★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 109 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 98 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Deidre Doherty, Dok Min-Joon, Ethan Sharp, Jayda Winters, Raelyn J. Winters, Sofia Carmona, Tate Sterling, Timothée Léon Chauvet, Wheezie Aaliyah Minette, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Ethan Sharp
tollából Ma 8:45 am-kor Balázs Csíkszentmihályi
tollából Ma 7:27 am-kor Dean Calver
tollából Ma 7:25 am-kor Chloe Loomis
tollából Ma 4:50 am-kor Amber Fleming
tollából Ma 1:56 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 1:24 am-kor Deidre Doherty
tollából Ma 12:14 am-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 11:43 pm-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 11:32 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Special Agent Samuel Ford | |
| | Special Agent Samuel Ford Kedd Feb. 14, 2017 3:50 pm |
| Samuel Ford Férfi az, aki nem teszi jobbá a világot? Karakter típusa: Saját Teljes név: Samuel Ford Becenevek: Sam; Születési hely, idő:Washington Kor: 27 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Bűnüldözés Egyetem: Végzet: FBI Akadémia, Quantico - NAT; Munkabeosztás:FBI különleges ügynök, Erőszakos bűncselekményeket kivizsgáló részleg Munkahely: FBI központ New York, New York City Hobbi: Főzés
Ide jön a jellem leírás, ami lehet novellaszerű, avagy jellemzés, de írhatod pontokba szedve is, halszálkásan, képekkel illusztrálva, ábécé sorrendbe rendezve vagy ahogy szeretnéd. Utóbbi alatt értjük mondjuk azt, hogy minden egyes betűhöz írsz egy szót és elmondod, hogy miért éppen azt, de ezt a neved betűivel elkészítheted. A pontokba szedéshez csupán ötletadónak néhány szempont: pozitív illetve negatív tulajdonságok; hobbi; dolgok, amiket szeret/nem szeret; meghatározó pillanatok az életéből; példakép; kedvenc helyszíne; dolgok, amik mindig nála vannak; bakancslista; becenevek; elvei; mottó; ami zavar; amire büszke; mások véleménye stb stb stb. Férfi az, aki nem teszi jobbá a világot? Van egy szó, amelytől a rendőrök rettegnek, de még az FBI is csak félve mer kimondani, mivel az a szó egyet jelen a vérrel, a halállal, a rettegéssel. Sorozatgyilkos. Hiába látott egy rendőr vagy egy ügynök számtalan holtestet, gyilkosságot, akkor is alaposan meggondolja, hogy kimondja ezt a szót, mivel ha kimondta, akkor már valósággá válik. S ez az egy szó egyet jelent a még több vérrel, még több gyilkossággal, és egy beteg elme megismerésével. Ha valakinek azt mondják, hogy sorozatgyilkos, akkor egyből rávágja, hogy Hasfelmetsző Jack, aki „csupán” 5 nővel végzett. De Ted Bundy nevét sem kell bemutatni, aki 1974 és 1978 között bizonyítottan 30 emberrel végzett, kivégzése előtt másik ötöt is beismert, így hivatalosan 35 áldozata volt, de a hatóságok nagyon jól tudják, hogy ennél több is lehetett. De Ted Bundy csupán a Top15-be került bele. Az első helyezet Luis Alfredo Garavito, avagy „A Fenevad”, aki a 90-es években bizonyítottan 138 ember életét vette el, de a feltételezések szerint valójában 172 – 400 fő életét olthatta ki. Így hát ezek után nem csoda, ha a hatóságok félnek kimondani a szót. Nevezzük babonának, de senki nem akar életre hívni egy lehetséges szörnyeteget. Most biztosan azon jár az eszük, hogy mi köze ennek az egésznek hozzám? A válasz egyszerű, életre keltettem egy ilyen szörnyeteget. Nevet adtam neki. Tudom, hogy nem miattam gyilkol, de én mondtam ki, én neveztem el, úgy érzem az én felelősségem. Miattam lett valóság egy árnyékból… |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Special Agent Samuel Ford | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |