★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 98 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 98 vendég :: 2 Bots Nincs A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Zoe Cooper Szomb. Jan. 25 2020, 21:35 |
| Zoe **** Cooper Play by: Mackenzie Aladjem / Kerry Ingram Születési hely: Dripping Springs, Texas Kor: 16 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: tetszőleges Családi állapot: egyedülálló/frissen kapcsolatban Csoport: tanuló Történetünk: Csodálatos kis hölggyé cseperedtél, és nagyon büszke vagyok rád! Te vagy az életem fénye, amióta csak megszülettél. Igyekeztem mindig következetes lenni veled, és tudod jól: ha valamit megígérek, azt be is tartom. Cserébe sajnos a “nem” is nemet jelent, és ezt most, hogy kamasz korba értél, bizony néha már nehezményezed. Sosem volt az életünk része az édesapád, de más sem, valahogy hosszabb távon nem maradt mellettünk egy férfi sem, kettecskén voltunk. Ez néha jó, néha rossz, megtanultuk, hogy mi ketten egy csapat vagyunk. Őszinték vagyunk egymáshoz, sosem szoktam a magánéletedben turkálni, meglehetnek a magad kis titkai. Ha naplót írnál, akkor sem olvasnék bele, mert bízom benned, hogy elmondod nekem amit tudnom kell. Nemrég megismerkedtél egy fiatalemberrel, és a barátságotok új irányt vett. Még magad sem tudod, hogy mi lesz belőle, vagy el mondd-e nekem a dolgot. Nem mintha tiltanálak tőle, de azért mégis, tiszta ciki lenne az anyádnak beszélni a leendő pasidról... Bár próbálod titkolni előttem, de egyre inkább zavar, bosszant, hogy az apád csak úgy lelépett. Ahogy felnőtt nővé cseperedsz, már te is látod, hogy ez mennyire nem volt korrekt húzás tőle, hát még az, hogy azóta felénk se néz. Fáj, hogy az apád nem is akar látni, nem is akar megismerni, és ahogy a bosszankodás növekszik benned, úgy érlelődik a gondolat is, hogy megkeresd. Talán már nyomot is találtál, ami elvezetne hozzá?
A karaktert illetően egy teljesen átlagos, koránál talán egy kicsit érettebb lányt keresek. Remélem, hogy idővel felbukkan Zoe apja is a képben (valamilyen formában), de erről még egyeztethetünk is akár, ha lenne valami ötlet. A pb tekintetében rugalmas vagyok, ha más az elképzelés mint a két javaslat, nem ragaszkodom hozzájuk. Sok szuper játékot ígérhetek, szeretném ha a játéktéren is megmutathatnánk, hogy ez egy különlegesen szoros anya-lánya kapcsolat. Ha szívesen lennél a lánykám csak írj egy pm-et, és gyere-gyere, nagyon várlak!
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Zoe Cooper | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |