New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 116 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 110 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Giovanna Deluca
tollából
Ma 09:45-kor
Tate Sterling
tollából
Ma 09:15-kor
Giovanna Deluca
tollából
Ma 08:28-kor
Diane N. Miles
tollából
Ma 06:01-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

it's been a year, it doesn't surprise me || Anja & Jo
Témanyitásit's been a year, it doesn't surprise me || Anja & Jo
it's been a year, it doesn't surprise me || Anja & Jo EmptySzer. Dec. 23 2020, 23:38

You're here where you should be, snow is falling as the carolers sing. It just wasn't the same alone on Christmas day - Presents, what a beautiful sight || ehelyett: alapozzuk meg a karácsonyi mókát azzal, hogy fürdünk karácsony előtt néhány nappal a Central Park tavában, hiszen nincs is annál jobb móka.
anja and jo
Kis Karácsony, nagy Karácsony, tele van már a kalácsom…
A jobb lábamat a pad szélének támasztva halásztam elő a cigis dobozomat a kabátzsebemből, hogy aztán félkézzel ügyetlenkedve pattintsam le a tetejét és varázsoljam ki belőle az utolsó szálaim egyikét – az esetekben kilencvenkilenc százalékában sosem cigiztem kutyasétáltatás közben, mert nem lehetett tudni, melyikük ránt el hirtelen jobbra, főleg a Central Parkban. Megint más kérdés, hogy most kivételesen nem menhelyes vagy plusz pénzért bevállalt kutyussal voltam, hanem Gordóval, akit mintegy mentsvárként cipeltem el magammal, hogy legalább ideig-óráig ne kelljen asszisztálnom a karácsonyi őrülethez.

Amit – természetesen – még így sem úsztam meg, mert miután anya megelégelte, hogy nem válaszolok az üzeneteire és a telefonhívásaira (pedig kivételesen elmondtam neki, hova megyek), rám szabadította a kettes számú terrorkommandót: Anját. És mivel kivételesen közeledett a karácsony, ebből kifolyólag minden kirakatból egy ízléstelenül kivilágított Santa Klaus integetett feléd egy pedofil mosollyal, úgy döntöttem, kivételesen felveszem neki a telefont, aztán megegyeztünk abban, hogy itt találkozunk a tónál. Hadovált valamit arról is, hogy amúgy sem vette még meg anya ajándékát, ha gondolom, megvehetjük közösen és nyugodtan beleszállhatok valamennyivel, de mivel az „anya” szó hallatán automatikusan bekapcsolt a szelektív hallásom, egy „jó, aha” után kinyomtam a hívást.
Gordo türelmetlenül toporgott a lábam mellett, valószínűleg nem igazán értette, miért fogom percek óta rövid pórázon – az ember azt hinné, a karácsonyi giccs kimerül lila karácsonyfadíszekben, de nem, nekünk pónik által húzott hintó is kell télre, hogy letaposson boldog-boldogtalant –, én pedig a szomszédos fa kivilágítását figyeltem unottan, ahogy az első slukk után kifújtam a füstöt.
A percek kínosan lassan vánszorogtak, főleg, hogy még a tó jegén sem korcsolyáztak az emberek, mert még túl vékonynak ítélték meg a jégpáncélt ahhoz, hogy biztonsággal tudjanak rá embert engedni – ennek ellenére volt egy-két bátor jelentkező, aki 2020 hősének érezve rálépett, bepózolt, aztán el is rohant, mielőtt a parkőr rajtakaphatta volna. Mint mondtam, 2020 hőse.
Na, jó, kisöreg, szerintem csapjunk egy kört, mert mire a nővérem ideér, olyan jégszobrok leszünk, mint Anna a Jégvarázsból – rántottam meg a pórázt, Gordo pedig örömmel engedelmeskedett neki, farok csóválva indult meg mellettem, le a tó partjára, miután elnyomtam a legközelebbi kuka tetején a cigimet.
Felsóhajtottam, ahogy Gordo közelebb húzott a tóhoz valami érdekes szagnyomra bukkanva, és amilyen jámbor jószág volt egész nap, legalább annyira kitartóan húzott abba az irányba, szóval nem volt más választásom – engedtem neki. Felprüszkölt, ahogy a hóba nyomta az orrát (ráadásul valami sárgába, nem akarom tudni, mitől).
Zizzent a telefonom – ahogy előhúzni készültem a kabátom zsebéből, a szemem sarkából láttam, hogy egy Anja alakú paca áll fentebb, ám azt, hogy az sms-t valójában ő írta-e vagy sem, már nem tudtam lecsekkolni. Gordo hirtelen rántott egyet rajtam, a mobilom pedig kicsúszott az ujjaim között, és surrogó hanggal ért földet… jeget.
Ó, kurva életbe – robbant ki belőlem, és ahogy próbáltam egy határozott rántással visszatartani Gordót, figyeltem, hogyan csúszik be a jégpáncélon egy-másfél méterre a tavon. – Hát, ez kibaszottul fantasztikus. Na, jó, itt maradsz – parancsoltam rá Gordóra, remélve, hogy kivételesen nem az az egy százalék játszik, amikor nem hallgat az utasításokra. Mert egyébként tojt rá, magasról. – Ül! Marad! Belőlem meg 2020 hőse lesz – forgattam meg a szemeimet, és nem a legnagyobb nyugalommal ugyan, de elengedtem a pórázt.
Vettem egy mély lélegzetet, intettem a közeledő Anjának – valószínűleg magyarázott is valamit, de mint mondtam, az anya szó hallatán bekapcsol a szelektív hallás –, aztán elindultam a telefonomért, szép, lassú, araszoló mozdulatokkal.
Amikor megjelentek az első vékony repedések a jégen a már meglévők mellé, tudtam, hogy vissza kéne fordulnom, azonban én sem tudtam megmondani, miért nem tettem – valamiért végtelenül egyszerűnek tűnt gyorsabbnak gondolni magam holmi fagyott víznél, elkerülve azt, hogy beszakadjon alattam az egész. Az meg a másik, hogy előttem is járkáltak rajta páran.
És ami a legfontosabb: végül is, ki a fene gondolta volna azt, hogy a megkönnyebbült sóhajomnál, mikor lehajolva megkaparintottam a telefonom, már csak a jég megrepedésének a hangja meg a saját sikolyom lesz hangosabb, ahogy belezuhantam a jéghideg vízbe.
nagyon sok szeretettel küldöm neked, boldog és békességes karácsonyt kívánok  it's been a year, it doesn't surprise me || Anja & Jo 1471401822 |
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

it's been a year, it doesn't surprise me || Anja & Jo
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Anja & Tom
» anja & mark | papaoutai
» Anja & Arcyl - Same shoe
» Can we ever agree on something? - Mark & Anja
» goes around, comes around // Anja & Venetia

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: