New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 115 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Ma 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Ma 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

My dear sister...
TémanyitásMy dear sister...
My dear sister... EmptyHétf. Nov. 27 2017, 12:58

Lindsay Harper

Teljes név: Sylvia Harper
Play by: Raina Hein
Születési hely:New York
Kor: 29
Lakhely: Eddig LA, mostantól New York, Manhattan
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: hajadon
Csoport: Média - változtatható, ha szeretnéd.
Mindig is azok a gyerekek voltunk, akik ha megjelentek bárhol, az összes szem rájuk szegeződött. Nem sűrűn lát az ember ilyen tökéletes gyerekeket, mint mi. Jól neveletek is voltunk emellett persze, de ahogy elemelték a szüleink a tekintetüket rólunk, már egymást hecceltük és csínytevésen törtük a fejünket. Én mindig belevittelek a rosszba, és valahogy mindig azt hitték, hogy te voltál, aki kitalálta a hülyeséget. Ma már csak jobban megbizonyosodnak róla, amikor híres írónőként botrányos cikkek jelennek meg rólad az újságban. A regényeid erotikától túlfűtöttek, és a nép odavan értük. Mindig én vagyok az első, aki elolvashatom a könyveid, és véleméynt mondhatok róluk, mert én nem vagyok elfogult. Eddig Los Angelesben telepedtél le, de most visszatérsz New Yorkba, mert az egyik kiadó komoly munkát ajánlott neked. A személyiséged tekintve nem vagy egy egyszerű történet. Nagyon makacs vagy és ha valamit a fejedbe veszel, azt nem veri ki onnan senki és semmi. Menő színészeket és celebeket csavarsz az ujjad köré és eszedben sincs megállapodni. Még a kórházi haverommal is összeszűrted a levet, nem is egyszer... Örülök, hogy visszajössz a városba, de ne várd, hogy állandóan én húzzalak ki a csávából, mint régen.

Shane Lotte-ot a húgán keresztül ismerte meg, nagyon jó barátnők voltak. A sztoriról többet az ET-ben (és a játékainkból is) megtudhatsz, de röviden: Lotte lelépett az esküvő előtt, Shane összetört, azóta csak a munkának és a nőknek él. Lotte Lindsayvel is megszakította a kapcsolatot, és ezért most Lin is neheztel Lotte-ra, de mint tudjuk, nem sokáig bírja megállni, hogy megbocsásson neki, így külön jó játékok sülhetnek ki abból, ha a két nő jó nagy fejfájást okoz Shane-nek. Nagyon várlak/várunk! Smile Ha bármi kérdés van, írj, szólj. Alakítható a sztori és a nő, de nagyon nem szeretnék eltérni az eredetitől azért... Gyere!  My dear sister... 1404455205  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

My dear sister...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dear Sister!
» sister, sister, all i hear is traitor // Brie & Ophelia
» Dear Neighbour
» My dear Volcano
» dear name ▪ Heidi & Dan ▪

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: