★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 328 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 327 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Akik arra tették fel az életüket hogy,tönkretegyenek | |
| | Akik arra tették fel az életüket hogy,tönkretegyenek Hétf. Dec. 04 2017, 13:49 |
| Remington Bennett Teljes név: Remington Bennett Play by: Jason Momoa Születési hely:rád bízom ^^ Kor: 30-38 Lakhely: Rád bízom ^^ Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Törvényszegők
New york,maffia,egy egész város. Neked ez mind még sem elég , a te boldogságodhoz csak az én sanyargatásom az út. Igazi fasz vagy ,azt kell hogy mondjam. Te vagy az egyik legrosszabb döntésem ,és az egyik legrosszabb függőségem. Mikor hozzád kerültem magadhoz édesgettél ,szép szavakkal én pedig kis naiv észre se vettem hogy éppen bevezetsz a Te mocskos világodba. A maffia fejeként ,nagyon is jól ment a manipuláció számodra csak egy játék ,így én is a játékod része lettem. Te tettél azzá aki most vagyok ,ha rám nézel a Te saját művedet látod! Büszke vagy rá ? Minden bizonnyal ! Most már tudom én is kivel állok szemben ,miért fél mindenki tőled ha a nevedet hallják ,és inkább elmenekülnek ,ahogy azt is tudom hogy sok mindenre vagy képes,gyakorlatilag mindenre csak azért hogy minden úgy legyen ahogy Te akarod . Lesni kell minden kicseszett kívánságodat ,vagy a földbe döngölsz akárkit ,rosszabb esetben megölöd. Ami a legijesztőbb benned számomra a higgadtságod ,soha nem tudom mikor vagy éppen ideges mert ,hirtelen váltasz. Úgy csinálsz végig mindent mintha már ,vagy 8 lépéssel az ember előtt járnál ,és ez azt hiszem így van. Mindig van terved ,mindig az van amit Te akarsz,mindened meg van . Engem mégsem vagy hajlandó normális életet élni . Roppant beteg kapcsolat a miénk ,többször erőszakoltál meg és többször ütöttél meg mint öleltél ,mégsem tudok tőled elszökni. Talán azért mert nem hagyod ,talán azért mert magam sem akarok annyira menekülni. Egy valami biztos ,valamelyikünk egyszer otthagyja a fogát. Allysa Adler Teljes név: Allysa Adler Play by: Charlize Theron Születési hely:rád bízom ^^ Kor: 42 Lakhely: Rád bízom ^^ Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Rád bízom ^^ Csoport: Üzlet
Üdvözöllek újra Te ribanc. Te vagy az aki életet adtál nekem ,mikor 18 évesen megszültél engem,nagy bánatodra ugyebár. Mert ,végül is védekezni nem kell vagy ezt hogy gondoltad ? Ilyen kikapós alapon műveltétek a dolgot? Biztos nem lesz semmi ha időbe kiveszi nem igaz ...hát ,de lett mert itt vagyok. Mikor megtudtad hogy terhes vagy ,az első dolog amire gondoltál az abortusz. Mégis hagytad hogy lebeszéljen egy orvos ,pedig mindketten jobban jártunk volna. Nem ismerlek ,nem tudok rólad sokat ,így csak leírom neked azokat amiket eddig tudok rólad: Szívtelen dög,napjaidat pedig illegális üzletkötésekkel telik ..bár próbálod a látszatot tartani hogy semmi rossz dologban nem sántikálsz. Egy álarc mögé rejtőzöl ,úgy viselkedsz mint egy jégkirálynő. Csak egy valamit elfelejtesz ,én a véredből vagyok ,gyakorlatilag lehettem volna a színtiszta másod is hisz mindketten ugyanazt a játékot játsszuk. Kivéve hogy,én felvállalom ,míg Te nem igazán. Egyetlen egyszer láttalak ,és elég is volt hogy tudjam kitől örököltem mindazt ami most én vagyok. Reméltem hogy nem kell többet lássalak ,most mégis muszáj. Hisz épp beleköpni készülök a levesedbe ,amit Te nem nézel jó szemmel. Főleg egy prostituált körözz le ,na azt már nem igaz anyuci ? Eljött az idő hogy szembenézz velem hogy,megnézd mi lett az egyetlen pici lányodból ,aki most csak azért is alád fog tenni. Kösd fel a gatyádat ,rázós menet lesz ! Várlak téged tiszta szívből gyűlölve. /Két leánykád vár anyuciii! / /Ha valamelyikőtök megérkezett ,vágjon hozzám egy pm-et és mindent megbeszélünk ^^ / |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Akik arra tették fel az életüket hogy,tönkretegyenek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |