★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 84 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 66 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 5:28 pm-kor Luana Machado
tollából Ma 4:50 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:05 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:04 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:03 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 3:53 pm-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 1:11 pm-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48 am-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02 am-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Peggy Cooper Csüt. Jún. 01, 2023 1:19 pm |
| PeggyCooper Szabad • Stoppolt • Foglalt
| Play by A képen a fiatal Peggy Lipton, de bárki megfelelő lehet Születési hely Ide Kor 20-30 között Lakhely Ide Szexuális beállítottság Hetero (vagy biszex, ha gondolod) Családi állapot Ide Csoport Munkás/Diák Történetünk Peggy és Allen ugyanabban az olasz étteremben dolgoznak pincérként. Allen csak hétvégente dolgozik, egyébként otthon van, vagy az egyetemen, vagy olykor új barátaival tölti idejét. Peggy lehet akár fő állású is az étteremben, de akár lehet diák is munka mellett, ahogy Allen is és akkor mindketten csak hétvégi munkások. De milyen a kapcsolatuk? Peggy és Allen jó viszonyban vannak, kedvelik egymás társaságát. A lánynak amúgyis tetszik a különc, de nagyon intelligens Allen, akihez bár szinte lehetetlennek tűnik közel kerülni, sőt, még lehetetlenebb fizikai kapcsolatba kerülni vele, elvétve egyszer-egyszer mondjuk egy kézfogás, vagy ritkán az arc, fej megsimogatását valami ürüggyel. Az elképzelés az, hogy Peggy gyengéd érzelmeket táplálna Allen felé, amiből egy nehezen kialakuló romantikus sztori lenne. Persze csak azoknak ajánlom Peggyt, akik hajlandóak hosszú távon tenni azért, hogy Allent meg tudják szerezni, ugyanis nehéz eset, ami a karakterlapban is le van írva, így nem két reag után fog sikerülni összejönni vele és csókcsatákat vívni. Aki türelmes és szereti a nehezen kapható pasis játékokat, azokat várom. Magát Peggynek a jellemét, családi hátterét meg egyebeket a megalkotóra bízom, én csak az alapkoncepciót fektettem le. Akár át is nevezheted, én csak random adtam neki egy még szabad nevet. |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Peggy Cooper | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |