New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 177 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 173 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Aaliyah
TémanyitásAaliyah
Aaliyah EmptySzer. Nov. 09 2022, 21:23
AaliyahRoss
Foglalt

Play by
Alisha Boe
Születési hely
New York
Kor
15-16
Lakhely
Queens
Szexuális beállítottság
Rád bízom
Családi állapot
Ezt is
Csoport
Diákok
Történetünk
Mit is mondhatnék rólad? Te vagy a másodszülött lányom, apáddal egyetlen közös gyerkem. Nem tudom pontosan, hogy hol csúszott el a kapcsolatunk, de kisiklott akár egy gyorsvonat. Nagyon makacs vagy, akaratos és szereted, hogyha körülötted forog a világ. Imádod az apádat és nem tudod megbocsátani nekem, hogy elhagytam őt. Szerinted én egy álnok kígyó vagyok, aki kihasználta az apádat, majd elhagyta. Kicsit erős szavak egy tinédzsertől az anyja felé nem gondolod?
Szeretném megfejteni, hogy milyen is vagy valójában, de annyira magadba fordultál, hogy alig vagyok képes kiszedni belőled egy épkézláb mondatod a találkozásaink alkalmával. Másfél éve élek külön az apádtól, folyamatban van a válásunk és te úgy döntöttél, hogy nem jössz velem, hanem vele maradsz. Bármennyire is fájt, de elfogadtam a döntésed. Azóta ritkán találkozunk. Kéthetente egy-két napot töltesz velem, azt is legtöbbször duzzogva vagy kiabálva. Ha pénzre van szükséged felhívsz és hajlanó vagy egy órát rám szánni a zöldhasúért cserébe, én pedig minden alkalommal megadom amit kérsz. Látom rajtad, hogy fogytál kicsit és sötét karikák vannak a szemed alatt. Nem vagyok bolond, látom, hogy valami nagyon nem stimmel veled. Igen, a tűszúrásokat is láttam a kezeden és emlékszem még arra a fehér kis porra amit a szállodai szobában találtam meg a zsebedben és húztam le a klotyón. Esküszöl, hogy te nem drogozol, hogy az nem te cuccod volt, bemagyarázod, hogy képzelődök. Az anyai szívem azt súgja, hogy nagy baj van, de hiába igyekszem jobb belátásra bírni apádat, hogy figyeljen jobban rád, ő folyamatosan azt mondja, hogy képzelődök és nincs semmi gond. Hogy tudtad ennyire az ujjaid köré csavarni?
Szereted a könyveket, a filmeket, a növényeket. Valamikor botanikus szerettél volna lenni. Gia – a nővéred- nagyon közel áll hozzád, felnézel rá és talán még ő az egyetlen aki valamilyen szinten értelet tud beszélni a fejedbe. Örülnék, ha kicsit összeszednéd magad és javulnának a jegyeid a suliban, ha többször láthatnálak és végre képes lennél beszélni velem. Elmondani, hogy mi a gondod. Mi vagy ki okozta a véraláfutást a szemed alatt? Az a rosszarcú fiú akivel motorozni szoktatok? Nem tudom, hogy mi jár a fejedben, hogy mi okozott neked ekkora traumát és hogyan tudnék segíteni benne, de reméloem, hogy hamarosan elérkezik annak is az ideje, hogy visszaengedd az életedbe az anyádat.  

// nem szeretnék sok mindent megkötni a karakterrel kapcsolatban. Alapjárataon egy kedves, nyitott természetű lány, csak az utóbbi mesfél/két évben elindult a lejtőn és azóta nincs megállás. Az avatárt szeretném ha maradna, a kora az eléggé kötött, de minden más szabadon alkotható. Privátan szívesen kifejtem a családi hátteret, és természetesen minden kérdésre választ adok. Nagyon nagyon várjuk//

livin' in new york

Hypothesis

When love hurts you, dare to love again.
When a friend falls, dare to be the first to extend a hand. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it.

Martina Quinlan and Mallory Duval imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Esther Selassie
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Aaliyah Tumblr_n97yr1DWgl1sgzu21o6_250

Aaliyah Tumblr_inline_nq7o51kPre1rjsuj6_250
★ kor ★ :
46
★ elõtörténet ★ :
Aaliyah Tumblr_inline_nq7o4fPPRo1rjsuj6_250
Shine bright like a diamond
♫ :

Sweet home Alabama

Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
★ családi állapot ★ :
Elvált
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Aaliyah Tumblr_inline_nq7o4mvaor1rjsuj6_250
★ idézet ★ :
“Other times, I look at my scars and see something else: a girl who was trying to cope with something horrible that she should never have had to live through at all. My scars show pain and suffering, but they also show my will to survive. They're part of my history that'll always be there.
★ foglalkozás ★ :
Pénzügyi elemző
★ play by ★ :
Zoe Saldana
★ szükségem van rád ★ :
Jason
Sebastian, my ex
★ hozzászólások száma ★ :
73
★ :
Aaliyah Tumblr_inline_nq7o4uJ45Q1rjsuj6_250
TémanyitásRe: Aaliyah
Aaliyah EmptySzer. Nov. 09 2022, 21:53
Aaliyah Ross
Foglalt

Play By
Alisha Boe/Zendaya
Születési hely
New York
Kor
15-16
Lakhely
Queens
Szexuális beállítottság
Amit csak szeretnél
Családi állapot
Szintén
Csoport
Diákok
Történetünk
Mit is mondhatnék? A köztünk lévő korkülönbség nem épp elenyésző, de hát ez van akkor, ha az anyád túl fiatalon esik teherbe, és túl későn szüli meg a kistesót. Hiszen kettőnk közt röpke tizenhat év van, ami nyugodtan kijelenthetjük, elég lényeges, ha testvérekről van szó. Még ha csak féltestvérekről is. Tök mindegy!.
Miután New Yorkba költöztünk, és te megszülettél, egy darabig még veletek éltem mielőtt szedtem volna a motyómat, hogy bevonuljak a seregbe. A kapcsolatunk olyan volt, mint egy tipikus nővér-húg testvérpárnak. Hol civakodtunk, hol legjobb barátnőkként egész délutánokat beszélgettünk át, bezárkózva a szobánkba, kisujj esküt téve, hogy titkaink örök biztonságban vannak egymásnál. Aztán elköltöztem, jött az egész válásos mizéria, és te totál kifordultál magadból. A tinédzser kor meglehetősen idegesítő velejáróiról meg inkább ne is beszéljünk! Ritkán jártam haza, de amikor mégis, rád mindig szakítottam időt. Már csak azért is, hogy anyád helyett anyád lehessek, ha már Esthert ilyen rohadtul gusztustalan módon kizártad az életedből, mert apucinak több pénze van, és apuci mindent megenged, vagy mit tudom én mi az amivel maga mellett tart... Egy biztos, az egyértelmű jeleket, hogy valami nincs rendben veled, az öreged nem veszi. Vagy ha mégis sejt valamit, talán megpróbálja a szőnyeg alá söpörni. Milyen lenne már, ha imádott, Best Daddyként csúfosan elbukna azokután, hogy egy szem kislánya őt választotta?! Ne hidd, hogy nem foglak megrángatni azért ahogyan szerencsétlen anyáddal viselkedsz, és azért, mert újonnan már drogozol is. Ne, ne is próbáld tagadni! Látom amit látok, csak kivárok. Vajon még mindig ott gyökerezik a mélyben az egymás iránti kölcsönös bizalom, mint rég, és megnyílsz nekem, hogy segíteni tudjak, vagy örökre elveszítünk? Egyet ne feledj! Én keményebben foglak, mint anyád. Engem nem tudsz zsarolni, érzelmileg manipulálni.

//Ketten is várunk téged, szóval nem kell attól tartanod, hogy unatkozni fogsz. Ajánlatos elolvasnod Esther, illetve az én előtörténetemet is, hogy kapj egy kicsit pontosabb képet a családunkról, arról, hogy honnan is származunk és hasonlók. Gyere gyorsan! //

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Aaliyah EmptyKedd Dec. 13 2022, 13:47
Amennyiben nem akarsz kimaradni egy szép, nagy, családi, minden bizonnyal igazi őskáoszba fulladó karácsonyozásból a nagypapiék farmján, akkor várunk! Aaliyah 3874598021 Aaliyah 1404455205
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Aaliyah EmptyCsüt. Feb. 16 2023, 10:13
Még mindig várjuk hogy a kis hurrikán felforgassa az életünket. Gyere te kis bajkeverő, ne hagyd hogy túl nyugodt legyen az életünk Aaliyah 3874598021

Hypothesis

When love hurts you, dare to love again.
When a friend falls, dare to be the first to extend a hand. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it.
mind álarcot viselünk
Esther Selassie
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Aaliyah Tumblr_n97yr1DWgl1sgzu21o6_250

Aaliyah Tumblr_inline_nq7o51kPre1rjsuj6_250
★ kor ★ :
46
★ elõtörténet ★ :
Aaliyah Tumblr_inline_nq7o4fPPRo1rjsuj6_250
Shine bright like a diamond
♫ :

Sweet home Alabama

Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
★ családi állapot ★ :
Elvált
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Aaliyah Tumblr_inline_nq7o4mvaor1rjsuj6_250
★ idézet ★ :
“Other times, I look at my scars and see something else: a girl who was trying to cope with something horrible that she should never have had to live through at all. My scars show pain and suffering, but they also show my will to survive. They're part of my history that'll always be there.
★ foglalkozás ★ :
Pénzügyi elemző
★ play by ★ :
Zoe Saldana
★ szükségem van rád ★ :
Jason
Sebastian, my ex
★ hozzászólások száma ★ :
73
★ :
Aaliyah Tumblr_inline_nq7o4uJ45Q1rjsuj6_250
Aaliyah Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Aaliyah
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aaliyah & Jayce
» Wheezie Aaliyah Minette

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: