★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 247 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 238 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | the daughter i never had Hétf. Júl. 08 2019, 23:42 |
| Sloane Play by: Emma Mackey Születési hely: Bronx Kor: 18 Lakhely: Bronx Szexuális beállítottság: amit szeretnél Családi állapot: amit szeretnél Csoport: diákok Történetünk: Az idegeimre mész. Pofátlan, nagyszájú, szókimondó fiatal vagy, olyan, amilyet egyetlen szülő sem akar, és amilyennek mégis minden gyereknek lennie kéne. Mert kimondod, amit gondolsz, és ha az élet a földbe is döngöl, legalább elküldöd az anyjába. A sok szart előbb-utóbb úgy is kinövöd, de legalább életképessé válasz általuk. Sose számíthattál senkire se magadon kívül. Az apád lelépett, csak akkor látod, ha pénz kell neki, az anyádat pedig jobban érdekli az aktuális pasija, mint a lánya. Az iskolába hol bejársz, hol nem, van elég eszed, hogy elvégezd és ne a híd alatt halj éhen, de nem kergetsz vágyálmokat. Tudod, hogy szarból nem építhetsz várat. Kizsebeltél egyik éjjel, mikor láttál részegen hazafelé támolyogni és feltettél a metróra, ami egészen Brooklynig vitt. Az irataim nélkül több óráig rohadtam egy fogdában, míg gond nélkül lenyúltál mindent a haverjaiddal lakásomból, ami értékes volt. Őszintén szólva, ha felismerlek, lehet, hogy oda se dugom a képemet. Csak annyit láttam, hogy öten neki állnak keménykedni egy csajjal a parkolóban, nálam pedig épp volt fegyver. Neked duplán szerencséd volt, hogy nem lőttelek le, miután elmondtad, hogy minden cuccomon túladtál. Én se tudom, hogy mi ütött belém, mikor fedelet adtam a fejed felé, mert nem volt hova menned. Talán az, hogy ellopni már úgyse tudtál volna semmit. Egyszeri alkalomnak indult, de időről időre feltűntél, ha épp nem volt hova menned. //Egyfajta furcsa, elcseszett apa-lánya kapcsolatot képzelek el nekik. Joel lánya nagyjából annyi idős lenne, mint most Sloane. Joel közel sem mintaapa, de a maga módján törődik a lánnyal. Próbálja távol tartani őt az utcai bandák és drogok világától, hogy ne a könnyebb megoldásokat keresse, és kezdjen valamit az életével. Emiatt elég sok a vita köztük, ugyanis Joel bűnöző, emiatt elég képmutató, amit csinál, erre Sloane nem felejti el emlékeztetni. A lány keveset tud Joel múltjáról, de nem hülye, sejti, hogy Joelt a saját bűnei és lelkiismerete készteti, hogy beleszóljon az életébe, ez pedig nagyon nem tetszik neki. Igyekeztem nem túl sokat meghatározni előre, hogy rugalmasabban lehessen megkreálni. Játékban, filmben, sorozatban bőven akad hasonló kapcsolatra példa, szerintem nagyon jól ki lehet játszani, én személy szerint imádom őket. A név csak ötlet, nem ragaszkodom hozzá, ahogy a PB-hez sem, de valami profilba vágóra cseréld le, ha nem tetszene Egyébként meg minden kérdés, egyeztetés, akármi miatt csak dobj meg egy pm-mel, várom nagyon // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | the daughter i never had | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |