Jellem
Üzenetváltás
Jade és
Lilian között:
Jade: Lilian, képzeld a tegnapi házi buliban, tudod, amit Zack tartott... na abban a buliban találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Egész este beszélgettünk, végig nagyon rendes, figyelmes és megértő volt velem. Bármiről tudtam vele beszélni, úgy éreztem, mintha már ezer éve ismerném.
Lilian: Naa, az tök szuper, Jade. Van ennek a srácnak neve is?
Jade: Malachai Morgan
Lilian: Hát... Jade, én nem a legjobbakat hallottam róla. A haverjai akikkel lóg sem éppen a legbarátságosabb arcok. Tipikusan azok a bullyk, akik mindenkinél jobbnak gondolják magukat, arrogánsak és hobbiszinten cserélgetik a barátnőiket. Azt hallottam, hogy az egyikőjük, talán Daniel, a szakításuk után szétküldte a barátnője nudejait a haverjai között...
Jade: Igen, ezeket én is hallottam. De attól, hogy a barátai így viselkednek, még nem jelenti azt, hogy ő is.
Lilian: Én eddig minden buliban más lánnyal láttam.
Jade: Lehet, hogy olyan volt, de már megváltozott... Nem is próbált rám mozdulni, ha csak dugni akarna, akkor szerinted nem próbálkozott volna már be ott a buliban?
Lilian: Lefogadom, hogy az ex barátnője is ugyanígy gondolta. Te sem leszel más, Jade.
Jade: Most komolyan ennyire nehezedre esik örülni nekem?
Lilian: Na hogy vagy, Jade? Mi a helyzet Malachai-jal?
Jade: Pont most értem haza, nála voltam eddig.
Lilian: És mit csináltatok?
Jade: Áthívott Netflixezni.
Lilian: Tehát szexelni.
Jade: Azt mondta, hogy csak filmezünk.
Lilian: De szexeltetek helyette.
Jade: Igen.
Lilian: Utána mi volt?
Jade: Gondoltam összebújva pihizünk kicsit, de felhívták a haverjai, hogy nincs-e kedve kiruccanni a városba. Ezért hazahozott.
Üzenetváltás
Jade és
Malachai között:
Malachai: Mit szólsz egy roadtriphez? Apám megkért, hogy vigyek már el pár alkatrészt a haverja műhelyébe.
Jade: Jól hangzik.
Malachai: Szuper, felveszlek egy óra múlva.
Jade: Kai, tudod, holnap este van az a meghallgatásom, amiről meséltem. Eltudnál vinni?
Malachai: Sajnos a holnapi napom teljesen off, semmi időm. Ne haragudj.
Jade: Semmi gond, megértem.
Üzenetváltás
Jade és
Lilian között:
Lilian: Delilah bulijában vagyok és itt van Malachai is.
Jade: Biztos ő az?
Lilian:
képet küldöttJade: Az nagyon jó, mert nekem azt mondta, hogy ma nincs kedve bulizni menni.
Lilian: Jade, kapj már észbe... ez a srác egyáltalán nem tesz jót neked.
Jade:
láttaÜzenetváltás
Jade és
Malachai között:
Jade: Miért kellett azt hazudnod, hogy nem mész sehova?
Malachai: Nem terveztem én sem menni, hirtelen ötlet volt. Ne haragudj, legközelebb majd szólok neked is, hogy van-e kedved jönni.
Üzenetváltás
Jade és
Lilian között:
Jade: Ki vagyok bukva.
Lilian: Mi történt?
Jade: Alapból csak rossz napom volt, kiöntöttem a lelkem Kai-nak, hogy miért gondolom azt, hogy az univerzum is ellenem van. De ő le sem tudta venni a szemét arról a kurva xboxról. Szerintem az sem érdekelte, hogy mi bajom van, csak az hogy az ő csapata nyerjen a Battlefieldben...
Üzenetváltás
Jade és
Malachai között:
Jade: Hogy telt a napod?
Malachai: Jól.
Jade: Ennek örülök. Az enyém is tök szuper volt, képzeld dicséretes eredményt kaptam arra a beadandómra, ami miatt már napok óta stresszelek.
Malachai:
láttaMalachai: Nem jössz át?
Jade: Egy óra múlva ott vagyok.
Malachai: Várlak
Jade: Elég paraszt voltál tegnap.
Malachai: Mégpedig?
Jade: Hagytad, hogy egyedül menjek haza a buliból.
Malachai: Mert még bulizni akartam maradni. De ezt mondtam is.
Jade: Nálam is aludhattál volna utána.
Malachai: Azt mondtad fáradt vagy és pihenni szeretnél.
Jade: Veled együtt.
Malachai:
látta***
Jade: Hogy telt a napod?
Malachai:
láttaJade: Mik a terveid a hétvégére?
Malachai:
látta***
Malachai: A holnap estém szabad. Nem jössz át?
Jade: Ki az az Olivia?
Malachai: Csak egy barát.
Jade: Aha. Gondolom.
Malachai: Átjössz akkor vagy mi lesz?
Jade: Megyek.
Jade: Akkor találkozunk a mozinál fél óra múlva.
Malachai: Közbe jött valami, nem érek rá.
Jade: Rég beszéltünk. Minden rendben köztünk?
Malachai:
láttaJade: Téged ez most komolyan ennyire nem érdekel?
Malachai:
láttaÜzenetváltás
Malachai és
Daniel között:
Daniel: Mi a helyzet a csajoddal?
Malachai: Melyikkel?
Daniel: Akit Zack buliján szedtél össze.
Malachai: Még irkál, de nem igazán tud érdekelni.
Daniel: Jó segge van.
Malachai: A mellei is jók.
Daniel: Küldött nude-ot?
Malachai:
fényképet küldöttDaniel: Hát te egy hülye vagy, hogy ilyen csajt dobtál.
Malachai: Ez a 2-3 hónap bőven elég volt belőle.
Daniel: Jössz ma este a buliba?
Malachai: Olivia ott lesz?
Daniel: Szerintem biztos, mert külön kérdezte, hogy te is jössz-e.
Malachai: Akkor ki nem hagynám.
Múlt
Anyáméknak filmekbe illő love storyja van. A középiskola első osztályában jöttek össze, ami óta töretlenül együtt is vannak. Annyira imádják egymást, amit szinte már abszurdnak tartok. Hullámvölgyeik természetesen nekik is voltak, viszont sosem voltak szüneten és nem is léptek félre sem, tehát kizárólag egymásnak éltek. Az érettségi után derült ki, hogy valami hiba csúszott a gépezetbe és anya terhes lett. Mindketten 18 évesek voltak, a gyerek még sokáig nem volt tervezve, egyikőjük sem érezte úgy, készen állna a szülőségre. Mégis, egy pillanatig sem volt kérdés, hogy megtartanak-e.
Én éppen a mauritius-i nyaralásukon döntöttem úgy, hogy ideje előbújni. Eléggé megnehezítettem ezzel a dolgukat, mivel még hetekig nem tudtak hazarepülni velem, mivel túl fiatal voltam a repüléshez. Ebből az időszakból nyilván nincs valami sok emlékem, viszont a szüleim rendes fiatal felnőttekhez mérten rengeteg videót meg képet lőttek már akkor is rólam.
Négy évvel később megszületett az öcsém, Maurice, aki ellentétben velem már tervezett gyerek volt. Tisztán emlékszem arra, hogy mennyire nem örültem az érkezésének. Még levelet is írtam a Mikulásnak, hogy vigye vissza oda, ahonnan hozta. Pont Karácsonykor született, így még dühösebb voltam és közöltem a szüleimmel, hogy ő nem számít ajándéknak. A másik testvérem egy afrikai családi nyaralás alkalmával "érkezett". Macyt anyáék örökbe fogadták. Ezt a nyaralást követően megmondtam, hogy többet nem utazunk sehova, mert nekem nem kell több testvér.
A gyerekkoromra egy rossz szót sem tudnék mondani, ugyanis mindent megadtak nekünk. Rengeteget jártunk kirándulni, minden hétvégén túráztunk valahol. Apával rendszeresen kocsikat meg motorokat bütyköltünk. Még kisebbek voltunk a testvéreimmel, inkább csak megnehezítettük a dolgát, mégis mindig türelmes volt velünk. Anya egyik hobbija a cross motorozás volt, így vele sokat jártunk le a motorcross pályára, ahol eleinte csak játék motorokon rugdostuk magunkat, viszont ahogy idősebbek lettünk, már kaptunk saját, igazi motorokat is. Én hétéves korom óta rendszeresen versenyzek és mivel elég daredevil vagyok, ezért elég jól is megy. Többszörös gyerek, amatőr, korosztályos, országos és világbajnoki címem is van.
Már az ovitól kezdve népszerű és nagyon rossz kölyök voltam. Mindig benne voltam minden csínytevésben, piszkálódásban meg verekedésben. A szüleim rengeteget ültek miattam (és a testvéreim miatt, akik szintén igazi bajkeverők voltak már akkor is) az igazgatóiban, ahol sokszor megkapták azt a dumát, hogy
mi nem akarunk beleszólni a nevelési stílusukba, de talán a gyerekeiket nem haverokként kellene kezelniük, hanem jobban kihangsúlyozni a határokat, nem hibáztatjuk ezért önöket, mivel a fiatal szülőknél ez a hiba gyakran megesik. Anya meg apa is nagyszájúak, akik ilyenkor közösen válogatott sértéseket vágtak az igazgatók arcába, akik hebegve kértek bocsánatot.
A középiskolás éveim alatt rengeteget buliztam, illetve ekkor vettem fel azt a
jó szokásomat is, hogy megjelentem egy-egy lány életében, elértem, hogy többet érezzen irántam, aztán eltűntem. Majd két hónap múlva elkezdtem újra lájkolgatni a képeit, írogatni neki, aztán pedig már onnan is folytattam, ahol abbahagytam. Végül pedig megjelent a képben egy szimpatikus hölgyemény, már szálltam is tovább a következő virágra. Pontosan emiatt szerintem eddig összesen, ha egy hónapot szingliként töltöttem.
A baráti társaságom hozzám hasonló faszkalapokból állt, voltak közöttük azonban olyanok, akiknek jobban ment ez az egész kapcsolatosdi. Abban viszont mindenki hasonlított, hogy méretes köcsögként tudott viselkedni az esetek többségében.
A tanulás sosem érdekelt különösebben, hármas átlagot tartottam végig a tanulmányaim során. Így elég sok időt töltöttem a haverjaimmal (igazából minden szabadidőmet az edzések és családi programok kivételével), akikkel rengeteget jártunk inni és bulizni. Amikor nem ittunk vagy buliztunk, akkor egyikőnknél (attól függ kinél nem voltak otthon a szülők) chilleztünk, miközben egymás után szívtuk el a füves cigiket.
Mindenkivel remekül kijöttem ebben a kis társaságban, kivéve az egyik idősebb srácot, aki magát ilyen "bandavezérnek" tituálta. Nos, Shane betegesen rettegett attól, hogy a barátnőjét (aki szintén rendszeresen velünk lógott) szabad prédának fogom nézni. Mikor volt valakim, akkor annyira nem zavarta, viszont mikor megint visszakerültem a húspiacra egy rövidke időre, szinte a körmét rágta, hogy vajon pont az ő barátnője kell-e nekem. Wendyvel nagyon jól kijöttünk, viszont nem történt több köztünk ekkor még. Shane azonban nem hitte el, ezért úgy döntött, hogy inkább kitesz ebből a gangból, hogy biztosan ne tehessem rá a kezeimet Wendyre. Nem hatott meg különösebben a dolog, mivel sokakkal ezek után is jóban maradtam és ugyanúgy összejártam, mint eddig. Viszont, hogy stílusos legyen a kilépőm, azért levarrtam Wendyt. Sőt még randizgattam is vele egy darabig.
Senkit sem ért meglepetésként, hogy nem mentem egyetemre. Nem erőltették a szüleim, csak az a kikötésük volt, hogy ha nem tanulok tovább, akkor kezdjek el dolgozni. Szinte adta magát a dolog, hogy apa műhelyében kezdjek és ez így is lett.
-
Mit írsz ennyire? - kérdezte apa, miközben levágódott velem szemben a kanapéra.
-
Adelaide megkért, hogy foglaljam össze az életrajzomat. Valami egyetemi projekthez van rá szüksége - válaszoltam anélkül, hogy felpillantottam volna a laptopomból.
-
Adelaide? A szőke szeplős? Akit a műhelybe is elhoztál?-
Nem, az Adele volt. Adelaidet még nem hoztam haza.-
A fene se tudja már ezt követni - mondta, miközben füvet vett elő egy kis dobozkából. -
Tekerjek egyet neked is?-
Aha, kösz-
Azt azért ne írd bele, hogy az apáddal való egyik időtöltésed a közös füvezés - vigyorodott el apa, miközben átadta az egyik szálat.
-
Ezt a részt kihagytam - mosolyodtam én is el, majd meggyújtottam a füves cigarettát.