★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 168 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 157 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Caleb Jones, Cesare Palmieri, Dean Calver, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Olive S. Johnson, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | enola rossi Hétf. Okt. 12 2020, 17:47 |
| Enola Rossi | Karakter típusa: saját Teljes név: Enola Rossi Becenevek: Enola Születési hely, idő: 1996. december 1. New York, Manhattan Közkórház Kor: 23 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: Diák Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Queens Állami Egyetem Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik//Munkahely: - Hobbi: kertészkedés Play by: Emma Watson |
Jellem - Megmosni a hajam, és használni a balzsamot, amit Adriennetől kaptam. - Csökkenteni a húst az étrendben. - Beadni a három beadandót kisebbségszociológiából Mr. Fooleynak. - Kimosni a farmert, amibe beletört a fű. - Felhívni Hannah nénit, és jelenteni, hogy jól vagyok. - Leredukálni az idegösszeroppanások számát heti kettőre. - Kidobni végre Bastien pulcsiját. - Könyörögni Mr. Greevsnek, hogy adjon még egy hónap haladékot a lakbér miatt. - Találni valami munkát, amit egyetem mellett is lehet csinálni, de fizet annyit, hogy ki tudjam fizetni a lakbért. - Szerezni egy macskát. - Kitakarítani a lakást. - Pitét vinni Mateonak a mosodába, amiért véletlenül tönkretettem az egyik gépet de csak egy kicsit.- Szólni a szomszédban lakó fiatal párnak, hogy halkabban szeressék egymást, mert nem tudok tőlük olvasni. - Kezdeni valamit a csontos térdeimmel. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | enola rossi | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |