★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Katherine Warren
tollából Ma 02:15-kor Amber Fleming
tollából Ma 01:56-kor Nadia Romanov
tollából Ma 01:24-kor Deidre Doherty
tollából Ma 00:14-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 23:43-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 23:32-kor Seuna Silived
tollából Tegnap 23:14-kor Dr. Sylvanus Arvenson
tollából Tegnap 22:01-kor Lambert Schultz
tollából Tegnap 21:18-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Little Norton Kedd Okt. 15 2019, 07:05 |
| beregisztrált | Play by: Bármilyen szőke szépség. A képen Candice Accola Születési hely: Brooklyn Kor: 24-25 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: nem tudom Csoport: bármi Történetünk: Te én én mindig is különbözőek voltunk, annak ellenére is, hogy egyforma neveltetést kaptunk a szüleinktől. Amíg te jó kislányként próbáltad élni az életed, tele álmokkal és lehetőségekkel, addig én csak tengődtem, egyik napról a másikra. Nem nagyon voltak barátaid sem, az iskolában is sokszor kezeltek stréberként, sokszor kellett bemennem az iskolába és helyre raknom pár srácot, mert piszkáltak. Nem azért, mert te kértél rá, hanem azért, mert képtelen voltam ölbe tett kézzel nézni, hogy minden nap, amikor valaki megbánt, mennyire magad alatt vagy. Mindig amolyan bájos kislány voltál, aki sokkal jobban tudott örvendeni mások boldogságának, mint, hogy saját magad is boldoggá tedd végre. Aztán négy évvel korábban minden megváltozott. Elkezdtél megnyílni a világ felé, kezdett elég önbizalmad lenni ahhoz, hogy ismerkedj, elkezdtél járni bulizni, kihívó ruhákat vettél magadnak, csak azért, hogy olyan lehess, mint a többi lány - iszonyat mérges voltam rád mindig emiatt -, gyakran követtelek is titokban, hogy biztonságban tudjalak, amíg rá nem jöttél, és nem rendeztél egy nagy balhét, mondván, hogy elég nagy lány vagy már. Így hát rád hagytam, bíztam benned, így megtörtént a baj, kicsit magamat is okolom miatta. Egy srác, akit egy szórakozóhelyen ismertél meg, megerőszakolt, én csak pár nap múlva tudtam meg egy beszélgetésből a barátnőddel, aminek véletlen lettem a fültanúja. Dühös lettem, iszonyatosan. Egy percig sem haboztam megkeresni a srácot, és addig vertem, amíg bele nem halt a sérüléseibe. Engem lecsuktak, csak nemrég szabadultam. Te magadat hibáztatott mindenért, én pedig magamat, mert nem voltam ott, hogy megvédjelek. A hosszú évek alatt nagyon sok mindenről lemaradtam, nem tudom, hogy merre irányult az életed, de most már mindig veled leszek, hogy támogassalak, amiben csak tudlak. Azóta nem sokat beszélünk a múltról, így nem is tudom, hogy mennyire heverted ki a történteket, de bízok benne, hogy képes vagy tovább lépni. Minden mást a megalkotóra bízok, a név szabadon választható, a PB is csak egy ötlet. Nagyon várlak, húgi. Ha megjöttél, kérlek jelezd, és egyezkedünk tovább pm-ben. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Little Norton | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |