A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Ötletes megoldásnak találtam az időkapszulás felosztást, amit a jellemed során alkalmaztál, hiszen így egy egészen más megközelítésbe helyezted a bemutatkozásodat. Jó volt látni, hogy a kitűzött célokból mik azok, amelyek végül valósággá váltak vagy amiket sajnos nem élhettél meg. Ugyanakkor az is kiderült, hogy való igaz az ember sokat változik az évek során és ami egykoron bizonyára egyik hőn áhított vágyat képzett, az a későbbiekben már mégsem tűnt annyira jó ötletnek. Mindazonáltal úgy gondolom egy egészen sikeres nővé cseperedtél az évek során, aki megtanult a saját lábain állni és azzal foglalkozott a hétköznapok sodrásában, amivel mindig is szeretett volna. Meglehet, hogy egy olyan környezetbe születtél bele, ahol az anyagi akadályok nem okoztak plusz fejtörést és bármit megkaphattál, ami lehetőség szerint megvalósítható lett volna, de mégsem akartad, hogy az életed csak ennyiből álljon. Másnak ugyan ez kényelmes megoldás lett volna, de te benned olyan elszántság és maximalista felfogás lakozik, ami végül elvezetett a céljaidhoz és sikeressé is tett. Az érzések nehezen megmagyarázható csodák, amelyek többnyire csak megnehezítik az életet és további bonyodalmakat csempésznek az amúgy sem unalmasnak nevezhető hétköznapokba. Rengeteg bizonytalan kérdést hozhat magával, ha a szerelmi témát kezdi el valaki boncolgatni, már csak azért is, mert belegondolva rettenetesen nehéz rájönni ki lehet az az egy, aki őszintén megragadja a figyelmedet és az érzéseidet egyaránt. A te házasságod nem éppen az érzelmeken alapult, mégis egy olyan egyesség született közöttetek, ami erősebb húzóerőnek bizonyulhat bárminél. És bár most jelenleg bizonytalannak érzed azt, aminek mindketten a részesei vagytok, de lássuk be, semmi sem tökéletes, ahogyan egy elképzelt és hőn áhított kapcsolat sem lenne az. Talán a lényeg annyiban rejlik, hogy az adott hullámvölgyek közben a két fél miképpen is reagál vagy mennyire támaszkodhat egyikük a másikra, hiszen egy kis segítséggel mindig könnyebb elhárítani a problémákét, mint egyedül. Mindenesetre remélem továbbra is kitartasz a céljaid mellett és nem hagyod, hogy bárki is lebeszéljen arról, amit igazán szeretnél. Mindannyiunknak a saját életünket kell egyengetni és jó, ha ez egy olyan ösvény felé veszi az irányt, amivel önmagunkat is boldoggá tehetjük. Bár abból, amit olvastam úgy gondolom te képes leszel a legjobbat kihozni a helyzetből, bármilyen hatással is képezzen majd akadályt az utadba.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!