm maradt még akkor is, ha mostanában nem értünk egyet. Tudom, hogy ezt Ő is így érzi. - Nem kérhetsz tőlem ilyent... Te is tudod, hogy mennyire fontos nekem a jelenléte. - bár legtöbbször azon vagyok, hogy mindenben a kedvére tegyek, fontos nekem, hogy boldoggá tegyem, de ez egy olyan kényes téma, hogy nem tudom olyan egyszerűen azt mondani, hogy oké, legyen, ahogy szeretné. - Ma azért is akarok vele találkozni. Hogy megbeszéljünk mindent, és felkérjem az esküvői tanumnak, mert bármennyire is haragszik most, tudom, hogy sosem fordítana nekem hátat. Aztán ha meggyőztem akkor gondolom te is bocsánatot kérhetnél tőle. - még mindig a tekintetét kerülve beszélek és bízok abban, hogy megértően reagálja le ezt az egészet.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Clémence Poésy
★ szükségem van rád ★ :
144
★ :
Vas. Júl. 07 2024, 15:38
Elinor & Gleeson
Egy pillanatra úgy éreztem, mintha szöget ütöttek volna a fülembe. Szinte fájt a dobhártyám, mikor meghallottam, hogy "te tehetsz arról...". Ezt ő sem gondolhatja komolyan. Prue már azelőtt utált, hogy személyesen is találkoztunk volna, független attól, hogy akkor és ott miként viselkedtem vele, vagy épp, hogy meg akartam őt ölni, mikor azt hazudtam, hogy Elinor kórházba került. Prue sose kedvelt. Hiába mondja ő nekem, hogy én akartam bántani, Prue sose fogadott el. Nem is akart. Ezt persze nem mondtam ki. Sőt. Még az arckifejezésem sem tükrözte, hogy mit érzek, vagy épp gondolok, igyekeztem semleges maradni. Bár legkevésbé sem füllött hozzá a fogam, hogy akár csak az esküvőm közelébe is engedjem Pruet, úgy éreztem mégis muszáj lesz rábólintanom, ha nem akarok tönkrement kapcsolatot. Tudtam, ha most tovább ellenkezek, akkor csak egy életre szóló sebet ejtek benne, vagy visszamondja az esküvőt, amit nem akarok. Szóval engednem kell. Maximum elérem valahogy, hogy Prue kórházba kerüljön, vagy elhalálozzon, akkor pedig nem lesz min aggódnom. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni a gondolatot, hogy Prue ott lesz és tönkre teszi az esküvőt. - Rendben, igazad van. Ez már túl sok lenne - feleltem megértően. - Sajnálom, nem akartam rossz érzést kelteni benned. Csak tudod... a rossz érzések. De talán csak paranoiás vagyok. Jöhet Prue, nem ellenkezek. Nem uralkodhatok azon, mit szeretnél és nem is akarok. Ha téged az ő jelenléte tesz boldoggá, akkor ott lesz. Ne haragudj - nyomtam puszit homlokára. Persze jobban belegondolva talán Elinorra való tekintettel nem vágná tönkre az esküvőt. Nem utálhat engem annyira, hogy tönkre tegye a legjobb barátnője legszebb napját, de attól még az én szememet szúrná a jelenléte. Már csak azért is, mert miatta szenvedett csorbát a büszkeségem. A bocsánatkérést elengedtem a fülem mellett. Még, hogy én bocsánatot kérni Pruetól? Még viccnek is rossz. Arra nem fog sor kerülni. - Igazad van - bólintottam, pedig dehogy volt igaza. - Lehet én is át fogok értékelni mindent. Tudod a börtönben én is sokat gondolkodtam és bizonyos dolgokat átértékeltem. Már én is más szemmel nézek nagyon sok mindent az életben és talán a jövőben is sok mindent másként fogok látni, ha jobban kinyitom a szemem. És talán még Pruetól is bocsánatot fogok kérni, ha oda kerül a sor. De jól esne, ha ő is nyitna felém. Tudod, hogy sose kedvelt. Még akkor sem, amikor azt sem tudta ki vagyok. Mindig csak éket akart vágni közénk. Jól esne, ha tényleg ő is megpróbálna közeledni felém, de majd keresünk rá lehetőséget. Majd még az esküvő előtt találkozni szeretnék vele. Hármasban. Mondjuk egy cukrászdában.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Andrew Scott
195
★ :
Vas. Júl. 07 2024, 19:07
Gleeson & Elinor
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem semmi félelem a szavaim után, de úgy érzem jelenleg, hogy nem Prue tehet arról, hogy ennyire elmérgesedett az egész helyzet. Talán Ő kezdte a női megérzéseire hivatkozva, de ha jobban bele gondolunk valahol igaza volt, még ha a közelében sem járt az igazi problémának. Mégis a történtek ellenére is kitartok Gleeson mellett, pedig el akartam Őt hagyni, csupán az a lövöldözés volt az, ami ráébresztett arra, hogy mennyire szeretem és szükségem van rá, így most itt vagyok, de úgy érzem, hogy ki kell állnom a barátnőm mellett. Nagyon nehéz két tűz között lennem, és pártatlannak maradni, mert mindketten nagyon fontos helyett foglalnak el az életemben. Gleeson minden ellenére is a szerelmem, akihez hozzá készülök menni feleségül, és a közös gyermekünkkel vagyok várandós, Prue pedig a legjobb barátnőm, akivel gyerekkorunk óta kitartunk egymás mellett jóban és rosszban is. Egyiket sem tudom elengedni, és még egyenlőre fogalmam sincs, hogy hogyan békíthentném ki Őket egymással. Teljesn érthető lenne, ha Prue nem akarna megjelenni a számomra legfontosabb napomon azok után, hogy a vőlegényem meg akarta ölni, valószínűleg nem is haragudnék rá érte, de mégis azt érzem, hogy meg kell győznöm arról, hogy Gleesonnak van ám jó oldala is, ami nagyon is szerethető. Egy megkönnyebbült mosoly jelenik meg az ajkamon, amikor Gleeson hangja továbbra is olyan lágy marad, és még megértően is áll a helyzethez, kicsit attól tartottam, hogy az egész beszélgetésünknek majd veszekedés lesz a vége. Ez a viselkedése pedig újból okot ad arra, hogy bízzak benne és elhiggyem, hogy valóban megváltozott. Túlzás lenne azt mondani, hogy azok az ártatlan emberek halála csak egy apró kis hiba lett volna, mert ekkorát senkinek sem szabad hibázni, de a szerelmem sokkal erősebb annál az irányába, hogy ne tudnám megbocsájtani és elfelejteni az egészet. Még akkor is, ha nem túl könnyű. - Komolyan mondod? Szóval nem haragszol? - pillantok rá kicsit még mindig meglepődve és próbálom az arcát figyelni, hogy láthassam azon, hogy mennyire gondolhatja őszintén a szavait. Nagyon is úgy tűnik, hogy megértő velem, és egyáltalán nem áll szándékában irányítani az életem, vagyis nekem nem lesz olyan sorsom, mint amilyen Gilliannek is volt. - Megígérem, hogyha eljön, akkor nem lesz vele semmilyen probléma. Ő nem rossz ember, csak kicsit temperamentumos. - éppen nekem az ellentétem, valahogy mindig kiegészítettük egymást. Becsukom a szemeimet, amikor ajkával a homlokamhoz ér, így közelebb is araszolok hozzá ismét, hogy elégedetten tudjak a szemeibe nézni. Azt hiszem, hogy feleslegesen aggódtam az miatt, hogy képes lenne bántani, bármilyen formában is. Egyszerűen érzem, hogy őszinte hozzám. - Én bízom benned, Gleeson. Tudom, hogy mindent megbántál és, hogy Te igazából nem is vagy olyan ember. - ezt nem csak a lelkem megnyugvása érdekében mondom, hanem valóban így is gondolom. Habár megfogadtam, hogy soha többé nem fogok erről beszélni, mert azokra az időkre vissza emlékezni iszonyú rossz érzés, de ha már így alakult, akkor nem hátrálok ki. Muszáj, hogy megerősítse bennem újra és újra, hogy másmilyen ember, mint az, aki börtönben volt. Szinte alig tudom elhinni azt, hogy még a barátnőmtől is képes lenne bocsánatot kérni a kedvemért. - Tudom, hogy Ő sem indított túl jól, lehetett volna sokkal barátságosabb is, de csak engem próbált védeni. De mindenképp össze hozok vele egy közös találkát, hogy megismerjétek egymást. Nekem nagyon fontos lenne. Szóval köszönöm, hogy megértesz. - adok egy puszit a szája szélére, majd átölelve a nyakát bújok hozzá, mert egyszerűen jól esik a közelében lenni. Most valahogy olyan megnyugtató a jelenléte. - Nagyon szeretlek. - suttogom a fülébe még szorosabban bújva hozzá, úgy érzem, hogy ismét sikerült igazán egymásra találnunk, ez pedig jó érzéssel tölt el.