★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 338 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 336 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
you were the love of my life | |
| | you were the love of my life Vas. Okt. 29 2017, 11:22 |
| Isabella … Teljes név: Isabella „Bella” … Play by: Dianna Agron-t mondanám, de igazából mindegy, csak szőke legyen Születési hely: Ahol szeretnéd Kor: 28-30 között Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Volt barátnő lévén azt hiszem, heteroszexuális Családi állapot: Házas, valami francia ficsúr vette el Csoport: Amit csak akarsz
Kedvesem, már nehezen tudok úgy gondolni rád, mint életem szerelmére. Pedig hidd el, évekkel ezelőtt még úgy gondoltam, hogy veled élem le az életem. Szülők leszünk, veszünk egy házat, kutyáink lesznek és együtt öregszünk meg. De te úgy döntöttél, nem tudsz megbirkózni a helyzettel és a mocskos életemmel. Akkor léptél le, mikor a legnagyobb szükségem volt rád és akkor tűntél fel újra, mikor már a legkevésbé érdekelt, hogy élsz e még vagy sem. Fogalmam sincs, merre vitt az élet, csupán annyit tudok, hogy férjhez mentél nem sokkal azután, hogy az életem rendeződni látszódott. Ennek talán két vagy három éve. Most viszont, mikor úgy tűnik, minden rendben velem, ismét felbukkansz. Nem tudom, csak a lelkiismereted húzott vissza hozzám vagy a házasságod romokban heverése az, ami miatt újra Amerikában vagy. Tudnod kell, hogy a közös múltunk és emlékeink veled együtt koptak el az emlékezetemből. Elfordultál tőlem és ezzel sikerült minden régi érzést kiirtanod belőlem. Sosem kedvelted Sera-t, bár a jó ég tudja, miért hitted azt, hogy köztünk bármi is lehetett volna. Mintha a húgom lett volna, bár az érzés mostanában egyre furcsább alakot ölt bennem és nem tudom hova tenni ezeket a különös pillanatokat. Na szóval, azt leszögezném, hogy néhány vívódás és lelki trauma után sem leszünk ismét egy pár, hisz Sera az, aki mellett tervezem a jövőt, csak ő ezt még nem tudja. xD Egy kicsit fel kellene borítani az amúgy sem unalmas életem, ennyit szeretnék kihozni belőle ja és örülnék, ha ti ketten Sera-val jóba lennétek végre. Meg azt is szeretném, ha önálló karakterként is megállnád a helyed és meghirdetnéd azt, akit csak akarsz. (: |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | you were the love of my life | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |