Nos, azt hiszem, hogy a tény, hogy nagybácsi titulust fog kapni, felfogható karácsonyi ajándékként. Igazából a te dolgod, hogy mikor és hogyan közlöd vele. Ami engem illet, sokat gondolkoztam azon, hogyan közöljem a nagyimmal. Mígnem végül egyszercsak kibukott belőlem, mikor már megint Gyömbér helyzete érdekelte. Hogyan fogadta? Meglepődött. Aztán összekönnyezte az ingemet. Ééés aztán kaptam tőle fejmosást. Majd egy meleg ölelés ést az ingemet még több kár érte, mikor tudatosult benne, hogy dédnagymamát csináltunk belőle.
Örülök, hogy a vizsgálatok szerint minden rendben van. Milyen ebédet csináltál?
Én amúgy végre pihenek, hosszú napom volt. Két tortát is meg kellett csinálnom, meg mézeskalácsokat. Sose lehet elég mézeskalács az üzletben, így a téli szezon beköszöntével és, hogy nem csak eszik, még a mézeskalács latte díszítéséhez is használjuk. De végre most csak pihenek, fekszek és... Hát eszembe jutottál.
Szia Nataael még semmit sem tud. Úgy terveztem, hogy karácsonykor jelentem be neki ezt az egész dolgot. Vagy szerinted minél előbb kellene? Amúgy jól vagyunk. Épp ma voltunk egy ultrahangos vizsgálaton. Minden rendben. Bár én kicsit fáradékony vagyok, de majd elmúlik. Veled minden rendben? És nem zavartál, épp a holnapi ebéddel lettem kész, amit beviszek a melóba.