★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 345 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 341 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Jillian Daniels Vas. Márc. 29 2020, 17:24 |
| Jillian Daniels | Karakter típusa: saját Teljes név: Jillian Daniels Becenevek: Jill, Jilly Születési hely, idő: NYC, 1986.11.25. Kor: 33 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: hajadon Csoport: bűnüldözés Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: NYPD Police Academy Ha dolgozik//Munkabeosztás: pártfogó/felügyelő tiszt; előtte rendőrjárőr Ha dolgozik//Munkahely: New York City Department of Probation Hobbi: karaoke, gitározás, kutyasétáltatás, túrázás Play by: Caity Lotz |
Jellem Egy trauma képes valakit megváltoztatni? Eddig nem tudtam erre válaszolni. Rendőrként is láttam szomorú eseteket, áldozatokat, mégsem tudtam átérezni, mit élhettek át. Szörnyű minden részlete természetesen, megértjük és finoman jelezzük feléjük, hogy együtt érzünk, támogatjuk mindenben, de nem érezzük át a bennük zajló dolgokat... Aztán megtörtént velem is. Engem is komolyabb lelki trauma ért, némi fizikai fájdalommal. A lelki sokkal rosszabb. Össze tud zúzni, hiába mutatjuk azt, hogy mi remekül vagyunk. Nem, nem vagyunk, csak nem mindenki tudja kiadni magából. Üvöltözni, rúgni lenne jó. Na, meg olyan embert találni, aki ténylegesen ugyanazt élte át. Ugyanott voltatok. Ez eggyé tesz titeket. Most is ugyanaz a jólelkű, kemény és dilis csaj vagyok, mint előtte. Vagy van némi plusz. Elkábítottak, túsz voltam többedmagammal. Nagyon rossz rá gondolni. Sokat vagyok bűnözők között évek óta, ex-elítélteket látogatok és ellenőrzök... Hamar feltűnik minden nekem, intuitív és jó megérzésű vagyok, nehéz megemésztenem, ha esetleg valamikor nem látom a fától az erdőt. Senki nem tévedhetetlen. Miféle eszmecserék folynak ilyen események után? Kérdező: - Hogy vagy? Én: - Jól, dolgozom ismét. (Nincs terelés. Egyszerű, igazinak tűnő válaszadás. Vagy elhiszik, vagy nem.) Kérdező: - Jársz a terápiára? Én: - Járok. (Az igazi válasz: nem mindig. Épp eleget hallottam, hogy menjek, mert jót tesz és felfrissít, s kiadhatok magamból mindent szavakkal. Persze. Haha.) "Bizonytalanságban ismerszik meg a biztos barát." Tapasztalatból mondom, amikor a legelkeseredettebb vagy, akkor találsz rá azokra, akik veled vannak. Fogják kezed, nevetnek veled. Meg, persze, szerezni kell egy kutyát. Örökre belopja magát a szívedbe, te pedig nem tudsz nemet mondani neki. Semmire sem. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Jillian Daniels | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |